1980 ja myöhemmin syntyneet-draftin joukkue-esittelyt

  • 3 980
  • 74

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Re: Semifinaalivaihe

Generation of Doom <<<vs>>> Ghostbusters

-Kyllä tämä on suht selkeä, Doomilla on kunnossa hyökkäysvoimaa tulivoimaisen ykkösketjun muodossa, sekä maalivahtina löytyy jo tulikokeensa saanut Quellet.
Ghostbusterin heikkoutena näkisin hyökkäysarsenaalin harmauden, kuka nousee ratkaisemaan kovissa peleissä?, sekä maalivahdit.
Valinta on tehtävä tämänhetkisen tason perusteella ja vaikea kuvitella, että Ghostbustersin junnu?maalivahdit kykenisivät torjumaan Heatleyn vetoja.
Ehkä joskus, mutta tällä hetkellä päättyisi nopeasti 4-0 tai 4-1 Generation of Doomille

Churchmoor Crabs <<<vs>>> Hurricanes

Tämä pari ei ole aivan yhtä selkeä, mutta silti voittajan veikkaaminen ei ole vaikeaa. Hurricanesilla on ehkä tämänhetken paras hyökkääjä ykköskentässään, pakkeina luotettavia ja jo kovuutensa osoittaneita tekijöitä, sekä Toivosen johdolla "riittävän" hyvät maalivahdit. Lisäksi Canesin kolmoskentästä löytyy J.Jokisen muodossa mahdollinen "piilopro" (Boomhauer tietää mistä on kyse), joka on osoittanut kykenevänsä SM-liigassa maalintekoon.
Crabseilla on paljon potentiaalia, mutta kuten Ghostbusterskin, tällä hetkellä haastaja on parempi, sarja päättyisi ehkä 4-2 tai 4-3 Hurricanesin voittoon.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Välierien tilanteet, ääniä annettu 12/14.

Generation of Doom <<<vs>>> Ghostbusters 12-0
Churchmoor Crabs <<<vs>>> Hurricanes 5-7


Äänioikeus vielä käyttämättä:
Rocco
ipanmies

Kgz joutuu valitettavasti vetäytymään tuomaristosta, eli mennään 14 tuomarilla.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Generation of Doom - Ghostbusters

Olipa mielenkiintoisia joukkueita. Neljä hyvää joukkuetta pääsi finaaliin ja pari kovaa joukkuetta joutui vielä tippumaan. Tuomarin homma oli hienoa ja harvoin näin lahjakkaita joukkueita saa edes paperille. Analysoin ottelupareja ja pelaajia ensin lyhyesti ja annan sitten oman arvioni jatkajista.

Generation of Doom on mielestäni erittäin hyvin roolitettu joukkue. Etenkin kolmosketjuun on osattu valita vahvoja puolustavia pelaajia ja fyysisiä vääntäjiä. Näistä Canucksin lupaavasta kahden suunnan sentteristä Ryan Keslerista innokkaimmat odottavat jopa seuran tulevaa johtajaa Trevor Lindenin jälkeen. Kesler on pelannut AHL:ssa lähes koko kauden ajan piste/ottelu tahdilla - samaan hänen ikäisistään ovat pystyneet vain loistavassa joukkueessa (Manchester) pelaava Dustin Brown ja kesän 2003 Draftin kakkosvaraus Eric Staal. Näistä pelaajista Kesler pelaa lisäksi selvästi parhaiten omaa päätä, joten miehen tulevaisuus näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä.

Ykkösketjun kaksikko Malkin-Heatley on yksi tämän liigan parhaimmista ja lahjakkaimmista. Malkinista on kovaa vauhtia kasvamassa hieno ykkössentteri ja Heatley on liigan paras nuori pelaaja. Kakkosessa sentterivalinta ei minua tähän peliin täysin vakuuta ja tässä parivaljakossa kakkosen sentterit menevätkin selvästi Ghostbustersille Spezzan ansiosta. Toisaalta kakkosesta löytyvän Scott Hartnellin nimi on aina mukava nähdä - loistava johtaja ja suuri kiekkosydän. Nelosessa Generation of Doomilla on vahvoja veteraaneja, jotka osaavat laittaa kiekon maaliin ja etenkin ex-Memorial Cup MVP Royn ura on ollut varauksen jälkeen positiivinen. Hyökkäys on kokonaisuudessaan vahva. Joukossa riittää ratkaisijoita (kuten Heatley, Malkin, Ryder, Hartnell, Hunter, King, Roy ja Kobasew), kokemusta (Hartnell, Heatley, Ryder, Hunter, Connylly, King, Moen, Roy) kovuutta (Hartnell, Moen, Rupp, Kesler), kokoa ja etenkin hyviä roolipelaajia.

Puolustuksen ykköspari on kokenut ja hyvä. Dan Hamhuis entisenä (2002) Kanadan vuoden junioripakkina saa vierelleen Venäjän lupaavan Fedor Tjutinin. Molemmat pelasivat jo viime kaudella NHL:ssä ja Hamhuis vielä koko kauden. Hamhuisin esiintyminen ylhäällä oli juurikin sellainen, mitä häneltä olisi voinut odottaa erinomaisten junnupelien jatkoksi. Nashvillen puolustuksen toisiksi eniten peliaikaa (kokeneet Zidlicky ja Eaton jäivät selvästi taakse) ja noin 20 pistettä olivat hyvä avaus miehen uralle. Tjutin paikkaa Hamhuisin nousuja loistavana puolustavana pakkina ja pystyy hyvän kiekkokontrollin omaavana puolustajana avaamaan itsekin peliä. Kakkosparissa pelaa kaksi kiekollista, erinomaisesti liikkuvaa ja hyvät hyökkäyskäsitykset omaavaa pakkia Jeff Jillson ja Lukas Krajicek, mutta olisin toivonut toiseksi puolustajaksi enemmän fyysistä, puolustavampaa pakkia.

Kolmosparissa Stuart on varma tulevaisuuden NHL pelaaja, joka pelaa molemmissa päissä kenttää fyysisesti ja omaa hyvän laukauksen. Semenovilla oli huippu-ura OHL:n Sudburyssa, jossa fanit äänestivät hänet Wolvesin kaikkien aikojen puolustajaksi ohi Randy Carlylen ja Jamie Riversin. Isokokoinen Semenov oli yksi liigan parhaista taklaajista ja erittäin vaikeasti voitettavissa 1-1 hyökkäyksissä. Hän pelasi useissa peleissä 40 minuuttia ja sijoittui OHL:n viiden parhaan pakin joukkoon pisteissä, voitti Max Kaminsky Trophyn liigan arvokkaimpana pakkina ja valittiin tietysti all-stars kenttään. Sittemmin miehen NHL/AHL urat eivät ole ainakaan toistaiseksi olleet aivan yhtä lupaavia kuin junioripelit ja tällä hetkellä Oilersin kakkoskierroksen varaus on ainakin minulle pieni kysymysmerkki. Ei sillä, ettenkö uskoisi miehen NHL uraan, mutta Oilersin kovassa puolustuksessa on vaikea saada kunnon roolia. Joka tapauksessa, tässä liigassa Semenov on yksi kovimmista pakeista ja tuo Doomille hienosti syvyyttä.

Maalilla Maxime Ouellet ei ole pelannut tällä kaudella aivan samanlaista kautta kuin viime kaudella (AHL:n kakkos all-stars), mutta kaikki mahdollisuudet hänellä on ottaa tulevaisuudessa NHL maalivahdin paikka. Jotkut ovat puhuneet Ouellettin mailapelistä, mutta tämä on ainakin kehittynyt
Portlandissa. Isokokoinen Ray Emery on ollut hyvä Binghamton Senatorsin maalilla ja tällä entisellä Kanadan vuoden juniorimaalivahdilla (2002) on kaikki mahdollisuudet ottaa joukkueestaan myös ykkösvahdin paikka. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä, lahjakas ja tähän liigaan kokenut maalivahtikaksikko, joka antaa toisilleen hyvän kilpailuasetelman ja tuo varmasti joukkueelle voittoja.

Ghostbustersin ykkösketju Lecavalierin johdolla on vaarallinen. Ketjun huippuvaarallisella sentterillä on laidoillaan kaksi taitavaa pelaajaa, joista Horton hoitaa ketjun puolustuksen ja tekee suoraviivaisena ja erittäin nopeana pelaajana maaleja. Toinen laita, taitava ja monipuolinen Zetterberg muodostaa Lecavalierin kanssa kokeneen tutkaparin, jolta haamut odottavat kovia tehoja ja ratkaisuja tiukoissa paikoissa. Kakkosketjun sentterinä häärii Ottawan huippulupaava Jason Spezza, mies joka johtaa nuoresta iästään huolimatta ylivoimaisesti AHL:n pistepörssiä "NHL pelaajien kaudella". Spezza saa vierelleen viime kaudella NHL:ssa piste-ennätyksensä rikkoneen (54 pistettä) Daniel Sedinin ja AHL:n maalipörssin voitosta tällä kaudella taistelevan, viime kauden AHL:n tulokaskenttään valitun hyvän maalintekijän Michel Ouelletin. Tältäkin ketjulta voidaan odottaa hyviä tehoja, pelaahan ketjussa kaksi viime kaudella NHL:ssä päälle 50 pistettä tehnyttä pelaajaa.

Haamujen kolmosessa ja nelosessa pelaa erinomaisia tulevaisuuden pelaajia kuten kovan juniorisarja WHL:n tämän hetkinen pistepörssin kakkonen ja juuri pelatussa CHL:n tähdistöpelissä tehot 3+1 merkkauttanut Gilbert Brule sekä Tshekkien tulevaisuuden lahjakkain pelaaja Michael Frolik. Näistä kumpikin tulevat olemaan tulevaisuudessa oman Draftinsa huippunimiä ja Frolik tulee taistelemaan jopa ykkössijasta kauden 2006 Draftissa. Kovaa pelaava Brule on Ghostbustersille tällä hetkellä hyvä nelossentteri, mutta ikänsä puolesta Gilbert häviää nelossenttereiden kaksintaistelun Doomin Roylle. Kun kokonaisuudessa myös haamujen kolmonen on tällä hetkellä selvästi Doomin vastaavaa heikompi, Ghostbusters häviää hyökkäysosastolla pelin kahdesta huippuketjusta huolimatta. Haamujen hyökkäys on kyllä erittäin lahjakas, mutta vielä kokematon kolmos- ja nelosketjujen osalta.

Puolustuksessa Haamujengin suomalaispari Väänänen-Lepistö on tässä pelissä vahva ja pystyy vielä tällä hetkellä vastaamaan onnistuessaan osittain Doomin lahjakkaammalle ykkösparille Hamhuis-Tjutin. Väänänen tuo Haamuille hyvin kokemusta ja kovuutta ja Lepistö puolestaan tukee hyökkääjiä. Kakkosparissa joukkueessa pelaa Doomin kakkosparin tavoin kaksi hyvää kiekollista pakkia Eminger ja Girard, joista molemmat loistivat juniorisarjoissa. Eminger pelasi viime
kaudella puolet kaudestaan Washingtonin miehistössä NHL:ssä, mutta Girardin pelit jäivät kokonaan pois kesällä sattuneen vakavan auto-onnettomuuden johdosta. Pari on hyvin liikkuva ja peliä rakentava, mutta kuten Doomin joukkueessakin, olisin toivonut enemmän fyysistä pakkia toiselle puolelle.

Kolmosparissa Ghosbustersilla on mielenkiintoinen pakkipari Garnet Exelby ja Jack Johnson. Näistä Johnson on ensi kesän Draftin kolmen ensimmäisen pelaajan joukossa menevä taitava ja hyvin liikkuva puolustaja, jolla on todennäköisesti
edessään hieno tulevaisuus. Exelby oli Chicago Wolveseissa joukkueen ykköspakki peliajan ja plus/miinuksen suhteen ja pelasi erinomaiset farmikaudet Susissa. Hänet valittiin AHL:n all-stars peliin, mutta Garnet joutui jättämään tämän väliin loukkaantuneen sormensa vuoksi. Viime kaudella Exelby pelasi Atlantassa ensimmäisen NHL kautensa ja onnistui hyvin; lähes 20 minuuttia pelissä ja päälle 130 minuuttia jäähyjä oli erinomainen saldo Exelbyn kaltaiselle fyysiselle pakkitulokkaalle.

Jos saisin laittaa ketjuja uusiksi, olisin peluuttanut juuri Exelbya joukkueen kakkosessa ja toisaalta Haamuilla pelaa seitsemäntenä pakkina ehkä Exelbyn tulevaisuuden parannettu painos Shea Weber, jolle olisi löytynyt myös paikka minun joukkueestani (nuoren Johnssonin tilalla).

Maalilla Haamujengillä pelaa kaksi nuorten MM-kisoissa esiintynyttä lahjakasta maalivahtia. Mutta vaikka sekä Tuukka Rask, että Jeff Glass ovat lahjakkaita maalivahteja, kysymysmerkki tässä pelissä on heidän ikänsä. Maalivahtiosastolla Haamut joutuvatkin havaitsemaan Doomin kaksikon Emery-Ouellet paremmaksi. Ehkä jonkinlainen treidi Raskin ja toisen Doom maalivahdin välillä olisi ollut runkosarjan aikana paikallaan, jotta myös Ghostbustersilla olisi ollut kokemusta maalilla. Tämä osasto meneekin tämän kokemattomuuden johdosta selvimmin Doomille. Kokonaisuudessaan Doom vie voiton tässä pelissä kokeneemman materiaalinsa johdosta. Maalilla Doomilla on varmemmat maalivahdit, puolustuksessa Haamujengin liikkuvuus ja kovuus riittää, mutta hyökkäyksessä Doomin loistavat roolipelaajat pitävät Lecavalierin ja Connollyn ketjut suhteellisen hyvin pimennossa ja Dany Heatley iskee kaksi maalia pienikokoista Haamujengin kolmosketjua vastaan. Näin Doom vie pelin maalein 5-2.
 
Viimeksi muokattu:

nuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vancouver Canucks, Abbotsford Canucks, Ilves
Churchmoor Crabs - Hurricanes

Crabsin ykkösketjun Ovechkin ja Bergeron loistivat nuorten MM-kisoissa ja muodostavat tässäkin liigassa joukkueen huippuvaarallisen hyökkäyskaksikon. Tätä kaksikkoa tukee Wingsin ykkösprospecti Igor Grigorenko, jolta jäi viime kausi pelaamatta auto-onnettomuuden vuoksi. Crabsille ykkösketju on elintärkeä ja ketjun kokonaisuus toimiikin hienosti. Kaikki kolme ovat nopeita, erinomaisia suojaamaan kiekkoa ja pystyvät iskemään maaleja. Kun ketjusta löytyy myös riittävästi fyysisyyttä, roolitus toimii hienosti. Ovechkinin ja Grigorenkon peli sopii hienosti pieneen kaukaloon (toki myös nopeasti ajattelevan Bergeronin), jossa nämä pelit pelataan ja Bergeronilla riittääkin vaihtoehtoja hyvien syöttöjen antamiseen kun laidoilla pörrää kaksi kovan luokan
Venäläislupausta. Kun koko kolmikko on näyttänyt tasonsa jo miestenkin tasolla, ongelmia ei tule.

Kakkosketju, eli "euroketju" antaa ykköselle hyvin hyökkäystukea ja kokeneena ketjuna sillä on suuri asema tässä pelissä. Ketjun sentteri, isokokoinen ja hyvän työmoraalin omaava Milan Kraft on kehittynyt NHL tason kakkossentteriksi
lupaavien junnu- ja AHL pelien jälkeen pikku hiljaa. Viime kaudella NHL:ssä tulleet 40 pistettä olivat hyvä työnäyte tästä. Isokokoinen sentteri on omimmillaan vastustajan maalin lähellä, jossa pitkillä käsillä on hyvä iskeä kiekkoa sisään. Miehen heikkoutena on pidetty aloituksia ja luistelunopeutta,
mutta nämäkin ominaisuudet ovat kehittyneet viime kausina. Kraftin laitureina toimivat Martin Erat ja Juraj Kolnik ovat nopeita hyökkääjiä ja sopivat joukkueen hyvin luistelevaan yleisilmeeseen hyvin. Ennen kaikkea he toimivat Kraftin laidoilla täsmälaitureina.

Tshekkisyntyinen Erat iski viime NHL kaudella komeat 49 pistettä ja oli joukkueensa toisiksi paras tehotilastossa Nashvillessa. Energisenä, erittäin nopeana ja Kraftin tavoin myös hyvän työmoraalin omaavana pelaajana Erat nousi Predators valmentaja Barry Trotzin suosikiksi. Ketjun oikealla laidalla viilettää "köyhän miehen Ziggy Palffy", 99 NHL ottelun kokemuksen omaava Juraj Kolnik. Kolnik oli aikanaan huippuvaarallinen QMJHL:ssa, jossa mies iski yhden
kauden aikana yli kaksi pistettä peliä kohden ja lisäksi hänet valittiin Memorial Cupin all-starsiin (2000). Tämän loistavan junnu-uran jälkeen Kolnikilla on ollut kuitenkin yllättävän suuria vaikeuksia mahtua NHL joukkueisiin ja miehen tilille on tullut pääasiassa farmipelejä. Tosin viime Kolnik sai vastuuta Floridassa päälle 50 pelin verran.

Crabsin kolmosessakin europelaajia riittää. Keskellä pelaa hienot junnukisat pelannut Rostislav Olesz, jolla on oikeastaan kaikkea, mitä hyvältä sentteriltä voi vaatia. Olesz on hyvä luistelemaan, riittävän fyysinen, omaa erinomaisen pelikäsityksen ja pelaa kahteen suuntaan. Oleszilla onkin iästään huolimatta suuri rooli joukkueessa. Vasemmalla laidalla pelaa kokenut Oleg Saprykin ja oikealla laidalla tummapintainen Anthony Stewart, joka petti odotuksia junnujen kisoissa, mutta joka kuuluu hyvänä maalintekijänä Oleszin tavoin Floridan suuriin tulevaisuuden toivoihin. Kokonaisuudessaan ketju on aika nuori, mutta lahjakas ja pelaajien ominaisuudet tukevat toisiaan. Parin kauden päästä
ketjulla on suuri rooli Crabseille, mutta vielä tällä hetkellä kokemattomuus näkyy.

Crabsin nelosessa pelaa huippulupaava Phil Kessel, USA:n vastaus Sidney Crosbylle. Junnujen MM-kisoissa kolme maalia Ruotsia vastaan tehnyt Kessel tuo joukkueeseen huippuluokan tulevaisuuden hyökkääjän parin kauden päästä, mutta vielä ei ole hänen aikansa näissä karkeloissa. Nelosessa piilee muutenkin Crabs hyökkäyksen pienet ongelmat. Sekä Kessel, O'Sullivan, että Radulov ovat lahjakkaita hyökkääjiä omassa ikäluokassaan (Kessel poikkeuksellisen lahjakas), mutta joukkueelta puuttuu roolitus melko lailla kokonaan. Olisinkin toivonut enemmän fyysisiä ja hyviä puolustavia pelaajia mukaan.

Puolustuksessa Crabsin ykköspari Barker-Liles on erinomaisesti liikkuva ja todella hyvin hyökkäävä. Ongelmia tulee kuitenkin vastustajan maalin takana, jossa puolustajat törmäilevät toisiinsa. Hyviä avaussyöttöjä kaksikko pystyy
tarjoamaan paljonkin, mutta olisin jälleen toivonut enemmän puolustavaa pakkia tähän kaksikkoon. Nuorten MM-kisoissa loukkaantunut, kesän 2004 kolmosvaraus Barker on kaksikosta erittäin lahjakas, mutta vielä aika kokematon tähän peliin.
Kakkosparissa taitava, hyvin liikkuva ja kahteen suuntaan pelaava Christian Ehrhoff saa vierelleen toisen samanlaisen hyvän nuoren puolustajan Paul Martinin. Kaksikko muistuttaa aika paljon toisiaan ja molemmat ovat hyviä liikuttamaan jalkojaan ja antavat tarkkoja syöttöjä. Ehrhoff kehittyi hienosti Saksassa Krefeldin joukkueessa, jossa hän sai valtavasti vastuuta nuorena pakkina. Yhtä hieno oli Martinin kehittyminen Minnesotan yliopiston joukkueessa. Näistä Martin pelasi viime kaudella jo 70 peliä Devilsin paidassa NHL:ssä ja teki tulokaspakille komeat 24 pistettä. Tärkeä kaksikko Crabseille.

Crabsin kolmosparissa Keith Ballard on jälleen yksi hyökkäävä pakki liikkuvassa joukkueessa. Erittäin hyvin luistelevana ja hyvin pelin näkevänä pakkina Ballardilla on ollut hieno ura Minnesotan yliopiston joukkueessa, mutta NHL tasolle päästäkseen miehen pitäisi oppia pelaamaan omaa päätään paremmin. Ballardin pakkipari Denis Grebeshkov jatkaa joukkueensa linjaa taitavine pakkeineen. Venäjän nuorten MM-kisojen mestarijoukkueessa vuonna 2003 all-stars kenttään valittu kahden suunnan puolustaja pelasi ensin kaksi kautta Jaroslavin joukkueessa, ennen kuin mies nousi ensimmäisellä kaudellaan Los Angelesin farmijoukkueen Manchesterin puolustuksen avainpelaajien joukkoon ja pelasi tämän lisäksi
muutaman pelin Showssa. Erittäin hyvänä luistelijana ja teknillisesti mainiona pakkina Grebeshkovilla on tulevaisuudessa top neljä paikka Kingsin puolustuksessa. Tällä kaudella Grebeshkov on ollut erittäin hyvä AHL:ssa. Kokonaisuudessaan Crabsilla on todella liikkuva ja hyvin peliä
lukeva, kokenut puolustus, mutta olisin toivonut mukaan ainakin yhtä fyysistä peruspakkia. Roolitusta olisi siis voitu miettiä hyökkäyksen tavoin enemmänkin kokonaisuuden kuin yksittäisten pelaajien hyökkäystaitojen mukaan.

Maalilla Crabsilla ei ongelmia tule. Marc-Andre Fleury on yksi lahjakkaimmista nuorista maalivahdeista ja iästään huolimatta Marc-Andre pelasi jo viime kaudella pääosan kaudestaan NHL:ssä. Tämä on harvinaista maalivahdeille ja
Fleury olisikin ilman työsulkua mennyt samaan kastiin Jocelyn Thibaultin ja Sean Burken kanssa maalivahtina, joka ei ole juuri farmissa pelannut ennen NHL uraansa (Burkella ei ollut yhtään farmipeliä ennen NHL uraansa, Thibaultilla oli neljä peliä ja Fleurylla 10). Kakkosmaalivahti Henrik Lundqvist oli
aikanaan vasta Rangersin seitsemännen kierroksen varaus, mutta nyt miehen NHL mahdollisuudet näyttävät jopa hyviltä hienojen Elitserien pelien ansiosta. Kokonaisuudessaan erittäin lahjakas ja Lundqvistin myötä kokenut maalivahtikaksikko, jolla on iso rooli Crabs joukkueen hyökätessä suurella innolla.

Hurricanesin ykkösketjussa huipputehokkaalla Ilja Kovalchukilla riittää vastuuta. Ultranopea, erittäin hyvän laukauksen omaava laituri iskee maaleja vaikka yksin ja hänen ympärilleen Canesin tehot pitkälle kasaantuvatkin. Ketjun
sentteriltä, ulottuvalta Josef Vasicekilta moni on odottanut läpimurtoa NHL:ssä jo pari kautta, mutta ainakaan toistaiseksi suurta sellaista ei olla nähty. Viime kauden 45 pistettä oli miehen nelivuotisen NHL uran selvästi paras saldo. Toisella laidalla Hurricanesissa pelaa viime kaudella polviongelmista kärsinyt isokokoinen Milan Michalek, San Josen ykkösvaraus kesältä 2003. Michalekilla on isona, hyvänä kahden suunnan pelaajana lahjakkuutta suuriinkin tekoihin, mutta miehen todellinen potentiaali Pohjois-Amerikassa on vielä ainoastaan yhdeksän pelin jälkeen (kesän 2004 hyvästä harjoitusleiristä huolimatta) kysymysmerkki. Perustaidot Michalekilla ovat kunnossa, mutta miten polven kanssa...?

Canesin kakkosketjua johtaa pari viime kautta Floridan NHL joukkueessa pelannut Stephen Weiss. Tällä entisellä Plymouth Whalersin kapteenilla ura isossa liigassa ei ole alkanut niin hyvin, mitä Panthers johto aikanaan odotti (oman Draftinsa nelosvaraus), mutta miehen kahden suunnan pelaaminen on vaikuttavaa ja peliälyn johdosta nuori sentteri tullee saamaan jatkossa roolia Pantterien riveissä. Canesille Weiss on arvokas kakkossentteri ja kokeneena pelaajana pystyy vastaamaan Crabsin Kraftille. Weissin ketjussa vasenta laitaa pelaa Los Angelesin ykkösvaraus kesältä 2003, Dustin Brown. Brownin sijoitus omassa Draftissaan oli aikanaan sikäli yllätys, että mies rankattiin CSB:n toimesta sijalle 2 kaikista Pohjoisamerikkalaisista pelaajista ja lopullinen sijoitus Draftissa oli "vasta" 13. Tällä kaudella tämä kova taistelija on tehnyt kovaa jälkeä Los Angelesin farmissa Manchesterissa. Viime kauden Brown pelasi Chicago pelissä sattuneeseen loukkaantumiseensa saakka Kingsien riveissä NHL:ssä.

Canesin kakkosen toista laitaa pelaava Stanislav Chistov oli oman Draftinsa kuuma pelaaja. Cheljabinskissa kasvanut ja siellä ensimmäiset luistimenpiirtonsa tehnyt nuori Venäläinen muutti 12-vuotiaana kotoaan Magnitogorskiin, jossa kehitti peliään ja loisti myöhemmin Venäjän nuorten maajoukkueissa. Aikanaan Chistovin lahjakkuudesta pelaajana puhuttiin jopa
enemmän kuin hänen Draftinsa ykkösvarauksesta Kovalchukista, mutta sittemmin nämä puheet ovat loppuneet. Pienikokoisella Chistovilla on ollut vaikeuksia fyysisessä Pohjoisamerikkalaisessa pelissä ja hän jäikin viime
kaudella AHL:ssa selvästi alle piste/ottelu tahdin. Myös tällä kaudella tämä tahti on jatkunut, sillä tällä hetkellä Chistov on Cincinnatissa pelatessaan 45 pelin jälkeen vain 23 pisteessä. Kokonaisuudessa Canesin kakkonen on kuitenkin vahva; nopeutta, taitoa, maalintekovoimaa ja puolustusosaamista.

Hurricanesin kolmonen on mielenkiintoinen ketju. Ketjun sentteri Matt Stajan on ollut positiivinen yllätys Torontolle ja pitkälle hänen kehityksensä johdosta seuralla oli varaa treidata Brad Boyes pois. Viime kaudella hyvin peliä lukeva
sentteri pelasi koko kautensa Toronton NHL joukkueessa ja sai jonkin verran vastuuta sekä ali- että ylivoimissa. Stajan kuuluu siihen joukkoon pelaajia, jotka ovat tehneet maalin ensimmäisessä NHL pelissään. Ketjun oikea laita Branko
Radivojevic oli Stajanin tavoin positiivinen yllätys niin Phoenixille kuin seuranvaihdon jälkeen Philadelphiallekin. Viime kaudella tämä kova taistelija pelasi koko kautensa NHL:ssä ja teki reilut 30 pistettä - ei ollenkaan huonosti
aikanaan varaamattomalta pelaajalta.

Ketjun vasen laita Jussi Jokinen on noussut hiljalleen erittäin hienosti esiin ja esiintynyt hienosti aina maajoukkueessa saakka. Jokisella on erittäin hyvä peliäly ja selvästi maalintekijän lahjoja. Hyvä ja vahva luistelu mahdollistaa sen, että Jokiselta on vaikea saada kiekkoa pois. Tällä hetkellä Jokinen on pelaamassa uransa selvästi parasta kauttaan SM-liigassa. Omaan piste-ennätykseen on matkaa enää kolme pistettä ja pelejä jäljellä 14. Ketjun
kokonaisuus toimii hyvin. Stajan älykkäänä pelaajana tekee peliä, Jokinen ampuu maaleja ja Radivojevic kaivaa kiekkoja, raataa ja puolustaa toisella laidalla. Kokemuksen ansiosta Canesin kolmonen vie selkävoiton Crabsin nuoresta kolmosketjusta.

Canesin nelosessa keskellä pelaa Philadelphian lahjakas ja erittäin hyvät nuorten MM-kisat pelannut Jeff Carter. Hänestä kehittyy parissa kaudessa Canesin monipuolinen ykkössentteri, kunhan Carter saa lisää voimaa. Kahden suunnan sentterinä ja hyvänä maalintekijänä Carter pystyy kantamaan nuoresta iästään huolimatta jo nyt vastuuta joukkueensa pelistä. Sen sijaan niin Carterin oikealla laidalla pelaava Nikos Dimitrakos kuin vasemmalla laidalla pelaava Marek Svatos ovat minun silmiini ihmeellisiä valintoja nelosketjuun. Jos pitäisi valita joukkue pisteiden mukaan, kaksikko voisi olla tässä mukana, mutta ei nyt. Toisaalta myös Crabsilla oli joukkueessaan näitä yhden suunnan pelaajia nelosessa, joten tämä ei tähän pariin vaikuta.

Canesin puolustuksen ykköspari on kova. Isokokoinen, fyysinen ja kovaa taklaava Robyn Regehr oli viime kaudella finaalijoukkue Calgaryn ykköspakki ja nytkin hän saa pelattavakseen suuria minuutteja. Erittäin kokeneena, vahvana ja jo nyt World Cupiinkin valittuna pakkina Regehrilla on tehtävänä pelata Crabsin Ovechkinia ja Bergeronia vastaan. Regehrin pakkiparina pelaa Suomen lahjakkain puolustaja Joni Pitkänen, joka kantaa hyvänä luistelijana ja kiekon käsittelijänä parissa kiekollisen vastuun. Vuoden 2003 nuorten MM-kisojen paras puolustaja tukee hienosti hyökkäyksiä ja on omassa päässäänkin tilanteissa mukana. Kauden aikana nähdäänkin usein Pitkäsen syöttö täyteen vauhtiin Ilja Kovalchukille ja näistä tilanteista Hurricanes osittain elää. Todella hienosti roolitettu pakkikoostumus.

Hurricanesin puolustuksen kova taso jatkuu kakkosparissa. Vahva all-around puolustaja Nick Schultz pelasi nuoresta iästään huolimatta viime kaudella päälle 20 minuuttia Minnesotan puolustuksessa ja häntä voidaan käyttää tässäkin
joukkueessa monessa eri roolissa. Hyvin voimaa parin viime kauden aikana saanut Schultz tuo joukkueen takalinjoille paljon syvyyttä. Schultzin pakkiparina pelaava Andrej Meszaros pelasi hyvät nuorten kisat Slovakian joukkueessa.
Vahvana hyökkäävänä pakkina Meszaros antaa Canesille mahdollisuuksia erilaisiin peluutuksiin ylivoimalla ja liikaa hyökkäysintoakaan ei miehellä ole, joten hän sopii Schultzin pariksi etenkin tulevaisuudessa hyvin. Tällä hetkellä
kokemattomuus tässä kovassa pelissä aiheuttaa pientä huolestuneisuutta.

Hurricanesin kolmosessa pelaavat Anton Volchenkov ja Ladislav Smid sopivat hekin rooleihinsa hyvin. Volchenkov muistetaan ehkä parhaiten nuorten kisoista vuodelta 2002, jolloin mies ampui kisojen voittomaalin finaalissa Kanadaa vastaan. Vanhoja pelejä nähneet saattavat muistaa Volchenkovin isän Alexein, joka pelasi puna-armeijan riveissä legendaarisessa "uudenvuodenaaton tasapelissä" Montrealia vastaan vuonna 1975. Volchenkov ei ole hyökkäyspäässä maailman lahjakkain pelaaja ja voimaakin tarvitaan vielä lisää, mutta miehen hyvä pelisilmä ja todella taisteleva luonne paikkaavat paljon. Viime kausi meni poskelleen joulukuussa sattuneen loukkaantumisen vuoksi.

Pakkikaveri Smid palasi hyvät nuorten MM-kisat ja silmiin pistävää oli miehen kehittynyt all-around peli. Kovan laukauksen omaavana Smidiakin voidaan peluuttaa ylivoimalla tarpeen tullen, vaikka kuten Meszarosilla, myös Smidilla kokemusta ei vielä paljon ole. Varalla olevat nuoret Jeff Schultz ja Kiril Lyamin eivät joukkueessa paljon pelaamaan pääse. Lyaminin kausi on ollut pieni pettymys eikä hän mahtunut edes Venäjän nuorten joukkueeseen, jossa ei puolustuksen taso historian paras ollut. Schultz on isosta koostaan huolimatta enemmän peliä tekevä puolustaja kuin taklaaja ja monet scoutit ovatkin kritisoineet miehen laiskalta näyttävää kamppailuhalukkuutta.

Maalilla Hannu Toivonen on luotettava ykkösmaalivahti, joka pelasi jo viime kaudella kokeneen Tim Thomasin kanssa joukkueensa pelit puoliksi ja on tällä kaudella mennyt vain eteenpäin. Viime kaudella Toivonen pelasi hyvien AHL pelien lisäksi nuorten MM-kisoissa ja vakuutti siellä olleet scoutit
johdattamalla Suomen kisoissa kolmanneksi. Perhostyylillä pelaavana maalivahtina Toivosella on tulevaisuudessa hyvät mahdollisuudet ottaa NHL paikka, vaikka Bostonissa tie näyttääkin kiviseltä. Tässä ottelussa Toivonen pystyy kuitenkin haastamaan niin Fleuryn kuin Lundqvistin. Kakkosena
Hurricanesilla pelaava Marek Schwarz oli nuorten kisoissa paras maalivahti ja muutenkin nuori Tshekki on pelannut hienoja pelejä Vancouver Giantseissa tällä kaudella. Tulevaisuudessa Schwarz haastaa Toivosen tosissaan, mutta vielä ei ole hänen aikansa ja Toivonen saa pelattavakseen paljon pelejä.

Tämän parivaljakon voiton vie minun papereissani paremman puolustuksen omaava Hurricanes ja peli päättyy 4-2. Jussi Jokinen tekee pelissä kaksi maalia, joista jälkimmäisen tyhjiin. Pelin arvokkaimmaksi valitaan Canesin puolustaja
Robyn Regehr. Ilja Kovalchukia istutetaan kolmas erä penkillä kun mies tuittuilee Josef Vasicekille, jonka syötöt eivät löydä joukkueensa avainhyökkääjää tarpeeksi usein.

Näin finaaliin menevät minun papereissani Generation of Doom ja Hurricanes.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Ääniä odotellaan edelleen nimimerkeiltä ipanmies ja Rocco. Kun tuo kaksikko on antanut äänensä, voidaan siirtyä finaali ja pronssiäänestykseen.
 
Viimeksi muokattu:

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Viestin lähetti Mahtiankka
Välierien tilanteet, ääniä annettu 11/14.

Generation of Doom <<<vs>>> Ghostbusters 11-0
Churchmoor Crabs <<<vs>>> Hurricanes 4-7


Äänioikeus vielä käyttämättä:
Rocco
ipanmies
gege dA mAn

Kgz joutuu valitettavasti vetäytymään tuomaristosta, eli mennään 14 tuomarilla.

No äänestetäänpäs sitten.

Generation of Doom vs. Ghostbusters 1-0
Churchmoor Crabs - Hurricanes 1-0
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Roccon ja ipanmiehen ääniä ei näytä ilmestyvän tänne. Mahtiankka on varmaankin huudellut näiden raatilaisten perään? Annetaanko joku deadline, mihin mennessä semifinaalivaiheen viimeisimmät äänet on oltava näkyvissä vai edetäänkö pikku hiljaa finaalivaiheeseen?
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Viestin lähetti Tribal
Roccon ja ipanmiehen ääniä ei näytä ilmestyvän tänne. Mahtiankka on varmaankin huudellut näiden raatilaisten perään? Annetaanko joku deadline, mihin mennessä semifinaalivaiheen viimeisimmät äänet on oltava näkyvissä vai edetäänkö pikku hiljaa finaalivaiheeseen?

Yv-teitse olen pariinkin kertaan lähestynyt kaksikkoa, ja Rocco lupasi äänestää eilen illalla, vaan eipä näkynyt, ipanmies sen sijaan ei ole vastannut mihinkään yksityisviestiin, joten mahtaako osallistua lainkaan. Roccon ääni ainoastaan ei enää riitä, koska toisessa välierässä on kaksi pistettä eroa, ja toisessa on hmm... hieman reilumpi ero. Mun puolesta voidaan siirtyä finaalivaiheeseen, jos vain kaikille sopii. On tässä ollut jo reilusti aikaa tuomareilla äänestää. Pidetään silti finaalissa ja pronssipelissä samojen henkilöiden äänioikeudet, vaikkei kaikki välierissä antaneetkaan ääntään.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Äänioikeus finaalissa ja pronssiottelussa on seuraavilla nimimerkeillä: nuck, Rocco, Hielo, gege dA mAn, Ohmi. Laitetaan nyt äänestysaika päättymään vaikka 9.2.2005 kello 0:00, siihen mennessä tulleet äänet lasketaan.

edit: ipanmies poistuu tuomaristosta, "näillä mennään" :)
edit2: Poistan nimimerkkejä listasta sitä mukaan, kuin äänet on annettu.

Tilanteet, kun ääniä annettu 8/13:

Finaali:

Generation of Doom <<<vs>>> Hurricanes 7-1



Pronssiottelu:

Churchmoor Crabs <<<vs>>> Ghostbusters 7-0


(Joukkueet esittelyineen löytyvät tämän viestiketjun ensimmäisellä sivulta)

Jokainen tuomari siis valitsee edelleen molemmista ottelupareista oman suosikkinsa.


Edit: Lisätty äänestyksen takaraja.
 
Viimeksi muokattu:

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Äänestän Generation of Doomia ja Churchmoor Crabsia.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Peesaan, doom ja crabs.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Finaali on selviö, Doom vain on niin paljon parempi kokonaisuus.

Pronssipelissä onkin tiukempaa, mutta kyllä Crabs tämän vie. Ghostbusters menetti jo selvässä välieräsarjassaan itseluottamuksen ja ei saa enää itseään kerättyä säälipeliin.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Ääni Hurricanesille

Ai miksikö? Doomin puolustus on "no nää on isoja lupauksia", mutta näytöt ylhäällä ovat vähissä, kun taas Hurricanesilla on kahteen ekaan pariin pistää jo kannuksensa ansainneita pelimiehiä. Hyökkäyksessä taas Hunter, Ryder ja Heatley vievät pojoja Doomin suuntaan, mutta Connollyn päässä tikittää sellainen pommi, että hankintana se on jopa huono ja Hartnell nyt on saanut jo aikaa antaa näyttöjä. Weiss, Vasicek, Chistov ja Kovalchuk pistävät tasaisesti kampoihin Doomin hyökkäyksen keihäänkärjelle. Malkin on kai nimi, jota moni äänestäjä kumartaa. Bladder kuittaa homman liian helppona varauksena, jonka maajoukkuepelit ainakin ovat menneet vielä liiaksi kikkailuksi. Ei NHL-pelejä alla = ei tarpeeksi näyttöjä! Vasicek teki viime kaudella läpimurron ja Kovalchuk on mm. Heatleyhyn verrattuna ollut vahvempi pelaaja. Heatley on edelleen raunio toilailuittensa jälkeen. Hurricanesin miinukset ovat sitten liika slaavilaisuus keihäänkärjessä ja alemmissa ketjuissa on melkoista kuraakin, mm. Jussi Jokinen ;) Hurricanes!

Pronssia ei arvosteta. Menköön ääni ilman selityksiä Churchmoor Crabsille.
 
Viimeksi muokattu:

Kyle

Jäsen
Generation of Doom
Hyökkäys *****
Puolustus ****
Maalivahdit ***

Hurricanes
Hyökkäys ****
Puolustus *****
Maalivahdit ***

Tasainen pari valjakko, joista on vaikea löytää eroja, avauskierroksella äänestin GoD:din parhaaksi joukkueeksi, joka se vieläkin on, vaikka puolustuksessa häviää hitusen Hurricanesille.
Generation of Doom vs Hurricanes 3-2 ja.


Pronssiottelussa pisteet Churchmoor Crabs
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Pronssia: Churchmoor Crabs!

Pronssiottelu oli todella selvä, ääniä annettu 7/13, ja tilanne on 7-0, joten käytännössä pronssimatsi on ratkennut, siihen voi vielä antaa ääniä, jos haluaa, mutta tilanne ei voi muuttua enää 7-6 tulosta paremmaksi Ghostbustersin kannalta.

Joten, turnauksen pronssijoukkue on:
CHURCHMOOR CRABS

Maalivahdit:
29 Marc-Andre Fleury (-84)
35 Henrik Lundqvist (-82)

Puolustajat:
2 Thomas Pöck (-81)
5 Cam Barker (-86)
7 Paul Martin (-81)
9 Jakub Kindl (-87)
21 Keith Ballard (-82)
26 John-Michael Liles (-80)
38 Denis Grebeshkov (-83)
44 Christian Ehrhoff (-82)

Hyökkääjät:
6 Phil Kessel (-87)
8 Alexander Ovechkin (-85)
10 Martin Erat (-81)
12 Anthony Stewart (-85)
13 Juraj Kolnik (-80)
14 Milan Kraft (-80)
19 Oleg Saprykin (-81)
22 Alexander Radulov (-86)
25 Rostislav Olesz (-85)
37 Patrice Bergeron (-85)
89 Patrick O'Sullivan (-85)
91 Igor Grigorenko (-83)

Manageri: Boomhauer

Onnittelut pronssimitaleista, Churchmoor Crabs, ja Boomhauer.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Draftin mitalikolmikko selvillä

Finaali, sekä pronssiottelu olivat kaikkea muuta kuin tasaisia, molemmissa suvereeni voittaja. Joten, mitalikolmikko on seuraava:

Kultaa:
THE GENERATION OF DOOM

Maalivahdit:
1 Ray Emery
29 Maxime Ouellet

Puolustajat:
2 Dan Hamhuis
5 Alexei Semenov
6 Dimitri Vorobjev
20 Lukas Krajicek
22 Mark Stuart
34 Jeff Jillson
51 Fedor Tjutin
55 Kurtis Foster

Hyökkääjät:
7 Trent Hunter
9 Derek Roy
10 Ryan Kesler
11 Jevgeni Malkin
13 Michael Rupp
15 Dany Heatley
17 Scott Hartnell
18 Tim Connolly
19 Chuck Kobasew
32 Jason King
59 Travis Moen
73 Michael Ryder

Manageri: Tribal


Hopeaa:
HURRICANES

Maalivahdit:
Hannu Toivonen
Marek Schwarz

Puolustajat:
Robyn Regehr
Joni Pitkänen
Nick Schultz
Andrej Meszaros
Anton Volchenkov
Ladislav Smid
Jeff Schultz
Kirill Lyamin

Hyökkääjät:
Ilja Kovalchuk
Josef Vasicek
Milan Michalek
Dustin Brown
Stephen Weiss
Stanislav Chistov
Jussi Jokinen
Matt Stajan
Branko Radivojevic
Marek Svatos
Jeff Carter
Nicholas Dimitrakos

Manageri: Derby


Pronssia:
CHURCHMOOR CRABS

Maalivahdit:
29 Marc-Andre Fleury
35 Henrik Lundqvist

Puolustajat:
2 Thomas Pöck
5 Cam Barker
7 Paul Martin
9 Jakub Kindl
21 Keith Ballard
26 John-Michael Liles
38 Denis Grebeshkov
44 Christian Ehrhoff

Hyökkääjät:
6 Phil Kessel
8 Alexander Ovechkin
10 Martin Erat
12 Anthony Stewart
13 Juraj Kolnik
14 Milan Kraft
19 Oleg Saprykin
22 Alexander Radulov
25 Rostislav Olesz
37 Patrice Bergeron
89 Patrick O'Sullivan
91 Igor Grigorenko

Manageri: Boomhauer


Onnittelut, Tribal, Derby ja Boomhauer!
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
JEE :)

Tavoite oli mahdollisimman tasaisen joukkueen kasaamisella selviytyä finaaliin asti. Ilmeisesti melko ratkaisukykyinen ja monin osin kannuksensakin jo ansainnut hyvin roolitettu hyökkäyskalusto käänsi ratkaisun edukseni. Omasta mielestäni muutamalla joukkueella oli niukasti parempi pakkikalusto ja maalivahtiosasto kuin omassa tiimissäni, mutta näidenkin alueiden laajuus Doomilla näytti vakuuttavan raadin.

Oli kyllä hieno olla draftissa mukana. Kiitokset kaikille mukana olleille ja Derbylle sekä etenkin draftin edetessä Mahtiankalle miehekkäästi sujuneesta järjestelystä.

Muutaman vuoden päästä on mielenkiintoista kaivaa tämä ketju Jatkoajan syövereistä ja katsoa mikä joukkue silloin näyttää vahvimmalta, jos nyt pelejä saadaan käyntiin NHL:ssä jossain vaiheessa.

Btw, voisi jossain vaiheessa pitää käänteinen drafti tähän verrattuna eli "veteraanidrafti", jonne valittaisiin vielä pelaavia yli 35-vuotiaita pelaajia.
 

Markus91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Re: JEE :)

Viestin lähetti Tribal

Btw, voisi jossain vaiheessa pitää käänteinen drafti tähän verrattuna eli "veteraanidrafti", jonne valittaisiin vielä pelaavia yli 35-vuotiaita pelaajia.

Mielenkiintoinen idea muuten.

Onnittelut draftin voittajalle Tribalille ja kiitokset kaikille mukana olleille muille managereille, hauskaa oli.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Muutaman vuoden päästä on mielenkiintoista kaivaa tämä ketju Jatkoajan syövereistä ja katsoa mikä joukkue silloin näyttää vahvimmalta, jos nyt pelejä saadaan käyntiin NHL:ssä jossain vaiheessa.

Muutama vuosi on vierähtänyt, joten nostellaanpa tällaista ylös. Tuli mieleen tämä drafti kun luin NHL-puolelta noita ennustuksia suosikkijoukkueiden kokoonpanoista vuonna 2010.

Mikä näistä joukkueista nyt sitten lienee paras tämän hetken perusteella? Minä en tähän isommin ota kantaa, koska palstalla lienee aktiivisempiakin NHL:n seuraajia.

Omaan nippuuni olen edelleen ainakin jokseenkin tyytyväinen :)
 

eleven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montréal Canadiens
Muutama vuosi on vierähtänyt, joten nostellaanpa tällaista ylös. Tuli mieleen tämä drafti kun luin NHL-puolelta noita ennustuksia suosikkijoukkueiden kokoonpanoista vuonna 2010.

Mikä näistä joukkueista nyt sitten lienee paras tämän hetken perusteella? Minä en tähän isommin ota kantaa, koska palstalla lienee aktiivisempiakin NHL:n seuraajia.

Omaan nippuuni olen edelleen ainakin jokseenkin tyytyväinen :)

Katotaanpas:
HC Duckburg

Al Montoya - Jeff Drouin-Deslauriers

Jay Bouwmeester - Barret Jackman
Ryan Whitney - Niklas Kronwall
A.J. Thelen - Shawn Belle
Trevor Daley - Mark Fistric

Simon Gagne - Ryan Getzlaf - Joffrey Lupul
Thomas Vanek - Zach Parise - Sean Bergenheim
Masi Marjamäki - Jason Williams - Jesse Joensuu
Derek Boogaard - Alexander Svitov - Hugh Jessiman

Mielenkiintoista tosiaan tarkastella näitä joukkueita 4 vuotta myöhemmin. Pikaisesti katsoen rohkenisin väittää että joukkueessasi on top4-pakisto ja top6-hyökkääjistö parhaat. Tuo hyökkäyskuusikko olisi aika tuhoisa. Pakisto painottuu kyllä enemmän hyökkäävään suuntaan, mutta kyllä tuolla luulisi pärjäävän. Maalivahdeista ei ainakaan vielä ole kypsynyt aloittajaa NHL-tasolla, molemmat saivat ensimmäiset starttinsa tällä kaudella. Sattumalta Montoya juuri viime yönä, pelaten nollapelin. Pahimmat hudit (ainakin toistaiseksi) ovat lähinnä 3.-4. kentässä (Marjamäki, Jessiman, Joensuu) ja 3. pakkiparissa (Thelen, Belle). 4. pakkiparista kuitenkin molemmat ovat saaneet mukavasti NHL-pelejä alle, Daleyn pelatessa ihan Starsin vakiokokoonpanossa. Puutteet alemmissa hyökkäysketjuissa on kuitenkin kaikkein helpointa korjata, siksi hyvä joukkue.

Kyllä jos näistä uudelleen äänestettäisiin niin kyllä kärkikolmikko olisi eri näköinen ja väittäisin että sinun HC Duckburgisi olisi siellä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös