29.10.2006 HJK - TamU. Finnair-stadion, Helsinki

  • 7 114
  • 52

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Veikkausliiga-ketjussa ottelua onkin jo spekuloitu, niin tämä ottelu jos mikä vaatii oman ketjun. Kyseeessä on ehdottomasti viime vuosien kiinostavimpiin kansallisensarjan otteluihin kuuluva peli. Jääkiekko onkin JA:n pääasia, mutta silti uskon että täälläkin tämä ottelu herättää mielenkiintoa ja intohimoja.

HJK:lle kelpaa vain voitto, kaikissa muissa tapauksissa mestaruus menee suoraan TamU:lle. Klubin hoitaessa peli pelataan uusintaottelut Euro-säännöin ja siten, että uusinnan jälkimmäinen ottelu on runkosarjan voittaneen kotona, jos olen oikein ymmärtänyt. Tästä kaksiosaisesta uusinnasta ja sen mielekkyydestä voi sitten olla montaa mieltä, mutta pelataan ensin tämä peli pois.

Iso Käsi YLE:lle ottelun televisioinnista ja ennenkaikkea pelin siirtämisestä myös verkkoon. Näin ulkosuomalaisena en edes muista, koska olisi ollut mahdollisuutta seurata näin tärkeää peliä verkosta ja kaiken lisäksi suorana. Kiitän ja kumarran.

Oma kannustus menee luonnollisesti HJK:lle (vaikka historiasta olenkin Kiffenin miehiä) ja toivon että ratkaisu mestaruudesta on tämänkin illan jälkeen auki.

Edit. typo
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
archieG kirjoitti:
Klubin hoitaessa peli pelataan uusintaottelut Euro-säännöin ja siten, että uusinnan jälkimmäinen ottelu on runkosarjan voittaneen kotona, jos olen oikein ymmärtänyt.

Niin tai eihän siinä ketään varsinaisesti runkosarjaa voita, koska juuri näitä uusintapelejä pelataan. Toki maalieroa voidaan pitää tässä tapauksessa mittarina joka muistaakseni olisi Klubilla parempi.
 

Puster

Jäsen
Kohta alkaa matka kohti pääkaupunkia ja sen keinonurmihelvettiä yhdessä muutaman sadan muun TamUn kannattajan kanssa. Tällä kaudella on nuo pelit jääneet hiukka vähemmälle seuraamiselle ja tämä on vasta kolmas peli jonka paikan päällä näen.

Toivottavasti tamperelaiset ovat yhdessä ryppäässä kentänlaidalla, että saataisiin jonkin sortin yhtenäistä kannustusta aikaiseksi. Ainakin viikko sitten Lahti-pelissä oli jo erinäistä kannustusta havaittavissa myös "tuulipukukatsomosta".

Mitä sitten odottaa itse pelistä? Voisi kuvitella kymmenen tamperelaisen olevan koko ajan pallon alla ja vain Niemen heiluvan yksinään epätoivoisesti Klubin puolustajia haastamassa. Ainakin kaikissa ennakkohaastatteluissa Hjelm, ja jokainen pelaajakin, ovat sanoneet, että näin ei tulla pelaamaan vaan kun koko kesä on hyökätty, niin panostetaan hyökkäykseen myös tässäkin pelissä. Zicon jotenkin tuntien voi kyllä sanoa, että kurinalaisesti tulevat ainakin pelaamaan.

HJK:ta en oikeastaan tunne sitäkään vertaa, koska heitä en ole siis nähnyt yhtään tällä kaudella. Lienee kuitenkin sanomattakin selvää, että Ghazi ja Pohja tulevat olemaan jatkuvana kiusana Tampereen puolustukselle. Kesän kohtaamisessa oli pakka aika rikki Heinäsen loukkaannuttua ja Ato pääsi (väliaikaisesti) hiljentämään Sinikaartin.

Pakollinen tulosveikkaus: 1-1 ja parit savut.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäinen veikkausliiga ottelu tällä kaudella, mihin laahustan. HJK:ta kannatan. Lippuja vissiin myyty ihan mukavasti ja toivottavasti ovella homma tällä kertaa toimisi, ettei minä ja muut ensimmäistä kertaa tällä kaudella matsiin menijät saa niin huonoa käsitystä Finskin järjestelyistä. Viimeksihän siellä oli sellainen "Ihmiset täytyy opettaa ymmärtämään, että liput täytyy hankkia etukäteen" - asenne. Eihän siinä mitään, mutta ehkä kuitenkin voisi ottaa kaikki lippupisteet käyttöön. Ehkä veikkausliigalla on varaa pitää tiukkaa linjaa ja valita katsojat.

HS veikkailee tälläistä:

Wallén
Aalto - Halsti - Aho - Lampi
Zeneli - Marjamaa - Nurmela - Sorsa
Ghazi - Pohja


Palelen nyt jo...
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi kaikkien aikojen kovimmista Suomen kansallisista urheilutapahtumista on alkamassa. Onneksi vielä sääkin on erinomainen.

Luotan siihen, että Farid Ghazi osuu kerran ja HJK voittaa luvuin 1-0.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HJK:n viime kuukaudet ovat olleet kerrassaan jäätäviä - yhteensä 13 perättäistä ottelua ilman tappiota, viimeisin tappio tullut 2. heinäkuuta ja viimeisin kotitappio 4. kesäkuuta! Toinen asia onkin sitten se, onko se lopulta HJK:n etu vai painolasti illan ottelua ajatellen.
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
Loistavaa, että sääkin suosii! Marginaalit ovat todella pieniä joukkueiden välillä ja toivottavasti tullaan näkemään tapahtumarikas peli. Eli jos Klubi voittaa, päädytään kaksiosaiseen uusintaan. Siis mitä helvettiä? Maalierolla ei siis nyt ole mitään väliä. TamUn puolustuksella pitää varmasti kiirettä Ghazin ja Pohjan kanssa. HJK:n puolustus ei myöskään pääse helpolla, siitä pitää huolen TamUn hyökkäys. Klubilla on mielestäni viirun verran parempi materiaali, mutta tänään sillä ei juuri merkitystä ole.

Veikkaus: Klubi vie 2-1, jolloin päädytään typerään uusintaan.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
No otetaan ne isot kädet takaisin. "Tekijänoikeudellisista syistä videon katsominen ei ole mahdollista Suomen ulkopuolella". Kenelle tätä palvelua sitten tarjotaan?

Haistakaa vittu!!
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
JES

Hyvä Tampere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aivan loistavaa; nyt sen voi jo sanoa. Se on siinä!!
 
Viimeksi muokattu:

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
HLe kirjoitti:
HJK:n viime kuukaudet ovat olleet kerrassaan jäätäviä - yhteensä 13 perättäistä ottelua ilman tappiota, viimeisin tappio tullut 2. heinäkuuta ja viimeisin kotitappio 4. kesäkuuta! Toinen asia onkin sitten se, onko se lopulta HJK:n etu vai painolasti illan ottelua ajatellen.

Niin yleensä näissä käy niin että joukkue mikä on kirinyt hirveästi niin aivan loppuhetkillä ei pystykään enää ohittamaan. Näin kävi Schumille formuloissa, näin käy monesti futiksessa jne. Mielenkiintoinen matsi menossa.

Ja TamU 0-1! Loistavaa, futiksen tulevaisuuden kannalta parempi, ettei HJK voita tätä, vaan menestys leviää laajemmalle Suomeen. Tosin tämän TamU voittaa siis mestaruuden, mutta tulevaisuudessa HJK on vahvempi, koska nuoret ovat aivan maagisia. Lisäksi HJK:n lisäksi, Honkaa ja Oulun resurssien AC Oulu niin hyvä tulee.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
45 min ja 2-0 jo TamU:lle. Aika kova suoritus keneltä tahansa klubia vastaan. Jos joku joukkue pystyy 3 maalia tekemään TamU:n verkkoon, niin se on klubi. Tuuria oli tosiaan toisessa maalissa, mutta kaikki lasketaan.
 

Sheed

Jäsen
Todella vakuuttava alku (tuloksellisesti) Unitedilta. Onni + viimeistely = 0-2.
Olen sitä mieltä että mestaruus on selvä, mitä mieltä muut ovat?
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Koko kautta koskien sarjan paras jengi viemässä pyttyä, onnittelut TamU:lle! HJK:lle tsemiä ja tyly muistutus, että puolen kauden supersuorittamista ei sarjataulukossa lasketa mestaruudeksi.

Mutta hei. Vuoden kuluttua mestaruus tuleekin sitten Turkkusse!
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Pressiboxi kirjoitti:
Mutta hei. Vuoden kuluttua mestaruus tuleekin sitten Turkkusse!

Jep!

Ostan kausarin sekä TPS:n että Interin peleihin, teetän henkilökohtaiset Mestarit 2007 lippikset molempien väreillä ja hankin tarvittavat kasvomaalit joka viikoksi.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Eipä ole Kujalalle ainakaan maalintekijän vaistoa tarttunut itseltään van Bastenilta. Tuon helpompaa paikkaa pistää maali ei ole, sopivasti pomppinut pallo ja nurmen pinnassa vastaan tuleva molari. Voi luoja mikä suoritus.

Nurmelan ulosajo oli vielä pahempi moka, siinä mokaajana tosin tuomari.

Onnea Tamulle kullasta.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Se on siinä, 0-3! Onneksi olkoon TamU! Todella kaunis maali.
 

Salama44

Jäsen
Onneksi olkoon TamU mestaruudesta! HJK on tänään sysipaska, ei mitään jakoa mestaruustaisteluun. Kotikenttäetu ei näy missään. Teot jäivät tällä kertaa puheiden asteelle.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Aika nätti näytös Tamulta viimeseen matsiin. Kaunista kattoo tätä. Tätä ei voida enää mokata. Aivan loistavaa!

Onnea meille Manselaisille! Ollaan me vaan aika hianoo sakkia...
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Hienoa TamU, mestaruus tamperelaiselle joukkueelle on aina mahtava juttu.

Suvereeni näytös kyllä ollut kaikin puolin.
 

jani73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Detroit Red Wings, FC Liverpool
Kuka olisi uskonut että HJK häviää kauden tärkeimmän ottelunsa kotona, jossa ollut suveneeri. Hieno päätös kaudelle. Oikeaan paikkaan mestaruus meni tällä kaudella. HJK sentään pääsee eurokentille, että jotain lohtua ehkä sekin.

ONNEA Tampere UNITED! Paras voittaa aina.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Voi olla että HJK-fanit eivät ole samaa mieltä, mutta mielestäni tämä ottelu oli hyvää mainosta Suomifutikselle. Oikein paljon pelaavaa ja kovetempoista fudista. Tätä lisää tulevilla kausilla!
 

Bandana

Jäsen
Onnittelut Tampereelle. Siellä oltiin tänään - ja koko kauden aikana - erittäin sitoutuneita yhteiseen tekemiseen ja sen työnteon kulttuurin pystyi aistimaan tv-ruutujen välityksellä. Ari Hjelmille ja etenkin Jarkko Wissille iso sulka hattuun.

Klubi ei tänään yltänyt parhaaseen. Sille ei vaan voi mitään. Tampere Unitedin aktiivinen ja hyvä taktiikka oli liikaa nuorelle Klubille.

Hongan tappio harmittaa. Olisi ollut hyvät mahdollisuudet pronssiin kun Valkeakosken Haka hävisi oman ottelunsa. Miten on, pääseekö neljänneltä sijalta Euroopan kentille? Ei taida päästä, mutta en ole varma.

Harmittaa myöskin Maarianhaminan ottelun lopputulos. Se oli tiedossa. Jaro tarvitsi yhden pisteen säilyttääkseen liigapaikkansa ja Maarianhaminalla ei enää panosta ollut. Ja tottakai maarianhaminalaiset halusivat auttaa ruotsalaisystäviään Pietarsaaresta pysymään liigassa. Erittäin harmittava juttu, etenkin Kuopion kannalta - siellä taisteltiin tosissaan liigapaikan puolesta. Tämä 0-0 tulos oli valitettavasti jo pitkään kaikkien tiedossa.

Ahvenanmaalaisen jalkapallon ystävänä tällaiseen sortuminen harmittaa erittäin paljon. Pietarsaaressa ei liigapaikkaa ansaita ja kyllä tämä MIFK:kin pisteitä laskee.

Kaikenkaikkiaan kulunut jalkapallokausi oli kuitenkin hyvä. Positiivisin asia oli näin omasta näkökulmasta Hongan hieno tulokaskausi. Ensi kaudella Honka toivottavasti nousee vielä paremmin mukaan mestaruustaistoon.
 

mynthon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pittsburgh Penguins
Onnittelut toki TamUlle, mutta olisin kyllä toivonut HJK:n voittavan. Nimittäin suomalaisten joukkueiden pitäisi kipeästi päästä kamppailemaan Mestareiden Liigan paikasta. HJK:lla siihen olisi ollut hyvät mahdollisuudet ensi kaudella, mutta TamUlla siellä ei ole mitään mahdollisuuksia. Se siitä Mestareiden Liigan paikasta sitten.
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
mynthon kirjoitti:
HJK:lla siihen olisi ollut hyvät mahdollisuudet ensi kaudella, mutta TamUlla siellä ei ole mitään mahdollisuuksia.

Onpa outo analyysi. Voitko perustella ?

Millään meikäläisellä porukalla ei kyllä nykysysteemillä ole HYVIÄ mahdollisuuksia Mestareiden Liigaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
mynthon kirjoitti:
Onnittelut toki TamUlle, mutta olisin kyllä toivonut HJK:n voittavan. Nimittäin suomalaisten joukkueiden pitäisi kipeästi päästä kamppailemaan Mestareiden Liigan paikasta. HJK:lla siihen olisi ollut hyvät mahdollisuudet ensi kaudella, mutta TamUlla siellä ei ole mitään mahdollisuuksia. Se siitä Mestareiden Liigan paikasta sitten.

Niin mites vaikkapa viimeiset 3 kautta? TamU'lla on enemmän voittoja kuin HJK'lla. TamU ei ole tippuntu Walesin/P-Irlannin seuroille, toisin kuin HJK. Tästä puhuttiin jo toisessa ketjussa ja se on selvä että HJK'lla olisi enemmän resursseja panostaa ja laajempi rinki, MUTTA HJK'n pitäminen varmempana menestyjänä on kyllä täyttä paskaa. Saati puhua että HJK'lla hyvät mahdollisuudet tapella mestareiden liigan paikasta. Jos turpiin otetaan joltain prittijämäseuroiltakin.

HJK'lla tekee tiukkaa vahvistaa seuraa tai edes pitää yhtä vahvana kuin tällä kaudella, joten kerro tokin miten se olisi hyvät mahdollisuudet CL'n?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 1.84
  • 3.85
  • 3.85
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös