7. peli, HIFK - Ilves, Helsingin Jäähallissa to 25.3.04

  • 52 247
  • 443

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Käsittämätön fiilis hallissa, uskomaton peli.
Siinä innostui jokerifanikin huutamaan ja riehumaan.
Tiukkaa taistoa loppuun asti, helvetin hyvä lopputulos.

Tämä paras seitsemästä-systeemi on kyllä hyvä. Ei jää mitään jossittelun varaa, ehdottomasti paras menee jatkoon.

Niinkuin tänäänkin.
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Oli kyllä uskomaton nousu IFK:lta nämä viimeiset 3 peliä. Tuollalailla on voitettu mestaruuksiakin. ;)

Mitäs sitten Ilveksestä... Jos ei muuta niin hävis legendaarisesti, kuten legendaarisen seuran kuuluukin. Pyynikillä on vielä vähän kylmä, mutta pari tippaa lämmikettä ja kyllä se siitä. (Meillähän tää kausi vielä jatkuu A-junnujen myötä)
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Nyt on jo kulunut sen verran aikaa että alkaa hahmottaa mitä on tapahtunut... tai no, antaa olla. Loistava matsi kumminkin,kiitokset molemmille joukkueille, se oli JÄÄKIEKKOA mitä Nordiksella tänään pelattiin. Onneksi tässä on yksi välipäivä ennenkuin jatketaan,kyllä tässä fanitkin vaatii palautusaikaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti dana77
totta.
Ei saa lyödä lyötyä. ;)

No joo, onnittelut vaan HIFK:lle. Eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa ja menee jatkoon. Näin siis tänään.

Mutta...

Sanokaa minun sanoneen, Kärpät voittaa seuraavan ottelusarjan HIFK:ia vastaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Viestin lähetti AaKoo
Helvetin hieno taistelu, jossa oli kaikki mahdollisuudet kääntää sarja yllätykseksi!

Tänään upea ottelu, joka päättyi valitettavasti kesälomaan.

Tekis mieli vetää kalsarikännit ja kuunnella tangoa - kyllä harmittaa.

Laamasen nosto ei noussut Lundellin mailan yli viimeisillä hetkillä... Siinä olisi ollut kaikkien aikojen jatkoajan pohjustus. Vedän muuten kalsarikännit ja kuuntelen heviä. Vielä kerran onnittelut Nordiksen suuntaan. Olihan sota.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Hävettää tällä hetkellä aika paljon niiden kymmenien puolesta, jotka heittivät rantapallot/lelut jäälle, vaikka pelikellossa oli aikaa jäljellä vielä 2 s. Tottakai ymmärrän sen tunteen, että pääsee heittämään sen vastustajalle, mutta silti.
Kiitos Lundell!! Kiitos HIFK!!

Täytynee kaivaa tämä ketju esille viimeistään elokuussa, kun Kimmo Kuhtaa aletaan taas arvostelemaan ties millä eri nimillä. Se joka tuntee nyt piston sydämessään, voi mennä kirjoittamaan anteeksi pyynnön Kimmo Kuhta ketjuun.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kritiikki

Neljä joukkuetta jatkaa. En välttämättä ihan mestaruutta ifk:lle antaisi. En kyllä Kärpillekään.
TPS se vasta kauhistus olisi. HPK:kaan ei miellytä.

Kukas kelpaava olisi mielessä?
 

Mauno Ahonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Wesku
Kuhta: On se s...na pelimies ja stikkaa kunnon stadii haastattelussakin vielä. Snögee,snögee ja pari byyrii hei.

Kultanen: Ara jo aikoinaan sanoi että "paukut ei riitä", kun Kultsi ihmetteli miksei puhelin soinut MM- kisojen alla. Ei ne näköjään tosiaan riitä. Vois näyttää mitkä paukut on jemmassa ennenkuin tosipelit alkaa.

Lundell: Ottaa sen minkä saa, mutta se onkin siinä. Onneks puolustus näköjään vaikka syö sen kiekon ennenkuin päästää kaverin ampumaan. Nyt ne Hasek- luokan torjunnat esiin Kärppiä vastaan. Kohtuupeli kuitenkin. Parempaa silti tarvitaan jatkossa, Janne.(joo,joo olihan niitä nollaminuutteja, mutta silti).

Jore: Pari tiukkaa vetoa, mutta muuten aika näkymättömissä.

Kiitos HIFK ja kiitos Ilves. Tämä oli hieno sarja !

Kuhta: Loistava hyökkäyspäädyssä. Aina, kun pääsi hyökkäyssinisen yli, "maali roikkui" ilmassa. Huippuvaarallinen pelaaja.

Kultanen: HIFK:n selkeästi huonoin pelaaja. Käsittämättömäi virheitä. Täyttä p***aa Kultsin peli.

Lundell: OK peli, ensimmäinen maali hiukan helppo, mutta kuitenkin hieman maskista. Olisi kyllä ollut otettavissakin.

Jore: Noh, näkymättömissä ja näkymättömissä. Mun mielestä pelasi lähes tulkoon huippupelin. Perusvarmaa puolustuspäätä, eikä ollut enää liikaa taklausinnokkuutta, ja otti varmasti äijänsä joka tilanteessa. Hyvä peli oli.

Viimeiseen lausahdukseen helppo yhtyä. Hieno ja jännittävä sarja. Ja onneksi mentiin jatkoon.

Edit. Ja ai niin, oli ihan eri joukkue vastassa tänään, kuin kahdessa edellisessä kotipelissä.
 

Uraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Simon
Miten niin? Ilveksen avausmaali meni helposti, mutta eipä niissä kahdessa jälkimmäisessä ollut paljon Jannella tehtävissä. Otti kuitenkin viimeisten sekuntien Ilves-mylläkässä tärkeän patjatorjunnan etualakulmasta ja vaikutti paljon rauhallisemmalta lopussa kuin selvästi panikoineet IFK:n kenttäpelaajat, jotka säntäilivät välillä minne sattuu.

k, ymmärrät kuomaseni varmaan ilvesläisen tunnekuohun tänä iltana. Syö meinaan miestä - vaikkakin ilvesläisenä näihin on tullut totuttua jo vähän liiankin kanssa. Korjataan lausuntoa vaikka sen verran, että Jannestakin tuli kuolevainen tänään.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo, onnea vaan voittajille, nyt kallistun Tepsin puolelle, kun muut suosikit ovat yksi toisensa jälkeen pudonneet.

Jäi harmittamaan 3-2 maalissa pieni yksityiskohta. Pärssinen kampitti Ilveksen kiekollisen miehen ja HIFK sai näin kiekon haltuunsa ja pääsi kääntämään maaliin johtaneen hyökkäyksen.

Toporowski taasen lahjoitti 2-2 tasoituksen. kiljuin jo, että pidä maalin takana, pidä siellä, kun Topper päätti sitten syöttää maalin eteen. Ipalaisilla tietysti pitkä vaihto alla ja ylivoimahyökkäys omiin. Ei näin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt ei jaksa sanoa muuta kuin: KIITOS HIFK! KIITOS ILVES! Upea sarja, hienot joukkueet, tyylillä otettu voitto - ja vihdoinkin kunnon äijähokilla. Ja vastustajalta yksi hienoimpia saappaat jalassa kaatumisia, mitä olen ollut livenä todistamassa. Loppukättelyssä oli tunnetta ja meininkiä mukana, Vopat ja Topo halailivat ynnä muuta jälkikäteen epämiehekkään hävettävää :)

Tämän jälkeen; poro on parasta!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Loistava sarja, loistava comeback sillasta, loistava taistelu... tämä oli niin suuri henkinen voitto, että ei voi käsittää. Myönnän, että vaikka meikäläisellä ei kuulu tapoihin ollaa juudaana (enkä ollut nytkään), niin usko meni kyllä totaalisesti Ilveksen johtaessa oteluvoitoin 3-1. Olen erittäin onnellinen, että IFK näpäytti minua.

Kiitos Ilves, hienoista matseista.

Kiitos paloposti ja siivouskomeron asukki!

KIITOS IFK!
 
Viimeksi muokattu:

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kiitos HIFK ja kiitoksia faneille, ei löydy toista
hallia, jossa meteli ja hirveä hulabaloo saa
samanlaiset mittasuhteet.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Kiitos IFK

Parempaa päätöstä tämä sarja ei olisi voinut saada. Ipan avausmaalissa hassutettiin Hirsoa ja Jannea oikeen olan takaa. Karmea maali. IFK sai kuitenkin tasoituksen, kun koko matsin ajan (kuten aina) erinomaisesti pelannut Kurvi sai erinomaisen tekopaikan, eikä epäonnistunut. Koskaan ei oo liian myöhäistä tehdä kauden avausmaalia. Jatkopahvia miehelle.
Viestin lähetti Janos päivällä
IFK siis lähtee edelleen samalla kokoonpanolla otteluun, sillä erotuksella että yksi mielestäni varmaotteisimmista puolustajistamme Mikko Kurvinen on palannut lyhyeltä loukkaantumiseltaan mukaan ja Lamppu Lamberg on jälleen tiputettu alas. Tästä muutoksesta ei ole muuta kuin plussaa.
Kuinka mukavaa on olla edes joskus ennalta oikeassa. Aika lailla Ipa- painotteisen alun jälkeen HIFK sai hyvän paineen, ja erän lopulla Luttinen ja Viitaluoma pääsivät kaksistaan läpi, mutta tyrivät mestan jostain kumman syystä.

Toisessa erässä IFK:lla oli hyviä paikkoja. Päästiin monia kertoja ylivoimahyökkäyksiin, joista ei kuitenkaan maaleja saatu aikaan. Pärä sai lisäksi aivan avopaikan maalin eteen, mutta kiekko meni Pitkämäen hanskaan. Ipa teki toisen maalinsa vedolla siniviivalta, kun oli aikamoinen maski ja kiekko taisi Vopatiinkin osua matkalla maaliin. Ainoan jäähyn otti Ilves erän lopulla, ja huonon ylivoiman päätteeksi Ipahyökkääjät pääsivät alivoimahyökkäykseen, ajautuen kuitenkin liian syvälle, josta Turre ja Jone pääsivät Hirson avauksesta tälläämään komeasti tasoituksen.

Kolmas erä oli melko IFK- merkkinen alusta loppuun. Kibe teki hienolla ja maltillisella suorituksellaan IFK:n tärkeän johtomaalin, ja Micke Stenbergin lanseeraama "Punainen kostaja" seurasi myöhemmin erässä oman reboundinsa sisään, tehden kaikille selväksi, että on playoff- pelaaja. Ilveksen aikalisästä oli erän lopulla vain hetkellinen hyöty, kun Murphy laukoi rysään kolme minuuttia ennen loppua. Lopun Lundell ja kentällinen kesti hyvin.

Parhaita IFK- pelureita olivat Kibe Kuhta, Jone Vihko ja Kurvi Kurvinen. Kyllä vain, täydellistä peliä häneltä. Lundell ei pettänyt maalissa, vaikkei loisto-otteita esittänytkään. Ilveksellä ole paljoakaan hävettävää. Hyvää taistelua tamperelaisilta, ja pitivät IFK:n hyvin aisoissa. Näin tämä kuitenkin meni. Heja!
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olipa hieno kolmas erä!

Alun nysväilyn ja neppailun, pois lukien komeat maalit, jälkeen pelattiin mahtavaa kiekkoa.

Illan tärkein kysymys: Saiko Mr. Play-offs parta toisen palkinnon putkeen, sen verran sliipatulta ja laitetulta vaikutti. Ei mitään ruokottomuutta eikä mitään kevään tyyliä (8oD€
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiva HN-matsi!

Loistava viihdepeli katsoa TV:stä. Kiitos siitä HIFK ja Ilves! Maaleja ja hienoja tilanteita, reilua peliä, tuomarikaan ei sekoittanut. Tsemppiä HIFK:lle, välieräpelit mieluusti kanssa pisimmän kaavan mukaan, kiitos!
 
Viimeksi muokattu:

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh huh

Nyt laulattaa, saako täällä laulaa?

Hieno vääntö jossa parempi tuli ohi ja voitti. Kiitos HIFK!

K - Y - R - P - Ä, kärpät! Nöyränä Ouluun.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiva HN-matsi!

Loistava viihdepeli katsoa TV:stä. Kiitos siitä HIFK ja Ilves! Maaleja ja hienoja tilanteita, reilua peliä, tuomarikaan ei sekoittanut. HIFK oli sen maalin parempi, Ilvekseltä hieno loppukiri.
Tsemppiä HIFK:lle, välieräpelit mieluusti kanssa pisimmän kaavan mukaan, kiitos!
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Täytyy myöntää, että ennen peliä oletin Ilveksen voittavan - mutta kuinka hienolta voikaan tuntua väärässä oleminen!

Vaikka matsissa etenkin toinen erä oli mielestäni hyvin sekavaa meininkiä puolin ja toisin, nousi kolmas erä (ja etenkin sen loppu) erääksi kauden parhaista. Noh, ainakin jännittävimmistä. Erikoiskiitos molemmille joukkueille siitä, että tänä iltana lähdettiin ensisijaisesti pelaamaan eikä peruuttelemaan. Kyllä on Ilveksessäkin tehty hyvää työtä syvältä viime kauden suosta nousemisessa. Ilves - Tampereen ykköset, ja hyvä niin!

Tuleva ottelusarja Kärppiä vastaan pitää kyllä sisällään jonkinasteiseksi klassikoksi nousemisen aineksia. Noinkohan tuota malttaa edes odottaa...!
 
Noniin, nyt on tämä ottelusarja pelattu ja meidän (HIFK- fanien) onneksemme sarja kääntyi näin. Lähdetäämpä etsimään huonoa tuosta pelistä, ettei nouse neste päähän.

Jarno Kultanen: Käsittämätön p***a! Liian pehmeä omassa päässä ja kaikki avaukset menevät vastustajan lapaan, tai jos ei vastustajan lapaan, niin ei kyllä omienkaan. Hyökkäyspäässä tekee joskus hyviä nousuja, mutta se ei riitä. Edelleenkin ihmettelen sitä, että jos äijällä on ainakin HIFK:n kovin lämäri, niin miksi sitä ei voi käyttää. Mielelläni näkisin ensi kaudella hänen tilallaan esimerkiksi Varakkaan tai Turusen, kunhan heille vain massaa hieman lisää.

Juha Fagerstedt: Okei. Ymmärrän, että heppu on työmyyrä, mutta kyllä jäi tänään ottamatta hyviä syöttöjä kiinni! Olisi muutaman kerran voinut päästä hyvään tilanteeseen, jos olisi saanut kiekon kiinni.

Muuta suurempaa ei jäänyt mieleen. Pärällä tuntuu olevan kädet hieman jäässä. Jalat toimivat vielä ainakin melkein yhtä hyvin, kuin runkosarjassa. Olisi pitänyt tänään pistää kiekko pömpeliin, kun oli lähes tyhjä maali. Parempaan suuntaan menossa.

Ja Kuhdan yritys nostaa maalin takaa maalin eteen, oli aikas ovela ja olisi onnistuessaan ollut todella hieno. Muutenkin Kuhta oli tänään pelin kingi.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt saa huutaa!

Kyllä täytyy sanoa, että harvoin jos koskaan olen jännittänyt näin paljon matsissa! No nää on näitä harvoja hienoja hetkiä jotka ruokkii jääkiekkoa fania vuodesta toiseen käymään matseissa meni pelit sitten huonosti tai ei. En erityisesti jaksa pelistä mitään suuria asioita nostaa ylös muuta, kun Levonen puhalsi ottelun varsin mallikkaasti ja anto poikien pelata oikeeta lätkää niin, että välillä paukku laidatin oikein kunnolla.

Ps. Paloposti Kuhdasta ei ole tärkeissä peleissä mihinkään (saa lisätä hymiöitä)

Ai niin KIITOS HIFK!!!!
 
Kova taistelu siitä sitten vielä tuli, kun Ilves sai ekan maalin helposti. Hifkillä oli niin kova draivi päällä, että vastaavan helpon maalin avulla pelin alussa olisi mennyt menojaan. Kuhta laittaa kyllä hyvällä prosentilla paikoista sisään, vaikkei muuten hyvin pelannutkaan. Jutikin kehoitti ennen maaleja Kuhtaa nostamaan tasoaan. Pärssisellä hyvä tsemppi päällä. Oli muuten ensimmäinen peli, jossa Pärä oli 'täysin' kunnossa sitten runkosarjan ja selkeästi paras peli ykköseltä tässä sarjassa. Kärppiä vastaan löytyy varmasti myös tilaa samallalailla kuin tänään, kun ne yrittää myös pelata omaa peliään.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lämpimät onnittelut HIFK:lle. Todella pienestä se oli kiinni, mutta niukasti parempi joukkue meni jatkoon.

Mahtava ottelusarja kerta kaikkiaan! Niin loistava, ettei tappio edes hirveästi vituta. Tämän jälkeen on entistä selvempää, että nimenomaan HIFK on se sytyttävin vastustaja Ilvekselle. Huikeita pelejä tarjoavat nämä kiistakumppanukset. Toivon HIFK:lle sydämestäni kannua tänä keväänä.

Ilveksen virhemäärä yllätti tämän päivän ottelussa. Siis taistelua ja asennettahan riitti yllin kyllin, mutta ei tuollaista virhemäärää voi ymmärtää ratkaisevassa pudotuspelikamppailussa. Koko sarjan ajan HIFK teki Ilvestä vähemmän virheitä. Siinä ja ylivoimapelissä olivat ne ainoat joukkueiden väliset erot.

Tätä liigakautta muistellessa suu kääntyy väkisinkin hymyyn. Viime kauden käsittämättömän taaperruksen jälkeen tämä on ollut yhtä herkkua. Se viimeinen sinetti jäi kaudesta puuttumaan, mutta saappaat jalassa kaaduttiin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Huhhuh mikä sarja!

Olipahan sarja. IFK ei antautunut missään vaiheessa, vaikka puukko oli kurkulla ties kuinka monta kertaa. Fiilis viimeisessä ottelussa vastasi jo finaaliottelun tasoa ja kannattajilla on ollut naamalihakset krampissa jo pari päivää.

Myös Ilvekselle kaikki rispektit ja erityismaininta Tinkelle, joka jalka selvästi mössönä nousi Ilveksen taistelun ruumiillistumaksi. Lähes joka ottelussa mies konttasi polvi mössönä vaihtoaitioon, mutta pienen hapenoton jälkeen mies palasi antamaan kaikkensa. Jälleen kerran Ilves ja IFK esittivät sellaisen pudotuspelisarjan, jota muistellaan pitkään.

IFK:sta pitää nostaa esille sarjan kääntänyt Lundell sekä tietysti Punainen Kostaja: Kimmo Kuhta. Kun pelit kovenee, Kuhta astuu esiin!

Myös Hirschovitsin ketju on esittänyt playoffseissa mainioita otteita ja Järvinen, Vihko ja itse maestro ovat näyttäneet Penalle, että sopimusta kannattaa nopeasti faksata poikien eteen.

Tästä on hyvä jatkaa, Oulu valloitetaan lauantaina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös