10.1.2002 Tps - Jyp

  • 2 570
  • 25

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tapahtunut kahdessa edellisessä jaksossa:
Syyskuussa Turussa pelatussa kauden ensimmäisessä kohtaamisessa homma oli ohitse ensimmäisen erän jälkeen, loppunumerot 7-1. Jyväskylässä Jyp pysyi Tepsin mukana ensimmäisen erän ja Lehto piti numerot siedettävinä kahdessa viimeisessä erässä, loppunumerot 1-4.

Hetken kunto: Jyp pelaa vahvaa jaksoa. Viimeisestä viidestä ottelusta vain yksi tappio ja sekin Tapparalle! Tomas Chlubna on ollut ilmeisesti Jypin kantava voima, joka on vienyt joukkueen voittoihin henkilökohtaisilla suorituksillaan.
Tepsin kuntopuntari onkin sitten lähes peilikuva Jypistä. Viimeisestä viidestä vain yksi voitto ja sekin Lukosta! Mikäli Alatalo ja Shearer eivät saa maaleja tehtyä, niin ei saa kukaan muukaan. Koivu ja Kankaanperä ovat mukana kokoonpanossa, joten kentät todennäköisemmin vaihdetaan samantapaisiksi, kuin ennen vuodenvaihdetta.

1. Holmqvist - Rautee - Nurminen
2. Vahalahti - Shearer - Alatalo (C)
3. Tuokko- Koivu - Kiviharju (A)
4. Suoraniemi - Kankaanperä - Metsäranta

Veikkaus: Jyp tulee vähintään tuplaamaan maalimääränsä, jonka on tehnyt tällä kaudella Tepsiä vastaan - voittoon se ei välttämättä riitä. Tulos veikkaus 3-2 tai 4-2 tepsille!

Tulevaisuus: Jypille tärkeitä pisteitä pudotuspelejä ajatellen. Hifkin nousu alkaa ja Jyp on ensimmäisenä linjalla...

Tepsin materiaalilla pysytään "turvallisesti" 5-7 joukossa runkosarjan loppuun - sitten päästään pelaamaan "bitch-volleyta"...
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Kyllä TPS:n olisi JYP voitettava. Piseitä tarvitaan jos mielitään neljän parhaan joukkoon ja sitä myöten kotietuun pleijareissa. Odotan innolla kun Schaeffer palaa aikanaan rivistöön ja jos huhuttu tsekki pavel vostrak saapuu turkuun. Voi peli parantua ja hunajapurkit aueta. Vostrak on tällä kaudella pelannut neljä maaottelua ja koko urallaan 18. Olisi varmasti vahvistus. On tosin laituri, mutta osaa myös pelata keskellä ja sentteriähän tepsi kaipaa.
 

vsop

Jäsen
Tässä ottelussa on todellakin myös JYPillä mahdollisuutensa. Puolustuksessa on ilmeisesti nyt kaikki ns. perusrunkoon kuuluvat mukana. Sentteriosastosta on Ahonen poissa ja laitureista on poissa Liimatainen ja Mikkonen, jotka olisivat edes tällä hetkellä tuskin mahtuneet kokoonpanoonkaan.

JYPin ketjujen kokoonpanot ja niiden peluuttaminen vastustajan kenttiä vastaan on tämän ottelun ratkaisu. Sitä pystyykö Saarinen (JYPin valmentaja?) valitsemaan oikeat kokoonpanot ketjuihin on arvailun varassa, samoin niiden peluuttaminen on arvailua tässä vaiheessa.

Ottelusta tulee tiukempi kuin kahdesta aikaisemmasta, mutta pisteet taitavat jäädä Aurajoen rannoille.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP:n ongelmana on Turku-pelko. Nyt olisi tosiaan täydet mahdollisuudet viedä pisteet tai edes piste Turuust, mutta pahoin pelkään, että otteluun lähdetään jo valmiiksi hävinneenä. JYP:n pelaajiin olisi iskostettava ajatus siitä, että TPS on itse asiassa aivan mahdollinen joukkue, jonka kanssa pisteistä tullaan nyhjäämään samoilla korkeuksilla sarjassa myös lopussa. Jos taas äijät alkavat ajattelemaan, että kyllä se HIFK sieltä kuitenkin nousee, menee pupu pöksyyn.

Viime peli osoitti, että JYP ei ole pelkästään Chlubnan ja Tonon varassa. Kun kyseiset veikot pidetään tarkasti, avautuu muille mahdollisuus. Erityisesti kiinnittäisin huomion Tuomo Jääskeläiseen ja Harri Sillgreniin, joiden peli oli iloista Bluesia vastaan. Lehdolta edellytetään maalissa jälleen huippupeliä, ellei Leinonen ole jo tervehtynyt, mitä epäilen.

Pelottaa, mutta silti veikkaan loppunumeroiksi 2-2. JYP:llä on saumansa...
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jälleen kerran siis olisi mahdollista katkaista jo vuosia riivannut turpaanottoputki Turussa. Yleensä TPS repii aina JYPpiä vastaan tukun ässiä hihastaan ja pieksee J-kylän pojat sata-nolla. Nooooooh.... tänään kelkka kääntyy ja JYP ottaa hienolla pelillä 1-3 voiton tepsiläisistä.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoinen ottelu, jota haluaisin olla katsomassa.. Harmi vain, kun Turku on niin kaukana. Noh, oma veikkaukseni kuitenkin on, että kuokkaan tulee. Paljonko? Sitä en osaa sanoa. Jypillä olisi hyvä sauma katkaista kyseisen hallin kammo ja ottaa pisteet, mutta Suomen Bayern Munchen tuskin antaa pistettäkään. Edelliset pelit kun ovat seuralta menneet päin Ahvenanmaata, niin yritykseksi taitaa Jypin reissu jäädä..:o
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Pakkovoitto meikäläisillä edessä, jos meinataan mennä Pelikaanien ohi runkosarjassa. Sinänsä asialla ei niin valtavaa merkitystä ole kun keran runkosarjaa ei tänä vuonna voiteta.

Joosepin paluun myötä puolustuspelaaminen rauhoittuu. Tutut murheet silti jatkunevat hyökkäyksessä ja varsinkin surkuhupaisassa ylivoimapelissä.

Jypillä on tosiaan vuosien mittaan tullut jonkinlainen Turkukammo. Ainoa äkkiseltään tasainen ottelu Elyseellä muistuu mieleen pleijarista -95, jolloin Summanen ratkaisi enimmäisen puolivälierän Tepsille jatkoajalla.

Kaikista kotijoukkueen murheista huolimatta uskon vakaasti pisteiden jäävän Auran rannoille, vieläpä selvällä maalierolla.
 
JYP ei tosiaan ole vähään aikaan saanut Turussa mitään aikaan. Mutta ainakaan itseäni ei ole koskaan Tepsille hävityn ottelun jälkeen harmittanut yhtään. TPS on kova ja turkulaiset ovat sympaattisia.

Siltikin veikkaan, että ottelu päättyy 2-2.

Maaleja tekevät ainakin Alatalo ja Rautee. JYPistä Hauhtonen ja Chlubna, jolla onkin jo takanaan harvinaisen pitkä (yksi ottelu) maaliton putki.
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Perinteisesti

Jyp pilaa lievän nousuvireensä ottamalla kunnolla selkäänsä. Epäilisin tulosta 6-1 ja ensimmäinen erä 3/4 - 0. Loppu on pelailua.

Näin Jypin hyvin tuntien..

Toivotaan kuitenkin, että pojat yllättävät.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Suomi-Salama
JYP:n ongelmana on Turku-pelko. Nyt olisi tosiaan täydet mahdollisuudet viedä pisteet tai edes piste Turuust..


Niinhän tuota sanottiin jo ennen edellistä TPS - JYP peliä, kun turkulaisten alkukausi oli mennyt penkin alle ja mites kävikään: TPS 7, JYP 1. Kiinni on paljolti siitä, pystyykö JYP pitämään maalinsa puhtaana esim.ensimmäiset 10 minuuttia. Viimeksi avausmaali tuli puolentoista minuutin pelin jälkeen ja sitten repesi..
JYP:ltä sivussa Ahonen ja Mikkonen varmasti, Leinosen nivusen kohtalo on arvoitus, tuskin kait pelaa vieläkään. Mikäli Leinonen ei ala toipumaan, näemmekö piakkoin Tommi Tervon vartioimassa JYP-maalia? Jo tällä viikolla? Nuorten maajoukkuekolmikko palaa ruotuun.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
"anteeksi että me ollaan olemassa"

Viime vuonna Jussi Pesonen sanoi ottelun jälkeen, että "he odottivat koska TPS:n kone käynnistyisi." Eli yleensä JYP on hävinnyt nämä pelit kun bussi on siinä Muuramen kohdalla. Nämä on niitä pääkoppajuttuja.

Tiukin taistelu minkä muistan vähään aikaan oli maaliskuussa -98 kun JYP viimeksi änki väkisin play-offeihin kun tammikuussa joukkue majaili vielä liigajumbona. Tällöin valmentajavaihdon seurauksena Mika Saarinen otti valmennusvastuun ja jälki oli komeaa. Tuo oli Tarvaisen, Vertalan ja Turusen viimeinen kausi JYPissä. Ottelu päättyi muistaakseni 5-4 ja voittomaalin taisi tehdä Marko Kiprusoff siniviivalta ohi polvillaan olleen Marko "Hippoksen Hasek" Leinosen. Senkin muistaisin, että JYPin Kevin Wortman teki tuossa(kin) ottelussa ylivoimalla komean maalin siniviivalta kunnon lämärillä. Tuon matsin voiton ansiosta TPS varmisti runkosarjan voiton.

En jaksa uskoa JYPin voittoon ja oikeastaan ainoa jännityksen kohde repeävätkö lukemat. Syy -kuten sanottu- ei ole TPS:n murskaava materiaalin leveysaste vaan JYPin arastelu mestaria vastaan.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti juippi
Odotan innolla kun Schaeffer palaa aikanaan rivistöön ja jos huhuttu tsekki pavel vostrak saapuu turkuun. Voi peli parantua ja hunajapurkit aueta. Vostrak on tällä kaudella pelannut neljä maaottelua ja koko urallaan 18. Olisi varmasti vahvistus. On tosin laituri, mutta osaa myös pelata keskellä ja sentteriähän tepsi kaipaa.

Onhan näitä huhuja nähty koko kauden ajan. Nytkin Tepsiin on tulossa Vostrakin lisäksi vielä Miettinen!

Senttereinä olisi Shearer, Vostrak, Miettinen, Koivu ja Kankaanperä - ja Jalosella sormi suussa:D
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
JYP lähtee jo valmiiksi hävinneenä liikkeelle seuraavin askelin

1.Kenttä
Chlubna - Kärkkäinen - Virtanen
Cech - Glad

2.Kenttä
Kulonen - Hauhtonen - Ton
Nikolov - Poikolainen

3.Kenttä
Sillgren - Hirvonen - T.Jääskeläinen
Loikala - Marttinen

4.Kenttä
J.Jääskeläinen - Hytönen - Liimatainen
Siltavirta - Virolainen

Maalivahdit
Lehto (Tervo)

Miehistä puuttuvat vakiopotilaat Ahonen, Leinonen ja Mikkonen ja Huczkowski palasi a-junnuihin ja Pihlman on kuumeessa. Tämä tarkoittaa Liimataiselle lisää pelejä ylhäällä.

Arvaus lopputuloksesta 7-2 TPS:n toisen erän tehohetken aikana jolloin joukkue hakkaa sisään neljä maalia muutamaan minuuttiin. JYPin maalit tekevät Chlubna ja Kulonen. Molemmat maalit syöttää Ton.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika hyvä veikkaus kentällisistä - Jalosen mielikuvitus on pelottavaa:(


"TPS:N KETJUT ILLAN JYP-OTTELUSSA (ELYSÉE AREENA, TURKU KLO 18.30)

1. Nurminen - Rautee - Holmkvist

2. Vahalahti - Shearer - Alatalo (C)

3. Tuokko - Koivu - Kiviharju (A)

4. Suoraniemi - Kankaanperä - Hannus

Puolustajat: Joseph - Lehtinen, Eronen (A) - Petriläinen, Kauppinen - Seikola, Paukkunen - Kangasalusta

MV: Norrena (Niittymäki)"

http://www.auranaallot.fi/
 

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
JYP vie ja TPS vikisee. Sen verran kovassa iskussa JYP on ja Chubna takoo maaleja kuin liukuhihnalta. TPS joutuu tekemään kovan työn yhdenkin pisteen eteen. No toivossa on tietysti hyvä elää...... Sentteriäkin on toivottu pitkän aikaa ja ei saatu edes joululahjaksi....
 
Viimeksi muokattu:

honok

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nylander ja JYP

Paras muistoni JYPin vierailusta Turkuun on niiltä ajoilta, kun Micke Nylander vielä kiekkoili Jyväskylässä. Eka erätauolle mentiin JYPin 4-1 vierasjohdossa, toisen erän jälkeen tasan 6-6 ja lopussa palloseura vei matsin 9-7. Varsinaista kiekkoviihdettä... Nyt on edes turha uneksia moisesta maalimäärästä JYPille. TPS tosin voi pystyä samaan. Uskoisin kuitenkin illan ottelun olevan tasaisempi kauden aiempiin kohtaamisiin verrattuna. Veikkaisin voittoa turkulaisille maalein 3-2. ( vaihtoehtona 3-5...)
 

Tepsin Miäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS, LFC, Habs, ja JYP:lle sympatiat
Mielenkiintoisia ketjuja täällä on tepsille väläytelty,mutta yhdessäkään "ehdotuksessa" ei pidetty koossa Lukko-ottelussa upeasti pelannutta kolmosketjua Kiviharju-Suoraniemi-Tuokko.Toisaalta en tiedä miten pojat pelasivat yhdessä tampereella (vai pelasivatko ollenkaan yhdessä?), mutta joka tapauksessa tässä mun ehdotukseni:

hyökkääjät:

1. Nurminen-Rautee-Holmkvist
2. Vahalahti-Shearer-Alatalo
3. Kiviharju-Suoraniemi-Tuokko
4. Kankaanperä-Koivu-Hannus
13. hyökkääjä Metsäranta


puolustajat:

Lehtinen-Joseph
Eronen-Seikola
Petriläinen-Kauppinen
7. puolustaja Paukkunen


MV-osasto:

Niittymäki
(Norrena)


Ja mitä itse peliin tulee niin sanoisin siitä seuraavaa:

TPS ei ole oikein löytänyt joulutaukoa edeltänyttä tahtiaan, kun taas JYP on löytänyt uuden vireen. Lisäksi JYP on arvaamaton joukkue, jota ei koskaan pidä aliarvioida, mutta tilastot TPS-JYP otteluista puhuvat kotivoiton puolesta,ja niinkuin joku jo sanoikin, niin avainasia on se, että kuinka kauan JYP-maali pysyy koskemattomana. Veikkaukseni on kuitenki Tepsin 4/5-1 voitto!
 

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mokailuaan ei saa näköjään loppumaan. Tännehän tämä viesti kuuluu, ei uuden otsikon alle. *sadattelua* Taidan olla tavallista tyhmempi tänään. :confused:

Anyway, TPS:n ja JYP:in keskinäiset asetelmat ovat varmasti muuttuneet edellisistä kohtaamisista, JYP:illä ainakin tuntuu olevan kova draivi päällä. TPS taas on... pelannut vähän harmaasti.

Edellinen ottelu Turussa päättyi 7-1 (täyttä iloittelua) ja Jyväskylässä TPS oli parempi 4-1. Tänään asetelma on varmasti eri, kuten jo totesin, ja Tepsin pitääkin saada ainakin herrat Ton, Chlubna ja Sillgren kiinni.
Ja asenteessa ei saa ollu lipsumisia, muuten tulee turpaan.

Veikkaankin tasaista vääntöä, yllätyskin on mahdollinen.
TPS-JYP 3-2 tai 2-3.
Tietysti, kun veikkaa tuollaisia lukemia, peli menee jälleen iloitteluksi :D
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Kamalaa katsottavaa!

Tepsi ja Jyp surffailivat ketään innostamatta tylsät kolme erää Elyseellä vajaan kuudentuhannen katsojan haukotellessa ikävissään katsomossa.

Ainoa positiivinen asia koko iltana Alatalon ja Josephin lisäksi olivat voitosta tulleet kaksi sarjapistettä.

Taitaa olla Jaloselle mahdotonta ymmärtää, että Mikko Rauteen paikka ei todellakaan ole ykkösketjun keskellä! Rottaketjussa mies on hyvä, mutta pelintekijäksi kädetön.

Jos Jyp olisi uskaltanut, se olisi voittanut veltosti esiintyneet isännät, vaan ei riittänyt uskallus, onneksi.

Nähtyyn esitykseen verraten pääsylippu oli tänäänkin valitettavasti tosi kallis, maksoi se mitä tahansa!
 

juntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tylsä Ja Tylsä

Kun vertaa ah niin moniin aikaisempiin JYP:n pelaamiin matseihin skummpa-hallissa niin träytyy todeta, että parannusta oli ja roimasti. Välillä näytti ihan kuin joukkue olisi tosissaan halunnut voittaa matsin ja jopa uskonutkin siihen. Tehottomuus vaivaa Jyppiläisiä ja se ei tiedä hyvää tulevaa ajatellen. Chlubna on joutunut hiukan varjoihin saatuaan kultaisen ja Ton on nostamassa päätää rajusti. Tänään upea suoritus, rimpuilla karkuun Kauppiselta joka kahvasi hiukan ronskisti (en tiedä näytettiinkö töllössä). Paikkoja Tonolla oli muutamaan muuhunkin kun taas Chlubnan paikat jäivät aika vähiin. TPS:ää vastaan ollaan kuitenkin selkeästi menossa parempaan suuntaan.

Kun käännetään katse kohti tulevaa on vaa`ankieli pelit kohta ovella. Ässistä on pakko ottaa voitto jotta tupsukorvat säilyisi edes suhteellisen mukavan hajuraon päässä ja taasen toista takkuturkki osastoa ei saa päästää liian kauaksi yläpuolella jos vaikka tulee kätä Ipan kanssa. Ässien jälkeen on ohjelmassa taas vierailu Pääkaupungin molemmissa jäähalleissa kun Liiga on ihan Nyhiolmia kiusatakseen pistänyt taas kaksi Stadin peliä peräkkäin kolmen päivän sisään. Eli siis liigan tylsimmät pelipaidat valtaavat jälleen Helsingin. Näistä peleistä on odotettavissa jälleen todella vähän pisteitä sillä Ape saa varmasti Hifk:n pelaamaan hyvin ennen torstaita ja Jokereita vastaan on Jaffalla aina suuria ongelmia. Viikon päättävä Lukkokoitos on taas pakko voiton paikka, sillä jos pisteitä ei Raumalaisilta heru niin Play-Offit siintävät jo liian kaukana.

Jypillä ei ollut monenkaan mielestä sanottavampia mahdollisuuksia liigassa tänä vuonna. Joukkue on kuitenkin taas kerran näyttänyt persettä asiantuntijoille ja roikkuu tiukasti kiinni viimeisessä pleijari paikassa. Ensi viikon jälkeen olemme kaikki viisaampia mille JYP:n haaveet näyttävät sillä jos viikolta tulee >3 pistettä niin joukkue saa olla toidella tyytyväinen ja on askeleen lähempänä pudotuspelejä.

Takaa-ajajista Ilves on vahvistanut joukkojaan ja HIFK tekee sen varmasti aivan piakkoin. Kysymys kyylyykin miten JYP vastaa tähän haasteeseen? Onko meillä varaa ottaa vahvistusta, tai onko meillä varaa olla ottamatta sitä? Kuinka paljon rahallista riskiä on Hassinen valmis ottamaan jotta voisi ensi vuonna markkinoida Play-Off joukkuetta? Olen kuullut aika luotettavilta tahoilta, että eräs SM-Liigassa pelaava ulkomaalaissentteri olisi vahvistamassa JYPpiä jos hänen nykyinen seuransa päättä miehen heivata.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Jääkiekon SM-Liiga on saanut minun silmissäni taas lisää mielenkiintoa kun JYP taistelee pudotuspeleistä. Mielenkiintoista kiekkokauden loppua kaikille.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Re: Tylsä Ja Tylsä

Viestin lähetti juntti

Olen kuullut aika luotettavilta tahoilta, että eräs SM-Liigassa pelaava ulkomaalaissentteri olisi vahvistamassa JYPpiä jos hänen nykyinen seuransa päättä miehen heivata.


Tein hieman analyysia kavereista jotka saattaisivat olla lähtökuopistaan ja päädyin kolmeen nimeen.

1)Mike Harder ei taida olla "miehemme" koska hänen seuransa on jo päättänyt heivata hänet. Ottaisin kyllä kaverin try-outille tuuraamaan Olli Ahosta. Potentiaalia vaikka muille jakaa, miten on kunnon ja pelituntuman laita? Muistuttaa paljolti tapaus Voskaria.

2)Jeff Scissons olisi pahin skenaario. Kädetön kanadalaissentteri olisi ainakin halpa. Olisiko muita perusteita hankinnalle...?

3)Eric Perrin olisi edellisen vastakohta - taitava ja kallis. Ilmeisesti Porissa ollaan oltu tyytymättömiä miehen hinta-laatusuhteeseen.


Toivelistalla olisi tietenkin Aigars Cipruss, Tomas Kucharchik tai Jan Lipiansky, mutta tuskin ovat liipasimella.

Meni nyt hieman off topic, mutta ei saisi tiputella tuollaisia huhuja play-off paikkaa janoavan lätkäfanin eteen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
3-1

Niinhän siinä jälleen kävi. Turku-peikko jatkuu jatkumistaan. Peli oli radiosta kuultuna ja paikalla olleen kaverin mukaan, kuten Jatkoajan raportistakin käy ilmi, aikamoista sähellystä puolin ja toisin.
Ja tähän sentteriasiaan. Jos Juntin tieto pitää paikkansa, potentiaalisimmat vaihtoehdot ovat nuo kolme ensiksi mainittua.
Toisaalta myös Ilves on ollut kiinnostunut Harderista, joten saapi nähdä. Cipruss olisi kyllä mielenkiintoinen hankinta, jos IFK luopuu miehestä, mutta taitaa Latvian mies olla aivan liian kallis. Kucharchik tuskin Kerhosta lähtee, koska peli tuntuu kulkevan siellä. Lipiansky ja Perrin voidaan melkein unohtaa, tuskin näistä miehistä on apua JYP:lle, ei ainakaan Perrinistä. Näin uskon.
 

erzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Les Habs, Man Utd
Vahvistuksista

Viestin lähetti Köpi
Lipiansky ja Perrin voidaan melkein unohtaa, tuskin näistä miehistä on apua JYP:lle, ei ainakaan Perrinistä. Näin uskon.


Nämä voisivat olla kyllä ajankohtaisia Ässien taloudellisen tilanteen valossa, varsinkin jos/kun JYP katkaisee huomenna Ässien viimeisenkin pleijari-oljenkorren! Ja eikös Lipiansky ole ainakin ollut Ässien kultakypärä! Ja Perrinkin on kyllä ainakin minusta ollut jopa hyvä muutamissa näkemissäni peleissä. Eli ei ihan huonoja vaihtoehtoja...
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Tapparan jälkipeleissä nimimerkki "elo" oli kuullut "luotettavista lähteistä" Pavel Vostrakin tulon JYPiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös