2011-Suosikkijoukkue kesälomalla, ketäs sitten kannatetaan?

  • 65 457
  • 242

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Deviä vapaasti mukaillen. Jos se ei ole Ässät, niin sitten HIFK, ja jos ei sekään, niin yksi hailee, kunhan ei Lukko.

Tähän se kuuluisa sama. En tosin toivo Jokereillekaan menestystä. Ässien toivon kohtaavan HIFK:n tänä keväänä. Mieluiten finaalissa joten apuja kaivataan Ipalta. 5 vuotta sitten meikäläisen unelmafinaali jäi haaveksi joten toivon sitä nyt. Ipa vieköön pronssit.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täytyy kompata Toejoen Veikkoa ja jamppa1919:ää.
Jos pata putoaa, niin IFK.
Veikkaan, että IFK:n bandwagon kerää muutoinkin eniten patafaneja, jos Ässät putoaa aikaisin tänä keväänä.
 
Henkisesti vähän valmistaudun Bluesin tippumiseen tänä iltana, joten kommentoidaan tänne. Eikä se Blues nyt tänä vuonna kuitenkaan mestaruuteen mene vaikka sattuisi Kärpät illalla yllättämäänkin.

Minä perustan bandwagonini eläviin legendoihin. Eli tällä kaudella soisin, että joko Ville Peltosen (siis IFK) tai Sami Kapasen (Kalpa) hieno ura palkittaisiin kultamitalilla. Kapanen ei enää ole kaukalossa, mutta jaetaanhan nuo mitalit toimareillekin.

Toki sympatiaa saavat myös Ässät ja Ilves. Lukko on minulle aika yhdentekevä jengi.

Viimeisessä eli inhokkikorissa on joukko JYP, Jokerit ja Kärpät ja tuossa järjestyksessä. Eli viimeisenä oleva joukkue vähiten mieluisa mestari.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Jokerithan sinne päätyyn asti menee, niin ei tarvitse tällaisia miettiä. Jos kuitenkin käy paskasti, niin palataan asiaan myöhemmin.
 

TML

Jäsen
Bruins tai lännen kanadalaiset voisivat vaikka kannun voittaa jos Leafs ei pleijareihin selviä. Siinä omat bandwagonit.

Kotimaassa. Ässät tai IFK voisivat voittaa koko paskan. Tai en pistä JYPin voittoakaan pahitteeksi. Eli kärkikolmikko saa voittaa, muut ei. Ässät tosin ei voi voittaa millään.

edit. typo.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Helppo valinta: Lukon puolesta pistin rahaa likoon jo ennen kauden alkua.

Tietenkin myös yllättäjät Ilves ja Ässät saavat varovaisen kannatuksen - vaikka varsinkin Ilveksen suhteen pitää olla todella varovainen, ettei huippumenestys nouse hattuun. No, jos Jypin kaadatte, niin saatte ollakin ylpeitä...
 

Kalalokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ässät on kerännyt minun sympatiapisteeni tältä kaudelta, joten itse pidän padan puolia. Toinen joukkue on KalPa, joka on muutenkin viime keväinä kuulunut suosikkijoukkueisiini oman tiimin pudottua pois.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ainahan sitä periaatteessa toivoo, että altavastaaja vie pokaalin. Hienoa saada uusia voittajia mukaan. Kenenkään nimettyyn bandwaagoniin en hyppää saletisti. Jos oma suosikkijoukkue putoaa, niin kyllä varmasti löydän jotain muuta tekemistä kuin mukafanittaa jotain vieraan kaupungin joukkuetta. Hyi saatana.

Ässien kohdalla on pakko todeta, että toivon niiden pääsevän finaaliin, jossa Lukko työntää pikkuveljen naaman kuralätäkköön.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
NY Islanders on tosiaan jo aika saletisti pleijareiden ulkopuolella, joten pudotuspeleihinkin siis täytyy joku seurattava keksiä. Tämä onkin vähän hankala tehtävä, mutta useampikin ystävistäni kannattaa Bostonia, joten ihan heidän puolestaan toivoisi nallekarhujen vievän cupin. Muista joukkueista Vancouverin kanadalaiset ehkäpä kuitenkin miellyttävät itseäni kaikista eniten, joten unelmafinaali olisi siis loogisesti Canucks - Bruins(mikä ei liene edes kovin mahdoton skenaario). Sekin riittäisi, ettei mestaruus mene ainakaan Detroitiin, New Jerseyhin tai Anaheimiin. Yök.

SaPKo tosiaan tipahti, joten kai se bandwagon Suomessakin on valittava.

Mestiksen finaaleissa symppaan luonnollisesti Sportia, mutta tulevissa liigakarsinnoissa sitten kumpaa tahansa Mestiksen finalistia.

S&M -liigassa puolestaan taidan tällä kertaa fanittaa Ilvestä, joka nuoruuden innolla taistelee Keski-Suomen goljatia vastaan. Yleensä ottaen toki riittää sekin ettei helsinkiläinen tai espoolainen joukkue känädä-trophyyn pääse koskemaan.
 

Mal Davis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämähän on helppoa. Menestystä toivon eniten Ilvekselle ja Äsille. Veikkasin nämä joukkueet ennen kautta sijoille 13 (Ässät) ja 14 (Ilves). Molemmat pelaavat hienoa TAISTELEVAA lätkää, jota olen tällä kaudella nähnyt aivan liian vähän.

Menestystä en soisi KalPalle, JYPille ja Bluesille. Kyseessä on niin värittömät porukat. On Bluesissa sentään Karalahti, JYP:ssä Duvfa, mutta KalPassa ei kertakaikkiaan mitään ja pelaavat vielä aivan oksettavaa kiekkoa.

Suuren yleisön kannalta olisi hienoa, jos mestaruus lähtisi Hesaan. Tärkeintä on kuitenkin, että sasimme nauttia viihdyttävistä kamppailusta ja kunnon mediasirkuksesta (tyyliin Tami & Alpo). Hyvää kiekkokevättä kaikille!
 

Raksila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnujoukkueet
Luonnollisesti Sparta ja toivottavasti loppuun asti!

Se on yhtä hyvä kuin PerSujen massiivinen vaalivoitto, Soinin pääministeriys ja Oinosen kulttuuriministeriys!

Porin hitsarit vapisevat kun Spartan gladiaattorit luistelevat kaukaloon!
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Minä muutin mielipidettäni.

HIFK? No huhhuh. Helsinki, tuo wannabe-kulttuurin kehto Suomessa, jossa mikään ei ole koskaan ollut isoa. Helsinki, kuten koko Suomi, kuuluu maaseutuun. Ei tarvitse kuin kiivetä Malminkartanon nyppylän huipulle ja voi jo todeta saman.

Ässät? Yhden kauden lennolla mestaruus mukaan, ei todellakaan.

Jokerit? Kts. HIFK.

Lukko? Ehei.

KalPa? No ehkä, mutta ehkei kuitenkaan.

Ilves? Ei tsäänssejä.


Blues? No totta helevetissä. Jos JYP tippuu, meikä on niin espoolaisten messissä.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Koska Kärpät tippui niin kyllä jonkin asteista kannustusta annan taistelun perikuvalle,eli Bluesille. THIS IS SPARTA!
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon jälkeen tulee aina Tampere. En oikein tiedä missä järjestyksessä. Eikä sillä enää tällä kaudella ole merkitystäkään, kun jäljellä on vain yksi Mansen jengi. Sit ehkä KalPa.

Jos vaihtoehtoina ovat Jyp ja Jokerit niin toivon että Poika saa olla vielä vuoden Turussa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mulla ei suurta intohimoa ole enää näihin vankkureihin, mutta jos toista jalkaa tosiaan sovittelisi astimelle KJ:n takia punaisiin vankkureihin. Pääasia lienee, että mestaruus tulee pelaamalla, eikä tuomarit vedä liian suurta roolia.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Unohtui aikaisemmin mainita,että tepsi on minulle kaikkein oksettavin seura. Ihan järkyttävää paskaa koko organisaatio. Viime kevät oli elämäni oksettavin hetki koko elämässäni. Tänä keväänä sitten sai oikein korkojen kera hunajata takaisin. Tosin olisi ollut elämäni onnellisin hetki, jos tps oli joutunut karsimaan, mutta sain miljoonia orgasmeja, kun katsoin torilla juhlivaa kansitakkiporukkaa, kun olivat omasta mielestään pelanneet loistokauden. 13 häviöö peräkkäin, siihen ei edes KalPa ole koskaan kyennyt.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kompata Toejoen Veikkoa ja jamppa1919:ää.
Jos pata putoaa, niin IFK.
Veikkaan, että IFK:n bandwagon kerää muutoinkin eniten patafaneja, jos Ässät putoaa aikaisin tänä keväänä.

Saattaapi hyvinkin olla myös toisinpäin. Ässät on myös minun ehdoton suosikki, jos HIFK putoaa. Silti haluaisin kyllä näiden seurojen kohtaavan, vaikka toisen pitäisikin pudota (ja tietysti silloin toivoisin Ässien) niin näkisi aivan saatanan huikeeta jääkiekkoa ja sehän se on miksi tätä lajia seurataan.
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
No niin, suosikkijoukkue tipahti, joten on aika valita mitä joukkuetta kannatan loppupeleissä loppupeleissä. Eipä siinä tarvitse kahtakertaa miettiä, sehän on tietenkin HIFK. Bluesille pidän myös peukkua ja Ässille. Ilveksen ylläri ois myös kiva ylläri. Lukon ja Kalpan suhteen kannatukseni on 50-60. Mutta mestaruuden voittakoon HIFK.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
...katsoin torilla juhlivaa kansitakkiporukkaa, kun olivat omasta mielestään pelanneet loistokauden.

Joku muukin huomannut mistä turkulaiset on tehty.

HIFK on Suomen suurin ja kaunein urheiluseura, jota ei voi muuta kuin kunnioittaa. Kysykää vaikka Forssin Matilta. Tämän takia toivon, että Lukko voittaa finaaleissa HIFK:n.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
En nyt varinaisesti ala kannattamaan, mutta eniten ehkä soisin mestaruuden menevän Helsingin Kärpille. Siellä ei ole nakkeja keitetty kannussa pitkään aikaan ja seura on kuitenkin suuri ja kaunis. Myös seuran hienot fanit ovat kärsineet tällä vuosituhannella suuresti. Joukkueen usean jäsenen juuret täällä voittamisen kulttuurin pohjoisessa kipupisteessä saa minut toivomaan tätä tilapäistä suonenvetoa tänä vuonna nordikselle.
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Otteluparista Ässät-Blues kelpaa jatkoon kumpi vaan, ja saa mennä loppuun asti.
Ilveksen olisi mukava nähdä pudottavan Jyp, ja vaikka pari seuraavaakin.
Jyp ei aiheuta mitään negatiivisia fiiliksiä, mutta ainakin työpaikalla yksi vouhottaja hiljenisi.

Hifk saisi pudottaa Jokerit, kun ne ei vaan herätä mitään fiiliksiä suuntaan eikä toiseen, Hifkin mestaruuskaan ei olisi pahasta.
Lukon puolella ainakin ekassa parissa.

Hyviä vääntöjä odotellen.
 

Jupi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Napoli
Ässät tai Blues kumpi meneekään jatkoon. Molemmat tehneet meikäläiseen vaikutuksen tollasella kunnon taistelukiekolla. Jännä homma että oman tiimin pudottanut joukkue keräsi sympatiat aika monella puolisuomalaisella. Niin se maalima muuttuu.

Pannaan vielä loppuun joukkuerallipotpuri:

Blues>Ässät>Ilves>Hifk>Kalpa>Lukko>Jyp>Jokerit
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Ässien tai Ilveksen bandwagoniin tässä on hypättävä. Ässille ja Rockylle tuon mestaruuden voittaminen olisi aika hyvä näpäytys kaikille ässien toimistosta lähtien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös