”Liian hyvä liigaan” –pelaajat 2024–2025

  • 15 201
  • 86

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
En mä kyllä osaa sanoa että onko ensi kaudella yhtäkään. Lasch ja Turunen varmaan lähimpänä näin ennakkoon.

Sitten on tätä osastoa, kun kaikkien taivaan kappaleiden ollessa kohadallaan ja kaiken potentiaalin mitä joskus on väläyksittäin nähty, niin tulee mieleen Kristian Vesalainen, Wiljami Marjala, Ben Tardif, Jacob Stenqvist ihan esimerkkeinä. Heiltä on kaikilta nähty hemmetin hyvää tekemistä, mutta näiltä voisi mun mielestä odottaa vielä hurjan paljon enemmänkin ja on näitä varmasti muitakin.

Eli olisihan se kiva nähdä jos joku tai jotkut onnistuisivat vetämään 75+ pinnan kaudet ja pelaamaan samalla tasaisen kauden.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Mälsä pierumäki kiekko.
Ei niitä oikein mielestäni ole. Joku on täällä siinä hetkessä erinomainen ja toinen taas ei. Joku ennalta kovan tullessa Suomeen ovat odotukset pilvissä. Tulos voi kuitenkin olla täysi floppi. Toisaalta voit tehdä Danforthit ja pelata itsesi läpi parissa kaudessa olemalla aika ylivoimainen. Tuliko Dannysta NHL tähti? Ei ainakaan vielä toistaiseksi. Olisiko ollut sitä vaikka Sveitsissä? Ehkä, mutta sitä ei tiedetä.

Yksi mikä on varma, niin kyllä Liigassakin joutuu ihan kunnolla töitä paiskimaan. Ei tämä vielä mikään jämäliiga ole. Uudistusta tietysti tarvitsee, mutta se on toisen ketjun juttuja.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Ainakin tuolla toisella kaudellaan menisi tähän kategoriaan mielestäni.

Mielestäni Joly on viime vuosilta paras esimerkki tähän määritelmään. Ihan ylikylän ukko liigaan ja Sveitsissäkin 48 pinnaa ekalla kaudella

E. Ylempänä mainittu Danforth mielestäni samalla tavalla "liian hyvä Liigaan"
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Mielestäni Joly on viime vuosilta paras esimerkki tähän määritelmään. Ihan ylikylän ukko liigaan ja Sveitsissäkin 48 pinnaa ekalla kaudella

E. Ylempänä mainittu Danforth mielestäni samalla tavalla "liian hyvä Liigaan"
Tuolloin koronakaudella noita oli alkukaudesta useampiakin, mutta noiden jälkeen tosiaan Joly on ainakin omaan makuuni viimeisin liian hyvä pelaaja liigaan.
 

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko tämä se kevät kun se oli koko ajan jäällä?
Onhan toki. Eikä edes näyttänyt tuntuvan missään. Panin merkille yhden oman pään pyörityksen missä kirves jauhoi pari minuuttia Kärppien päädyssä. Junttila esim. näytti pyörityksen lopulla että jalat ovat täysin lyijyä ja ei pysty muuta kuin seisomaan paikallaan. Donskoi katkoi syötön, kävi viemässä kiekon toiseen päähän, ja siellä se sentään siltä otettiin pois, kun ei se nyt sentään niin mehuissa ollut että olis päässy sooloilemaan läpi, eikä ollut ketään kenelle syöttää kun omat eivät kerenneet vaihtoaitiosta kentälle kun muu viisikko puuskutti sinne niin hitaasti. Ja sitä seuraavassa vaihdossa ihan normaalin vaihtorytmin mukaan vauhti oli taas ihan kuin sitäkään pyöritystä ei olis tapahtunut ollenkaan, vaikka muilla selvästi painoi vielä jaloissa. Oli ihan heittämällä koko liigan kovakuntoisin mies.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös