ÄTPPOMK Online 24h – raportoi tänne tönimisistä!

  • 325 837
  • 2 488
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Viimeksi muokattu:

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Äänestin jo. Mielestäni tämänhetkinen ~25% ääniosuus on hävettävän pieni kun vastuskin on luokkaa seniloitunut grappan litkijä, hiussiirteitä käyttävä makkaramiljoonien tuhlaaja ja Alexander Stubbin geeneistä sen huonomman 50% luovuttanut. Mitään Virmasia en viitsi edes mainita. No, itse asiassa taisinkin mainita, mutta U get tha point.

Olisi siinä oligarkeilla karkit väärässä kurkussa ja olit hukassa kun alkaisi suomenkielistä faxia pukata datshalle. Ei paljoa balalaikat pian soisi kun Sir kouluttaisi.
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
No voi helvetti. Nythän se selvisi, minkä takia Jokipoikiin on viime vuosina lappanut latvialaista ja liettualaista pelaajaa ovista ja ikkunoista. Penttihän se siellä on käynyt verkostoitumassa tulevaisuuden haasteita silmälläpitäen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Halojaa! Ilmoittaisin törkeästä tönimistapauksesta:

Valittujen Palojen syyskuun numeron kannessa haukutaan takatukkaa kamalana muotivillityksenä. Lehdessähän selvästi tönitään The Sir Fööniä. Olisiko tässä peräti hevosenpäätervehdyksen paikka?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Alert alert!!

Laitetaan tänne sama kuin HIFK-puolen Penailua-ketjuun. Jokaisen Pena-henkisen kansalaisvelvollisuus on kuunnella tämä kyseinen podcast:

Kättä lippaan ja korvat hörölle. Legendaarista kamaa ja ihan tuoretta. The Pena Nyholmin & Rantasen haastateltavana:

Total Hockey Forever Pena Matikainen

Snif, mitä settiä!

1.9.2012 -tapahtumista: "Pakko myöntää, että en olisi pystynyt katsomaan sitä läpi sormien. Messagea olisi mennyt takaisin jossain vaiheessa."

Ja toimittajakaksikko muistelee, että The Pena oli tasan ainoa seurajohtaja/ valmentaja, joka ei koskaan itkenyt siitä, mitä hänestä lehteen kirjoitettiin. Aina pystyi seuraavana päivänä menemään HIFK:n treenejä katsomaan, koska -toisin kuin luultiin- Pena katsoi aina eteenpäin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Mun mielestä tuo Nyholmin faxi-kyssäri haiskahti lähes tönimiseltä.

The Sir vastasi, että "se on verkonpainona" ja voisin vaikka vannoa, että Nyholmin pelokas nielaisu oli kuultavissa tämän jälkeen. Sehän oli Penalta selvä ilmoitus siitä, minne hän sijoittaa asiat/henkilöt, joille ei ole just nyt käyttöä.
 

scholl

Jäsen
Joutsenet ovat muuten nyt Pentin puolella. Metro-lehden sivuille on linkki otsikolla: Joutsenet pitävät Penttiä ystävänään – katso hellyttävät kuvat.

Itseasiassa joku joutsenmerkkikin on olemassa. Se on siis Pentin ystävien merkki. Kenties ÄTPPOMK-klubin tunnus.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Penttiähän tönitään!

Siis mitä?!

Miltei kymmenen tuntia jo kulunut, eikä tätä mestarivalmentajan, nykyisen nuorten maajoukkuevalmentajan, mutta sir Penaan verrattuna täyden housun suorittamaa valtavaa tönimistä ole raportoitu jo? Kyllä tästä lausunnosta jo pitäisi ainakin osittainen hevosenpää pistää matkaan:
Jatkoaika: Kivi manasi jäähyjä: "Kuin Pena pistäisi luistimet ensi kertaa jalkaan"

Lisäksi, onko tämä nyt mennyt kaikilta ohi?
Pohjois-Korea uhkauksen faksilla - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

Pohjois-Koreassakin on ymmärretty mikä on tehokkain viestintäväline. Vai onko Pena rakkaan johtajan takana? Itse olen vahvassa uskossa, että Pena on päättänyt hoitaa homman kotiin ja kuiskuttaa tällä hetkellä jatkuvasti "Lähe menee viel ku ehit" rakkaan johtajan korvaan. Eiköhän se siitä tokene ja Pohjois-Korea muutetaan vapaaksi Penalandiaksi hyvinkin pian.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
imgur: the simple image sharer

Onko tämä nyt kunnianosoitus vai vakavanlainen Pentin tönimistapaus?
Mielestäni yksi suurimmista kunnianosoituksista, mitä voi edes ajatella! Noin legendaarisessa sarjakuvassa ei mainita muita kuin yhtä legendaarisia merkkihenkilöitä. Erityismaininta hahmon näyttävistä viiksistä ja varsinkin takaruoskasta.
 

Stigu

Jäsen
Kuulin eilen telsusta tarinan, jonka on TÄYTYNYT tapahtua Sir Pentille.

Eli Sir Pentti köpötteli taas kerran tammikuun viimeisen päivän illan viimeisinä tunteina Toimiston faksihuoneeseen lähettelemään faksia akselille Tsekki-Etelä-Afrikka-Unkari. Jostain piti heti saada mottipäisellä summalla vahvistuksia Scissonsin ja Hurtajin seuraksi.

Vähän ajan kuluttua Sir Pentti palasi IFK:n toimiston kirjastoklubihuoneeseen, jossa Frank ja Kife siemailivat konjakkia.
" Vittu ei toi meidän faksi toimi taaskaan! Kun lykkään sinne paperin, se tulee toisesta päästä ulos."
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Penan frendi Ape otti ja kaatui olympialaisten avajaisissa ja siitä sitten kuittailtiin muutamissa lehdissä - täyttyykö välillisen tönimisen tunnusmerkit? No, Ape otti tilannetta haltuun tänään toteamalla että haluaa jazzia Itävallan joukkueen pelaamiseen. "Jääkiekon pitäisi olla kuin jazzia. On teema, mutta voit improvisoida sitä". Ei mulla muuta.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joku Bulldog (liekkö nimestä päätellen Penan tuliainen keski-Euroopan scouttaus matkalta) halventaa Sir Penaa huonoimmaksi toimitusjohtajaksi, "Huonoimmat toimitusjohtajat kautta aikain" ketjussa.

Eikö poika saanut peliaikaa vai mistä moinen katkeruus?

No just, tönimisen tunnusmerkit täyttyvät selvästi. Sir Pena oli toimitusjohtajana jotain kaikkia nykyisiä liigajoukkueiden toimareita suurempaa. Kenelle nykyisistä toimareista tulee 200 puhelua päivässä ja kuinka moni on joskus koutsannut jonkun joukkueen olympiamitalille, häh? Turha yrittää saada kaverin housuja paskaisiksi, jos omat housut on jo paskassa (tää ei ollut sulle mitään, arvoisa Bulldog).
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Litteäpäisiä tollukoita on ympäri Suomea ja maailmaa. Jos kaikille lähetetään irtileikattu hevosenpää, niin jossain vaiheessa ne loppuvat kesken ja niityillä kirmailee sokkona itseään telovia päättömiä hevosia. Pitäisikö vastaanottajia pyytää pistämään hepanpää pakastimeen ja palauttamaan jossain vaiheessa tai siirtyä käyttämään korvikkeita?
http://www.sarilahtinen.net/Keppihevosia.jpg
Yllä olevan mukaisia päitä voi itsekukainen väsäillä ja mukaan voisi liittää puolen litran purkin naudan verta.
Naudan veri on inhaa, mutta terveellistä. Koostumus sisältää jopa 90 prosenttia proteiinia.
 

Mad E

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuomas Virkkusen mukaan Pena on kateellinen Messille. Kyllähän tilanne on just päinvastoin.

Barcelona- Man City pelin alkuseremonioissa näytettiin kun Messi pureskeli isosti jotain ja selostajan kommentti oli "nyt on Messillä sellaiset Hubba Bubbat suussa että fööni Matikainenkin olisi kateellinen".
Hieno ele Messiltä kunnioittaa Mestaria.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Achtung, Alarm! Markkinoille on tullut flunssalääke, joka saattaa jopa parantaa flunssan. Lääkkeen nimi on Tamiflu! Nyt tarvittaisiin vastaava lääke, jotta The Pena ei tipahda julkisuuden valokeilasta Don Tamin halpamaisen, julkisuushakuisen tempauksen vuoksi.

Mikä olisi sopiva vastaisku - Penaherpes?
Lääkesalva, joka parantaa herpeksen lisäksi akne- ja alkoholiongelmat sekä varpaissa esiintyvän ikävän kynsisienen ja jopa maistuu hyvälle?
Slogan: Penaherpes hellii eturauhastasi jopa paremmin kuin vaimosi etusormi?!

Nyt tarvitaan ideoita ja mahdollisimman pian, sillä Tamin tuote on jo valmis ja markkinoilla.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös