2007-2008 runkosarjan lopun seurantaa

  • 29 573
  • 167

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
No niin, seurataan täällä Tepsin viimeisten pelien lentoa tai sukellusta, sekä ihmetellään ja ennustellaan mihin otteet riittävät sarjataulukossa suhteessa muihin.

Suoraan asiaan. Tepsi on nyt hiipunut tuloksellisesti pahasti. Kun otteluhistoriaa katsoo, niin Tepsi on marraskuun puolivälin jälkeen ottanut tasan kaksi (2) voittoa "paremmistaan". 5.1. voitettiin JYP kotona ja 12.1 voitettiin HIFK kotona. Muuten on ollut aika helvetin hiljaista. Käytännössä marraskuun poikkeuksellisen hyvät pelit ja muiden ristiinpelaaminen on mahdollistanut tämän hetken tilanteen sarjataulukossa. Toisaalta sen mitä olen pelejä nähnyt, niin minusta joukkueen pelillinen taso ei ole juuri heitellyt kauden aikana. Kun voittoja tuli, niin kiekko pomppi oikeissa tilanteissa ja nyt ei ole onnistunut mikään. Mm. viimeisessä Kärppä-pelissä kotona ja tänään Ässiä vastaan menetettiin pisteet ihan viimeisellä minuutilla pelkällä paskalla tuurilla.

No joo, tänään tilanne siis tämä

9. Lukko 49 63
10. TPS 49 62
--
11. SaiPa 49 56

Joukkueiden otteluohjelma (boldatut kotona)

Lukko: KalPa, JYP, TPS, HIFK, Pelicans, Kärpät, Ilves
Kova ohjelma, mutta helppo verratuna SaiPaan ja Tepsiin. Vähintään 2 kolmen pisteen voittoa selviö ja sitä kautta Lukko pitänee sijoituksensa.

SaiPa: HPK, Blues, Jokerit, Ässät, Tappara, TPS, KalPa
Kova satsi tässä. Laskisin niin,että SaiPa voittaa ainakin HPK:n ja Ässät. Viimeisimpien otteiden perusteella SaiPa voi voittaa jonkun kovemmankin,mutta onneksi kaikilla kovilla on panosta. Huom. keskinäinen Tepsiä vastaan.

TPS: Pelicans, Kärpät, Lukko, JYP, Ilves, SaiPa, HIFK
Tepsin ohjelma on helvetin kova. Kaikilla vastuksilla on panosta, Lukolle ja Ipalle ollaan hävitty kaikki pelit ja vieraissa tulee nykyään järjestään turpaan.

Niin tässä taitaa käydä, että Lukko menee menojaan ja TPS-SaiPa mittelö ratkaistaan keskinäisessä ottelussa. SaiPalla on selkeästi Tepsiä tasapainoisempi paketti ja niillä on kovia voittoja viime aikoina (Tappara, Blues, Pelsut). Uskon kuitenkin säälipaikkaan, koska onneksemme juuri Tepsille SaiPa on lähes suupala, jonka lisäksi Tepsi kyllä ottaa muutenkin vähintään pisteen tai muutaman muiltakin. Tepsillä vielä SaiPaa parempi maaliero.

Mitä sääleihin tulee, niin omat suosikkivastukset olisivat järjestyksessä HIFK, JYP ja Ilves. HIFK häviää, spedeilee ja perseilee ihan itse ja on juuri Tepsille heittämällä helpoin vaihtoehto. HIFK:llä on yksinkertaisesti voimakas häviämisen kulttuuri tosipaikassa ja varsinkin ennakkosuosikkina ja varsinkin turkulaisia vastaan. Ne tekisi sen siis itse. JYP on ihan voitettavissa, mutta ei vaan kiinnosta pelit niitä vastaan. Ipalta otettaisiin puolestaan 100-varmasti turpaan.

Muita ennustajia?

edit: Nyt kun kävin lukemassa Ässät-TPS otteluketjua, niin luottamus säälipaikkaan rapisi heittämällä. Vai pitäisikö tämä kääntää väkisin positiiviseksi uskoksi jotenkin niin, että ei kai viimeiset pelit enää voi yhtä paskasti mennä?
 
Viimeksi muokattu:

dexteri

Jäsen
Virta on sanonut ässä matsin jälkeen seuraavaa
"Virta ei ollut alkuunkaan tyytyväinen kaikkien pelaajien kokonaispanokseen ja keskittymiseen. Hän vihjasi lehdistötilaisuudessa, että pari isoa pelaajaa huilaa jatkossa. Tilaa annetaan niille pelaajille, joilla tärkeimmät palaset ovat kohdallaan."

Kenestäköhän pelaajista nyt on kyse. Laine ilmeisesti entä joku muu ? Lundbohm vaikka teki toisen maaleista? Uusikartano ilmeisesti otetaan peliin mukaan. Joten olisiko että Lundbummi ja Laine molemmat penkitettäisiin.

Mitenkähän tämäkin onnistuu, pitäisi saada peli kuntoon ennen pudotuspelejä, nythä se on aivan kateissa. Ja pystyykö tälläiset penkitykset auttamaan tälläisessä tilanteessa, umpisolmussa ollaan ja tuntuu että narua nyhdetään väärään suuntaan.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laineen penkittäminen olisi Virralta rohkea, mutta mielestäni kokeilemisenarvoinen teko. Laine on viimeisissä peleissä ollut sysipaska kiukuttelija. Ei saa mitään järkevää aikaiseksi, puolustus ei kiinnosta, eikä oikeastaan lainaa kiekkoakaan. On nähty usein viime aikoina, että Laine ottaa kiekon, luistelee vauhdilla vastustajan sinisen yli, kiemurtelee siniviivan ja b-pisteen välissä ja menettää kiekon. Jokerit pelissä mailansa menetettyään luisteli vaihtoon teatraalisen hiljaa, mistä vastustaja pääsi vastahyökkäykseen. Laineen 13 viime pelin statsit ovat seuraavanlaiset: 13 0+2=2 -8 22min. Kaikki jäähyt ovat kakkosia.

Lundbohm on kuitenkin ollut suhteellisen tehokas varsinkin Laineen verrattuna. Saanut kymmenessä viimeisessä pelissä 3+5, mikä on ilmeisesti eniten joukkueesta. Tästä syystä Lundbohmia en penkittäisi, paskasti pelaavan Laineen ja Alasen, miehen, joka ei osu edes tyhjään maaliin, rinnalla nuo ovat erittäin hyvät tehot. Muita pahasti alisuorittavia ovat olleet Tomas Sinisalo (17 pisteettömän ottelu putki), Markku Hurme (24 viimeisessä pelissä saanut kolmesti pisteitä, ennen Ässät pelin maalia, kahdeksan ottelun pisteetön putki), myöskään Erkinjuntti ei ole tauon jälkeen esittänyt yhtikäs mitään. Nämä siis hyökjkääjistä.

Jotain pitäisi tosissaan tehdä tai muuten SaiPa menee ohi. Tulee valitettavasti viime kausi mieleen, jolloin oltiin vielä kolmen neljänneksen jälkeen hyvissä asemissa jopa kotietuun. Ja miten kävikään? Ehkä turkulaiset pelaajat odottelevat tässä vaiheessa kautta jo kesälomaa.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tulee valitettavasti viime kausi mieleen, jolloin oltiin vielä kolmen neljänneksen jälkeen hyvissä asemissa jopa kotietuun. Ja miten kävikään?
Niin totta. Tepsihän nimenomaan hiipui seitsemänneksi, otti Linnuilta 2-0 turpaan ja loppu oli pelkkää Marbellaa.

Itse lasken ja toivon sen varaan, että
1. Berg ja Mikkola kohentaa, joiden lisäksi saadaan Uusikartano rinkiin.
+
2. Alisuorittajat eivät voi enää alisuorittaa pahemmin ja/tai uusia alisuorittajia ei enää tule.
+
3. Jos pitkästä aikaa vähän pomppisikin meille
= Peli ja tulokset paranee tästä.
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ehkä Hantan olisi syytä kaivaa #23 esiin ja hypätä kaukaloon, johan siinä joukkueen sydän, sielu ja irvistys jo vähintään tuplaantuisi. Josko tekisi Tepsille saman minkä Raipe maajoukkueelle Suomi-Tsekki-ottelussa.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Hopeavarjo kirjoitti:
Ehkä turkulaiset pelaajat odottelevat tässä vaiheessa kautta jo kesälomaa.

Ei ainakaan TuTossa. Otteluohjelmien perusteella voisi ennustaa, että TPS:llä on kyllä kaikki ainekset katasrofaaliseen runkosarjan loppuun ja sääleistäkin tippumiseen.

Bergin paluu kokoonpanoon ei myöskään paljoa näytä auttaneen. Paluun jälkeen TPS on voittanut vain Ässät ja Kalpan kotonaan ja juuri näissä otteluissa Berg on vielä vähiten pelannutkin. Vielä kun lisätään Virran penkitykset ja uusien pelaajien sisäänajot, niin taitaa käydä että TuTo pelaa tänä vuonna turussa pisimpään lätkää.
 

janitee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Motivaation loppu

Tämä on nähty ennenkin. Ne nimekkäimmät pelaajat jotka tietäväet etteivät pelit ainakaaan turussa tule jatkumaan, lopettavat taistelun tyystin.
Niin se lanttu vaaan ihmisillä kai pelaa että jos ei ole pakko antaa täyttä panosta niin siihen ei oikein pystykkään vaikka kuinka yrittäisikin.

Kiitos vaan Sweatille ja Laineelle alkukaudesta mutta nyt voitte painua vaikka......mun puolestani.

Yhtä tasaiseen tahtiin loppuu motivaatio tällaisen joukkueen kannustamiseen. Veikkaan että korpivaellusta jatkuu vielä 4-5 vuotta ennenkuin päästään suoraan pleijaerihin seuraavan kerran. Siihen en ole uskoani menettänyt että TPS on vielä tulevaisuudessa menestyksekäs joukkue mutta loppukauden pitkävetokohteissin tulee kotipeleihin merkiksi 2 ja vieraspeleihin 1.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Uskon kuitenkin säälipaikkaan, koska onneksemme juuri Tepsille SaiPa on lähes suupala?

Tällä hetkellä TPS on ennemminkin SaiPalle suupala. Lappeenrannan peli tulee todennäköisesti olemaan viimeisen säälipaikan kannalta se ratkaiseva taistelu. SaiPalla on taisteluilme kohdallaan ja se janoaa pelien jatkumista myös runkosarjan jälkeen. Samaa ei voi sanoa kaikista Tepsin kiukuttelijoista. Jos mustavalkoisilla olisi sama asenne päällä kun syksyn otteluissa ei olisi mitään hätää.
 

Ludek

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laineen penkittäminen olisi Virralta rohkea, mutta mielestäni kokeilemisenarvoinen teko. Laine on viimeisissä peleissä ollut sysipaska kiukuttelija.
Jokainen voi helposti laskea, paljonko Laine on saanut joulun jälkeen jäällä aikaan. Alkukausi oli loistava ja Laine pelasi elämänsä kiekkoa. Kun sitten 20 ottelun pisteputki katkesi, katkesi samalla myös iso pala motivaatiota. Miksi näin tapahtui? Sen tietää varmasti vain Laine itse. Tietyllä tavalla hänen turhautumisensa omaan pelaamiseen ymmärtää, mutta ei sitä voi hyväksyä. Penkittäminen on nyt ainoa oikea ratkaisu, jos Laineesta aiotaan saada ratkaisijaa kauden tärkeimpiin peleihin. Tästäkin voidaan viisastella, mutta jokainen seuraava peli on Tepsille nyt se kauden tärkein.

Nyt on sotakirves kaivettava pian esiin. Muuten odotuksiin nähden sinänsä positiivisesta kaudesta jää paska maku.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jokainen voi helposti laskea, paljonko Laine on saanut joulun jälkeen jäällä aikaan. Alkukausi oli loistava ja Laine pelasi elämänsä kiekkoa. Kun sitten 20 ottelun pisteputki katkesi, katkesi samalla myös iso pala motivaatiota. Miksi näin tapahtui?

Eiköhän Laine ole noihin aikoihin raapustanut nimensä Hjalliksen tarjoamaan sopimukseen ja tämän jälkeen näyttöjä ei tarvitse enää antaa. Leipä on taattu ensi kaudeksikin ja Tepsillä ei ole mahdollisuuksia tällä kaudella menestyä, niin mitä sitä enää vaivautumaan. Turha sitä on Hanttaa, Kaskista ja pelitovereita auttaa, vaikka onkin heidän avullaan saanut uransa parhaan tilaisuuden suuressa roolissa.

No, toivotaan, että Teemulla on vain joku henkinen takalukko nyt päällä ja se aukeaa vielä. Tärkeitä matseja on tulossa ja joukkue kaipaa nyt sitä Lainetta, joka ratkaisi pelejä syksyllä. Tässä huomaa senkin, että TPSn maalintekovoima on todella ohut. Laineen panoksen ollessa nykyisellään vaatimatonta tasoa ei kukaan puolestaan ole pystynyt nostamaan omaa tasoaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Jokerit vs. Laine on mm. sikäli turha keskustelu, että Laine ei ole sinne tähän mennessä neuvotellut. Ihan kaikkia Hantan itkuja ei pidä ottaa tosissaan.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jokerit vs. Laine on mm. sikäli turha keskustelu, että Laine ei ole sinne tähän mennessä neuvotellut. Ihan kaikkia Hantan itkuja ei pidä ottaa tosissaan.

Tuo meikäläisen Hjöördis heitto olikin lähinnä esimerkin hakua siitä, että johonkin suuntaan sitä nimmaria on varmasti raapustettu. Tepsissä Laine ei ensi kaudella mitä suurimalla todennäköisyydellä enää kiekkoile.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jollei viime otteluiden suuntausta saada kohta kääntymään, saattaa jopa säälärit jäädä haaveeksi. Kuten edellä on mainittu, keskinäinen ottelu SaiPan kanssa nousee todennäköisesti kuolemanotteluksi, puolin ja toisin.

Peli-ilme, sitä kaivattaisiin.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On kyllä ollut huomiota herättävää tiettyjen pelaajien hiipuminen. Esim. Te. Laineesta tulee jopa mieleen, että jos ei ole nimeä vielä raaputellut (tai muutenkaan sopinut jatkosta), niin luulisi seurojenkin jo vähän miettivän... Tason pudotus on sen verran suuri ja vielä silloin kun tärkeimmät pelit ovat kynnyksellä. Kyllähän hyvillekin pelaajille tulee kuivia kausia, mutta silloinkin yritys voi olla kovaa ja peli joukkueen eteen taistelemista. Laineen pelistä ei valtaisa motivaatio suorastaan loista ja se ehkä onkin huolestuttavinta. Jo yli kuukausi sitten kiinnitin huomiota helsingin peleissä hitaaseen valumiseen vaihtoon ja ilmeeseen kuin olisi juuri menossa se kahdeskymmenes vuosi liukuhihnahommissa. Aivan eri mies verrattuna syksyn peleihin. Tältä siis homma näyttää näin katsomovalmentajan näkökulmasta. Mistä lienee kyse...
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Jollei viime otteluiden suuntausta saada kohta kääntymään, saattaa jopa säälärit jäädä haaveeksi. Kuten edellä on mainittu, keskinäinen ottelu SaiPan kanssa nousee todennäköisesti kuolemanotteluksi, puolin ja toisin.

Katselin tuossa liigan loppuohjelmaa ja totesin että tiukaks menee sijat 9-11.

Lukon loppuohjelmassa Kalpa (v), Jyp (k), Tps (v), Hifk (k), Pelicans (k), Kärpät (k) ja Ilves (v). Arvelisin että 7-10p nykyesityksillä eli yhteensä 70-73p lopussa.

Tepsin ohjelmassa Pelicans (v), Kärpät (v), Lukko (k), Jyp (k), Ilves (k), Saipa (v), Hifk (v). Pahat on pelit joten 6-9p tulossa ja näinollen 68-71p lopussa.

Saipan ohjelma näyttää helpoimmalta. Hpk (k), Blues (v), Jokerit (k), Ässät (k), Tappara (v), Tps (k), Kalpa (v). 9-12p tulossa ja yhteensä 65-68p.

Mielenkiintoiseksi menee, ihan hyvä niin.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Tepsin ohjelmassa Pelicans (v), Kärpät (v), Lukko (k), Jyp (k), Ilves (k), Saipa (v), Hifk (v). Pahat on pelit joten 6-9p tulossa ja näinollen 68-71p lopussa.

.

Aika optimisti saa olla, jos kuvittelee tepsin ottavan 6-9 pistettä noista otteluista. Pelicans, Kärpät, Jyp ja Hifk tod näk hakkaavat rumatkin numerot taululle. Lukko ollut tepsille helvetin paha koko kauden(no kuka ei olisi ollut). Ilves saattaisi ehkä olla kaadettavissa. Ja sitten olisi ratkaisevassa pelissä vastassa Saipa, joukkue jonka pelaajia taitaa jopa säälittävät säälärit kiinnostaa.

3 pistettä jos tepsi ottaa jäljellä olevista peleistä niin olen jo erittäin yllättynyt, ja sillä taidetaan olla jo kesälomilla.

Hirveästi voi mistään alisuorittajista puhua, koska ei kovinkaan monelta ole kauden alussa mitään odotettu. Sattuivat vaan olemaan hyvässä vireessä jossain vaiheessa kautta. Lydböhmiä ei voi alisuorittajana pitää, kun ei missään vaiheessa ole mitään 1-ketjun sentterin elkeitä esittänytkään. AUK about puol vuotta myöhässä sen suhteen.

Kippaus ja koolaus kesälomille.
 
Mielestäni Virta on osittain menettämässä otteen joukkueesta.

Huono henki alkoi mielestäni niihin aikoihin, kun muu joukkue vielä pelasi hyvin, mutta osaa pelaajista painostettiin mediassa asti parempaan asenteeseen. Mikähän ihmeen tarve Hantallakin on käyttää aina mediaa, voisi rohkeasti hoitaa asiat LOPPUUN ASTI joukkueen kesken, eikä valittaa julkisesti. Eikö oma arvovalta kopissa riitä?

Painostusvaihetta seurasi vaihtoruletti, jonka jälkeen henki on ollut poissa. Tämä seuraa mielestäni siitä, että osa pelaajista on huonontuneessa ilmapiirissä jo luovuttanut tämän kauden. Alkukaudesta vielä mietittiin miten pitkälle tämän joukkueen rahkeet saattaisivatkaan riittää, mutta nyt on johtopäätökset vedetty.

Toinen tärkeä tekijä on toki ollut puolustustyöskentelyn totaalinen romahtaminen ja kolmas hyökkäystehojen selvä lasku. Jo alkukaudesta joukkueella oli säännöllisesti paniikin omaisia mustia hetkiä kiekottomana, mutta tällä hetkellä lähes jokainen vastahyökkäys aiheuttaa sellaisen. Itseluottamus ja tasapaino ovat poissa. Hyökkäystä vaivaa Laineen krooninen tehottomuus. Töitä hän tekee kovaa ja ottaa aina sen turhan jäähynkin, mutta hyökkäyksissä ratkaisut ovat heikkoja. Lukkotila on Laineen alkukauden suuren roolin takia heijastunut koko joukkueen itseluottamukseen.

Tämä uusin mediassa avautuminen jatkaa hyväksi koettua Jortikka-Virtalais-linjaa pelaajien syyllistämisessä. Tähän saakka Lundbohmia on käytetty osittain syystä ja osittain syyttä Laineen sijaiskärsijänä. Ailahtelevista otteista huolimatta Lundbohm on kuitenkin ollut joukkueen tehokkain pelaaja, mutta hänet on ollut helpompi penkittää kuin Laine. Itse uskon, että odotettavissa oleva Laineen penkittäminen tulee viimeistään aiheuttamaan totaalisen henkisen lamaantumisen ja se pitäisi ehdottomasti jättää tekemättä. Lisäksi aiheutuvat henkilötason ristiriidat tulevat heijastumaan entisestään Virran arvovaltaan ja suosioon myös ensi kautta ajatellen.

Itse en enää usko playoff-paikkaan. Pelkään että Virta ei ole psykologisella/henkisellä tasolla tarpeeksi kova kaveri selvittämään tätä tilannetta, jonka hän on omalla toiminnallaan mielestäni laukaissut. Toivon syvästi olevani väärässä ja Virta-kritiikkini osoittautuvan aihettomaksi.
 

pleimeiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Alhaalla Kuokkasen tilastot joulun jälkeen. Neljä kertaa saanut Juha yrittää ja kolme kertaa muninut täysin ja Kalpaa vastaan oli jo tulossa kärsään! Tähän perustuu mielestäni pitkälti Tepsin viime aikojen saamattomuus. Tilanne on sama kuin kauden 06-07 alussa kun Duba toimitti Hooverin virkaa ja Jamppaa odotettiin kaukaloon. Kaikkihan muistaa mikä oli kehityssuunta sen jälkeen kun Hurme maalille luisteli. Noh jortsuhan muni koko homman sitten loppujenlopuksi...

Mutta kumminkin Kuokkanen pysyy luukulla ja Upi virittää Allun huippuiskuun, kyllä se siitä!

2.1 Lukko 4-0 tukkaan ei vaihtoon
17.1 Hifk vaihtoon ajassa 13.51 tilanne 3-0
29.1 Kalpa 4-3 voitto 25 torjuntaa
12.2 Tappara vaihtoon ajassa 37.06 tilanne 4-1

Eihän Kuokkasella ole jatkosopimusta, eihän?
 

Oadie

Jäsen
Eihän Kuokkasella ole jatkosopimusta, eihän?

Eikös niillä molemmilla ole jo lappu ens kaudesta taskussa?

Sivusta seuranneena on vaikea käsittää muutaman avainpelaajan totaalista romahdusta. Vaikka olisi sopimus ensi kaudesta muualle niin luulisi edes vahingossa osuvan välillä. T.Laine on niin totaalisen yössä, että voiko tuo sama kaveri enää ollakkaan??

Menikö Virta liikaa Jortikan linjoille avautuessaan medialle henk.koht. pelaajista ja mahdollisista sopimuksista... Aika näyttää ja sitä on vielä jäljellä seitsemän pelin verran.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Sivusta seuranneena on vaikea käsittää muutaman avainpelaajan totaalista romahdusta. Vaikka olisi sopimus ensi kaudesta muualle niin luulisi edes vahingossa osuvan välillä. T.Laine on niin totaalisen yössä, että voiko tuo sama kaveri enää ollakkaan??

Niin...kaikkihan me näitä juttuja sivusta seurataan.

Tätä avainpelaajien romahdusta tässä ihmettelee yksi jos toinenkin. Aallon pohjat kyllä ymmärtää mutta yleensä se on hetkellistä kaamoksessa kulkemista. Saisi miehet jo vähitellen heräillä. Yksi oljenkorsi on vielä käyttämättä. Nimittäin JOS sattuisi niin, että AUK:n mukaantulo toisi jotain virtaa ja henkeä joukkueeseen. Herääminen sattuisi varsin oikeaan paikkaan. Perseilyn on vaan yksinkertaisesti loputtava.
 

dexteri

Jäsen
Lukiessani ketjun viestejä huomaa muidenkin kannattajien olevan pessimistisiä säälipleijari paikasta. Tahtoisin olla se, joka nyt sanoisi kyllä se hoituu ja sanoa keväällä että mitä minä sanoin :) Itseasiassa en itsekkään siihen säälipaikkaan sata varmasti usko, mutta mikäli peli saadaan uomiinsa mahdollista se on.

Pohde onkin, miten kummassa tuo peli tuosta saadaan kuntoon. Vieraspelaaminen on kaaosta huonolla itseluottamuksella, ja kun ei toimi edes kotipelit. En ole nähnyt viimeaikoina pelejä pitkän välimatkan takia hallille. Edellisin nähty peli on Blues Tps telkasta, joka näytti siltä että valoa tunnelinpäässä on, mutta eipä se ollutkaan niin.

Jos tässä nyt jotain positiivista ja käänteentekevää muutosta hakisi mistä kaikki voisi lähteä ja loksahtaa kohdalleen. Se voisi olla juuri seuraava matsi pelicansseja vastaan. Kaikki muistaa viimekauden surullisen lopun, nyt olisi saumat näyttää lahtelaisille. Tähän vielä lahtelaisten mahdolliset nukahtelut, takkiauki peliin lähtö kotona ja näennäisen ennakkosuosikin paikka. Tässä sauma johon TPS:n on iskettävä, ja käytettävä hyödyksi. Ei luulisi lahden olevan ylitsepääsemätön vierashalli, nyt jos koskaan sen vierasvoiton pitäisi tulla (tosin niin se olisi jo pitänyt tulla ässiä vastaan)

Hattua nostan jos sääleihin päästään, sitten uskallan jo ennustaa sääleistä jatkon pääsyäkin. Sen verran kovat tiimit on vastassa runkosarjan päätteeksi, että jos noista peleistä saadaan tarvittavat pisteet revittyä että sääleihin päästään, niin pelin täytyy silloin kunnossa olla ja luulisitn että sitten päästään sieltä jo jatkoonkin.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Aika omituista nuo sisäiset ristiriidat. Muistelisin että vielä syksyllä monet pelaajat kehuivat Tepsin hyvää ilmapiiriä. Mikä siellä on mahtanut mennä oikein sekaisin kun ovat tuollaisen härdellin aikaan saaneet?

Toiseksi ihmettelen tätä "kriisiä" mitä näistä tappioista on tullut. Alun perin Tepsin piti kilpailla KalPan kanssa jumbopaikasta, ja nyt ollaan vahvasti 10. ja kamala metakka. Pitäisikö olla jo suorassa playoff-paikassa kiinni? Onko Hantalla noussut urea kenties nuppiin vai mitä tavoittelevat? Ei tuollaisella materiaalilla edes teoriassa, käytännöstä puhumattakaan, pitäisi tämän paremmin pärjätä.

Toivottavasti saadaan henkiset oireet kuntoon ja realistiset tavoitteet sekä toivon vielä näkeväni sitä iloista, YRITTELIÄSTÄ, peli-ilmettä. Muutoin pitänee ottaa yhteyttää jonnekin kuluttajavirastoon mainoksesta, jossa puhutaan nuoresta, nälkäisestä sekä TAISTELEVASTA tps:sta... :)
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku oli aikaisemmin laskenut että Saipa hoitaa 9-12p loppukauden peleistä. Täytyy sen verran kommentoida, että vaikka Saipa kovaa tulikin tauolta, niin silloin oli vielä paineeton tila sielläkin, jolloin voittoja on helppo ottaa kun homma ei kuitenkaan ollut omissa käsissä. Nyt kuitenkin näyttää jopa realistiselta että säälipaikka on tavoitettavissa, niin muuttuu myös tekemisentärkeys sielläkin. Odotettavissa ylilatautumista ja paineita.
Eikä edes mitenkään yltiöpositiivisesti ajateltuna, vaan juurikin sen "lantun" toiminnan vuoksi.

Eikä turussa voida nyt liikaa ajatella Saipaa tai mitään muutakaan. Pitäisi saada fokus suoraan aina seuraavaan matsiin, erään ja vaihtoon. Toivotaan että lahdessa päästään vaikka yli 60 minsan ja vieraspeli- ja tappioputki poikki...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös