7. peli, HIFK - Ilves, Helsingin Jäähallissa to 25.3.04

  • 52 250
  • 443

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Tinke-80
Ei siinä mitään ollut, vahinko mikä vahinko. Katsoitko tuon uusinnan mikä siitä tilanteesta tuli. Vopat ajaa AIVAN suoraan Peltomaan kohti. Peltomaa ei vain näe Vopattia ja sen takia Vopat osuu vahingossa polvella Peltomaata.

Vähän sama homma kuin Eloranta - Söderholm tilanteessa. Silloin vaan kaikki olivat sitä mieltä että tilanne oli tahallinen ja Eloranta täysi sika. Loppujen lopuksi hyvin samanlaisia tilanteita molemmat.
 

KOjakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ei häviäjiä

Vaikka v***ttaa, niin kiitos Ilves, jos pitää hävitä niin hävitään niin kuin tänään, ei mitään hävettävää. Helvetin hieno taistelu, kiitos siitä. Seuraavalla keralla sitten taitaakin olla meitin vuoro.

Onnittelut Hifkille, olitte tännöön parempia maalilla ja sarjassa yhdellä ottelulla, ei paljon mutta riittävästi.

Nyt golfmailat pesuun ja kentille.....
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onnittelut ifk:lle

Tiukkaa oli vääntö ja parempi voitti. oivon kuitenkin, että Helsingin suunnassakin kiekkotietämys kasvaa ensi kaudelle sen verran, ettei enään kuvitella pelien olevan ennen alkuvihellystä pelattu.

Kiitokset Ipalle, mahtava kausi, mahtava päätös, vaikka takkiin tulikin.
 

Tormentori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitokset Ilvekselle ja ilves kannattajille!

Kiitoksia jännittävästä ja hyvästä sarjasta. Kiitokset vielä melkein kaikille ilves kannattajille! Tsemppiä ja ensikaudel uudestaan!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Aivan loistava peli, saakeli. Onneksi olkoon HIFK! Tampereelle koitti kesis, mutta kyllä pelasitte vahvasti. Iso käsi ilvekselle. Aralla tuli selvästi dejavu, kun ilves kavensi...mitäköhän mahtoi päässä raksuttaa...eräät mm-kisat(ko).

Hemmetti että on hyvä pari tuo kärpät-hifk...ei varmasti jätä kylmäksi katsojia. Nyt ei tarvitse ritareidenkaan bussilla matkustaa ouluun. Kaikki on siis hyvin.
 
Viestin lähetti Koala
Voe voe, kun tulee helppoo loppupeleissä. HIFK:lle jäi aika paljon parannettavaa, jos mielii edes finaaliin saakka. Hyvä henki Ilveksellä lopussa! Se on finaaleissa TPS - Kärpät

Mahtaako tulla?
Ei tuo Blueskaan tainnut olla ihan helppo vastus TPS:lle.

Onnittelut HIFK:lle.
Kuhta ja Lundell, nuo monien HIFK-fanien päähänpotkimat heput, paloposti ja mehukatti, ratkaisivat tämän sarjan HIFK:lle.
Kärpät-HIFK-sarjasta tulee varmasti mielenkiintoinen ja värikäs sarja, jota myös allekirjoittanut kesälomalainen odottaa innolla.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Huomioita

JESS!!!!


-Lundell oli tänään vähän epävarma. Pelotti lopussa IFK:n maalia menneet laukaukset. Stathos aloittaa Kärppiä vastaan?

-Pärssinen on parantanut parista edellisestä pelistä huimasti. Sitä vanhaa kunnon taistelumeininkiä.

-Kuhdassa on ratkaisijan ainesta.

-Harkins ei omalla tasollaan. Ne maagiset syötöt jäi puuttumaan.

-Vihko on nopea.

-Vopat taklasi muutaman kerran mallikkaasti, mutta roiski kiekkoa liian epävarmasti.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Tinke-80
Mikä sinusta olisi ollut hyvä rangaistus tuosta taklauksesta? 2+10 min? Ei siinä mitään ollut, vahinko mikä vahinko. Katsoitko tuon uusinnan mikä siitä tilanteesta tuli. Vopat ajaa AIVAN suoraan Peltomaan kohti. Peltomaa ei vain näe Vopattia ja sen takia Vopat osuu vahingossa polvella Peltomaata.
Sääntöjen mukaan 2 minuuttia koska loukkaantumista ei onneksi tullut. Katsoin toki uusinnan ja selvempää jalan siirtoa toisen eteen saa etsiä, huomattavasti selvempi polvitaklaus kuin esim. Elorannan tai Sihvosen vastaavat. Sinä olet ilmeisesti tähän asti ainoa, joka ei polvitaklausta nähnyt, mutta pitää katsoa urheilukanavalta vielä uusiksi tuo ja vastata matsista kotiin rantautuvien putkinäön omaavien kukkoiluihin.

No, mitäpä tästä kun ei loukkaantumista tullut. Jos olisi tullut niin Vopatin pudotuspelit olisi ollut siinä.

Hieno taistelu molemmilta joukkueilta. Etukäteen ajateltuna kuitenkin tuolla pelillä IFK saa äkkilähdön Kärpiltä, mutta nää on hei poffeja, mitä vaan voi sattua. Vaikka vastustajan ylimielisyys voi astua arvoon arvaamattomaan.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loistavaa jätkät

Nyt maistuu voitto makealta. Uskomatonta taistelua ja yritystä usko ei loppunut missään vaiheessa ( edes 1-3 tilanteessa ). Kiitos myös Ilvekselle hyvästä sarjasta. Jääkiekon juhlaa luvassa lauantaina Oulussa,
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Viestin lähetti timppa
Vähän sama homma kuin Eloranta - Söderholm tilanteessa. Silloin vaan kaikki olivat sitä mieltä että tilanne oli tahallinen ja Eloranta täysi sika. Loppujen lopuksi hyvin samanlaisia tilanteita molemmat.

Noissa tilanteissa on yksi pieni ero - Söde näkee tilanteen, yrittää väistää. Peltomaa ei näe koko tilannetta... okei turhaa jankkaamista.

Kiitos HIFK, kiitos Kimmo Kuhta!!!
Kiitos vielä ilvekselle hyvästä taistelusta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Aravirralle potkut, sillä miehellä oli ei tiukoissa paikoikoissa hermo kestä. Tänään hänen jännittämisensä oli niin hirveää, että se tarttui jopa katsomoon.

Surkea syöttö Kimmo Kuhtalla ennen sitä neljättä maalia. Paloposti hyytyy muutenkin Playoffseissa.
 

Viima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitä on snöde (tjsp, en saanut selävää mitä Kuhta sanoi)? Lunta?
Se Saukkosen mainitsema tekstitys olisi kyllä ollut tarpeen...

Mutta kyllä se Lundell maalejakin päästi. Saas nähä kumpi on Raksilassa maalissa.

Maalit oli todella nättejä molemmin puolin.
 

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onnittelut

Eihän tässä voi muuta kuin onnitella Hifkiä. Tällaisessa sarjassa aina voittaa se joukkue, joka sen ansaitsee. Nyt se oli Hifk.

Hyvä mieli jäi kaikesta huolimatta. Hyvä taistelu.

Jotenkin vaan tuntuu siltä, ettei se aurinko koskaan paista meille.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Loistavaa HIFK ja kiitos Ilves

Oli varmaan kauden parasta Hockey Night kiekkoa. Ja Ipalta loistavaa taistelua. Mutta ennenkaikkea KIITOS KIMMO KUHTA. Loistavat maalit oikeaan paikkaan
 

CatGarfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Internazionale, Newcastle, NY Rangers, HIFK, ManU
KIITOS IFK !!!

Olihan peli, jännitystä riitti ihan loppuun saakka. Eipä muista, koska on ennen ollut noin kova tärinä päällä melkein koko matsin ajan. 1-2 maalin jälkeen alkoi jo käydä epätoivo mielessä.

Tunnelmaa tuntui jäähallilla riittävän, harmi etten itse paikan päälle päässyt. Onneksi näkyi sentään telkasta.

Kyllä tarjosivat molemmat joukkueet aivan uskomattoman hyvän ottelusarjan, kiitos Ilveksellekin hyvästä vastuksesta. Toisinkin olisi voinut käydä, mutta onneksi näin päin. Lauantaina sitten Kärppien kaatoon...

Huhhuh, vieläkin on adrenaliinia sen verran elimistössä, ettei kirjoituksestakaan oikein tule mitään, parempi jättää tähän.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Rispektit kummallekin joukkueelle loistavasta taistelusta. Ei myynyt Ilveskään nahkaansa halvalla. Kova loppurynnistys vaan loppui hieman kesken, kun kolmannen erän alussa kaveri pääsi liiaksi ohi. Kaikkiaan hieno kiekkomatsi. Ei tule Kärpät pääsemään helpolla HIFK:n kanssa. Tuollaisen nousun jälkeen itseluottamus riittää vaikka mihin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viima: Kuhta totesi ulkona tulevan snögeä, jolloin ei kannata vielä kesälomalle lähteä.

Perkeleen hyvää viihdettä katsojille ja onneksi oikeus lopulta voitti ja IFK meni jatkoon. Kiitoksia Ilvekselle aivan loistavasta taistelusta, Housumäki on kertakaikkisen mahtava veskari, ei voinut tänään yhdellekään takaiskulle mitään. Lundellille upposi yksi helppo, muutoin hienoa työtä. Onneksi Kiben ruuti on yhä kuivaa, vaikka eihän se mikään maalintekijä ole jos seitsemässä pelissä värkkää vaivaiset viisi maalia.

Ihan kiva lähteä taito- ja vauhtijoukkue Kärppiä vastaan altavastaajan asemasta, toivotaan hyviä pelejä välierissä.
 

Prosessori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onneksi olkoon, HIFK.

Vain Ilves voi sössiä 3-1 -johdon (Bluesia ei edes lasketa). Ei pomppinu kiekko tänäänkään kuin Källarsonin maalin verran. Sykoralta aivan luokaton veto ottaa Siren pujottelukepiks, mieluummin vaikka Astashenko seiskapakiks. Helminen myöskin pelasi surkeasti, voi sitä joskus heittäytyä... Kuhdan molemmat osin Helmisen piikkiin.

Tässä tämä kausi. Vituttaa.

Mestaruuden vie TPS-HPK -otteluparin voittaja (eli TPS, kun Kerholle kuuluu pronssi).
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Tinke-80
Noissa tilanteissa on yksi pieni ero - Söde näkee tilanteen, yrittää väistää. Peltomaa ei näe koko tilannetta... okei turhaa jankkaamista.

Mjaa, miten tämä ero vaikuttaa itse polvitaklaukseen taklaajan puolelta? -Ei mitenkään. Sama tilanne. Korkeintaan taklattava ehtii varautumaan hieman tilanteeseen jos sattuu näkemään että kohta pamahtaa.

Jos halutaan lisää spekulointia, voidaan miettiä että oliko tarkoituksena teloa Peltomaan jalka, joka oli muutenkin jo paketissa? Kumma juttu että Ilves vei kiekkoa IFK:n päätyyn ja Vopat luisteli kovaa vauhtia keskialueelle päin vaikka muut pelaajat menivät ihan toiseen suuntaan. Pitänee katsoa tilannetta jos se jostain vielä näkyy.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Melkein jännä peli

Itse asiassa todella hieno peli ja jos kentällä olisi ollut oma joukkue niin tuo olisi ollut todellinen thrilleri. Joka tapauksessa peli oli upeeta viihdettä ja molemmat joukkueet pisti kentällä parastaan ja väsymystä ei näkynyt tippaakaan.

Kibe Kuhta on kyllä äijä. Suomalainen snaipperi parhaasta päästä. Onnittelut HIFK. Ja Ilvekselle hatun nosto hienosta taistelusta. Eipä jäänyt teillekään mitään hävettävää.

Hieno peli.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vitun paska tulos, vaikka pelissä olikin ihan playoff-meininkiä.

Luomalan avausmaalin jälkeen Ipalla oli otetta ja tsäänssit tehä useempikin maali. Kurvisen namuttelu-tasotuksen jälkeen palikat oli sitten ihan sekasin. Valtava määrä hukattuja kiekkoja hyökkäysssinisellä.

Tokassa peli oli taas fifty-sixty, tsäkämaali vai taas Ilveksen johtoon ja anto niille ratkasun avaimet käteen. IFK:n tehokas yv iski kuitenkin erän lopussa. Tällä kertaa ratkasijana ei ollu harkinsit. Huomasin tilanteen vakavuuden välittömästi: hieno alivoima siihen asti, Hifkillä paketti sekasin mutta sitten Raipe ja kukalie toisena av-hyökkääjänä olikaan ajo irtokiekon perään liian syvälle. Typerä ja vaarallinen syöttö maalin eteen joka tietysti oli tuhoon tuomittu. Kaks av-ukkoa jäi pelin taakse ja Vihko & kumppanit polki ku pienet eläimet. Komeesti päätetty hyökkäys.

Vikan alussa Kuhta taituroi jo kuoloniskua. Hifki vetäyty pian pikkasen kuoreensa ja jätti keskialuuelle tilaa mutta omalla alueella sitä olikin sitten aika minimaalisesti. Ipa painettiin kulmiin. Kovalla riskillä ja aika hallitsemattomasti pelattu painostus päätty Hifkin ties monenteenko vastahyökkäykseen, maalin teki kukalie, käänsin siinä vaiheessa Simpsonille. Murphy toi vielä toivoa, hirvee ryysis. Miten kiekko löysi ees maalille asti?

HIFK ei ollu mitenkään maaginen, joskaan sellasta tuskin saattaa odottaakaan pleikkareiden seitsemännes pelis. Puolusti hyvin omassa päädyssä ja pakotti kulmiin tai kaukolaukauksiin. Lundell peitti tarvittavasti. Kotijoukkue ois voinu ratkasta pelin jo aikasemmin, niin monta Ipan räikeää virhettä jätettiin käyttämättä hyväks: 2-0 hyökkäys, pari läpiajoa, 2-1 hyökkäyksiä.
Ilveskään huono ollu mutta teki liikaa virheitä, painoko väsy vai mikä oli?Jakso painaa melkeen loppuun asti, isoilla raatajilla rupes lopussa jo jalat selkeesti painaa, Hifkin nuoret jakso.

Dumari Levonen anto pääasiallisesti poikain pelata, ihan okei. Muutama törmäys josta selvittiin sen kummemmitta seurauksitta. Peltomaata saa kyllä ottaa tunnetusti kovaa, kun ei juurikaan harrasta tota kaatuilua. Väljä tuomarilinja oli Hifkin etu ainakin kolmannes eräs, puolustushan siitä painimisesta yleensä hyötyy. Jotain ois voinu viheltääkin, tää tietysti vahvasti Ilveksen puolella olleen silmin.

HIFK ansaitsi lopulta näistä kahesta paikkansa jatkopeleihin. Lauantaina Oulussa voi jalat painaa, kovan tempun tekevät jos sieltä voiton hakevat. Rantapallot lenteli liian aikasin vanhassa hallissa, toivottavasti Kärpät myllyttää Hifkiltä jalat alta ja niitä palloja voi heittää ehkä jo kolmen pelin jälkeen (?)
 
Hieno matsi, en nukahtanut kertaakaan niinkuin yleensä sunnuntaisin (toisessa erässä).

Ilves pelasi hienon ottelun ja komean ottelusarjan, mutta silti kausi päättyi aikaisin. Hieman tulee minullekin mieleen Bluesin kohtalo viime kaudella - kohtasikohan IFK:kin pahimman vastustajansa jo puolivälierissä? Mahtava nousu viime kevään jumbosijalta. Huomenna Pyynikille, Janne on jo avartanut avantoa!

HIFK jatkaa ja mielenkiintoinen sarja tulee varmaan Kärppiäkin vastaan. Parin edellisen teeveepelin perusteella helsinkiläisillä on hyvätkin saumat päästä finaaleihin Tepsiä vastaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Upeeta HIFK!

Ei voi kuin ihailla asennetta! 1-3 ottelusarjatilanteen kääntää 4-3 voitoksi! Siihen ei kevyellä asenteella pystytä!

7. ottelu oli kokonaisuudessaan mahtavinta peliä, mitä on aikoihin tullut nähtyä. Tälläistä lisää! Molemmat taistelivat, käyttivät päätään ja pistivät kroppaa likoon. Ilveksellä oli paikoin avoimien ovien päivä puolustuksessa, johtuiko väsymyksestä, mutta hyvä ottelu, jonka jälkeen kelpaa olla ifk-fani.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Hyvä matsi ja hyvä lopputulos. HIFK:lle propsit noususta pahasta sillasta, tuli ihan viime kauden Tappara mieleen. En tosin yllättynyt siitä yhtään, vastustaja kun oli mitä oli.
 

Uraani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves teki sen jälleen. Teki komeat ilvekset. VAIN TAMPEREEN ILVES PYSTYY TÄHÄN! Kiitos Ilves. Parempi voitti, kivaa oli niin kauan kuin sitä kesti. Parempi voitti, mutta tämän sarjan parempi ei ole finaaleihin menossa tällä pelillä. Ilves näytti tänään että myös Lundell on kuolevainen. Lundell oli paska tänään. Harmi vain että todellinen Lundell näytti luontonsa vasta tänään.
Onnittelut IFK:lle, ja samalla peukut pystyyn Kärpille välieriin!





ps joko pelataan pesäpalloa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös