26.3 HIFK-Ilves

  • 4 101
  • 39

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Kentät illan otteluun:



30 Ari Ahonen, Maalivahti

35 Sakari Lindfors, Maalivahti


Kenttä 1

32 Martin Stepanek, Vasen puolustaja

3 Marek Zidlicky, Oikea puolustaja

22 Mika Kortelainen, Vasen laitahyökkää

40 Mika Nieminen, Keskushyökkääjä

25 Pasi Nielikäinen, Oikea laitahyökkääjä


Kenttä 2

42 Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja

68 Hannes Hyvönen, Oikea puolustaja

9 Kimmo Kuhta, Vasen laitahyökkää

91 Jaroslav Bednar, Keskushyökkääjä

75 Toni Mäkiaho, Oikea laitahyökkääjä


Kenttä 3

19 Aki Tuominen, Vasen puolustaja

6 Kari Rajala, Oikea puolustaja

24 Toni Sihvonen, Vasen laitahyökkää

33 Markku Hurme, Keskushyökkääjä

36 Ilkka Pikkarainen, Oikea laitahyökkääjä


Kenttä 4

16 Antti-Pekka Lamberg, Oikea puolustaja

18 Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkää

4 Veli-Pekka Kautonen, Keskushyökkääjä

27 Ville Viitaluoma, Oikea laitahyökkääjä

61 Patrik Hucko, Oikea laitahyökkääjä




Ilves

1 Mika Pietilä, Maalivahti

40 Juha Pitkämäki, Maalivahti


Kenttä 1

29 Tapio Sammalkangas, Vasen puolustaja

19 Ivan Majesky, Oikea puolustaja

10 Juha Hautamaa, Keskushyökkääjä

20 Tommi Miettinen, Keskushyökkääjä

17 Timo Koskela, Oikea laitahyökkääjä


Kenttä 2

8 Arto Tukio, Vasen puolustaja

3 Jani Nikko, Oikea puolustaja

39 Vesa Viitakoski, Vasen laitahyökkää

41 Raimo Helminen, Keskushyökkääjä

16 Toni Dahlman, Oikea laitahyökkääjä


Kenttä 3

25 Tomi Pettinen, Vasen puolustaja

44 Matt Smith, Oikea puolustaja

27 Jarkko Nikander, Vasen laitahyökkää

61 Jarno Peltonen, Keskushyökkääjä

38 Antti Hilden, Oikea laitahyökkääjä


Kenttä 4

23 Antti Bruun, Vasen puolustaja

32 Jesse Welling, Vasen laitahyökkää

28 Jari-Pekka Pajula, Keskushyökkääjä

22 Kimmo Vähä-Ruohola, Oikea laitahyökkääjä





Kruus Pekka, Päätuomari

Kärkkäinen Timo, Päätuomari

Hämäläinen Antti, Linjatuomari

Rönn Jyri, Linjatuomari


Mielenkiintoinen peli tänään, Matikainen lupasi agressiivisemman IFK:n tänään.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Hyvönen jälleen pakkina ja Kautonen-Hucko kaksikko hyökkäämässä. Mielenkiintoista ;). Jospa Hucko räväyttäisi jälleen yhden maalin.

Tosiaan on mielenkiintoista nähdä, kumpi näistä kahdesta erittäin tasaväkisestä joukkueesta lopulta jatkaa välieriin. Kumpikin on hakenut voiton vieraskentältä, joten kotieduista ei ainakaan vielä ole ollut mitään hyötyä. Saa nähdä, jos tänäänkin HIFK ja Ilves pelaavat pitkän maraton-matsin. Tuskin, mutta erittäin tiukka peli. Sanoisin 3-2 jatkoaikavoitto helsinkiläisille.

Ja ratkaisumaalin tekee Patrik Hucko :D.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tosiaan: Hucko kuriin ja hyvä tulee!

Kyllä Ilveksen kannattajaakin huolestuttaa eniten juuri tämä Hucko. Mitä jos Raipe syöttää taas "vanhasta muistista" ja Hucko vastoin kaikkia todennäköisyyden lakeja saa syötön toisen kerran peräkkäin haltuunsa ja vielä osuu siitä uudelleen kohti maalia. ;)

Karmea visio. Saa nähdä, naurattaako enää illalla.
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Helsingissä huhtikuussa konsertteja

Nyt voisi olla sopiva aika hommata nimekkäitä esiintyjiä Helsingin molempiin halleihin, ettei tarvitsisi niitä ihan tyhjillään pitää. Näyttä nimittäin vähän siltä, että tämän päivän jälkeen ei Hesassa pelata kiekkoa ennen syksyä.
 

toniy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,
San Jose Sharks.
20min. 0-2

8.06 0-1 Dahman (Viitakoski)
10.27 0-2 Tukio (Helminen,Dahlman)
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saas nähdä miten käy

Ei vaan, ei tässä pitäis vielä liikaa tuuletella, mutta selostuksen perusteella näyttää Ipan tilanne hyvältä.

Usko Ilveksen pärjäämiseen on kova, vaikka ifk yrittääkin sotkea ketjuvaihdoksilla sotkea Helmisten pelin.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Loistavaa Ilves!

184 minuuttia vieraskaukalossa eikä yhtään maalia HIFK:lle. Vaikkei HIFK varmaan parhaimmillaan olekaan ollut niin eipä tuohon siltikään kaikki joukkueet pystyisi. Puolustus on ainakin vieraissa kunnossa.
Radion perusteella tappio otti aika koville HIFK:lle. Aika lapsellista uhoilua oli kuulemma lopussa.

Nyt pää kylmäksi ja samaa omaa peliä ylihuomenna Hakametsässä. Välieräpaikka olis jo pieni mestaruus
meille.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Tosiaan: Hucko kuriin ja hyvä tulee!

Viestin lähettänyt käyttäjä Jip Pii

Saa nähdä, naurattaako enää illalla.

No nyt voi todeta, että kyllä vaan naurattaa. Pullat on taas paremmin uunissa. Hienoa oli nimenomaan nuorten ilvesten onnistuminen: Dahlman, Tukio ja Hilden. Uskoisin, että keskiviikkona HIFK saa esittää melkoisesti viime peleistä parantuneita otteita, jos meinaavat voiton vielä Hakametsästä ottaa. Hermot taisivat palaa punaisilla lopussa jo siihen malliin, että jos tarkoitus olikin psyykata keltaisia ylihuomiselle, niin enemmän ne otteet kertonevat omasta turhautumisesta. Ennustus: tämä sarja menee poikki keskiviikkona n. klo 21.03.
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Otteluraporttia odotellessa

Matikainen lupasi otteluennakossa agressiivisempaa IFK:ta. Menikö lopussa överiksi, kun näyttää tulleen reilusti minuutteja?
Näköjään maalinteko on aika tuskallista Helsingissä; kotijoukkueille 3 maalia n 315 minuutissa.
Milloin viimeksi on kaikki välieräpelit pelattu Stadin ulkopuolella? Nyt näyttää aika pahalta...
Jos Jokerit ja IFK tosta nousevat, voi keskinäinen välieräsarja olla aika mielenkiintoinen.
 

-FlaMe-

Jäsen
Nyt risoo ja pahasti.. (sensuroitu lausahdus)

Tuntojani kuvaa juuri nyt parhaiten tuo niin tuttu lausahdus. En ole nähnyt noin hengetöntä IFK:ta pitkään aikaan (no hyvä on, "laman" aikana nähtiin). Mitenköhän voisin tuota ns. "esitystä" kuvailla..? Ainakin voi sanoa, että Ilves ei suinkaan ollut tänään hyvä - mutta voittivat 0-3.. Päätelkää siitä. Petolaumasta ei meinannut löytää juuri ketään, joka olisi jaksanut taistella loppuun asti. Arskallakaan ei ollut paras päivänsä.

Tunnelma, anteeksi korjaan, <b>tunnelma, jota hallissa ei ollut,</b> ei varmastikkaan paljon jätkien esitystä auttanut. Toisaalta "hautajaistunnelma" oli suoraa seurausta petojen esityksestä. Nyt vaaditaan täyttä asennemuutosta, jotta välieräpaikasta voidaan enää edes puhua tai rantapallot voidaan pakata valmiiksi ja lennot Kanarialle varata.
 

veikkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Järvenpää, Jokerit, Toronto Maple Leafs
Älä huolestu

Ei sinun kannata vielä huolestua, voitot ovat Ipalle vasta 1-2, ja mitä tahansa voi vielä tapahtua. Sen sijaan oma suosikkijoukkueeni Jokerit on paljon tukalammassa tilanteessa maalinteko-ongelmien takia, sillä vituttaisi toden teolla, mikäli Jokerit ei selviäisi pidemmälle, onhan Kärpät mestistasoa. Olisi kyllä aika paha jos hesalaisjengejä ei nähtäisi semifinaaleissa.

------------------------------------------------------------

Ei suomalaista jääkiekkoa ilman Jokereita
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
HIFK-Ilves

Joo-o, tulipahan mentyä sitten katsomaan tätäkin matsia maanantain...."iloksi". Maksoi niin saatanasti ja paskat paikat puupenkit ja mitä vielä putkia taas edessä. Ei kyllä paljon paskempaa hallia suomesta löydy..kovan taistelun tosin käy Hakametsän kanssa. Siinä HIFK ja Ilves ovat aika tasaväkiset. Kummallakin yhtä vanha ja paska halli. Aivan järkyttävää. Sitten jos peli on tuolla tasolla niin katuu katkerasti tuloaan ollenkaan. Perse puutui. No, älkää minun puheitani uskoko. Olen tottunut luksukseen.

Okei, ei peli niin huonoa ollut. Paitsi HIFKin. Se ei meinannut millään saada järjestäytyneitä hyökkäyksiä syvälle Ipan alueelle, eikä varsinkaan kunnon sektorille. Ilveksen puolustus toimi todella hyvin, ja se on sitä samaa mitä Espossakin on nähty. Tosin tänään Ilves myös yritti hyökätä ja hyökkäsikin varsin tehokkaasti.

Ensimmäinen maali meni täysin Ahosen piikkiin, se meni aivan olemattomasta kulmasta sisään, ja katselinkin että sivuverkostako se läpi meni...
Sitten pian tärähti taas kaunis veto Tukiolta ylös ja verkot tötterölle. Sille ei Ahosen Arska voinut mitään.

Sitten alkoikin piiitkä maaliton vaihe. Ei sitten millään eikä mistään tullut. Paikatkin olivat kyllä kortilla. Tosin alussa Ilveksen...kukahan se oli, oliko Dahlman joka missasi aivan tyhjästä maalista aivan uskomattoman hyvän paikan. Samankaltainen tilanne siunaantui toisessa erässä YV:llä Jarda Bednarille joka harhautti Pietilän jäihin, mutta tyhjä maali ei kelvannutkaan, vaan mies päätti kohteliaasti odottaa kunnes kaikki pakit ovat hänessä kiinni...en olisi hänen tasoiseltaan pelimieheltä uskonut.

Ilveksen sinettimaali tuli sitten lopussa kun hyvän pyörityksen päätteeksi saadaan kiekko vapaalle pelaajalle maalin edustalle ja siitä tällätään suoraan syötöstä mikäli oikein muistan. Ja maalintekijää en muista. Eihän sitä nyt kaikkea voi panna merkille....eipä oikein tainnut kiinnostaakaan.

Lopussa tuli melkoinen show, kun HIFKin miehet turhaantuivat täysin. Ensin Mäkkäri Mäkiaho yritti kovasti lyödä Raipe Helmistä, mutta saatana, linjatuomarit ehtivät väliin. Mäkkäri penkille. Sitten Nielikäisellä alkoi, yllätys yllätys, keittää pahasti. Äijä otti oikein kunnon vauhdit keskialueelta ja pyyhälsi läpi kentän kuin Iso-Arska Commandossa tai Predatorissa ikään saaliinaan Ilves-pelaaja laidan lähettyvillä. Kaikki pistettiin peliin ja tavoitteena oli todennäköisesti ruumis. Nielikäinen täräytti kuitenkin itse täysillä päin laitaa kun Ilves-pelaaja ehti väistää tuon todellisen pommin.

No, eihän se mitään. Nielikäinen jatkoi urputustaan Ilveksen vaihtoaition suuntaan sen jälkeen monen minuutin ajan kunnes istuutui tuomarin tullessa sanomaan jotain. Ties mitä huuteli. Soossi Sihvosella keitti myös pahasti, ja hänkin yritti saada itselleen tappelukaveria. Samoin Läski-Veikko, joka oli nurin lähes joka tilanteessa...vauhti on verkkainen mutta läski vie eteenpäin. Myös Mare Zidlicky kävi todella kuumana pari sekuntia ennen loppua, mutta taas nuo helvetin nopsakinttuiset tuomarit ehtivät väliin. Siinä olikin hommaa yrittää saada mies jäähyaitioon, jossa olikin siinä vaiheessa aika täyttä. Olisin kyllä itse mieluusti katsonut jonkun tappelun tuohon loppuun. Se olisi tuonut vähän maustetta peliin. Vaikka Mäkkäri-Raipe! Siinä olisi ollut mielenkiintoinen tappelupari. Raipe kävikin alussa tuttuun tapaansa erittäin kuumana aloitustilanteessa, ja löi siinä HIFKin miestä. Sen jälkeen suu kävi jopa nopeammin kuin kädet. Hieno suoritus.

Kaiken kaikkiaan...ei olisi tuosta pelistä niin paljon kannattanut maksaa. Ilveksen peleissä ei tunnu paljoa maaleja tulevan...toivottavasti ei tule heidän TV-pelejään, sillä se nyt ei ainakaan mitään parasta TV-viihdettä ole. Ilves pelaa kuitenkin todella viisasta ja hyvää kiekkoa, eikä anna vastustajille lainkaan hyviä maalintekotilanteita. Hyökkäys on terävä, ja varsinkin ylivoimat todella pahoja. Edukseen esiintyivät ainakin Viitakoski, Helminen niin hyvässä kuin myös pahassa ja Dahlman...ehkä myös Hautamaa. HIFKiltä Bednar, Mare...eipä muita.

Luulen että sarja katkeaa keskiviikkona Tammerfoshissa.

No niin, tulipa aika tujakkaa tekstiä. Toivottavasti kukaan ei tämän takia polta päreitään. Tämä on lähes puolueetonta mielipidettä. Samapa se minulle kumpi jatkaa. Kunhan nähtäisiin vähän parempaa kiekkoa...en oikein lämpene tuosta puolustus-taktiikasta. Tepsillä on myös aika tylsä pelityyli kuten Pelicans-valmentaja Eloranta mainitsi. Se on ajoittain todella tylsä. Keskialueen sumppu liikkuvalla viisikolla. Siihen tyssää peli. Ei oikein taklatakaan. Toivottavasti finaalissa kohtaavat Tappara-Kärpät. Jääkiekon kannalta. Nämä kaksi joukkuetta pelaavat nimittäin hyvää yleisöystävällistä lätkää toisin kuin esim. TPS tai Ilves. Sori nyt taas kerran.

Loppuun vielä että kyllä oli Bluesin matseissa kivempaa. ;)
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
MOTO-SETÄ ON HYVIN HYVIN VIHAINEN!!!!

Siis mitä ihmeen kummaa jätkät ovat touhunneet eilisen välipäivän, kun onnistuivat sotkemaan pelinsä noin totaalisesti 48:ssa tunnissa? Tuskin se peli Tampereellakaan hirveän vakuuttavaa oli, mutta nyt romahdettiin samantien taannoisen tappioputken tasolle, ellei alemmas. Hieman kärjistäen voisi sanoa, että HIFK:lla ei ollut yhtään kunnollista maalipaikkaa koko ottelussa. Aina tuli joku onneton pössäytys suoraan päin Pietilää tai sitten tilanne sössittiin jo ennen laukausta. Itse asiassa Ilves-pelurit olisivat voineet lähteä 0-2 tilanteessa baarin puolelle hörppimään mallasjuomaa ja jättää pari mailaa nojaamaan maalikehikkoon. Ne olisivat varmaankin torjuneet tarvittavat "tilanteet".

Ilveksen ensimmäinen oli miltei toisinto Tampereen avausmaalista. Jälleen Stepanek laukoi päin Ilves-peluria ja Dahlman ja Viitakoski karkasivat. Tilanne tosin näytti jo kuivuneen kokoon, mutta Ahonen imaisi helposti miltei nollakulmasta tulleen laukauksen.

Paljoa muuta mainittavaa ei sitten tapahtunutkaan, mitä nyt lopussa Mikälienielikäinen veti omaa showtaan. Suu kävi kovasti Ilveksen vaihtoaitiota kohti, mutta onneksi miestä ei enää päästetty jäälle. Kiitettävästi niitä jäähyjä ehti tosin muutenkin tulla viimeisellä minuutilla. Hupaisana yksityiskohtana tilanne, jossa Kruus oli tulossa puhuttelemaan Matikaista ilmeisesti Nielikäisen käytöksestä. Pena ei ollut huomaavinaankaan ja kääntyi juuri ennen kuin Kruus ehti IFK-aition eteen puhumaan jotain Blomqvistille. Katsomoon asti näki kuinka Kruusin naama punotti vihasta ja tämä lähti päätyyn neuvottelemaan jotain Kärkkäisen kanssa. Varmaankin jotain "saahan mä antaa tolle Föönille jäähyn, saanhan?"

Toivoa on tietysti niin kauan kuin toivoa on, mutta kyllä täytyy todella totaalinen muutos tapahtua, mikäli tällä kaudella vielä halutaan miesten play-off-kiekkoa Nordenskjöldinkadulla nähdä. Play off kiekosta puheenollen, eipä olisi hevillä uskonut, että tämänpäiväinen sitä oli. Ilveskään ei ihmeitä esittänyt, mutta ei sen edes tarvinnut.

Nyt kun vielä eilen hyvässä asennossa olleet tähdet ovat nyrjähtäneet oikein kunnolla, veikkaan, että Jokerit kääntää vielä oman sarjansa ja taas kerran (huokaus!) nähdään Jokerit-TPS-finaali. DAMN!



DAMN, DAMN, DAMN!!!!
 

yzerfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings
Sitä samaa minäkin pelkään, että Jokerit tuosta vielä nousee. Mutta aina pitää olla optimisrinen, uskotaan kaikki, että kummatkin stadin joukkueet ovat ulkona jatkosta:):)
 

Artsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jokereiden olisi voitettava Kärpät

Käyn tässä melkoista Jaakobin painia itseni kanssa, sillä oikeasti toivon, että Kärpät voittaisi Jokerit. Mutta, mutta, toisaalta suurin haluni olisi nähdä Ilves finaalissa ja se toteutuisi paljon helpommin Jokereita vastaan, kuin Tapparaa vastaan.

En tiedä mistä johtuu, mutta molemmat Helsinkiläisseurat ovat nyt jossain ihmeellisessä henkisessä lukossa, josta ei oikein ulospääsyä näy.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Otteluraporttia odotellessa

Milloin viimeksi on kaikki välieräpelit pelattu Stadin ulkopuolella? Nyt näyttää aika pahalta...
Jos Jokerit ja IFK tosta nousevat, voi keskinäinen välieräsarja olla aika mielenkiintoinen. [/B]

Taisi olla 1993, kun Ässät pudotti Jokerit ja Jyp HIFK:n.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Vaikka tämä nyt ei aivan aiheeseen kuulu, tosin kylläkin sivuaa sitä, niin hymyilen tällä hetkellä oikein leveesti. Ai, pieni kaarre alaspäin huulten vasemman reunan puolella HPK:n pelillisen menestyksen johdosta. Noh, mutta eipä se minun maailmaani kaada, keikauttaa vaan hieman ja vene jatkaa seilaamista kotojoella iloisissa merkeissä. Tosin tuntuu tämä nykyinen playoff-tilanne kaatavan joidenkin fanien veneen aivan ympäri, ainakin mitä lueskelee täältä ja Kiekkopesästä.

Että silleen...
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Välieriä Hkin ulkopuolella

Viestin lähettänyt käyttäjä Paananen
Matikainen lupasi otteluennakossa agressiivisempaa IFK:ta. Menikö lopussa överiksi, kun näyttää tulleen reilusti minuutteja?
Näköjään maalinteko on aika tuskallista Helsingissä; kotijoukkueille 3 maalia n 315 minuutissa.
Milloin viimeksi on kaikki välieräpelit pelattu Stadin ulkopuolella? Nyt näyttää aika pahalta...
Jos Jokerit ja IFK tosta nousevat, voi keskinäinen välieräsarja olla aika mielenkiintoinen.
---------------
Ainakin kaudella 92-93 välieräparit olivat TPS-Ässät ja HPK-JyP. Silloinhan muuten eräs kaukainen sukulaisesi Mika Paananen kolautti 5.välierän jatkoajalla tolppaan, jonka jälkeen Kyy kävi rykäisemässä ratkaisun toisessa päässä :).
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Luokatonta

IFK oli eilen käsittämättömän huono. Jätkät ei edes yrittäneet voittaa matsia.

Puhtaat paerit menee ainoastaan Ahoselle, Bednarille ja Zidlickylle. Suurin alisuorittaja oli jälleen kerran Mäkiaho. Kun on saatu jatkosopimus varmistettua, ei taas kiinnosta pelaaminen. Ja kun taklaaminenkaan ei nykyään enää kiinnosta, on Mäkkäri turha mies. Oli virhe tehdä jatkodiili muutaman hyvän matsin perusteella.

Olen myös sitä mieltä, että Sihvonen, Hurme, Kortelainen ja Nieminen voivat hakea uusia maisemia. Varsinkin Soosi on täysin surkea. Puukäsi hän on aina ollut, muuta kun ei edes aloituksia tule enää voitettua, on mies turha. Itkee vain tuomareille koko ajan eikä keskity pelaamiseen.

Onneksi olkoon Ilves. Parempi joukkue päässee välieriin. Eilisellä esityksellä voidaan yhtä hyvin aloittaa kesäloma. On tässä parempaakin tekemistä kuin katsoa IFK:n haluttomia ja luokattomia esityksiä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Re: Luokatonta

Viestin lähettänyt käyttäjä punainenpeto
IFK oli eilen käsittämättömän huono. Jätkät ei edes yrittäneet voittaa matsia.

Puhtaat paerit menee ainoastaan Ahoselle, Bednarille ja Zidlickylle. Suurin alisuorittaja oli jälleen kerran Mäkiaho. Kun on saatu jatkosopimus varmistettua, ei taas kiinnosta pelaaminen. Ja kun taklaaminenkaan ei nykyään enää kiinnosta, on Mäkkäri turha mies. Oli virhe tehdä jatkodiili muutaman hyvän matsin perusteella.

Olen myös sitä mieltä, että Sihvonen, Hurme, Kortelainen ja Nieminen voivat hakea uusia maisemia. Varsinkin Soosi on täysin surkea. Puukäsi hän on aina ollut, muuta kun ei edes aloituksia tule enää voitettua, on mies turha. Itkee vain tuomareille koko ajan eikä keskity pelaamiseen.

Onneksi olkoon Ilves. Parempi joukkue päässee välieriin. Eilisellä esityksellä voidaan yhtä hyvin aloittaa kesäloma. On tässä parempaakin tekemistä kuin katsoa IFK:n haluttomia ja luokattomia esityksiä.



Samaa mieltä Mäkkäristä. Halusi vissiin loppukaudesta näyttää kuuluvansa joukkueeseen. Samahan se oli Veikolla viime kaudella. Hirveessä vedossa viime kauden loppupuolella. Mutta kyllä on ollu heikko Veikon kausi tällä kaudella. Olen aina pitänyt suomalaisista senttereistä kautta aikojen Veikkoa ja Raipea kahtena parhaimpana. En enää. Katsoo Helmisen peliä ikää 37 vuotta ja peli kulkee. Veikolla kaksi vuotta vähemmän ikää ja peli ei enää kulje.Missä on Veikon jalkakikat ja loistava liike. Pihalle vaan muualle rahastamaan jos ei kiinnosta tolla tilipussilla pelaaminen petopaidoissa. Samaa mieltä myös muista "HIFK-ikoneista".
 

JiVe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Mäkiahosta

Ai että miksi Mäkiaho sai sopimuksen...

Oisko Frankilla osuutta asiaan? Tai paremminkin Frankin tyttärellä Ninalla?

Taisi Frank vielä ennen lähtöään auttaa vävypoikaa...
 

rafalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
surkeaa...

Tässä on varmaankin moneen kertaan jo kerrottu IFK:n surkeus eilisen ottelussa, joten ei siitä sen enempää, mutta on kyllä sanottava, että ihme kyllä ei harmita! Jos olisi ollut tiukka peli, vikaa tuomarissa yms. niin *tuttaa aina niin perkeleesti, mutta nyt ei voinut haukkua edes tuomareita! Parempi vaan, kun ei tolla pelillä mennä välieriin (mahdollisesti) Jokereiden nöyryytettäväksi. Vaikka välieriin pääsy onkin Ilvekselle loistava saavutus, tulee todennäköisesti kautta himmentämään aika pahasti se, jos Kärpät tiputtaa Jokerit. Tällöin välierissä vastaan asettuu Tappara, joka todennäköisesti kuittaa aika helposti finaalipaikan. Ilves-faneille tappio välierissä Tapparalle 3-0 on varmaan yhtä kauhea skenaario, kuin minulle Jokereiden ollessa kyseessä...
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
Re: Älä huolestu

Viestin lähettänyt käyttäjä veikkolainen
Ei sinun kannata vielä huolestua, voitot ovat Ipalle vasta 1-2, ja mitä tahansa voi vielä tapahtua. Sen sijaan oma suosikkijoukkueeni Jokerit on paljon tukalammassa tilanteessa maalinteko-ongelmien takia, sillä vituttaisi toden teolla, mikäli Jokerit ei selviäisi pidemmälle, onhan Kärpät mestistasoa. Olisi kyllä aika paha jos hesalaisjengejä ei nähtäisi semifinaaleissa.

------------------------------------------------------------

Ei suomalaista jääkiekkoa ilman Jokereita

Kyllä sua mahtaa syödä tänä iltana!
Ois myös aika paha, jos aurinko ei huomenna nousiskaan Ilmalassa ja Kulta-ajasta siirryttäis Multa-aikaan, hautaamalla mestaruushaaveet in a big black hole.
No, onhen teillä silti lopullisessa sarjataulukossa viide tila!
Ei ollut tarkoitus kirjoittaa tätä, mutta tekstisi oli niin ylimielistä, että oli sittenkin ihan pakko...
 
Viimeksi muokattu:

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mäkkäristä

Kyllä se vaan niin on, ettei Mäkiaho kuulu voittavan joukkueen vakiovarustukseen. Toivottavasti neuvoteltu jatkosopimus on huomattavasti edellistä pienempi. Mäkkärin nähdyt kolme kautta HIFK:ssa ovat kaikki noudattaneet samaa kaavaa: Muutaman ottelun mittaiset purskahdukset energistä ja tuloksekasta peliä (noin kymmenen ottelua kaudessa), mitätöntä nuhjausta vailla taklauksia ja tilanteita (noin kolmekymmentä peliä), päätöntä hölmöilyä ja pelikiellossa oloa (noin kymmenen peliä), loukkaantumisten potemista (noin kymmenen peliä). Näiden jaksojen järjestys vaihtelee, mutta kokonaissaldo on aina sama: pinnoja noin 8 + 8, ihan liikaa jäähyjä, kolmosketjun miehen työpanos ykkösketjun miehen palkalla.

Eikä Mäkkäriä pelaaminen huvita, ellei ole ykkös- tai kakkosketjussa. Viime kaudet hän on useimmiten nuhjannut kolmosessa Sihvosen ja Hurmeen kaltaisten pelimiesten kanssa. Nyt Mäkkäri pelasi HIFK:n lamajakson erinomaisesti, kiitokseksi Pena teki sopimuksen ja nosti ykkösketjuun. Enää ei peli maita ykkösessäkään. Oikein pahaa teki eilen, kun Bednar teki töitä urakalla, mutta Kuhta oli hukassa ja Mäkkäri täysin haluttomana. Ei ole hyvä, jos ykkösketjun laiturin ainoa saavutus oli provosoimaton nyrkinisku Helmisen nassuun ja siitä saatu kakkonen silloin kun peliä on jäljellä tasan neljä minuuttia.

Mahtaako se Pena oikein tietää mitä tekee? Koko talven jahtasi pakkia joukkueeseen, eikä haaviin tarttunut edes Levokari. Nyt muut joukkueet julkistavat sopimuksiaan, eikä penalla ole vielä ollut muuta tarjota kuin Levokari vihdoin ja viimein. Samaan aikaan riitaisa joukkue on hajoamassa käsiin.

Ei hyvältä näytä.
 
Viimeksi muokattu:

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Voin kyllä itsekin myöntää, että kun seurasi Mäkkärin peliä Bednarin kanssa kiljuin sopparia hänelle. Luulisi sen jälkeen kun sopimus on saatu innon vaan kasvavan mutta eipä näytä. Vituttaa muutenkin noiden muutaman kaverin panos sen jälkeen kun nimi on saatu paperiin. Merkkaako se sitten sitä ettei tarvitse tällä kaudella tarvitse enää pelata. Saisi ny Mäkkäri sen kerhon aikaisen lentonsa edes joskus takaisin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös