ÄTPPOMK Online 24h – raportoi tänne tönimisistä!

  • 325 256
  • 2 488

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koulutusvideot

Suoritin viime yönä itsetutkiskelua katsoessani yhtä kerhon virallisista koulutuselokuvista. *Isku pakaraan*... jah, jah, Ich komme, Ich komme... jetzt, jetzt... ahh, Du bist meine...

-"Vittu, se kouluttaa sitä!"- oli ainoa mieleeni tullut asia.

Jokaisen itseään kunnioittavan ihmisen on siis suoritettava meditaatioita kyseisten koulutuselokuvien parissa. Elokuvat sopivat muutenkin kaikille Penoille, niistä voi bongata sekä mirrin että kangen.

Lopuksi varoitus kaikille optimisteille: Kankea kostoksi, rasvattuna tai ilman.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Re: Re: Mitäs tämä on?

Viestin lähetti JHag
Eräs jäsenemme herää huomenna hevosenpää vieressään. Järjestön sisältä tulevat iskut ovat huomattavasti vakavampia kuin ulkoa saapuvat provot, se on totta.
Hyvä. Luopioiden pitää saada muistutus Pentin mahdista.
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
SORRY ININÄNI.

Tarkoitukseni oli puolustaa Penttiä heti kättelyssä kun joku per*kle pitää takatukkaisuutta syynä ärsyttävyyteen. Muotoilin asian huonosti ja suoritan rangaistuksena 50 punnerrusta. Sen jälkeen jatkan päivystystä nyrkkirauta tanassa uuden föönini käyttöohjetta selaillen. Ja luon tuikeita ilmeitä palstalle.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Mitäs tämä on?

Viestin lähetti JHag


Joko meillä nyt alkaa tämä "taistolaiset - enemmistö" -jakautuminen? Huh. Eikä minuakaan ole maltilliseksi yleensä mainittu.:D

Olkaa huoletta jäsenet. Minullekin on opetettu täällä palstalla mm. yhden lukiolaisen toimesta diplomatian sääntöjä. Uhkailu on ikävä asia, miksi siis tuhlata aikaa moiseen, kun voi mennä suoraan tekoihinkin? Joten se mitä sanon, ei välttämättä ole se, mitä teen.....get it.

Eräs jäsenemme herää huomenna hevosenpää vieressään. Järjestön sisältä tulevat iskut ovat huomattavasti vakavampia kuin ulkoa saapuvat provot, se on totta. Oivalle pinnat tarkkaavaisuudesta.

Hyväksyn mukisematta tämän selvityksen ja ilmoitan pysyväni tiukasti ruodussa. Ilman sarvia ja hampaita,

Oiva
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
TTTTT: Asia kunnossa. Tosin nyt on yksi hevonen menettänyt päänsä turhaan. Ja vielä takatukkainen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Johtokunnan jäsen Johannes ilmoittautuu. Olen ollut vähän uutispimennossa. Nyt, kiitos Elisan, olen taas back in business.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelotteesta!

Elokuvista oppineena ehdotankin, että jokainen menee kokovartalopeilin eteen ja harjoittelee ilmaisemaan todella vakuuttavasti:

*aa ju tookin tu mii???, aa ju rili tookin tu mii???* samalla vilkuillen taakseen onko tilassa ketään muita?

Myös Kummisedän useat elkeet sopivat brändiin loistavasti. Olenkin jo alkanut totutella olemaan pingispallot poskissa. Kyllä siihenkin tottuu. Perheen juniori vaan ihmettelee, kun yritän selittää, että *isi harjoittelee*. Äsken rupesi itkemään, kun näki mut. Mä koulutan siitä vielä kelpo jäsenen!
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
JHAG: laitetaan se pollen pää pakkaseen ja tehdään takapäästä metukkaa. Se maistuu erinomaiselta lörtsyjen kanssa. Sitä paitsi omatekoisella metukkapötköllä on mukava takoa vihulaista kaaliin ja sitä käyttäen tulee mielenkiintoisempaa luettavaa aina niin tylsiin poliisin tutkintapöytäkirjoihin.

Ja sitä paitsi, voihan niitä pötköjä tunkea sitten näiden epäilemättä homohtavien Pentin -mollaajien hanureihin. Vaikka poikittain.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mikä tää juttu on

En kyllä usko, että tamperelainen diplomaatti olisi syönyt hevoselta pään. Olisi sellaisesta jotain uutisissakin mainittu, mikä tämä juttu nyt oikein on? Enkä usko, että kuumaverisimmätkään ravurit harjaansa föönäisi jossain linnassa jossa on 187 huonetta ja kilometrien pituinen uima-allas. Ootte tainneet saada auringonpistoksen, lapsiakin itketätte...

terv.koo
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Viestin lähetti JHag

Italiassa rauhallista, Risa?

Jep! Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto (tämä ei tietenkään koske Berlusconia) !

Ilolla olen merkille laittanut kuinka PENAILUN ilosanoma on tavoittanut myös nämä vilkkaat välimerenihmiset. Varsinkin varttuneemman miesväestön keskuudessa kunnon Takatukka elää ja voi hyvin. Odottelen vielä kuitenkin perusteellista valaistumistani ja Pentin ilmestymistä minulle unissani. Sen jälkeen varmaankin olisin kykenevä levittämään sanomaamme sujuvasti kaikilla maailman kielillä...

Kyllä täällä valppaana pysytellään ja raportoidaan välittömästi kun siihen tarvetta ilmaantuu!
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jälleen neljän aikoihin havaittavissa ikävää tönimistä ja klubin aliarviointia IFK ketjussa..
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aurinkotuuli

Kyseinen heppu on taas alottanu tönimisen HIFK:n ketjussa,ja tällä kertaa töniminen kohdistuu ÄTPPOMK:iin.Nyt survotaan se jätkä suohon:mad:
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kapa76 ilmoittautuu.

Ei mitään merkittävää huomiota Helsingin kattojen yllä. Mutta jatkan haukkamaisella katseellani pääkaupunkimme tarkkailua vielä 3 viikon ajan yötä päivää ja palaan taas syksyllä pääkallopaikalle. Kesäksi perustan länsirannikkolle uuden ÄTPPOMK:n toimipisteen 4 kuukaudeksi. Pitäkää Helsinki puhtaana ja jakaa penaltia jos tarve vaatii. Piuhat nettiin minulta menee poikki tuoksi 4:ksi kuukaudeksi ja anon lupaa johtokunnalta toimia tuon ajan omin päin länsirannikolla, mutta tietenkin ÄTPPOMK aatteen mukaisesti.


Pentti is allways in my mind.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rauhallista Espoossa. Mitä nyt yksi urpo oli ostamassa Karjalaa Essolla. Annoin mennä, alamittainen.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Itä-Helsingissä rauhallista. Nuoret räkänokat olut- ja muiden pullojensa kanssa pyörivät, mutta niistä ei vaaraa Pentille ole - etenkään nyt, kun klubilaiset valvovat Pentin hyvinvointia täysin valtuuksin. Onko muuten annettu mitään lakialoitetta Arkadianmäelle siitä, että Pentin tönimistapauksissa (myös väärissä hälytyksissä/epäilyissä) käytetyt keinot kuuluvat pakkokeinolakiin ja ovat jokaisen kerholaisen oikeus (ja tietysti velvollisuus)?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Myös Granissa rauhallista, mikä yllätys. Yksi tyyppi mesosi ylioppilaslakki päässä Granin suhteellisen vilkkaalla taksitolpalla. Kuuntelin tarkkaan, ei ollut Pena-vastaisuutta, ennemminkin myönteisyyttä.

Tallinnassa on joku vittuillut Penalle, sain juuri raportin paikallisesta soittoruokalasta. Asia korjattiin viipymättä, paikalla oli järjestömme edustaja. Vittuilija luuli olevansa turvassa mamme rajojen ulkopuolella. Lapsellista. Amatöörimäistä.
 

Matwee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Liverpool FC, Suomen maajoukkueet
Täytyy näin ulkopuolisena raportoida teidän tietoonne tämänpäiväinen epäilyttävä yritys tehdä KASA Pentin päälle. Nimittäin olin Helsingin Hietsussa frisbeetä nakkelemassa, kun epämääräinen joukkio teini-ikäisiä tyttöjä ja poikia teki kasan. Aluksi olin näkevinäni pentin kaljun kiiltävän kasan alimmaisena, mutta lähemmin asiaan tutustuttuani se osoittautui jonkun hiphop sceneläisen vasta ajelluksi kaljuksi. Samoin joku löysiin vaatteisiin pukeutunut heppu örisi jotain epämääräsitä rannan läheisessä pusikossa, mutta tilanne osoitattui vääräksi hälyytykseksi. Pentin niemeä ei mainittu vittujen perseiden sekä helevettien joukossa, joten ei syytä huoleen. Pusikoissa kiroileva nuorisomme selvästikin omaa terveen asenteen Penttiä kohtaan. Hyvä nuoriso rannan läheisissä puskissa!

Syytä lienee kuitenkin varoittaa Penttiä ja järjestöänne tästä piilevästä rantojemme vaarasta - siis kasaa tekevistä teineistä.

Edit: Mutta sitten vasta heräsin todellisuuteen ja tajusin että eihän Pentillä mitään kaljua ole. Saattoi Pentti siis olla siellä kasan alla, nimittäin olin havaitsevinani lievästi kihartavaa kultakutria kasan alaosassa. Ottakaa asia selvitykseen pikimiten..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Rauhallista on...

...vaan voisko joku vapauttaa mut vahtivuorosta?

Risalle lupasin, että hän voi laittaa pään tyynyyn, seeyou@jäähalli vahtii. Nyt kaipaan itse uutta kipinämikkoa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Rauhallista edelleen...

Nyt on kyllä pakko luovuttaa. Peti kutsuu.

Pyydän syvästi anteeksi johtokunnalta ja kaikilta veljiltä, jos joku tönii Penttiä, ennen kuin seuraava veljeskuntamme jäsen ehtii paikalle.

Kaikkensa tehneenä

seeyou@jäähalli
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Unet kaikkosivat...

...joten vlad valvoo ja puolustaa Penttiä ja ÄTPPOMK:n etuja parhaansa mukaan. Pesäpallomaila on käden ulottuvilla mahdollista koulutustarvetta huomiolla pitäen... siihenhän se junttipelin maila mainiosti sopiikin.

Samalla avarran mieltäni parhaan mukaan penttismille ja käyn itseni kanssa hyvin penttimäisiä filosofisia keskusteluja aiheen pyöriessä "vittu sä koulutat niitä" ympärillä. Haluni on kova kasvaa Pentin veroiseksi kouluttajaksi mutta se lienee mahdotonta koskapa on vain yksi ja ainoa Pentti, yrityshän on tärkeintä ja kaikkensa antanutta ei sovi tuomita.

Pentti on tärkeintä!

vlad#16
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Punaiset_lasit ilmoittautuu vahtivuoroon työnantajansa kustannuksella. Rauhallista näyttää Helsingissä olevan. Ihmiset viettävät harrasta pyhäpäivää odottaen välieräottelua Venäjää vastaan, todennäköisesti koffia siemailen. Tämä näennäinen rauhallisuus ei saa kuitenkaan antaa herpaantumiselle sijaa. Kierot Pentin tönijät saattavat härskisti käyttää pyhäpäivää hyväkseen löytääkseen sopivan raon Pentin mollaamiseen. Ei onnistu! Muistutan, että näen laseineni kauas...
 
Täällä jossain ihan rauhallista ja kaikki hyvin. Eksyksissä, kuten tuo "loistava" hahmo Aimo Surakka raportissaan mahdollisesti sanoisi. Takatukka kasvaa kovaa vauhtia ja Pena-malliin purkkaa mällätään oikein kunnolla. Koska en pidä KOF...siis koska en noin yleisluontoisesti ole oluen ystävä, niin haukunkin kaikkia muita oluita kuin KOFFin brändin vahvistamiseksi. Kaikki hyvin todellakin.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
on hiljaista. aivan liian hiljaista....

ÄTPPOMK valvoo myös pyhäpäivisin.

Oulussa ei mainittavampaa Pena-vastaisuutta. Mikä LUONNOLLISESTI herättää suuria epäilyksiä.

Soluttautujia? Taidanpa pitää silmällä tuota oivallisen pahamaineista humanistitoveria.... trust no one!
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mina kontrolloin Pentin kohtelua ulkomailla, kaikki on sujunut rauhallisesti. Kiekkoa en telkkarista nae joten vartioin tiiviisti myos pelin aikana.
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tyyntä myrskyn edellä?

Nyt on aivan liian hiljaista ja olenkin aloittanut jo valmistautumaan Penacon1 hälytystä varten. Vuoden Koffit, takatukka kiilloite, vuoden Jenkit (xylitol), 2 kissaa, Video : Sä koulutat niitä), Lämäri leffa, 122 tykki järeämpää sotaa varten, lisäksi muuta kilpavarustelua, joka vastaa Usa:n armeijaa.

Tatzka: Seuraavan tunnin valvon tapahtumia täällä ja sitten menen lenkkipolulle vahtimaan Penan etuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös