2010 NCAA Basketball

  • 1 100
  • 1

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koripallokausikin on jo pyörähtänyt vauhtiin, ja ajattelin avata ketjun. Tosin täällä ei varmaan paljon tapahdu ennen maaliskuuta, jos silloinkaan.

Preseason ranking AP:n mukaan seuraava:

1. Kansas
2. Michigan State
3. Texas
4. Kentucky
5. Villanova
6. North Carolina
7. Purdue
8. West Virginia
9. Duke
10.Tennessee

Viime kauden mestari (ja oma suosikkini) North Carolina menetti aika paljon viime kauden avauksestaan, mutta leveyttä näyttää löytyvän ainakin tämän aamuisen OSU-pelin perusteella. Jo ekalla puolikkaalla taisi olla 9 kaveria pisteillä, eikä kellään kaksinumeroisia lukuja. Uskon joukkueen pärjäävän tänäkin vuonna, mutta ainakin tänään näkyi vielä kokemattomuus pahasti.

Muista alkukauden suosikeista olen nähnyt vasta Kansasin ottelun Memphisiä vastaan. Tiukalle Memphis homman vei, mutta siinä saattoi olla myös Memphisin hyvyydellä tekemistä. Siinä taitaa olla yksi tulevien vuosien ohjelmista. Memphisin tuore coach Josh Pastner on ainakin ESPN:n mukaan kärjessä recruit classin kasaamisessa tällä kaudella.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatketaan yksinpuhelua. Syracuse opettaa juuri MSG:ssa miten korista pelataan, ja aika selvästi näkyy ettei UNC:lla ole ketään keneen luotetaan. Viime vuonna T.Hansbrough pystyi hoitamaan homman vaikka yksinään.

N.13 min pelaamatta ja parin pinnan 1.puolikkaan johto on vaihtunut rankkaan takaa-ajoasemaan. Ilman ihmettä voi rankingkärjen unohtaa Chapel Hillissä hetkeksi.

EDIT: Muutama minuutti jäljellä, mutta tämä taisi olla tässä.#4 Wesley Johnson Syracusesta antoi hyvät näytöt. Kiitos ja hyvää yötä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös