6. peli Jokerit vs. Kärpät 23.3.2004, Ilmala

  • 29 772
  • 243

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Re: KIITOS KÄRPÄT

Viestin lähetti Mokela
- Rönn oli paska
TV:stä pelin nähneelle katsojalle, jolla ei ole minkäänlaisia intohimoja kummankaan joukkueen suuntaan, kommenttisi tuntuu todella omituiselta. Perustele hieman.

Ike
 

Zeic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JHT
Jokereitten etsikkoaika pelissä oli ottelun alussa, kun joukkue sai pelata 1- 0 tilanteessa ylivoimaa muutaman kerran. Tämän jälkeen sitten loppu oli Kärppien hallintaa. Voiton lisäksi pelistä jäi muutenkin hyvä maku suuhun, kun peli alkoi näyttää ihan hyvältä kahden viimeisen erän ajan. Parantamisen varaa on silti vieläkin.
Jälkiviisaana on tietysti helppo sanoa, mutta jostain ihme syystä jokereitten kannattajat olettivat kellon käyvän Jokereitten hyväksi kärppien paineiden kasvaessa. Kuitenkin oli tiedossa, että Jokerit alkavat väsyä vähitellen. Ehkä tätä ei vain haluttu myöntään.
Yleensä hyvänä paineitten kestämisen merkkinä voi pitää joukkueen kykyä kääntää tiukat väännöt edukseen. Kärpät - Jokerit sarjan peleistä viisi päättyi maalin erolla ja Kärpät voitti näistä peleistä neljä.
Minulta ja varmasti monilta muilta jääkiekkoa seuraavilta Jokerit sai näistä playoffseista harvinaisen paljon sympatia pisteitä hyvän taistelun vuoksi, ehkä pitkäjänteisempi JOKERI-joukkueen rakentaminen alkaa tästä. Jatkopaikan lisäksi Jokereilta jäi kuitenkin jostain syystä puuttumaan myös osa yleisöstä, ainakin TV:ssä tyhjiä paikkoja näkyi hallissa jonkin verran.
Välierät tulevat aikanaan olemaan erittäin mielenkiintoiset, sillä kaikilla neljällä niihin selvinneellä tulee olemaan mahdollisuudet mihin vaan.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Täytyy ne nhl:ssä pelaavat

olla jotain ihmemiehiä, vai mikä helkutti siinä on kuin kaikenmaailman pirjetät ynnä romut kelpaa taalajäille ja pelimies vaan hinkkaa sm -liigassa.

Toivottavasti tulevat juniorikiekkoilijatkin seurasivat televiision äärestä Glen Metropolitin huikeaa mailankäsittelyä. Tällaista herkkua saa katsella Suomen kentillä liian harvoin.
Täytyy myöntää, että monikin sm -liigan pistepörssissä kolmisenkymmentä pistettä naputtanut pelaaja on valovuoden jäljessä taitotasossa Glen Metropolitista.
 

Mokela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
TV:stä pelin nähneelle katsojalle, jolla ei ole minkäänlaisia intohimoja kummankaan joukkueen suuntaan, kommenttisi tuntuu todella omituiselta. Perustele hieman.

Perustelen mielelläni. En väitä, että tuomari olisi Jokereita suosinut. Kummastuttaa vain ensimmäisen erän viheltely. Todella heppoisia jäähyjä, kun taas viimeisessä erässä sai sitten taas tehdä ihan mitä vaan. Molemmat joukkueet kyllä käyttivät tämän hyödykseen. Kaipaan koko ottelun kestävää linjaa. Todella linjaton oli Rönn tänään.

Vielä kerran Kärpät: KIITOS
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Re: Re: KIITOS KÄRPÄT

Viestin lähetti Eisenhower
TV:stä pelin nähneelle katsojalle, jolla ei ole minkäänlaisia intohimoja kummankaan joukkueen suuntaan, kommenttisi tuntuu todella omituiselta. Perustele hieman.

Ike

Rönn oli paska. Lopussa varsinkin jäi viheltämättä kaikki rikkeet, mitä tuli. Ei halunnut ratkaista peliä, todella vittumaista kun roikuttiin puolin toisin ilman mitään rangaistuksia. Varsinkin Kärpät rikkoi aika paljon lopun Jokerimyllytyksessä. Ensimmäinen ja toinen erä pysyi Rönnillä joten kuten hallussa, toisessakin alkoi kyllä jo lipsua. Epäonnistunut peli. Ja olin paikalla katsomassa.

Itse pelistä sitten. Kärpät ei pelannut mitään huippukaunista kiekkoa, mutta sitäkin kannattavampaa. Hyödynsivät tuomarilinjan hyvin. Jokerit taistelivat hyvin, mutta kyllä se maalintekeminen tuottaa ongelmia. Metro oli kentän kingi, Kärpistä erottui edukseen Viuhkola.

Ei nyt pysty mitään kovin hyvää analyysiä tekemään..
Vittu.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti eh
se Laineen jäähy, jonka aikana Kärpät tasoitti, ei helvetti...

Selvääkin selvempi jalkakamppi, siinäkin tilanteessa Kärpillä oli vielä laukaisupaikka mutta peli vihellettiin silti poikki, miksi?

Laineen jäähyn sijaan jossittelisin Smythin ja Metropolitin koukkaamisjäähyistä sekä muutamasta viheltämättömästä keskialueella tapahtuneesta kiekottoman miehen kampituksesta.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
NYT ALKO LÖYTYYN ÄIJIÄ!!!

Ehdottomasti ottelusarjan paras peli Kärpiltä. Todella upeeta tasitelua, liikettä, tahtoa..Loistavaa kertakaikkiaan!

Tämän päivän onnistujia ainakin Nikke, Piku, Lehtonen, Smyth, Tenkratkin, Saarenheimo, Aarnio, Juntunen...Lista on ptikä, ehkä parempi sanoo et koko joukkue.

Jokerit on myös aivan loistava joukkue! Olisi varmasti vielä täydellä kokoonpanollaan pistänyt Kärpät vielä tiukemmalle, ellei jopa voittanut!!

Metropolit, AIVAN USKOMATON PELAAJA! Miten voi pelata Sm-liigas. Ja jätkä on myös mahtava tyyppi kaukalon ulkopuolellakin. Tänäänkin todella rehdisti kiitti MOLEMMAN joukkueen faneja(en oo ennen nähny tällasta) ja sit viel kävi lyömään Pesosen kans nyrkit yhteen et ei muistella pahalla. Kauen alusta asti oon ihastellu Metropolitin peliä, ei voi olla ylistämättä. Toivotaan et jatkaa liigassa. Outo tunne, et Jokereissa voi pelata yks mun suosikeista;)

Kärpillä on kuitenkin vielä parantamisen varaa. Lievers, Palsola, Pyörälä... Missä tehot?? Tenkratilla tehot hyvät, mutta maalihanat nyt vaan auki niin sitten alkaa vähän rentoutuun pelaaminen. Tekeehän jätkä töitä niin paljon että ei voi asennevammaisuudesta syyttää ja ei ne 1+4 tehot loppujen lopuksi huonot ole, vai? Kuitenkin kiva tietää että reservissä on väkee, muuan Machuldakin sieltä löytyy, vaikkakaan EHKÄ parempi ettei pelais. Kun tällä porukalla peli kerta luistaa.

Vastaan tulee siis HIFK tai HPK. Molempien kanssa tulisi loistavia pelejä. Veikkaan et HIFK hoitelee homman ja nähdään kovia pelejä sit välieris. Kärppienkin pitää parantaa.

Mutta KIITOS TÄSTÄ KÄRPÄT JA JOKERIT ja Metropolit!! :) Ei tullut turhaa toivottua Jokereita puolivälieriin vastaan, varmasti paras ottelusarja näistä Puolivälierist.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea Kärpät!

Ainoa asia, joka pilaa tämän vuoden pleijarit on TPS, mutta menköön nyt tämän kerran, kun muuten näyttää hyvältä!

BTW, jos Ilves tippuu, meikäläisen unelmafinaali on enemmän kuin lähellä...
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Glen

Pitää itsekin yhtyä tähän ylistyskerhoon, jota tosin olen sanonut jo koko kauden. Metropolit on mielestäni kautta aikojen paras ulkomaalainen pelaaja liigassa. Kenties paras pelaaja muutenkin kautta aikojen liigassa. Sanokaa joku, joka olisi parempi?

Esim. Saku Koivusta ja Metropolitista voi todellakin puhua samana päivänä toisin kuin joku väitti. Ottaisin itse joukkueeseeni mieluummin Glenin kuin Koivun jo pelkästään sen takia, että Glen pukee kautta kohden lähes kaikkiin peleihin, Koivu on rikki lähes jokaisessa. Muutenkaan liikkeessä ja taitotasossa ei juuri eroa ole. Glen pelaisi NHL:ssäkin varmasti samalla tasolla kuin Saku. Siihenhän ei loppujen lopuksi kovin paljoa edes vaadita.

Glen on aivan käsittämättömän monipuolinen pelaaja toisin kuin monet muut dominoivat hahmot viime vuosien liigassa. Esim. Caloun. Metrosta on helvestisti hyötyä kentän molemmissa päissä. Mies yksinkertaisesti omistaa kentän. Oikea paikka on NHL:ssä kahdesta ensimmäisestä ketjusta.
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea kärpät

Onnea Kärpille voitosta.

Ja Jokeri joukoille respektiä hyvästä taistelusta. Olin jo hieman huolissani mahdollisesta TPS-Jokerit sarjasta.

Veikaan että Jortikka/Jokerit olisi voinut olla jo kova pala purtavaksi kun Hantta/Blueskin tekivät tiukkaa.

Ensikaudella olette yksi mestarisuosikeista jos annatte Jortsun koota haluamansa rosterin.

Tai siis jos Jortsu pysyy maisemissa...
 

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tunnu tappio enää niin pahalta. Tämä oli nopeasti kuitattu, sillä Jokereista saattoi olla ylpeä. Hienoa taistelua, vaikka loukkaantuneiden lista oli vahvemman oloinen kuin varsinaiset rosterit joillain liigan joukkueista ;-)

Metropolit todella on tehnyt suuren vaikutuksen. Harvoin on kukaan pelaaja tehnyt itselleni vastaavaa. Kunpa vaan tekisi jatkosopimuksen, toivotaan, toivotaan... Joka tapauksessa iso kiitos tuolle miehelle!

Ensi kaudella sitten jälleen.
 

Grove

Jäsen
Hyvä taistelu

Taisto on tauonnut ja Oululaiset jatkavat kohti finaalia, toivottavasti.

Jokerit teki tästä otteluparista kovatasoisimman tässä vaiheessa. Taisteleva ilme lupaa hyvää ja uskon tämän kevään meiningin olevan todellä tärkeä juttu Jokerileirin tulevaisuuden kannalta. Uuden nousun siemen on olemassa. Jortikan lausumaa tältä illalta: - On sellaisia voimassa olevia pelaajasopimuksia, joita pitää tarkistaa uudelleen. Joukkueeseen sitoutuminen on se tärkein asia, jota pitää nyt vahvistaa. Ketä lähtee?

Kiitos Jokereille tiukasta vastuksesta. Näin kovien pelien jälkeen on hyvä jatkaa. Metropolit osoitti olevansa pelimies kaikin puolin ekapelin töppäilyistä huolimatta. Toivottavasti nähtäisiin miestä liigassa vielä.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jee-Jee!

Taistelu on tauonnut, mutta HELP! mitä teen?

Jorma ois ojossa, mutta eukolla on menkat ja herpes huulessa yht`aikaa ???
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Kiitos Jokerit loistavasta vastuksesta, minunkin on pakko myöntää että mielipiteeni Jokereista muuttui tämän sarjan myötä. Vuodesta 1989 olen ollut suuri anti-Jokerifani, mutta ensimmäistä kertaa loistava taistelu, itsensä uhraaminen altavastaajana ja Glen Metropolit saivat jääräpäisyyteni murtumaan. Teillä tulee olemaan loistava tulevaisuus näillä nuorilla herroilla...meillähän sama luottamus nuoriin on ollut jo uudesta liiganoususta asti. Teille suuri kiitos ja ensi keväänä uudestaan!

Viuhkola,Saarenheimo,Jokinen,Juntunen,Bäckström,Smyth,Lehtonen,Stepanek,Aarnio, osin ehkä Tenkrat osoittivat tänään Kärppäsydämen tahdon mikä menee läpi harmaan kiven. Lievers, Palsola ja Pyörälä olivat tämän sarjan alisuorittajat, heiltä on lupa odottaa enemmän semifinaaleissa! Machuldaa ei kaivata jos tsekkinivunen ei todella halua voittaa Kärpille. Juha-Pekka Haataja tekee työnsä kuten Heikkilä pyytää, taitoa ei ole muuhun kuin 4.kenttään, mutta siihen hän on sopiva mies..Pyyteetön työntekijä joka loistaa kun häneen kukaan ei usko. Loistaa omalla tavallaan, duunari johon voi luottaa. Tappelu tästä asiasta tulee...mutta makuasiat on makuasioita.

Hifk olisi toivevastustaja, line5 on meille tärkeä osa, oli hieno nähdä herrat ja naiset Areenalla 3 kertaa, heille lisää pelejä Helsiinkiin, ovat sen ansainneet.

Jortikka aloitti räväkästi, mutta sen jälkeen vaipuii unholaan..Kun herra pääsee kokoamaan ensi kauden Jokerijoukkueen on kaikille paha merrassa. Heikkilä vs Jortikka taistelu meni mielestäni Jortikalle 2-0, sen jälkeen ei ollut enää taistelua muualla kuin pelikentällä. Heikkilä toki voitti 4-2 mutta Jortikka vei pelikiellot yms vaikuttamiset selkeästi. Vertala ja muut saivat viedä kypärää päästä kuten halusivat, referiit eivät siihen puuttuneet, eivätkä muihinkaan selkeisiin rikkeisiin. Mutta tää on pleijarikiekkoa, ja siihen Jortsu on omiaan. Heikkilä on silti omiaan luotsaamaan Kärpät mestaruuteen, hänen "kiltti"-tyylinsä saa pelaajat uskomaan itseensä loppujen lopuksi. Taistelun asia tämäkin, mutta viimeinen voitto tämänkin ratkaisee.

Kohti seuraavaa koitosta..Kiitos Jokerit, Meillä rähinä jatkuu..ja HPK:ta vastaan vaaditaan 2 vaihdetta lissää..
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Olipa peli. Alku ei luvannut kovin hyvää kun nykyjään kaikkien rakastama Metropolit kirmasi avointa baanaa sektorille ja pisti mustan maaliin ennen kuin peli ehti edes kunnolla alkaa.

Muita hajahuomioita:
- Smythillä taas pari avopaikkaa pistää kiekko sisään. Smyth-lasien takaa katsottuna hän teki kuitenkin kummatkin maalit.
- Lievers haahuilee varjojen mailla. Caloun-syndrooma?
- Nelonen pisti pääsääntöisesti rallin päälle vastustajan päädyssä.
- Valtosta ajettiin taas sääntöjen rajamailla seinille. (Oulussa Mikkola ajoi selkään) Missä kuitti?
- Aarnio lainasi Koskenkorvan jalkoja. Pari jäätävää sisääntuontia!
- Pitkästä aikaa paketti pysyi kasassa 60 minuuttia.
- Yksi mies saatiin pidettyä aisoissa vaivoin. Miten käy kun vastaan tulee kokonainen yksi kentällinen miehiä? (spekulointia huom. HPK)
- Jantuselta jäätävää analyysiä ennen peliä. Juti *vink vink*

Taiston tauottua on pakko kysyä varsinkin kärppäfaneilta: Hehkuttiko teidän mielestänne Tuohimaa vähän liikaa Jokereita tv-peleissä? :D

Kaikki kunnia Jokereille. Tuolla rosterilla kova taistelu pelistä toiseen. Hyvillä mielin saa pojat tänään saunoa.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Kiitos Jokerit

ISO Kiitos ja kumarrus Jokereille.

Pelasitte kauden parasta peliänne silloin kun sitä eniten tarvittiin. Vaikka Lasaretti olikin täynnä kovia pelimiehiä jaksoitte siipirikkonakin taistella, ettekä luovuttaneet missään vaiheessa.
Tässä keväässä oli taas pitkästä aikaa sitä Jokeri-ilmettä, joka on ollut viime kausina kadoksissa. Sen löytyminen lupaa hyvää tulevaisuudessa.

Ja ennen kaikkea suurkiitokset sinulle, Glen Metropolit.
Osoitit johtajuutesi silloin kun sitä eniten tarvittiin. Tasoisiasi pelimiehiä saa harvoin seurata ja sinä lunastit sinulle asetetut odotukset komeasti.
Sinulla on varmasti aina paikka Jokerifanien sydämissä.

Toivottavasti unelmasi pelata jälleen jonain päivänä NHL:ssä toteutuu. Sen sinä olet todella ansainnut!

Onnittelut myös Kärpille ja tsemppiä jatkossa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan ok peli Jokereilta, mutta ensimmäisen erän jälkeen kävi selväksi Kärppien ja Jokereiden välinen materiaaliero kentällä. Kärpillä oli enemmän luisteluvoimaa ja periaatteessa myös taitoa kentällä. Tuon taidon suhteen Kärppien pitää parantaa vielä, mikäli meinaavat itsensä finaaleista löytää. Esim. Tenkrat pystyy parhaimmillaan vielä paljon paljon parempaan, sen jokainen varmaan ymmärtää. Tuskin se taito on mihinkään Kärppien pelaajilta kadonnut, se pitää vain saada jostain esiin. (voi jeesus mikä klisee) Olisi kyllä mukava tietää mikä tuon Tenkratin peliä pidättelee. Tuskin se ainakaan on motivaatiosta kiinni.

Jokereiden loukkaantuneista vielä sen verran, että tämä ottelusarja saattoi kaatua lähinnä Jantusen menetykseen. Muiden "äijien" poissaoloa rosterista oli välillä aika vaikea huomata, kaikella kunnioituksella. (Filppulaa ehkä lukuunottamatta.) Näistä sekoista pitäisi seuraavaa kautta varten tehdä tiettyjä johtopäätöksiä. Mutta jokeri "organisaation" tuntien tuskin näillä playoffeilla on juurikaan mitään merkitystä taas seuraavan kauden kentällisiä ja kokoonpanoja hahmotellessa. Milloin on viimeksi ollut?
 

Mick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo mitähän sitä sanoisi. Ensimmäisessä erässä näytti että kaikki menee päin helvettiä. Jokereille salamamaali, jäähyjä tulee ja peli ei lähde käyntiin millään. Hyvin joukkue kuitenkin nousi taistelemaan ja meni lopulta väkisin ohi. Hienoa että sarja saatiin nyt poikki - torstaina olisi ollut (liian) kovat paineet kestettävänä.

Jokereille kiitos erittäin hyvästä sarjasta. Tunnetta oli mukana paljon ja ne kuuluisat marginaalit pienet. Ehkä ensi kaudella taas...
 

Aku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lapuan Virkiä,
Rantsilan Raikas ja
Kiteen Kirkas
Kyllä. Kyseinen ottelu ratkesi Kärppien leveämmän materiaalin jaksamiseen. Myös Jokerien vaihtovirhe oli ratkaiseva jäähyineen. Myös Warrinerin tyhmääkin tyhmempi jäähy oli merkityksellinen, ilman sitä Jokerit olisi hyvin todennäköisesti karannut jo kahden maalin johtoon ja Kärppien ilta oisi ollut selvästi synkempi. Mutta jos ja jos, varmaa on vain se, että Jortikankaan kuusinkertainen osaaminen ei riittänyt, kuten arvata saattoi.

Jokereista vain Metropolit muisti, mitä olin aiemmin kirjoittanut tälle palstalle: Vetojen tulee olla kovia ja suuntautua ylös, kohti Bäckströmin päätä, hän väistää kyllä vaistomaisesti. Yksi veto tuli ja heti upposi. Sen jälkeen asia unohtui ja vedot eivät, yllätys yllätys, enää uponneet.

Kärpät varmasti kiittää, fanit ainakin. Jokerit ovat myös ansainneet ison kiitoksen.

Metropolit on kyllä todella tasokas pelimies. Missäköhän hän mahdollisesti pelaa ensi kaudella, onko kellään tietoa?
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Viestin lähetti oukka
Selvääkin selvempi jalkakamppi
Jaa, minä kun en nähnyt Laineen millään lailla kurottavan jalkaansa, vain kärppäpelaajan luistelevan paikallaan ollutta jalkaa päin. Ehkä näin väärin. Poikki kaiketi vihellettiin siksi, että kärppäpelaaja jäi jäähän makaamaan.

Niistä viheltämättömistä en jaksa edes aloittaa, niitä oli niin loputtomasti etenkin kolmannessa erässä. Metro sai taas helpolla sen koukkaamisensa - kun ei ole oppinut kahvaamaan, ei osaa kahvata.

Mistään Rönneistä jaksa enää jauhaa, paska mikä paska. Glen Metropolitista jaksan jauhaa varmaan vielä vanhana kiikkustuolissakin, samassa lauseessa Otto Janeckyn kanssa. Mitä väliä vaikka tämä jää ainoaksi kaudeksi (Sveitsiin mennee), uskomaton pelaaja. Ei mitenkään voi käsittää, että SM-liigaan voi nykypäivänä saada tämän tasoisen vahvistuksen.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä oli ensimmäinen ottelusarja jokereita vastaan et pystyi arvostamaan jokereiden taistelua.

Tietenkin sielä ne vanhan ajan mopojokerit Turusten ja Drouinin johdolla hääräilivät, mut se on pientä kuitenkin noita alisuorittavia ulkomaalaisia jengissä on ollut liika, ja viimevuonnahan Vostrak sekä Nemirowsky, tänä vuona Burström sekä Drouin.
Varmasti paikkaa joitakin pelaajia mut kyllä ulkomaalaisten pitäisi olla suunnan näyttäjiä mitä kärpissä ovat Tenkrat ja Smyth..

Silti tsemppiä jokerit, toivottavasti jatkatte nyt valitsemallanne tiellä ja pääsisittä vihdoinkin eroon noista tusina ulkomaanavuista.
Metropolit käyköön esimerkkinä mallivahvistuksesta.


Täällä on paljon puhuttu Petr Tenkratin pelistä.
Muutama hukattu maali on vähäsen syönyt sitä itseluottamusta, mutta Petr on edelleen äärimmäisen tärkeä alivoimapelaaja, eikä ne tehotkaan ole todellakaan huonot.
muutama maali lisää jokerisarjassa ja itseluottamus olisi astetta parempi.
Mut Tenkrat malttaa pelata joukkueelle ja se on hyvin epätavallista maalikipsissä olevalle tshekille!

Sarja näytti myös sen, että Kärppien pitää pystyä parantamaan peliä jos meinaa seuraavan vastustajan pudottaa.

tarvitsemme Machuldaa ehdottomasti tuomaan kokemusta sekä ratkaisuvoimaa ja ylivoimaan vielä lisää variaatioita.
Machulda - Lievers tutkapari kasaan.

Kärppien iso onni että Niklas kerkesi mukaan näihin peleihin.
Nyt sen taas älyää mikä ero on voittavalla maalivahdilla ja keskitason maalivahdilla.

Mutta kiitos jokerifaneille ja kaikille muillekin tästä sarjasta.
Homma jatkuu lauantaina todennäöisesti ifk:ta vastaan ja sinne pitää alkaa katseet suuntaamaan, vielä ei olla voitettu yhtään mitään.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää Kesää Jokereille

Hyvin tsempattu narreilta, ylivoimaista Kärppälaumaa vastaan. Ristpektit siitä, että saitte kunnon taistelun aikaiseksi. Saanemme nauttia cobolin, bozikin, ikijokerin ja joidenkin muiden narrikirjoittajien tuotoksista tulevissa HIFK-ketjuissa....:-)
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti eh
Jaa, minä kun en nähnyt Laineen millään lailla kurottavan jalkaansa, vain kärppäpelaajan luistelevan paikallaan ollutta jalkaa päin. Ehkä näin väärin. Poikki kaiketi vihellettiin siksi, että kärppäpelaaja jäi jäähän makaamaan.

Niistä viheltämättömistä en jaksa edes aloittaa, niitä oli niin loputtomasti etenkin kolmannessa erässä. Metro sai taas helpolla sen koukkaamisensa - kun ei ole oppinut kahvaamaan, ei osaa kahvata.

Mistään Rönneistä jaksa enää jauhaa, paska mikä paska.

Todella koominen tuo analyysisi Laineen selvästä kampista. Ehkäpä Jokeripelaajatkin vain luistelivat Kärppien-mailoihin. Laineen jalkakamppi oli kyllä täysin selkeä, kuin myös Metron koukku, jossa tuomari vieressä. Metron pojoja laskee säälittävä sukellus, jossa luisteli 20 cm Stepanekin ohi ja lensi viis metriä. Tosi tuomari olis pistäny kympin.

Mitä Kärppä-kahvaan tulee, mailaa oli kainalossa ajoittain, mutta jätkät ja varsinkin Smyth selvästi varoi kiskomasta, ettei vaan tuu jäähyä ja hyvin onnistui.

Rönn ei missään tapauksessa ratkaissut peliä, tosin eipä sitä kovin moni olekaan väittänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös