13.2. Ässät-JYP, Isomäki, Pori

  • 6 132
  • 76

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Terve! Kauden viimeinen sota se sitten lähenee. Joten eikö se tarkoita sitä, että nyt pitää sitten viimeisen kerran päästä ne höyryt ulos puolin ja toisin? Miettikää nyt. Jos nyt ei tapella, niin menee aina seuraavaan kauteen kun seuraavan kerran kohdataan. Niin, eikö olisikin tylsää? Onhan se kiva nyt viimeisen kerran vielä niistää toistemme neniä ja katsoa, että kumpi se sitten lopulta on parempi itse kentällä.

Mistäs sitä olisi hyvä aloittaa?

No maalivahdit jälleen kerran. Ei, ei niistä nyt aina jaksa. Kun kerran niissä menee voitto Poriin ihan selvästi. Mitä nyt tuurilla Leinonen on torjunut tarvittavan kasan voittoja. Mister Nobody tulee kuin tyhjästä ja torjuu JYP:n kärkeen. Ilman maalivahtiahan JYP ei olisi juuri mitään. Mitä nyt joku tshekkiläinen uimahyppääjä ja neloskentän sentteri niitä pisteitä joskus tekevät.

Ääh, olkoot..

Itse pelin ennakosta jotkut muut saavaat saiverella enemmän, jos haluavat. Minä keskityn nyt jatkossa tässä avauksessa itse peliin, joka pelataan torstaina Isomäen jäähallissa.

Vastaan tulee nuo niin rakkaat ja ihanaiset jyppiläiset, jotka aina jaksavat sulostuttaa kiekkokansaa ympäri Suomenmaan. Heidän pelityyliään on haukuttu ja solvattu, tosin viime kerralla Porissa he yllättivät minutkin siten, etteivät kahvanneet. Kestääkö Jyväskylän poikien kantti toisen kerran Porissa? Pysyvätkö mailat alhaalla vai aletaanko ja avauskiekon pudottua jäähän ronkkimaan? Entä mitä tekee paljon haukkumani tietyt JYP-pelaajat?

Näihin ei saa vastauksia ennen kuin peli Porissa pyörähtää käyntiin. Yhdestä asiasta olen varma: Eric Perrin on asia äijä. Piste. Se JYP:n kehumisesta. Sitten Ässiin.

Ässillä on autuaammat ajat, kun ollaan päästy eroon pelaajasta, joka sotki turhaan pelikuvioita koko kauden ajan. Oltaisiin heitetty pihalle jo kesällä, kele.. No joka tapauksessa Wesslinin Samu saa kiekkoa nyt huomattavasti enemmän itselleen, ja miehellä on kova pisteputki. On tainnut joka pelissä SEN jälkeen tehdä pisteitä. Joten JYP:lle on painajainen Patapaita #9. Wesslinin tehosaldoveikkaus 2+1. Kyllähän siellä jotkut muutkin ässäläiset tekevät tarvittavat maalit, joten pisteet jäävät Poriin. Ässillä ei ole mitään menetettävää, mutta JYP taistelee omista sijoituksistaan aina kotiedusta alkaen. Turha toive. Blues vie sen paikan nokan edestä, joten sorry.

Ja sitten lisää näitä ei-pelillisiä toiveita. Kuten moni (?) tietää, eräs Isomäen ilostuttaja ei ole hallilla näkynyt. Joten olisiko tämä SE peli, kun hän tekee paluun? Näemmekö hänet taas? Jaa kenet? No pieni piiri tietää kenestä on kyse. HYMIÖ! Itse veikkaan, että kyllä, hän tekee nyt paluun ja tulee todistamaan Ässien voittoa.

Kiitos, päätän raporttini tähän.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
En jaksa edes provosoitua avauksesta ja nythän ei sitten tarvinnut odottaa sitä kiveä meidän puolelta vai?
Sarja taulukko kertonee kaiken olennaisen eli rupusakki saa kotiinsa vieraaksi sarjan eliittiä. Pelillinen jännityshän piilee siinä ,että monellako maalilla Jyp voittaa ja missä vaiheessa kraakku ottaa lähes sen pakollisen mussutuskympin Jyppiä vastaan. Eihän miehestä muuhun ole eli varmaa voittoa odotellessa ja Pleijarit lähestyy ,mites teillä siellä Porissa. Ai niin ei vielä tänäkään vuonna ja joko alkaa kirstun pohja häämöttää?
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Selvä peli, varovainen veikkaus 0-7.
Pihlman hattutemppu, Virtanen 2, Kärkkäinen ja Chlubna maali mieheen.
Ärsyttää kun tällaisia rupusakkeja vastaan pitää niin monta kertaa kaudessa pelata.
Alkas jo ne playoffit...
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Aion tulla katsoman ottelua

Ässien pudotuspelit ovat taas unelmaa, mutta meinaan tulla katsomaan peliä, sillä se sopii almanakkaani.

JyP on kyllä selvästi SM-liigan kermaa, se on pakko todeta. Kuinka pienemmällä budjetilla kuin Ässät taas vuorostaan JyP sai aikaan paremman joukkueen? Ässien toivottomuuden tietäen peli menee Jyp:lle maalein 2-4.
 

JanJ

Jäsen
Re: Aion tulla katsoman ottelua

Viestin lähetti Kippari
Kuinka pienemmällä budjetilla kuin Ässät taas vuorostaan JyP sai aikaan paremman joukkueen?
Sulla tätä "rakentavaa" palautetta riittää.
Mulla menee pian kirjoitusoikeudet saakeli.... sen verran meinaa käämi kärähtää. Onneksi tuo kielioppi paljastaa, että ihan kaikki ei oo.. no niin, pian ne oikeudet menee.


Ässillä ei panosta, JYPillä jonkun verran. Rutiinivoitto JYPille tai sitten JYP törmää ylimielisyyteen. Tai ehkä Ässät vaan intoutuu pelaamaan hyvää peliä? Vai kiinnostaako ketään enää? Ketä Kippari nyt haukkuu kun Anis on jo potkittu ulos?
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Älä suotta huolehdi. Kuparista tuolla jo pisteli niin että soi ja paukkui. Jo niinkuin ihan valmiiksi. No tänäänhän tuli tuo hakujuttu julkisuuteen joten se siittä.

Panosta ei tosin Ässillä ole ja Jypillä sitä on. Pisteitä ei saisi menettää joukkueille jotka ei enää taistele pudotuspelipaikasta. Nyt pelataan ensikauden pelipaikasta (Ässien osalta) jos ei muusta. Kellä riittää asenne ja halu jäädä niin niillä peli luostaa. Luulen että Jypiä kiinnostaa tuo kotietu (on mielestä saavutettavissa) niin paljon että asennevammaa ei tule. Tosin mistä sitä ikinä tietää. 3-3.
 
Viimeksi muokattu:

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Periaatteesta en ala provoamaan täällä ennen kuin tämän iltainen Ilves-JYP -ottelu on pelattu. Katsotaan sitten.
 

Machulda

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Derby Country
Ärsyttää kun tällaisia rupusakkeja vastaan pitää niin monta kertaa kaudessa pelata.
Alkas jo ne playoffit...

Mitäs mitäs...näyttäs vähän siltä et alkaa pisu nousta hattuun ! =)
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Ei ole

Ei ole noussut urea päähän, pitää nyt kerran 10-vuoteen nauttia tilanteesta, tuskimpa tulee ihan muutaman vuoden sisällä tälläistä kautta Jyrpän pojille.
 

Tarik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, St. Louis Blues
Viestin lähetti Derby Country
Selvä peli, varovainen veikkaus 0-7.


Hei nyt unohdat että Ässillä on maalissa Langkow, mikäli Toivola ei halua laittaa Jokelaa tällä kertaa maaliin. Jos Langkow pelaa, JYP voittaa 0-1 tai 0-2, olettaen että Jypin maalissa on Leinonen. Jos taas Jypillä on maalissa Pitkämäki, niin Ässät voittaa 2-1.

Jep mutta palataan asiaan torstaina.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
nyt on kyllä pakko laskeutua taas maan pinnalle. Ei helvetti en voi uskoa vieläkään todeksi että me hävittiin lynxille..En vaan voi. So jo herätyskelloni rakas. Ei Soi
Noin neljäkymmentäseitsemän tuntia eteenpäin ja nään taas kauhukuvia. En voi uskoa todeksi. Kaukaloiden ärsyttävin pelimanni on juuri nakuttanut 4+1 ja meiltä on kaksi pakkia joutunut sairastuvalle. Erkki ei ole saanut tyhjäänkään maaliin ja ollaan palattu 90-luvun puolivälin kauhukuviin . Olemme juuri hävinneet Ässille Korpisalo-shown jälkeen 7-0. En voi uskoa...Soi jo rakas herätyskelloni...
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaahs. Ipalta tuli sitten vain piste, eli Porista on ehdottomasti haettava se kaksi. Helppoa se ei varmastikkaan tule olemaan, mutta toivottavasti Ilves-peli antoi joukkueelle oikeanlaisen näpäyksen. Veikataan niukkaa 2-3 voittoa vierasjoukkueelle.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Veikkauksia:
Chlubnalla on avauserässä kolme paikkaa: Ensimmäisessä yrityksessä kädet jäätyy totaalisesti, ja mies ei osu tyhjän maalin edessä olevaan kiekkoon, toinen yritys: Kaatuu omaan mailaansa, ja lentää itse maaliin, kiekko jää Lankulle. Kolmas yritys onnistuu, ja JYP siirtyy 0-1 johtoon. Toisen erän alussa Ässät saa 5-3 yv:n, ja Wesslin iskee Fandulin syötöstä tasoituksen. Erän puolivälissä Korpisalo lentää suihkuun, ja JYP kuittaa ylivoimalla 1-2 osuman, tekijänä Jari Korhonen. Toisen erän lopussa Lankku tulee kauas maaliltaan, ja avaa kiekon suoraan Pihlmanin lapaan, ja Pihlman siirtää JYPin 1-3 johtoon. Viimeiseen erään tulee sisuuntunut patajoukkue. Aivan erän aluksi Pasi Peltonen ampuu hirvittävän kanuunan siniviivalta, ja Isomäen hallissa on ilo ylimmillään. Pari minuuttia myöhemmin Harjula kiitää yksin läpi, ja tekee tasoitusosuman. Ajassa 50.15 Ässät iskee jälleen, tällä kertaa vuorossa Joose Lipponen. JYP vaihtaa maalivahtia. Ajassa 59.01 JYP saa ylivoiman, aloitus Ässäpäätyyn ja maalivahti pois. Fandul kaivaa aloitusvoiton, ja pistää kiekon omasta päästä keskelle JYP maalia. 5-3 lopputulos on tosiasia, ja JYP:n pelaajien päät ovat painuksissa.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Jahas, Ässät vastassa, taas vaihteen vuoksi. Kovin on väsynyttä tämän viimeisen otteluketjun vääntö. Mietin maanantaina, että avaisinko itse otteluketjun. Päätin kuitenkin odotella, että josko joku muu avaisi. Ja Arskahan ei pettänyt, vaan jo samana iltana oli ketju auki. Mutta avausviesti, vaikka hehkuttaakin kunnon sotaa, on kuitenkin aika laimea. Aikasemmat ovat sentään aiheuttaneet melkoista kuplintaa. Vaan eivätpä vastauksetkaan ole tällä kertaa olleet kovin ärhäköitä, mitä nyt muutama plääh-tason provo. Mutta jos tässä onkin kyseessä joku Arnoldin katala juoni, hmm...
Ässien kausi alkaa olemaan paketissa, joten se tiputtaa väkisinkin mielenkiintoa. Auta armias, jos Ässät taistelisi hampaat irvessä pleijaripaikasta, niin kyllähän täälläkin mesottaisi. Tällaista se nykyliigan meininki tuppaa loppukaudesta olemaan, valitettavasti. Mutta toivottavasti kaikki muistavat _lämmöllä_ aikaisempia matseja ja kahinoita, hyvää vääntöä on ollut.

Itse pelistä. Kahdessa aikasemmassa matsissa Ässät ei ole tehnyt yhtään maalia vierailija-JYPin verkkoon. Huomenna tuo taika murtunee. Uskoisin kuitenkin, että JYP Tampereen keikasta viisastuneena haluaa pisteitä riittävästi, ja vie väsyneen väännön luvuin 1-3.

Eipä tässä nyt oikein mitään irtoa. Toivottavasti nyt joku sohaisisi vähän sitä murkkukekoa, ja itse pelissä olisi jotain nahinaa, että tänne saataisiin vielä kerran kunnon kapinat aikaiseksi. Pilke silmäkulmassa, luonnollisesti.

PS: JYPin budjetti tälle kaudelle oli hivenen isompi kuin Ässien. Tarkkaa lukemaa en osaa sanoa, sillä Veikkaajan ja Jääkiekkolehden kausiennakot antavat hieman erilaiset luvut. Tämä tiedoksi Kipparille.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ässät tosiaan pelaa paineettomassa tilassa vailla panosta.
Toivosin myös kovaa peliä vaikka tuskinpa sitä äijillä kauheeta intoa ylilyönteihin.Voishan esim.Perriniä ajella miten sattuu ja koittaa koputella sitä maajoukkueessa aggressiivista ja silmiä hivelevää peliä esittänyttä Pihlmania.
Kuiteskin odotan jo kahen viikon päässä tapahtuvaa Tähtisen ensiesiintymistä Porissa Lukon paidas.Asia tuskin koskaan unohtuu vaikka arkipäivästyykin pikku hiljaa.
Kunnon muistutus ainakin kannattajilta.Ja saahan sitä kentälläkin koputella vastustajan tärkeimpiä pelureita.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ilves-räpellyksen jälkeen aika kääntää katse eteenpäin. Viimeisen kerran tällä kaudella on kunnia kohdata Porin Ässät tämän loistavan sarjaohjelman ansiosta. Pahoin pelkään, että itse ottelusta tulee yhtä mitäänsanomaton kuin tästä ketjusta on tullut.

JYP tulee todennäköisesti sumputtamaan keskialueen aivan tukkoon. Tiistaina Ilves pääsi melko vaivatta suoraan hyökkäyssiniviivalle, joten uskon, että tätä painotetaan tähän otteluun. Todennäköisesti mailaa käytetään niin paljon, kuin tuomari sallii.

Pakkipareissa olisi sotkemisen varaa. Korhonen oli Ilves-ottelussa ainoa omalla tasollaan pelannut ja koheltajakaksikko Kimmo ja Pekka pitää saada erilleen. Poikolainen voisi olla vaikka pukukoppipelaaja, kentällä ei tarvitse käydä ollenkaan.

Jos puolustaminen onnistuu, on mielestäni aivan sama kumpi pelaa maalissa. Pakiston räpeltämisen voi kuitenkin paikata vain Leinonen, sillä hän pystyy esittämään "voittavia" torjuntoja.

Pakko kai on omiin luottaa. Lopputulos olkoot vaikka 1-2, Ässät tekee ainoan maalinsa Hauhtosen ketjua vastaan, pakkiparina Poikolainen-Pikkarainen.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Niin. Leolle ja muillekin tiedoksi. Jos olette ihmetelleet, että missä minun kaikki energia oli koskien ketjun avausta, niin sitä säästellään vielä. Nyt on tälläinen turha peli, jonka lopputuloksen ei ole Ässien kannalta niin väliä, niin aivan turha kuluttaa itseensä loppuun jonkun HVM-joukkueen kanssa.

Minä odotan tämän kuun loppua kuin kuuta nousevaa. Silloin Poriin tulee erään petturin joukkue, ja tämä petturi saa kuulla koko 3500-päisen Isomäen yleisön myrskyn niskassaan. Takuuvarmasti tuossa pelissä on ainakin 3500, ellei jopa 4000. Vain ja ainoastaan yhden asian tähden. Toivottaa petturi "ystävällisesti" takaisin Porin Isomäen jäähalliin käymään. Muuta asiaa sillä tyypillä ei enää Isomäkeen ole. Ei enää koskaan. Pysyköön siellä missä viihtyy, mutta uimahyppääjiä Ässissä ei kaivata. JYP:ssäkin niitä piisaa ihan tarpeeksi.
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Arnold
Minä odotan tämän kuun loppua kuin kuuta nousevaa. Silloin Poriin tulee erään petturin joukkue, ja tämä petturi saa kuulla koko 3500-päisen Isomäen yleisön myrskyn niskassaan. Takuuvarmasti tuossa pelissä on ainakin 3500, ellei jopa 4000.

Ihanko kovankin myrskyn meinaatte saada aikaan? Minä kun olen aina luullut, että siellä Porissa meteliä pitävät ainoastaan ne kolme rumpua hakkaavaa tyttöä siellä seisomakatsomossa. No suotakoon tämä kauden viimeinen ilonhetki teille. Olette sen ansainneet. Me alamme valmistautua pudotuspeleihin.
 

aaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti tiikeri
Ihanko kovankin myrskyn meinaatte saada aikaan? Minä kun olen aina luullut, että siellä Porissa meteliä pitävät ainoastaan ne kolme rumpua hakkaavaa tyttöä siellä seisomakatsomossa. No suotakoon tämä kauden viimeinen ilonhetki teille. Olette sen ansainneet. Me alamme valmistautua pudotuspeleihin.
luule ihan rauhassa. Kannataisi joskus käydä isomäen jäähallissa niin tietäisit mitä mitä "kova myrsky" tarkoittaa.
 

#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga: JYP, TPS
NHL: Dallas Stars
Ässät jyrää..

Jotain täytyy JYPin joukkueelle tapahtua, että saisi pisteitä Porista kotiin.

Toivottavasti paikat olisi jo tauon treeneistä palautuneet kuntoon.

Scenaario itte pelistä: "Ässät ovat tutustuneet Herbalife edustajaan ja ostaneet häneltä ihmepillereitä.

Näiden voimaa ja kestävyyttä antavien pillereiden voimalla Ässien pelaajat näyttävät kuin pujottelijoilta JYPin pelaajien keskellä.

JYP ei pääse omalta alueelta pois muuten kuin keskiympyrään, aloitukseen Ässien tekemän maalin jälkeen.

Ässät pyörittävät JYPpiä 21-0 ja kaikilla Ässä-faneilla on mukavaa!

Pelin jälkeen JYP pelaajat näyttävät saharan läpi vaeltaneilta raukoilta ja Ässien pelaajilla sekä Toivolalla on kaikilla komea Pepsodent-hymy huulilla.

27.2 Ässät-Lukko pelissäkin kaikki Ässien kannattajat ovat vielä niin hyvällä mielellä, että Tähtisen maalin jälkeen koko halli räjähtää raikuvaan suosionosoitukseen!

Jopa Ässät-Lukko pelin jälkeen Tähtinen saa kaikilta tapaamiltaan Ässien kannattajilta selkään taputtelua!

Jotenkin näin sen pelin pitää mennä.....ihmeitä pitää tapahtua jos erään joukkueen pistesarake näyttää *58* Ässä pelin jälkeen...
 
Viimeksi muokattu:

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No jaa...

onko sillä nyt sitten enää niin suurta merkitytä, että kuinka paljon me voitetaan tommonen "pökäle" jyväskylästä???


Eihän tässä nyt voi muuta tulla kuin voitto, vai voiko?

Jokela pitää nollan ja Wessliini paukuttaa hattutempun, näiden ansiosta Ässät voittaa joku 99-1...

Jypin maalin tekee leinonen tyhjiin, kun Ässät koittaa saada sataa täyteen...

Joten yhtä suvereeniä peliä Ässät pelaa kuin aina ennenkin, ja tällä kertaa ei oo huonoo tuuria...

Jyppi taas alkaa alamäkeen luisuessaan myydä pelaajiaan jotta saisi paremman joukkue hengen, Play-offeihin Jyp menee parilla pinnalla mutta Harkimon johdolla SM-liigan johto tiputtaa Jypin divariin, koska heillä on enää maalivahti ja kolme poliisia. Poliisitkin ovat lähimmästä poliisikoulusta lainattuja kokelaita..

Ja koska Kahdenneksi tullut joukkue koki oikeutetun kohtalon, yhdeksäs joukkue (eli Ässät) pääsee plaijareihin ja voittaa mestaruuden...


Sen jälkeenhän lähes kaikki olisi onnellisia, paitsi pari homeista jyjäshyvän sämpylää...
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Mikäs joukkue tämä Ässät on? Eikös tää oo just se joukkue, jolla oli pari vuotta toimitusjohtajana veroja kiertänyt huijari? Joo, kyl tää taitaa olla just se tiimi. Mut onhan se ihme, ettei edes veroja kiertämällä saada tuon tasokkaampaa pelaajistoa kasaan...tarttis varmaan tehrä jotain? No joo, onhan ne yrittänykki tehdä, myivät just ykkössentterinsä pahimmalle kilpailijalle. Joo hyvä juttu, siitä se lähtee!
-----

Kyllä tämän illan ottelu kuuluu sarjaan pakkovoitto. Blues pelaa samaan aikaan kotona SaiPaa vastaan, enkä jaksa uskoa että häviää. Ja Bluesia ei saa päästää karkumatkalle. Tappara puolestaan kohtaa HIFK:n kotonaan, paha peli heille.

Onneksi tämä on kauden viimeinen peli HVM Ässiä vastaan. Päästään keskittymään kunnon peleihin.
 
Viimeksi muokattu:

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
tietämätön kimmo

Viestin lähetti kimmo
... Mut onhan se ihme, ettei edes veroja kiertämällä saada tuon tasokkaampaa pelaajistoa kasaan...tarttis varmaan tehrä jotain? No joo, onhan ne yrittänykki tehdä, myivät just ykkössentterinsä pahimmalle kilpailijalle. Joo hyvä juttu, siitä se lähtee!
HALOO!
Jaa, onko Fandul myyty tepsiin?

Onneksi tämä on kauden viimeinen peli HVM Ässiä vastaan.
Kyllä nyt on pojalla paha alemmuuskompleksi päällä kun noin oman suosikkijoukkueensa nimen muistaa väärin. Se pelihän on "JYP Ässiä vastaa", ei nyt sentään HVM. Kai sitä sitten alkaa itsekin uskoa tuollaiset jutut, kun niitä tarpeeksi joka puolelta kuulee. Mielestäni kuitenkin JYPin tämän kauden ilme ja suoritukset ovat kovaa tasoa.
 

jonne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JYP pelaa kuin hurmiossa, halliten kenttä tapahtumia suvereenisti kuin pleijareihin valmistautuva eliittiryhmä vain voi... ensimmäiset kymmenen sekuntia. Sen jälkeen JYP romahtaa kuin sikäläisen messuhallin katto ja JYP:in peli muuttuu jäälle tuotetuksi versioksi erään laulavan mäkihyppääjän avioelämästä. Peli lopetetaan kokonaan ensimmäisen erän puolivälissä kun viimeinenkin JYP- pelaaja on ajettu ulos eikä bussikuskillekaan löydetä sopivia luistimia.

Tästä järkyytyneenä Ässä-johto peruu Tähtisen myynnin Lukolle ja lahjoittaa hänet Jyväskylään antaen vielä kaupanpäälle pari kirvesmiestä rakentamaan rumia mutta niin kestäviä rakennuksia sortuneitten tilalle.

Tästä taas em. laulava mäkihyppääjä sisuuntuu niin, että vaihtaa tyyliänsä ja alkaa laulamaan jatsia jota Jyväskylässä ei tunnetusti siedetä. Ja niinpä tämä olympiasankari karkoitetaan sivistyksen rintamailta syrjäiseen Poriin.

Niin, ja pelin lopputuloshan on 1-0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös