227,5 metriä ilmassa, sukset jalassa!

  • 1 242
  • 5

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Matti Hautamäki sitten hyppäsi mäkihypyn ME:n Planicassa. 227,5 metriä peräti. Vähän aiemmin oli Adam Malysz sivunnut aikaisempaa enkkaa (225 m). Hienoa Matti!

Tuli vaan mieleen: Pojankloppina minäkin kerran lensin suksien kanssa varmaan tuommoiset vajaa pari metriä, vapaalla tyylillä. Tulosta ei tosin mitattu, mutta hikilaudat meni poikki ja lentäjä itse kauttaaltaan mustelmille. Hautamäki ei edes horjahtanut...
 

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Ja V-M Lindström oli pistänyt tänään koekierroksella vielä 5 (!) metriä paremmaksi, tosin kädet hipoi sen verran maata alastulossa että 232,5 metrin hyppyä ei kelpuutettu ME:ksi.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Alkaa olla sellaisia pituuksia, että jollekin voi käydä vielä pahasti. Toivottavasti hyppääjien turvallisuutta ei sivuuteta uusia ennätyksiä tavoiteltaessa.

Noh, onnittelut Hautamäelle joka tapauksessa. Upea suoritus!
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Huhhuh! Hurjia kavereita ja hurjia pituuksia. Tuollaisille lennoille pitää ottaa jo lukemista ja korvalappustereot mukaan. Saattaa jopa jetlag iskeä.
 

nyce

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, TPS,
Hyppäsi Hautamäki juuri metrin verran pidemmälle, 228,5 koekierroksella... On tuo hurjaa touhua.

Kohta alkaa itse kilpailu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös