2. SM-finaali Kärpät-TPS Oulu 8.4. klo 18.30

  • 34 490
  • 370

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Fyysistä pelaamista puolin ja toisin, puhtaasti vielä. N. Mikkola täyttää tällä hetkellä Hulkkosen saappaita ja pitää omatkin vielä jalassa (kumma jätkä). Tepsiltä vahvaa pelaamista erän loppuun, harmittaa ne kaksi maalia, joista toinen oli hieno, toinen oli maalivahdin moka.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Mitä se anu(s) kyseli koivulta...?
 

Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis, Philadelphia. HIFK.
Mikko Koivun haastattelusta

Eli ehdin kuulemaan vain Mikko Koivun sanomiset, en hänelle esitettyjä kysymyksiä. Koivu viestitti jotain Saukkoselle - oliko Saukkonen kommentoinut jotain Koivun pelitavasta tjsp hetkeä aikaisemmin vai mistä oli kyse?

//Tätä finaalia sentään pystyy katsomaan, edellinen oli käsittämätöntä touhua.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei hassumpaa kiekkoa. Turkulaisten jalat käy aivan eri tahtiin oululaisiin verrattuna. TPS tulee vielä vauhdilla ohi ellei Kärppä-lauma pysty katkaisemaan turkulaista selkärankaa vastahyökkäyksillä. Maaleja, taklauksia ja ylilyöntejä - kiitos.
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Re: Mikko Koivun haastattelusta

Viestin lähetti Gabriel
Eli ehdin kuulemaan vain Mikko Koivun sanomiset, en hänelle esitettyjä kysymyksiä. Koivu viestitti jotain Saukkoselle - oliko Saukkonen kommentoinut jotain Koivun pelitavasta tjsp hetkeä aikaisemmin vai mistä oli kyse?

//Tätä finaalia sentään pystyy katsomaan, edellinen oli käsittämätöntä touhua.

Suorahko lainaus Anulta: "Miten on, kestääkö Koivulla pää?"
 

tiikeri

Jäsen
Jotenkin näin se meni:

Saukkonen: "Kestääkö Mikko Koivulla tälläisissä tärkeissä peleissä hermo/pää?"

Koivu: "Ei ole ilmeisesti Saukkonen näitä pelejä tarpeeksi seurannut, jos ei tiedä että hermo kyllä pitää. Mutta hyvä että jotain keskustelunaihetta edes on".
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Menikö Nurminen vielä laittamaan lapansa väliin tuohon Aallon laukaukseen? Aallolle se on ainakin merkitty, mutta näytti siltä että Nurminen olisi laittanut lapansa väliin. Samapa tuo. Mitäköhän mahtoi Nikke miettiä, kun törkkäsi kiekon siihen keskelle...
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Noniin, alkaa Tepsi saada oman pelinsä kuntoon. Joku siitä kuitenkin vielä puuttuu, se viimeinen vaihde. Taklauksia viljeltiin nyt paljon, joka johti muutamien Kärppäpelaajien harhasyöttöihin ja kiekonmenetyksiin, joista pääsi maalintekotilanteeseen. Antaisin toisen erän tepsille arvosanan 9-.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Olipa suvereenia Tepsin hallintaa toinen erä. Yksi maali saatiin, mutta lisää tarvitaan. Kolmanteen erään samanlainen draivi niin hyvä tulee. Karjalaisella ei ole mielestäni ollut vielä yhtään kunnon torjuntaa. Kiekon sulkemisia räpylään ja mailapeliä, mutta ei muuta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Toinen erä palloseuralle. Liikettä vaan lisää vielä muttei niin paljon, että järki ei pysy mukana. Tepsi sai hieman juonesta kiinni ja peli tasaantui. Kolmanteen erään taistelemaan ja niitä jäähyjä ei sitten enää oteta...ok.
 

krobbe

Jäsen
Kyllä on sääli jos Kärpät voittaa tämän(kin) pelin, kyllä on pohjoisen pojat olleet aivan vastaantulijoita turkulaisten kyydissä. Heikoksi ovat osoittautuneet Kärppä-pelaajat fyysisellä puolella, TPS jyrää voimakkaasti, eikä vastustajalla ole aseita ottaa hallintaa itselleen.

Ps. Koivu on todella mahtava, tulee ihan Raipe mieleen, heittelee vähintäin yhtä hienoja lättyjä. Lisäksi Mikko osaa luistella, harhautella ja laukoakin eikä kova pelikään ole pojalle vierasta.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Oli kyllä hirveetä paskaa kärpiltä tuo toinen erä, tepsi oli kyllä ihan uskomattoman hyvä. Varmaan yks alotus voitettiin koko erässä, ei voi tajuta, miten on mahdollista?

En kyllä oikeen ymmärrä miksi kärppiä pidetään liikkuvana joukkueena. Ainaki hifki ja tepsi vieny kärppiä liikkeessä 100-0 näissä loppupeleissä. Nyt näyttää kyllä aika pahalta.. ei mitään saatu aikaan toisessa erässä.

Viuhkolakaan ei oo kyllä saanu näissä playoffeissa mitään aikaan, ei pitäs olla mitään asiaa mm-kisajoukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toinen erä oli täysin Tepsin ja tuolla menolla Kärpät jää kyydistä. Toivottavasti kolmannessa erässä sama tahti jatkuu. Nyt vain vauhtia ja taas lisää vauhtia, sillä se on nyt myrkkyä Kärpille. Tepsi on kuitenkin tuoreemmilla jaloilla liikkeellä.

Katsoin jo toissapäivänä Lassilan olevan hermostunut ja sama näköjään jatkui tänään. Karjalainen torjuu meille mestaruuden tai sitten se menee Ouluun. Lassila on finaaleissa pelinsä pelannut.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti HN
Raksilan tunnelma on aivan eri planeetalta kuin Elyséen haudanhiljainen kollektiivijurotus, jota riehakkaammaksi voi hyvällä omallatunnolla väittää kyllä jopa Tappara-SaiPa -kamppailun katsomofiilistä lokakuisena tiistai-iltana.

Hoh, mielestäni ei kyllä voi. Toisaalta juuri tällaisena jurottajana olen kyllä väärä mies kritisoimaan, joten en sitä tee. Sen sijaan haluan muistella viime kevään Hakametsän finaalia, jossa aalto kiersi ja tunnelmaa riitti, kun Tappara vihdoin kolmannessa erässä väsymättömällä rummutuksellaan hyydytti Kärpät kyydistä, ja otti toiseksi viimeisen askeleen Mestaruuspolulla.

Raksilassa on kyllä hieno tunnelma, kuten Nordenskiöldinkadullakin. Arvostan näitä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Voih, miksei Jokerit ole tuolla...? :(

No joo, lopetetaan synkistelyt tähän ja kehutaanpa vähän TPS:n esitystä toisessa erässä. Kärpät oli aivan kusessa, varsinkin ensimmäisen 10 min aikana. TPS:n kuvio on selkeä: Aloitusvoitto, kiekko HETI maalia kohti, ei mitään näpräilyjä tai neppailuja, ja maalilla on miehiä, aina. Juuri tuolla tavalla niitä maaleja tehdään näissä peleissä. Nurmisen maali meni kyllä hiukan Bäckströmin piikkiin, mutta toisaalta TPS hyökkäsi siinä(kin) tilanteessa todella agressiivisesti.

Jos TPS jatkaa samaan malliin kuin toisessa erässä, täytyy tapahtua ihmeitä jos ei se peliä voita. Hienoa kiekkoa kaikenkaikkiaan. Toivon toki jatkoaikaa, mahdollisimman pitkää sellaista :).
 

Jacques

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huh huh, kylläpä tuli TPS kovaa päälle. Kärppien on pakko saada uutta potkua kolmanteen, tuolla määrällä paikkoja TPS vie tän matsin. Usko riittää ja eiköhän Kärpätkin ole paremmin hereillä taas kolmannessa.

Pesosella on semmoset elkeet, että vois vaikka ratkaista..
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Olipa tepsin ylivoima tulessa. No, tulihan se jopa tuomarin hyväksymä maali. Olisi pitänyt tuomarin hylätä tuo ensimmäinen "yritys" maalivahdin häirintänä eikä "mies maalivahdin alueella". TPS on kyllä parantanut ensimmäisestä pelistä todella paljon. Fyysisyyttä löytyy nyt niinkuin pitääkin. Huomattavasti parempi peli nyt.
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vähän on ongelmantynkää Tepsillä noissa maalivahdeissa. Tosin Karjalainen pelas tohon maaliin asti todella hienosti. Mutta meni se helposti...
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Radio Suomen helmiläppää...

"Silloin kun tehoja tarvitaan, niin silloin on Vladimir "ihme-setä" Machulda paikalla"

"Mainittakoon myös että hänen isänsä nimi on myös Vladimir, kuten myös hänen poikansa. He ovat tänään täällä hallissa paikalla."

Huomenna katkolle...
 

kloever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Koivu Bros.
Ai että, Teho-osastokin tulisi MTV3:lta.

Mutta ennuste jatkoerästä: se on lyhyt ja ytimekäs. Bäckström jatkaa huonoa peliään, ja imaisee Vahalahden laukoman laukauksen b-pisteen kaarelta. Ja TPS kiittää. Kuten myös minä. (Toivottavasti)
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Taas jatkoaikaa pukkaa, mites muuten. Toivottavasti Kärpät liruttaa kunnolla TAAS! No more honey. heh
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Telkkarista kuului NAKS, kun palloseuran selkäranka katkesi tasoitusmaaliin. Jälleen viimeisen viiden minuutin koomailua, mutta muuten ollut viihdyttävä matsi. Katsotaan mitä tuleman pitää...mulle riitäisi tepsiltä enää yksi maali:)
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos oli TPS ensimmäisessä ottelussa passiivinen ja ansaitsi tappionsa niin on se jumalauta jollei tuo peli riitä voittoon vaan tuuri kärpät vie taas koko potin. Jos näin käy niin oikea joukkue tietenkin voittaa mutta vituttaa suunnattomasti.
 
No nyt alkaa näyttämään finaalikiekolta! Kummallista kämmäilyä TPS:n ennakkoon kovilta veskareilta - Machulda pistänyt pari aika pienestä kulmasta. kauniiden suoritusten ohella virvelöintiä, kiekottoman miehen blokkausta ja mailalla hakkaamista piisaa vaikka Tappara ei edes ole kentällä. Ihmeellistä.

Toivottavasti TPS voittaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös