12.9.2007 K-Vantaa-Salamat

  • 1 083
  • 4

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kai tämäkin matsi oman ketjunsa ansaitsee. Pelihän päättyi aika yllättäväänkin 4-6-tulokseen.

Tilastopaloja:
- yllättävän hyvä yleisömäärä (951)
- Kaltiainen, johon kyllä edelleen luotan, debytoi 75% varmuudella...
- Marko Sakko laukoi käsittämättömät 14 kertaa ja maalasi kertaalleen.
- Vantaan avainmiehiin kaavaillut Jokila, Rahikainen ja Södö hävisivät oman osuutensa tylysti 0-3.
- Tomi Karlsson laukoi kahdesti - ja teki kaksi maalia.
- Pieninkeroinen ja Öhberg voittivat osuutensa puhtaasti 3-0.
 

#14

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
YLEISÖMÄÄRÄ

Niinikään paikalla olleena, taitaa olla myytyjen lippujen määrä tuo 951. Tuskin oli 500 katsojaa vaivautunut paikalle.

#14
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
- Pieninkeroinen ja Öhberg voittivat osuutensa puhtaasti 3-0.

Kauden eka peli ja vissiin aika sekavaa oli puolin & toisin => ei kannata vielä liikaa tuuletella Kirkkonummella eikä heittää kirvestä järveen Vantaalla...

Tuo lainaamani kohta lämmittää erityisesti; etukäteen kaksi pahiten skutsiin arvioitua pakkia näyttivät, ettei treenaaminen ihan hukkaan ole mennyt... Nyt vaan 10kg levyt lenkkareiden pohjiin ettei ala leijuttamaan => paluu maan pinnalle voi tapahtua jo huomenna!

Arttu - Ana - Kake odotetusti kovilla tehoilla, mutta myös Iipon ja Niinimäen onnistumiset heti avauspelissä antavat odottaa hyvää!! Tuosta Englundin pojastakin voi vielä tulla pelimies, mutta koittakaa nyt jumalauta löytää sille jostain sopivan kokoiset housut => jätkähän näyttää joltain halavatun hiphopparilta enemmän kuin vakavasti otettavalta jääkiekkoilijalta;-)

Ja Korkki kyykytti liiga-Kaltiaisen aika tylysti !!
 

Salama44

Jäsen
Täh???
Paikalla olleena voin sanoa että jos 500 meni puhki niin hyvä on, mutta yli 900 on jo tilastonikkarointia. =)
Ei missään tapauksessa ollut 900 katsojaa. Jos oli edes, puolet niin hyvä on. Olisi mielenkiintoista tietää mihin tämä yleisömäärällä keplottelu oikein perustuu? Kausikorttien määräksihän on ilmoitettu 200. Tuohon lukuun päästäkseen 750 olisi pitänyt olla paikalla, jos kaikki kausikorttilaiset eivät olisi viitsineet vaivautua Salamat peliin. Tietenkin on voitu myydä yrityslippuja "näkymättömille katsojille". Todellista kuvaa se ei kuitenkaan anna pelejä seuraamassa käyvien katsojien määrästä. Olen seurannut tätä samaa ilmiötä myös Hongan jalkapallo-otteluissa. Jatkuvasti ilmoitetaan yleisömäärä puolet suuremmaksi mitä se todellisuudessa on. Eikö Vantaalla riitä rohkeutta ilmoittaa todellista katsojamäärää, joka on suhteellisesti ottaen Mestiksen huonoin? Tällä kertaa ei voi syyttää Salamoitakaan, koska se altavastaajan asemasta huolimatta antoi kunnon vastuksen ja K-Vantaa oli koko ajan takaa-ajoasemassa.

Salamoiden osalta voi olla hyökkäyspeliin melko tyytyväinen. Neljä maalia tuli kauniilla syöttöpelillä, jossa riitti malttia katsoa mitä tehdään eikä vain roiskittu sinne päin. Kaksi maalia tuli Tomi Karlssonin komeilla yksilösuorituksilla ja Antti Tevanen antoi siihen voittomaaliin hienon syötön. Ainoa pitkä miinus tulee vähän ennen toisen erän puoliväliä 5 vs. 3 ylivoimapelistä. Tilanne oli tuolloin Salamoiden 4-2 johto ja oli mahdollisuus ratkaista peli. Miksi ammuttiin vain kaukaa, joilla Kaltiasen Kaltaista maalivahtia ei yllätetä varsinkaan kun useinmiten ei ollut edes maskia. Kyllä kahden miehen ylivoimalla kiekko pitää pystyä pelaamaan maalin kulmalle. Nyt sitä ei edes yritetty.

Puolustuspelin osalta on paljon parannettavaa. K-Vantan ensimmäisessä maalissa annettiin huono avaussyöttö keskialueelle ja vastustaja pääsi hieman omalla avustuksella läpi maalintekopaikkaan. Myös K-Vantaan toisessa maalissa joka tuli kahden miehen vajaalla olisi toinen jäähy voitu välttää. Vajaalla pelatessa pitäisi malttaa mielensä varsinkin nurkassa pelatessa kun kaveri on jo ahdistettu laitaa vasten. Ei sieltä hetkessä tulla maalitekopaikkaan, mutta jos ottaa turhan jäähyn niin vastustaja saa sen paikan varmasti.

Salamat pelasi Tikkurilassa vajaalla 19 pelaajan kokoonpanolla. Siihen nähden joukkueen esitys oli jo varsin hyvä. Kunhan saadaan mukaan täysi 22 pelaajan kokoonpano niin pystytään pitämään samanlaista liikettä yllä kuin K-Vantaa toisessa erässä. Tässä pelissä oli pakko välillä hieman passailla, jotta puhtia riittäisi loppuun asti. Hyvin Tuukkanen kuitenkin tehtävästään suoriutui ja K-Vantaan 6 ottelun voittoputki Salamoita vastaa katkesi melko vakuuttavasti.

Juha Korhonen ei ollut ehkä ihan parhaimmillaan, mutta ei noista vastustajan maaleista kyllä yhtä enempää voi hänen piikkiinsä laittaa. Ehkä viimeinen maali oli jo vähän sellainen "herpaantuminen". Vaikea sanoa kun ei oikein sivusta näe oliko siinä maskia edessä. Uskoisin kuitenkin, että Heikki Kokkonen pelaa torstaina LeKiä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös