13.09.01 Jokerit - Ilves Hartwall areena 1830

  • 4 112
  • 37

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tästä erimieltä!

HN kirjoitti:
"Pappaketju pelasi kaukalon näyttävintä hyökkäyspeliä."

- Ehkä Ilveksen näyttävintä ja vaarallisinta hyökkäyspeliä mutta ei todellakaan koko kaukalon näyttävintä, N. Mikkola-Aalto-Törmänen olivat kyllä nimenomaan tappavan tehokkaita ja tämä kolmikko oli kaukalon herroja. Ja jos yksittäistä pelaajaa hakee niin varsinkin Niko Mikkola oli aivan uskomattomassa vireessä pedaten paikkoja ja vääntäen kiekot kulmatilanteissa jatkuvasti itselleen pienestä koostaan huolimatta, myös Rosa kiemurteli ja kikkaili hienosti Ilveksen puolustuksen kahville kerta toisensa jälkeen.

Hyökkäyspeli oli todella hienoa katsottavaa mutta puolustuspelaaminen, erikoistilanteet ja maalivahtipeli oli molemmilla enemmän ja vähemmän surkeaa ja todella paljon parannettavaa jäi niille osastoille.

Ja en millään jaksa uskoa että Jamie Ram voisi olla noin huono, Kanadan maajoukkueeseen ei voi millään päästä aivan huono kaveri, joten uskon että mikäli Ramille annetaan mahdollisuus niin paljon parempaa on luvassa.

PS. Ramille olis voinu antaa fair-play palkinnon niin ansiokkaasti Jamie yritti pitää peliä tasaisena. ;)
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Frank Banham

Miltäs Frankin otteet näytti,saitteko ihastella lyöntilaukausta?

Vieläkin ..tuttaa kun se Jokereihin siirty,viime kaudella meni
muutaman pelin katsomaan pelkästään sen takia jos
Frank innostuu laukomaan.

Nauttikaa nyt ainakin tämä vuosi.;)
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Smithin Matti

Kuten tuhat kertaa on tullut todettua, Smithin kehitys viime syksystä on ollut päätähuimaava. Miehen pelillinen rooli Ipan nuoressa puolustuskaartissa on tullut niin suureksi, että tuskin ottaa viime kauden tahtiin jäähyjä, varsinkaan tyhmiä (tappelu, suunsoitto) sellaisia. Kaveria tarvitaan nyt nimenomaan laatikossa, ei jäähyboxissa.

En nähnyt eilistä peliä livenä. Kuitenkin sillä perusteella mitä radiosta kuuntelin ja raportteja luin, Smithiltä nähtiin pari näyttävää kiekon ylöstuontia, mutta muuten puolustuspelissä ilmeisesti (?) aivan kuutamolla.

Joten kertokaahan paikalla olleet, varsinkin HN, joka Mattia niin kovasti olet hehkuttanut, miltä miehen kunto näyttää näin ekan matsin perusteella.


Tiedusteli,


Ranger
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Anteeksi nyt kauhiasti kun enne sarjan alkua uskalsin epäillä Mr Ramin potentiaalia.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Phillyflu
Hyvä Virmanen, mistä sä keksit näitä kavereita?
Kyllähän Virmanen löytää taidoillaa myös erittäin hyviä ulkomaalaisia pelaajia, kuten esimerkiksi nyt hankitut Rosa ja Banham.

Oli ihan pakko, varokaa irtoherneitä...

Edit: Seitsemän minuuttia, ei huono :)
 
Viimeksi muokattu:

The Doctor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Toronto Maeple Leafs
Pukki on kone

Ram on ehkä kaikkien aikojen paskin MV mitä tässä joukkueessa on nähty!! Karmean näköistä räpellystä!! En todellakaan usko, että tällä tasolla voi olla tän näköisiä veijareita!! Ei muuta kuin kenkää ja Lehtonen / Helanen kaksikko jäälle!! Koska noista neljästä maalista ainakin kolme oli otettavissa!! Pari torjuntaa tuli "pukille" aivan yllätyksenä, jo aikaisemmin täälläkin mainittu lörppö-siniviiva-maski-torjunta ei ole varmastikkaan mikään perustorjunta jääkiekossa oppikirjan materiaalia!! Divaristakin löytyisi parempaa kassaria ja VARMASTI!! No Japanissahan mies päästi noin 5,0 keskiarvolla maaleja eli täällä sama meno jatkuu?? Joku kehtasi sanoa, että Nipponissa on niin surkeat pakit että tästä moinen lukema johtuu, mutta p:n-marjat kyllä mies oli ainakin eilen huono piste! Epävarmuus paistoi lehtereille! No toisaalta jos hyökkäyspää peli kulkee tähän malliin niin mitäs sen väliä, mutta kun tulee Kirvesrinnat / Espoo vastaan niin ainakin silloin alkaa verkko pullistua ja neljä on vielä pieni lukema, jollei sitten pakit peitä kaikkia vetoja!!

Muuten ulkomaan avut näyttivät oikein pirteiltä!! Etenkin #77 Cowie oli oikein Show-miehiä!! Hyvä kausi tulossa tälle sankarille!! Loistava veto - Hyvä liike - hyvä peliäly!! Selkeä kiekollinen Pakki!! No kausihan on vasta alkanut.....:p

Ilveksen fanit olivat hyvin mukana menossa... ehkä hieman huutelivat hiljaisen hetken alussa, mutta ehkä siellä oli hieman maistissa ja eivät ihan huomanneet sen alkua... Tikin paidan nostossa oli myöskin hieman huutelua varsinkin kun Hjallis kertoi Tikin "urotöistä", jotka eivät mitenkään liittyneet Jokereihin!! Olisivat nyt nostaneet vaikka J.Kurrin paidan.... Vaikka en ole ihan varma onko sekään nyt mikään Jokereiden juhla mies?? Miten olisi Jari Lindroosin paidan jäädyttäminen, okei mies ei ikinä pitännyt mitään ääntä itsestää, mutta on kiistatta kovempi Jokeri-sankari kuin Tiki!? Suutun muuten aika paljon jos "Oton" paitaa ei raahata kattoon kunhan miehen ura on pelattu! Perinne on nyt häväisty tällä tempulla ja toivon, että ala-arvoiset media temput loppuvat tähän eli J-miehet/neidot antakaa palautetta toimistolle!!
Tikkanen on legenda - mutta ei Jokeri sellainen!!

Mutta Otto on kone!:D
 

Artis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
just

Kyllä täytyy antaa krediittiä Hpk-johdollekkin. Jostain puskista
löysivät tämmöisen kaverin kuin Vladimir Vujtek!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Törmänen, jos jatkaa koko kauden samaan tyyliin, saataa mahtua olympiajoukkueeseenkin. Hänen tyylisiään tarvitaan nimenomaan Pohjois-Amerikan jengejä vastaan. Hyvä, että vanhakin vielä jaksaa.
Nyt pillit pussiin ja venaamaan sunnuntain matsia (katsomo 316). Otetaan yx jullikin mukaan, kun lupas lähtee kuskiksi.
TAISTELUA!
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Frank Banham

Viestin lähetti Prjakhin
Miltäs Frankin otteet näytti,saitteko ihastella lyöntilaukausta?

Vieläkin ..tuttaa kun se Jokereihin siirty,viime kaudella meni
muutaman pelin katsomaan pelkästään sen takia jos
Frank innostuu laukomaan.

Nauttikaa nyt ainakin tämä vuosi.;)

Banhamin otteet näyttivät erittäin hyviltä. Laukaus lähtee kovaa ja nopeasti kun paikka on, mutta malttaa myös syötellä. Banham haki itsensä eilen monta kertaa paikkoihin, mutta Pietilän muutama 'haamu' ja kaksi videolta tarkastettua ristikkolaukausta pitivät miehen nollilla.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Re: Re: Frank Banham

Viestin lähetti Mike


Banhamin otteet näyttivät erittäin hyviltä. Laukaus lähtee kovaa ja nopeasti kun paikka on, mutta malttaa myös syötellä. Banham haki itsensä eilen monta kertaa paikkoihin, mutta Pietilän muutama 'haamu' ja kaksi videolta tarkastettua ristikkolaukausta pitivät miehen nollilla.

Ylipäätään hyökkääjien otteet näyttivät niin hyviltä, että Peltosen Ville saa aivan rauhassa parannella nilkkaansa. Vaikea edes kuvitella, miten ketjut sitten muokataan, kun Peltonen palaa kehiin, jos kaikki pelaavat jatkossakin yhtä hyvin kuin eilen. Esimerkiksi Niko Mikkola oli todella hyvä. Olisi ikävä pudottaa tuollainen tykki kolmoseen. Pesonen ja Ilkka Mikkola sen sijaan joutavat Ki-Va:an.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Pukki on kone

Viestin lähetti The Doctor
Ram on ehkä kaikkien aikojen paskin MV mitä tässä joukkueessa on nähty!! Karmean näköistä räpellystä!! En todellakaan usko, että tällä tasolla voi olla tän näköisiä veijareita!! Ei muuta kuin kenkää ja Lehtonen / Helanen kaksikko jäälle!! Koska noista neljästä maalista ainakin kolme oli otettavissa!! Pari torjuntaa tuli "pukille" aivan yllätyksenä, jo aikaisemmin täälläkin mainittu lörppö-siniviiva-maski-torjunta ei ole varmastikkaan mikään perustorjunta jääkiekossa oppikirjan materiaalia!! Divaristakin löytyisi parempaa kassaria ja VARMASTI!! No Japanissahan mies päästi noin 5,0 keskiarvolla maaleja eli täällä sama meno jatkuu?? Joku kehtasi sanoa, että Nipponissa on niin surkeat pakit että tästä moinen lukema johtuu, mutta p:n-marjat kyllä mies oli ainakin eilen huono piste! Epävarmuus paistoi lehtereille!

Eipä Ramista voi toista mieltä enää oikein olla. Jotenkin tulee mieleen, että tämä aiemmin kelpo veskari on esimerkiksi vääntänyt polvensa eikä pysty enää todellisiin torjuntatöihin. Siksipä joutui sitten lähtemään viime kaudeksi Japaniin... Kaksi nähtyä Ramin peliä ovat olleet häneltä luokattomia ja ennen kaikkea aivan avuttomia esityksiä.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JAMIE RAM

Japanin maalivahtitilastoa 2000-01, kuusi pelasi enemmän :
1) Rob Dopson 91.02 2) Iwasaki 90.4 3) Ram 89.9
mutta se kuudes oli huonoin prosentilla 88.18, ei siis hirveän suurta eroa Ramin prosenttiin.
Ei siellä kellään huikeita prosentteja ollut, kertoo jotain ehkä myös puolustuksen tasosta.

Tämän perusteella ei kyllä Ramia olisi kannattanut ottaa! Ei ollut edes Japanissa kovin hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös