1.4.2001 Kärpät vs. TPS

  • 1 575
  • 14

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Moro,

tähän viestiketjuun toivotaan keskustelua Kärpät vs. TPS -ottelusta.

<A HREF="http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=1306&versio=ennakko">Jatkoajan otteluennakkomietteitä.</A>

Eli tiivis puolustuspeli, avausmaali+maalinteko, paras kokoonpano ja Karhun unelmapeli; siinä Kärppien mahdollisuudet illan peliin.

t. KH
 
Viimeksi muokattu:

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tepsillä helppoa?

Tepsin on kovin helppo lähteä vain kyttäämään Kärppien virheitä,joita innostus kotiyleisön edessä helposti tuoneekin.Lisäksi väsymysetu Tepsille vain kasvoi ekapelissä,kun Kärppien kokoonpano oli mitä oli.

Parhaallakin kokoonpanolla Kärppien mahdollisuudet ovat valitettavasti pienet.1-3 tai sinnepäin.

Toivon taas vilpittömästi olevani väärässä.
 

Rikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tps pelasi Pelicansia vastaan tekemällä pari maalia ja vetämällä sen jälkeen totaalisen jarrun päälle. Taktiikka oli menestys Tepsille ja myrkkyä Pelicanssille joka tuskaili maalinteon kanssa kolmanteen peliin saakka. Joten jos Kärpät meinaa menestyä täytyy heidän tehdä maali tai kaksi ennenkuin Tepsi aloittaa myllynsä muuten peli menee tepsille pommin varmasti
 

JeeJee

Jäsen
Hieman helpottaa..

nimittäin loukkaantumisrintamalla. Haapakoski ja Lievers ovat tänään kehissä, mutta Ahon ja etenkin Palsolan puuttuminen vaikuttaa kapeassa materiaalissa.

No tänään on edes yksi tepsiläisten tasoinen sentteri mukana, joten eiköhän tänään saada hieman enemmän kampoihin laitettua..
 

dgn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ahmat & Avalanche
Kyllä, vaikka TPS-fani olenkin, Tepsin pitäisi vaikka pelkällä rutiinilla hoitaa Kärpät tänään Raksilassa.
Se paljonpuhuttu ensimmäinen maali saattaa jo olla ratkaiseva varsinkin sen tekee TPS.

Minun mielestäni Kärppiä ei kuitenkaan pidä aliarvioida tai voi takkiin tulla ja vielä aika rankasti. Tuoreessa muistissahan on Kärpät-Jokerit: 7-2. Pahimmassa tapauksessa voi näinkin käydä, sillä ei tämä peli sentään ihan läpihuutojuttu ole vaikka niinkin se saattaisi nopeasti ajatellen olla.

Toivottavasti nähdään hyvää playoff-kiekkoa ja parempi voittakoon =)
 

Jet-Ace

Jäsen
Toivottavasti tänään nähdään Raksilassa kunnon ottelu.

Eilen, kun paikan päällä TPS-Kärpät ottelua katsoi, niin ei voinut kuin pyöritellä päätä, niin saamaton Kärpät oli.
Voitosta jäi aika valju maku, kun ei kunnon vastusta TPS:lle ollut.

Kärppien luistin ei kulkenut ja TPS:n pelaajat ehtivät kaikkiin irtokiekkoihin ensimmäiseksi ja voittivat kaikki kaksinkamppailut.

Myös TPS:stä näki, että kaikkea ei silti pistetty peliin, kun vastusta ei ollut.

Toivottavasti Lievers ja Haapakoski ovat ennakkotietojen mukaisesti pelissä tänään ja toivottavasti Kärpät herää taisteluun tv-ottelussa.

Eilisen perusteella tänään TPS:ssä kannatttaa seurata 4-kentällistä Kiviharju-Rautee-Tuokko. Eilinen energinen esitys väsyneitä Kärppiä vastaan oli illan parasta antia ja Kärpät olivat aivan aseettomia tätä ketjua vastaan.

Paljon on pitänyt vuorokaudessa tapahtua, jos Kärpät tänään voittaa. En tietenkään sellaista toivo, mutta kunnon peliä olisi mukava TV:stä seurata.
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Toivottavasti Norrenalle tulee muutaman ottelun huili tuosta täysin järjettömästä tempauksesta, kun "mies" heitti Salmista kiekolla kasvoihin. Ottelussa Norrena sai tilanteesta 10 min ja Salminen 2 min. koska kopautti Norrenaa mailalla patjoihin. Mikkola ei saanut tilanteesta mitään vaikka löi Salmista nyrkillä päin näköä. Olisi mielenkiintoista kuulla "tuomareiden" perustelut tulkinnalleen tässä ottelun ratkeisseessa tilanteessa (TPS teki seuranneesta ylivoimasta voitto maalin).
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
http://www.finhockey.fi/12512

Siinä teille.. :)
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Tuomio oli mielestäni täysin oikea, Salminen näki varmasti, että Norrena otti kiekon räpyläänsä, joten Salmisen Norrenan patjoihin lyönti oli täysin tarpeetonta. 2 minuuttia oikea rangaistus.

Mikkola teki vain pakille kuuluvia hommia, eli siirsi Salmisen pois huitomasta maalivahtia. Ei jäähyä on oikea tuomio.

Norrenalla kärähti aiheesta, vaikkakin olisin odottanut jotain enemmän Norrenan tyylistä, esim. huitaisu Salmisen suuntaan, kuten tv:stä kuuli, Järvelän selitys turkulaisille oli: "Heitti kiekolla suoraan naamaan". Henkilökohtainen 10minuuttia oikea ratkaisu.

Selkeää oli, että Raksilassa olleet varmasti tuntevat asiat jotenkin toisin, mutta tv:stä "vain" kymmenen kertaa nähtynä tuomiot menivät oikein.
 
Viimeksi muokattu:

md17

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
periaatteessa oikeat tuomiot...

...mutta tuomarit olis voineet käyttää vähän pelisilmää, ja antaa Norrelle pienen käytösrangaistuksen, jolloin peli olisi jatkunut tasavajaalla.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
entäs Kärppien maalit?

Ei yhtään taitomaalia, kaikki säkällä tehtyjä..
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Onneksi M@arko77 jatkaa ansiokasta perustelevaa kirjoitus tyyliään täällä samaan tapaan kuin Kärppien palstallakin. Tuntuu joillekin olevan tuo divariin putoaminen (ja sieltä kabinetin kautta nouseminen) olevan ylitse pääsemätön este.

Mielestäni Mikkola ei tilanteessa "siirtänyt Salmista pois huitomasta maalivahtia" vaan täräytti Salmista nyrkillä päähän, kyllä siitä pitäisi jäähyaition ovi aueta. Jos tilannetta ajattelee yhtään loogisesti, niin tuomio oli täysin järjetön. Salminen: kopautti mailalla Norrenaa patjoihin - Mikkola/Norrena: ensin nyrkillä Salmista päähän ja sen jälkeen vielä heitetään kiekko kasvoihin. Miten tuollaisesta tilanteesta pystyy seurata TPS:n ylivoima???
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
34.26 Kärpät Kimmo Salminen Huitominen 2 min

kertoo kaiken.. Mutta lopetan keskustelun omalta osaltani. Pelicans sijoittui runkosarjassa 7., kun taas Kärpät oli 8. Lisäksi Pelicans voitti jokaisen (ok, yksi tasuri) ottelun joukkueiden keskenäisessä kamppailussa.

Muiden joukkueiden avustuksella Kärpät pleijareihin pääsi. Kuka on eri mieltä? Kärpät on hyvä ja taidokas joukkue; he ansaitsevat jokaisen voittonsa. Mutta tuomareita on helppo syyttää, varsinkin kun oma joukkue häviää (tuttu tunne myös täällä päässä).
 

Teme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Vai Kärpät pääsivät pleijareihin muiden ansiosta - eiköhän ne pisteet lasketa muistakin kuin viimeisen kierroksen matseista. Kärpillä oli kaksi tasuria Pelicansia vastaan. Pelicans oli runkosarjan 7. ja Kärpät 8. Loppusijoitus pelicansilla 8. ja Kärpillä vähintään 4. Kuka muistaa parin vuoden päästä enään runkosarjan tilastoja, koska vain loppusijoitukset lasketaan. Muilta osin ihan OK viesti...
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jatkoajan otteluraportti

<A HREF="http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?ottelu=1306&versio=raportti">Jatkoajan otteluraportti.</A>

Tiukassa paikassa nyt ollaan mutta niin on Ilveskin. Eli nämä väsyneet jengit ovat sarjoissaan 0-2 tappiolla, ja siitä ei ole kuin yksi suunta: ylöspäin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös