20 pisteen metsästys

  • 285 699
  • 1 661

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Olisikohan ehdolla vuoden päästä vuoden sykähdyttäväksi urheiluhetkeksi? Typerä kysymys, olisihan se.
Ja tuon 20:n pisteen tekijä vuoden urheilija. Ei tarvitse muita asettaa edes ehdolle. Toki Pitkämäki ja Ruuskanen on tietty finaalikolmikossa, mutta voitto menee tällä kertaa keihäsmiesten ohi.
 

Waluigi

Jäsen
Kyse on momentumista. Tänä yönä käännekohta oli selvä. Teräväiseltä tärkeä kuparisen rikkominen kirjatulla syöttöpisteellä ja pian tämän jälkeen Columbus ylivoimalle, joka poikii budjetin mukaan satavarmasti Laineelle maalin. Tässä kohtaa useampi taksifirma soitteli jo kuskeja töihin. Kuulemma olisi toriajelua luvassa. Lähinnä kysymys on, että saataisiinko Mersujen tilalle busseja.

Mutta sitten. Historiallisesta mahdollisuudesta säikähtänyt tuomari otti raukkamaista roolia ja antoi Patelle kakkosen. Syynä vaatemaku, mutta jollain muulla verukkeella tuo dokumentoitiin. Heti perään oli vielä mahdollisuus kääntää vene, kun Carolina iski välittömästi aloitusfarssin jälkeen. Aholle kunniakas kolmossyöttö ja kaikkien tunnelma pilalla. Kai se taputuksen kypärään sai, en katsonut. Parempi tarkistaa videolta sillä tulostaululta tätäkään ei näe.

Päätöserässä saattoi nähdä haaveiden karanneen ja suomalaisten hiukan vapautuneen. Olisi se maito maistunut ennen kuin lattialle kaadettiin. Miettikää kun nämä 5 pinnaa olisi saatu avauserään! Siitä koko Suomi hereille valvomaan ja samalla olisi ollut usko, sisu ja momentum puolellamme. Suomen jokaisella Viaplay-tilauksella kaksi katsojaa per ottelustriimi. Aamulla olisi Viasat ilmoittanut sähköpostissa hinnanlaskusta, sillä yön katsojapiikki kolminkertaisti tulovirran.

Tolvanen, Ylönen ja Pärssinen osoittavat nuorissa olevan voimaa. Vaan missä Dallasin jannut sekä Granlund?

Pidätän oikeuden analyysimuutokseen jos Rantanen ja Barkov nyt kukonlaulun aikaan painavat pöljät päivät. Tavallaan olisi toki tarinan arvoista, että viimeistä pistettä seurattaisiin vielä aamuseiskan jälkeen myöhäisottelussa. Opettajien ja pomojen puhelimissa vain pirisisi emmätuut, kun sinivalkoisessa plakkarissa 19 pistettä ja Barkov laitettaisiin rankkaria vetämään. Varmaan forsbergiläisellä kikalla laittaisi.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
2+10 toistaiseksi. Tolvanen ja Pärssinen meni tekemään maalit, joten yö on pilalla joka tapauksessa. 0+20 olisi ollut hienoa.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
Aika hyvä peruskierros jokaiselta suomalaiselta. 25:stä kenttäpelaajasta 12 pääsi pisteille. Harmittavasti vaan, ainoastaan 3 pelaajaa sai tehtyä enemmän kuin sen yhden pisteen, joten kokonaispistemäärä jäi lukuun 15. Dallasin miehet pettureina, kun vetivät kaikki kiikareilla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
2+13 omien laskujeni mukaan. Dallasin jätkät ja Granlund pettivät. Ja olisi kyllä Rantasen pitänyt takoa isommat tehot jotain chicagoa vastaan. Lehkonenkin 0+0 "tehoin" on heikkoa suorittamista.
 

Ramak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers , Porin Ässät
Seuraava yritys lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, jos Dallasin pojatkin heräis taisteluun mukaan, hyvä määrä taas Suomipoikia kaukalossa.
 

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Tuo Dallas viidellä suomalaispelaajallaan on sikäli aika hämäävä yhtälö kun ainoat keltä voi oikeastaan odottaa pisteitä on yli 1ppg tahdilla pelaava Hintz ja 60 pisteeseen tähtäävä Heiskanen, loput kolme niukasti pisteitä tekeviä puolustusorientoituneita pelaajia.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On kyllä saumat tänä yönä, mutta nyt pitää sitten tolvasten ja pärssisten, puljujen sekä kaikkien nimekkäiden luottoratsujen toimittaa. Saattaa mennä jännäksi aamun tunteina ja toivo voi hyvin levätä Rasmus Kuparin harteilla siinä vaiheessa.

Hintz puuttui mutta onneksi illan avauksesta pakit hoitelivat jo kolme tehopistettä plakkariin pohjalle.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Jos Rantanen tekee 7 maalia, niin voidaan olla lähellä. Yksi on jo saldossa.

Muuten saa miettiä sitä Sannin biisiä 2080-luvulla - milloin tämä voisi toteutua.
 

Waluigi

Jäsen
Laineellekin tarvittava täppä. Nyt on aihiot kunnossa ja raja on tehtävissä. Silti odotan tätä menoa ensimmäisen erätauon pukukoppikäytävähaastikseen samalla kertaa Kapasta, Ahoa, Teräväistä ja Kotkaniemeä. Toimittajalle avuksi tällainen kommentti:

"Oottekste miehiä vai hiiriä? Kiitos ja hyvää kakkoserää."
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Jos Rantanen tekee 7 maalia, niin voidaan olla lähellä. Yksi on jo saldossa.

Muuten saa miettiä sitä Sannin biisiä 2080-luvulla - milloin tämä voisi toteutua.

Laine laittanut jo kaksi kiekkoa Detroitin verkkoon. Husso on selvästi kärryillä, että tämä on "The Kierros" ja päästänee vielä pari Paten vetoa selkänsä taakse.
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Aho nappaa syötön Carolinan toiseen maaliin, joten sielläkin päässä on pistehanat availtu...
Lisäksi Lehkonen täräytti juuri Coloradolle maalin!


Voi pojat ja veljenpojat!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Tällä kierroksella se todellakin on tulossa!

Edit: Mikko tekee jo illan toisensa. Saataisiinko suomalaisille samalle kierrokselle vielä kaksi hatrickia?
 

Kiisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HPK-Inkkarit, IHN ja FC HML
Ja Määttä miljoonan kimmokkeen kautta kantaan kortensa kekoon. :-D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös