3. peli, HIFK-Ilves, 17.3. klo 18.30

  • 36 662
  • 245

Kyle

Jäsen
Ottelusarjan ehkä tärkein peli keskiviikkona, se antaa kaksi mahdollisuutta toiselle joukkueelle saada ottelupallo sarjaan...

Hifkin leirissä mietitään missä on Pärssinen? Runkosarjan ykkösmies oli eilen pimennossa ja varmasti itseluottamus.

Keskiviikkona ratkaisun avaimet on Ipan ykkösellä, alkaaiskohan jo tulosta tulla vai jatketaanko maaleitta, sais ny vaan sen syksyn hurmoksen päälle niin hyvä ois, Murphyltakin odotan maaleja.
 

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Mikä vaivaa Pärssistä

Viestin lähetti Owen
Onko Pärä juuri se joka hyytyy kun tosi pelit tulee? Nyt on aika näyttää että ei ole!

Ikävä kyllä (IFK:n ja maajoukkueen kannalta) näin taitaa olla. Jos jatkaa samaa linjaa, täytyy toivoa ettei Summanen miestä maajoukkueeseen kelpuuta. Sen sijaan, Kimmo Kuhta EHDOTTOMASTI kisakoneeseen. Eilisen maalikoosteen lopun katselin suu auki ihmetellen Kuhdan loistavaa ranaria. Ihanteellinen pelaaja, ei sakkaa kun pelit kovenee. Samat sanat Viuhkolalle, molemmille kisaliput!

Mitä huomiseen peliin tulee, on hieman outoa myöntää, mutta toivottavasti ipa jatkaa samalla ryminällä ja hoitaa pelin.

Veikkaus: 2-3.
 

Nordis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilveksen mahdollisuuksia nostaa Toni Söderholmin poissaolo. Jeren pakkipariksi on nostettava vaikka Jarno Kultanen. Pikkarainen ei oikein pysty pelaamaan ykköskentän kanssa. Lopputulos IFK:lle 5-2!
Maalit IFK: Karalahti, Pärssinen 2 (ketsuppipullo aukeaa)
Harkins, Benysek.
Tupsukoitten maalintekijät ei kiinnosta.
Torjunnat:
Stathos 23
Pitkämäki 36.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kultanen-Saarinen pari ollut tähän saakka parhaamme, joten sitä ei kannata muuttaa. Mieluummin takaisin kolmeen pariin:

Karalahti - Kurvinen
Saarinen - Kultanen
Benysek - Turunen
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti Gerodz
Hifkin leirissä mietitään missä on Pärssinen? Runkosarjan ykkösmies oli eilen pimennossa ja varmasti itseluottamus.

Pimennossa? Kahden maalin aikana jäällä. Maalintekijä sattui vaan olemaan Kuhta kertaa kaksi.
Pärssinen tai Kuhta... aivan sama.

Luuletko tosiaan, että Pärssisen tasoinen kaveri hyytyy yhdestä taklauksesta?
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Viestin lähetti douppi
Pimennossa? Kahden maalin aikana jäällä. Maalintekijä sattui vaan olemaan Kuhta kertaa kaksi.
Pärssinen tai Kuhta... aivan sama.
?

Vaan ei ollut "aivan sama". Kuhta pelasi , haki paikkaa, karvasi ja otti miestä. Pärssinen vältteli kontakteja, kitisi ja huitoi mailalla. Pärssinen oli "pimennossa" yhtä maalille punnertamista luukuunottamtta. Yllätys kyllä, sillä "pärä" on ollut runkosarjassa niin kovassa vedossa, että ihmetellä täytyy, mihin vire on kadonnut (toivottvasti ei sitä löydäkkään ;-)
 
Minunkin sisälleni on muuttanut pieni pörröinen ilves. Heräsin nimittäin aamulla uneen, jossa olin Hakametsän jäähallissa katsomassa peliä Ilves-IFK. Kaiken kukkuraksi tuulettelin iloisena Ipan maaleille. Onko kesälomalainen saanut auringonpistoksen? Olenko menettämässä järkeni?

Tästäkään sarjasta ei tullut/tule sellaista läpihuutojuttua mitä muutamat ounastelivat. Ilves esitti ajoittain jo runkosarjassa varsin lupaavia otteita, joiden perusteella veikkailin joukkuetta pleijareitten mahdolliseksi "yllättäjäksi" Lukon ohella. Eilinen peli vahvisti käsitystäni.

Ipalla on nimittäin kasassa juuri sellainen nippu, jolta menestystä voi odottaa. Varsinaisia staroja ei ykköskentän ulkopuolelle juurikaan riitä, mutta materiaali on varsin tasalaatuista ja kestää vertailun ns. ennakkosuosikkeihinkin. Myös rouhijapuolella riittää habaa.

Tätäkin tärkeämpää lienee kuitenkin se tekemisen meininki ja tahtotila, jossa joukkue kaikesta päätellen viime kauden katastrofin jälkeen juuri nyt on. IFK saa todella venyä parhaimpaansa, jos välieriin tästä parista mielii. Itse veikkaan, että Tampereella pelataan vielä välieriäkin.

Halliin en kuitenkaan oikeasti mene, se on varma! Viihdyttävää sarjan jatkoa!
 

Kössi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Re: Omilla aseillako ?

Viestin lähetti HN
Ilves oli kaukana jäätävästä - kunhan nyt vain jyräsi fyysisyydellä IFK:n yli. Henkilökohtaisia virheitä tuli aivan yhtä paljon kuin lauantaina Helsingissä, mutta tällä kertaa punaiset eivät hyödyntäneet niitä kovin tehokkaasti. Vastaavasti hyökkäyspäässä Ilves oli paria astetta nälkäisempi, suoraviivaisempi ja terävämpi kuin ensimmäisessä ottelussa.
Tämä totta. Eka erä 50-50, toisen erän 16. ensimmäistä minuuttia 100-0 Ilvekselle, loppuerä olikin sysimustaa. Oli muuten suhteellisen hiljaista Hakamettässä Kuhdan ladattua 1-2 maalin. Kolmas erä aika ympäripyöreä, Ilves halusi voittoa enemmän. Lopussa Ilves jäädytti pelin loistavasti, eikä IFK:lle jäänyt mahdollisuuksia tasoitukseen.

Huomenna on kuitenkin uusi peli ja jos Ilves jatkaa viime lauantain peruuttelulinjallaan, niin lapsille ei jää liiemmin kerrottavaa. Toisaalta samanlaisella asenteella kuin Tampereella, niin mikä tahansa on mahdollista.

Pärää on kritisoitu täällä paljon, mutta entäs Ilves-ikoni Raipe? Mies on ollut näissä kahdessa pelissä melko kuutamolla, taisipa antaa eilenkin pari hänelle niin epätavallista harhasyöttöä. Ettei vain pyöreiden vuosien juhlinta ole vienyt papan parasta terää...
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Re: Omilla aseillako ?

Viestin lähetti Kössi
Pärää on kritisoitu täällä paljon, mutta entäs Ilves-ikoni Raipe? Mies on ollut näissä kahdessa pelissä melko kuutamolla, taisipa antaa eilenkin pari hänelle niin epätavallista harhasyöttöä. Ettei vain pyöreiden vuosien juhlinta ole vienyt papan parasta terää...

Ei nyt ihan näinkään.

Raipe pelasi eilen erittäin vahvaa kulma- ja laitapeliä, vaikkei maaleja syntynytkään. Peliaikaa tuli runsaasti varsinkin ratkaisuhetkillä, jotka Raipe hoiti maltilla. Ratkaiseva lättysyöttö ei tosin tällä kertaa löytänyt joka kerta pakin lapaan. Miehen horjuttaminen taklauksilla on vielä näilläkin vuosilla nuoremmille työn ja tuskan takana. Ketjun laiturit olivat ne pääsääntöisesti yönsilmään eksyneet syyllistyen mm. todella hölmöön paitsiovirheeseen 2-1-tilanteessa.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Nyt olisi oikea väli horjuttaa punaisten itsetuntoa entisestään. Tähän peliin HIFKi tulee varmasti sisuuntuneena eilisestä, joten alussa rauhallista oman pään peliä, ja isketään sitten kun HIFK herpaantuu. Uskon vakaasti että näinkin tulee jossain vaiheessa käymään. Taklataan samaan iloiseen malliin kuin Hakametsässä niin hyvä tulee. Nyt kun olisi Eki vielä pelikunnossa niin aijai...

Pistetään vielä Hifk-Ilves -viestiketjujen perinteitä kunnioittaen yltiöoptimistinen tulosveikkaus: 2 - 12. Källis tekee kolme läpiajoista ja Vorel neljä sinarilta. Ja kaks läpiajoista. Tinke tekee loput olkapäällään. Hifkin maalintekijät ei kiinnosta sitten tippaakaan...
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Viestin lähetti Johannes

Kun katsoo tilastoja kahden pelin jälkeen, on siellä aika erikoisia juttuja. HIFK:lla on vain 4 pelaajaa saanut tehopisteitä. Kärjessä ovat Pasi Saarinen ja Brett Harkins tehoilla 1+3. Kimmo Kuhdan saldo on 2+0



Sen verran pitää korjata, että Kimmo Kuhdan saldo on 2+1. Ensimmäisessä pelissä Saarisen maalissa toisena syöttäjänä.

Mitä tähän kolmanteen peliin tulee, uskon että HIFK vie sen nimiinsä loppujen lopuksi aika selvästi. Pärssinen saa maalitilin auki vihdoinkin.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Täytyy sanoa etten missään vaiheessa voinut uskoa että IFKi ilman yhtään tappiota voittaa Ilveksen kahdeksan kertaa tällä kaudella. Kun sen yhden tilastotappion oli tultava, niin parempaan paikkaan ei olisi voinut tulla. Ainoa matsi nimittäin mitä en livenä nähnyt. Loput ollaankin sitten paikan päällä todistamassa.

Haluan uskoa että tuokin tuli periaatteessa sillä että se eka matsi oli niin helppo että hieman jätkiä säästellen ja loukkaantumisia vältellen luultiin että helpot pisteet tiedossa. Ei ollut, joten nyt voidaan taas jatkaa sillä omalla pelityylillä, eli loput kolme selkeesti IFKille. Ei tartte edes jännittää;)

Maalintekijöitä en lähde arvaamaan sen enempää kuin että Kille tekee sen kolmantensa pleijareissa, ja kuittaan sillä ilmaisen huurteisen Kempekseltä. Tinde kiittää, Tinde tackar.
 

kritiikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilveksen on parannettava T:reen pelistään vielä paljon mikäli meinaa menestyä H:gissä.
Vieraspeli ja kenttä vastaan kenttä muuttuu jälleen Hifk:n eduksi.

Tappiokaan ei ole loppu millekään jos henkistä kanttia löytyy.

Minulle rakas Tappara suoritti uskomattomia nousuja viime vuonna. (Tässä vaiheessa voitte vetää lippaan. Puhutaan nimittäin hallitsevasta suomenmestarista.)

Tappara voitti viime vuonna mestaruuden rankimman tien kautta kuin yksikään edeltäjistään aikaisemmin.

Tuohon jos Ilves, kuten toivoisin kykenisi. Se veisi koko potin.
Me, tai ainakaan minä en ole mustasukkainen keskustorin käyttämistä vaikkapa Ilveksen (kokoontumispaikkana) kevään aurinkoisena päivänä jolloin kaikki muut ovat taatusti kesälomalla.
Olen tutkimusteni perusteella saanut selville että Tapparan viimekeväisiin juhliin osallistui enemmän Ilvesläisiä kuin kukaan edes kehtaa tunnustaa.

Myyttiä on pidettävä yllä, tai kaupunki hylkää molemmat.

Ilves ja Tappara, joka tässä kohteliasuuden nimissä tuli mainittua näinpäin, todellisuudessa kuuluu sanoa: Tappara-Ilves.
Niin, asuvat samassa Hakametsän lad,, hallissa joka on eräällä tavalla avioliiton eräs tärkeimmistä symboleista. (Yhteinen asunto.)

Voidaan siis sanoa että kun perheenpää Tappara on hieman ongelmissa. Sai suoraan sanottua lopputilin, niin puolison on paikattava perheen maine.
Toivottavasti Ilvesvaimo kykenee siihen.

Kykeneekin jos on puolisostaan ottanut oppia.

Riitelevä pariskuntahan tuo on, mutta niin se on meillä monilla muillakin.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Tinde
Täytyy sanoa etten missään vaiheessa voinut uskoa että IFKi ilman yhtään tappiota voittaa Ilveksen kahdeksan kertaa tällä kaudella. Kun sen yhden tilastotappion oli tultava, niin parempaan paikkaan ei olisi voinut tulla.

En minäkään uskonut Hifk:n vievän tätä sarjaa tappioitta, sen verran potentiaalia Ilveksellä on. Tilastotappioista puheenollen: Hifk ei ole hävinnyt kotonaan tänä vuonna. Edellinen kotitappio tuli 11.12 Lukkoa vastaan. En todellakaan toivoisi sitä toista tilastotappiota huomenna. Toivotaan siis, että tilastotappiot jäävät siihen yhteen.

Philipsin sponsoroinnin takia hallissa etsitään taas playoff-partaisinta katsojaa (Hoh-hoijaa). Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka monta ZZ-TOP -partaa katsomossa on. Joulupukin finaalit taisivatkin olla jo joulukuun lopulla, mahtoikohan ajaa skeggensä? Onhan nää naamiaiset kerran kivat, mutta... Noh, peliähän mä sinne menen katsomaan.
 
Viestin lähetti kritiikki
Voidaan siis sanoa että kun perheenpää Tappara on hieman ongelmissa. Sai suoraan sanottua lopputilin, niin puolison on paikattava perheen maine.
Toivottavasti Ilvesvaimo kykenee siihen.

Tsot, tsot, hieman kunnioitusta peliin arvoisa kritiikki. Ilves on sen verran iäkäs seura, ettei sitä vaimoksi saa kutsua. Mummo sopisi paremmin.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Odottava tunnelma

Onpahan odottava tunnelma tässä ketjussa. narri-kärppäketjuun verrattuna tämä on kuin vanhainkoti.

Missä provot, missä väittelyt, missä tunnelma ?

Onko joku muuten miettinyt sitä tosiasiaa, että nk. edeltä tasaiseksi oletut sarjat ovat menneet "pienoiselle ennakkosuosikille" HPK ja Kärpät, kun taas nk. selvät sarjat ovat tasan. Eli sekä TPS että HIFK jotka kantavat selkeää suosikkiviittaa, pettivät ekoissa vierasotteluissaan. Taisi molemmissa tapauksissa latinki olla liian pieni. Takit auki kun lähtee tulee kylmää.....etenkin talviurheilulajeissa.

Tässä onki yllätyksen paikka. Täytyy toivoa, että HIFK:n pukukopissa on enemmän tunnetta kuin tässä ketjussa. Nyt *TANA, huomenna sitten huutoa ja laulua niin maan prlkeesti.

Huomenna nostetaan IPAn neidit seinille, ja Jere maksaa takaisin eilisiä kalavelkoja niin, että laidat raikaa.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Jos nyt lähdetään näitä Ilves - Tappara perhesuhteita tässä puimaan, niin oma käsitykseni on että Tappara (silloinen TBK) syntyi Ilveksen ylijäämäpelaajista, ja on täten sen poika. Vai sittenkin tytär? Päättäkää te, ihan sama mulle.

Mutta puhutaan mieluummin HIFK - Ilves -ottelusta.
 

Hexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei Pärää mikään vaivaa...

jos kaveri heittää laattaa kesken ottelun (erätauolla) ja palaa vielä peliin, niin en lähtisi syyttämään ainakaan yrityksen puutteesta. Toivotaan vaan, ettei pöpö leviä muihin sotureihin. Turunen saattaa tosin olla pois huomenna...
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Re: Omilla aseillako ?

Viestin lähetti RoopeS

Tästä herääkin se ikivanha kysymys: "Okiko kysymyksessä Ilveksen hyvyyttä vaiko HIFK:n huonoutta". Kumpi tuli ensin kana vaiko muna? Toinen joukkue näyttää aina paremmalta jos toinen sössii, ja toinen näyttää sössijältä jos toinen onnistuu. Kun eilisen ottelun raportteja ja kommentteja lukee, saa käsityksen siitä, että Ilveskannattajien (ja JA:n Sutisen) mielestä Ilves oli jäätävä, vaikka HIFK pelasikin oikein hienosti. Kun taas HIFK:n kirjoittajia tulkitsee, niin saa käsityksen siitä, että Ilves näytti paremmalta, kun HIFK oli niin sysipaska ja laiska.

Vai olisiko kyseessä vain tylsä tilastollinen vaihtelu?

Näiden joukkueiden tasoero on tuskin 0,5 maalia suurempi. Aika helposti tuo kääntyy kahden maalin voitoksi tai maalin tappioksi. Ihan kiva tietysti lukea näita juttuja, joiden mukaan oma joukkue pelaa aina paskasti hävitessään.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Seuraa heitä

Nähtyjen kahden ottelun perusteella on mielestäni molemmista joukkueista noussut esiin muutama selvä "kuuma pelaaja". Seuraavat sedät ovat todennäköisiä ratkaisupelaajia seuraavassakin taistossa:

ILVES

1. Timo Peltomaa: Tinken meno oli varsinkin edellisessä ottelussa juuri sellaista, mitä kansa tahtoo nähdä kauden parhaissa kiekko-otteluissa. Jalkakikka, toverit susikädellä sivuun ja kohti maalia. Kiekottomana etsii koko ajan taklauspaikkaa ja osuu kiitettävällä prosentilla. Ei kumarra kuvia.

2. Ville Leino: Tällä hetkellä Ilves-senttereiden ykkönen ainakin hyökkäyspäässä. Rohkeaa haastamista ja järkeviä ratkaisuja vaihdosta toiseen. Hyvä liike.

3. Cory Murphy: Vaikka pisteitä ei ole tullutkaan, on setä pelannut kovalla itseluottamuksella ja tuonut kiekon vahvasti aina hyökkäysalueelle asti. Oman pään peliäkään ei voi kauheammin moittia.

4. Jukka Laamanen (Tätä en uskonut myöntäväni - olenkohan nähnyt harhoja?): Hyviä nousuja ja avaussyöttöjä. Luonut nousuillaan hyviä maalipaikkoja ja pystynyt omassa päässäkin odotettua kovempaan peliin ilman jäähyjä.

Lämpiämässä - Shayne Toporowski: Kokenut ja kova luu, joka pystyy vääntämään maalin edessä. Hitaus (vai huono pohjakunto?) kysymysmerkki.

Odotetaan heräämistä - Vesa Viitakoski, Toni Dahlman: Vauhti on ollut molemmilta kateissa. Kiekko saadaan painettua vastustajan päätyyn, mutta röyhkeä tunkeutuminen maalipaikkoihin on jäänyt tammikuun peleihin. Raipen ja Murphyn parhaita avuja ei saada hyödynnettyä, elleivät laiturit pysty nostamaan tasoaan.

HIFK

1. Pasi Saarinen: Ottelusarjan toistaiseksi paras puolustaja, varsinkin hyökkäyspäässä huikeita suorituksia ilman merkittäviä riskinottoja. Kova luu oman maalin edessä.

2. Brett Harkins: Vaikka vauhti ei päätä huimaa, on pelisilmä ja taidot todella huippuluokkaa. Otteet ovat olleet pudotuspeleissä jäätäviä, vaikka laitureiden panos ei olekaan ollut odotetulla tasolla.

3. Roman Vopat: Molemmissa otteluissa Vopi on ollut ensimmäisten erien parhaita pelaajia. Voimakasta vääntämistä ja hyvää maskipeliä. Iso mies on kuitenkin selvästi hyytynyt ottelujen loppua kohti, kun tempo on ollut runkosarjaa kovempi.

4. Jere Karalahti: Ensimmäisessä ottelussa jakoi - toisessa vastaanotti lukuisia taklauksia. Pitää kiekkoa, vaikka tietää olevansa pommitusten kohteena. Ei pelkää kontakteja. IFK:n avainhahmoja ja tasaisen varma suorittaja. Pää on pysynyt kylmänä ja kiekollisena Jere on ollut alati vaarallinen.

Lämpiämässä - Kimmo Kuhta: Odotukset ovat ehkä yliampuvia, kun kahden maalin ottelukaan ei nosta miestä kuumien joukkoon. Väläytellyt satunnaisesti loistavaa laukaustaan, mutta kuitenkin pääsääntöisesti melko vaisu Pärssisen tavoin.

Odotetaan heräämistä - Timo Pärssinen: Aivan kuutamolla. Keskittynyt enemmän kiukutteluun kuin pelaamiseen. Miesvartioinnista huolimatta runkosarjan ykköspelurin pitäisi pystyä petraamaan otteitaan huomattavasti.

Kummankaan maalivahti ei ole mielestäni "kuuma". Molemmat ovat pelanneet keskinkertaisesti ja se, kumpi kaksikosta löytää ensin huippuvireen, voi olla koko sarjan sankari. Puolustuspään virheiden määrä alkaa varmasti lisääntymään väsymyksen myötä ja veskarien todellisia pelastuksia odotellaan.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Huomenna nähtäneen sitten Nordiksella varmasti kohtalaisen tasainen kamppailu, jonka tässä vaiheessa uskon kääntyvän IFK:n eduksi. Toki Ilves vastaa varmasti huutoon kovempaa kuin lauantaina. Nyt vaaditaan koko jengiltä onnistumisia, Stathos on pelannut odotusten mukaisesti kokonaisuudessaan ehjää peliä. Söderholmin (ja ehkä Turusenkin) puuttuminen pakistossa tulee vaikuttamaan rankasti. Ehdotan Kurvista Jeren viereen ja Lambergin pitämistä joukkueessa toistaiseksi.

Ketjuissa ei nähdä muutoksia. Hirson johtamalta kolmosvitjalta olisi syytä odottaa enemmän, kuin mitä viime kotipelissä nähtiin. Harkinsit eivät voi yksinään kaikkea hoitaa (Päräkin voisi toki heräillä). Kakkoskentältä samannäköistä kuin tähänkin mennessä, niin hyvä tulee.

Kunnon rymäkkä alkuun, sillä ensimmäisen maalin tekijä tullee olemaan huomenna vahvoilla. Playoff- kiekkoa olisi mukava nähdä. Onkohan miten täyttä hallissa olemaan huomenna? Fiilis on varmasti myöskin ihan korkealla.
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Ilveksellä on nyt todellakin erinomainen paikka iskeä. Edelleenkin, kuten koko kautena, joukkueella ei ole muuta kuin voitettavaa. Ilves ei ole missään vaiheessa noussut mestarikandidaattien joukkoon, mutta todellisuudessa joukkue on... on siis yllättävän hyvä ja hyvin rakennettu. Mielestäni ei yhtään alle sellaisten joukkueiden kuin esim. Lukko, Jokerit, HPK ... ja HIFK. Playoffien musta hevonen, joka hyvinkin saattaa olla vielä finaalissa asti. Tapparalaisena ymmärrettävistä syistä en juuri ole rohjennut tämmöisiä "kerettiläisiä" ajatuksia esittämään, mutta tässä ne nyt ovat.

Ilveksen itseluottamus on nyt kova ja joukkueessa on kokemusta, taitoa, kovuutta ja nuoruuden intoakin. Aika paljon on nyt Pitkämäestä kiinni. Jos mies pystyy nyt toistuvasti parhaaseen tasoonsa, on HIFK todella vaikeuksissa.

Jos Söderholm on seuraavastakin pelistä poissa ja Pärssisestä on enemmän haittaa kuin hyötyä joukkueelleen, niin aika ihmeitä pitää muun ryhmän tehdä. Ilves on varmasti erittäin vaikea voitettava 3. pelissä, vaikka se käydäänkin HIFK:n kotiareenalla. Tietty epäuskon siemen on kylvetty ja HIFK:lla on henkisesti tosi paha paikka vastata, mikäli Ilves nyt pystyy yhtään iskemään. Toporowski, Peltomaa, Astashenko etc. laittavat helsinkiläiset todella ahtaalle sillä alueella, jolla he yleensä ovat dominoineet.

Vaikka en kummankaan joukkueen fani ole, niin koen tämän ottelusarjan niin kiinnostavana, että ihan tekisi mieleni lähteä itsekin paikan päälle kokemaan kamppailun huuma ja jännitys. No, olinhan joitakin vuosia sitten seuraamassa näiden joukkueiden pelaamaa finaalisarjaakin, joten mikään ei tässä maailmassa ole mahdotonta... Jaa, siis tästä ottelusarjasta vielä sellainen aavistus, että luulenpa Ilveksen olevan tässä muutaman päivän päästä otteluissa johdossa 1-3 ja silloin on Aralla ja pojilla totinen paikka... Mutta annetaan pelin käydä ja palataan asiaan hieman myöhemmin!!
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Dynamo
Philipsin sponsoroinnin takia hallissa etsitään taas playoff-partaisinta katsojaa (Hoh-hoijaa). Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka monta ZZ-TOP -partaa katsomossa on. Joulupukin finaalit taisivatkin olla jo joulukuun lopulla, mahtoikohan ajaa skeggensä? Onhan nää naamiaiset kerran kivat, mutta... Noh, peliähän mä sinne menen katsomaan. [/QUOTE


Minun mielestä toi skaba on ihan hauska, jos vaikka verrataan DNA skaboihin missä ajeltiin radio-ohjattavalla, ne oli syvältä.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tänään sitten mennään taas. Tärkeä matsi ja varsinkin ensimmäinen kakskymppinen. IFK ei saanut avauspelissä peliänsä rullaamaan kuten se sai tämän vuoden runkosarjapelissä melkein joka kerta. Tämä voitanee laskea kuitenkin viikon tauon ja ensimmäisen pelin tuomaan jännityksen piikkiin.

Uskoisin IFK:n huomenna tulevan lujaa alkuun, avausmaali näissä otteluissa on erittäin tärkeä. Ilves on tehnyt sen yllättäen kahdesti, joten huomenna sois jo IFK:lle.

Pelaajista odottelisin jo Lainetta nelosen laitaan Luttisen tilalle, koska Fagersted näyttää pelaavan hyvää alivoimaa. Muutenkin tossa laidassa voitais vähän kierrättää pelaajia, jos joku saattais jyvän. A:n kausi loppui valitettavasti käytännössä tänään välieristä putomisen vuoksi, joten sieltä vois ainakin musta Petrelliä kokeilla matsiin/kahteen. Petrell on pelannu tilastojen valossa hyvän playoff-kevään A:ssa ja postiivinen syke voisi jatkua. En odota, että Lennu tulisi taklaamaan Peltomaan seinän läpi, mutta tsemppi kaverilla oli pelaamassaan muutamassa runkosarjamatsissa kohdallaan.

Lopuks veikataan, että IFK voittaa 3-0 ja maalit tekee Vopat, Hurtaj ja Kuhta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös