2010-luku päättyy – mitä jäi käteen?

  • 1 065
  • 1

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin mitä jää kouraan? Ei enempää tai vähempää kuin Suomen paras seura (ehkä Tapparalaiset voi vähän purnata vastaan mutta suotakoon se heille). Menestystä tulee sekä pelillisellä että taloudellisella rintamalla. Liiganousun jälkeen ei ole ollut kuin se yksi neljän vuoden kyykähdys ja yksi Suikkasen kausi joka lähinnä huvitti.

Mitä sitten odotan tulevalta? Odotan että Hifk petraisi kokonaissuoritustaan sen verran että hilaisi itsensä jatkuvasti sinne kärkisakkiin ja Jokereita takaisin liigaan. Valitettavasti se vain on niin että ainoastaan Tappara, Hifk ja Jokerit aiheuttaa negatiivisia tunteita ja niitä negafiiliksiä tarvitaan että voitoistakin pystyy nauttimaan (tässä sitten hieman sarkasmia mukana muuta vain hieman). Finaalit Tapparoita ja Jokereita vastaan on hyvässä muistissa mutta esimerkiksi viime vuoden tappio HPK:lle potutti ainoastaan puolisen tuntia. Kyllä finaalitappion pitää kyrsiä pitempään.

Oman joukkueen tulevaisuus näyttää positiiviselta kaikin puolin mutta toivoisin kuitenkin uutta hallia ja sitä että ottelutapahtumaan panostettaisiin lisää. Kärppäjohto voi vaikka uusimmasta Petopodista kuunnella hyvät vinkit niin päästään alkuun. Hyvää uutta vuotta omille ja vihulaisille :)
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
On sitä tässä 2010-luvulla ja ikävuosina 8-18 koettu kaikenlaista! Oman polven terveys ja parantuminen, Kärppien faniusalku itsellä vuonna 2010, koettu suvanto-dynastia-suvanto-dynastia, harrastusten alku. Ensi vuonna muutto omille ja töihin. On sitä 18-vuotiaana pitänyt alkoholiakin maistaa, mutta ei häiritsevästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös