Ässien ulkomaalaispelaajat kaudella 2009–2010 – toppeja vai floppeja?

  • 42 389
  • 117

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Minä näen Pirosin kohdalla vain yhden ongelman ja se on keskenkuntoisuus. Lukkoa vastaankin ekassa erässä peli kulki ihan hienosti ja vauhdilla. 2.erän puolivälin jälkeen meni taas seisoskeluksi ja aina ensimmäisenä vaihtoon. Laitetaan Kamil ajamaan kuntopyörää niin kyllä alkaa kohta tulostakin tulemaan. Kamil ei ole muuten joukkueen ainut keskenkuntoinen kaveri tällä hetkellä, mikä ei ole hyvä asia.

Pirosin mahdollisiin mielialan vaihteluihin ja masennukseen tulee onneksi perjantaina parannus kun tyttöystävä muuttaa Poriin..
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Piros

Yksi oikein positiivinen huomio Piroksesta Luggu- pelin perusteella tehtiin. Mies taisi kaapia n. 90% aloituksista itselleen. Oliko sitten Raumalaisten huonoutta, mutta tämä oli pitkästä aikaa positiivista joltain patanutussa.

Kyllähän tässä muu materiaali vähän syö Piroksen vahvuuksia. Mikäli meillä olisi 1..siis yksi...puollustaja joka pystyisi laukomaan syötöstä YV:llä johonkin muuallekin kuin vastustajan kärkikarvaajaan, olisivat YV- tilastot hieman erimoiset. Hienosti mies löytää viivan ja tekee itse tilan viivalle.

Selvästi mies on myös tosiaan keskenkuntoinen. "Hiukan" ukko kakkoserässä jo nojaili polviinsa vaihtoon mennessä.

Hankkikaa nyt herranjestas se maalintekijä ykköseen ja kunnon YV- pakki, niin Piros näyttää heti aivan erilaiselta. Yksi 300 000 € sinne tai tänne. Olisi se mukava vähän pärjätäkkin välillä. Kyllä tolla jengilläkin tullaan vielä siitä kymppi- paikasta taistelemaan..mutta joskus voisi voittaa enemmänkin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Selvästi mies on myös tosiaan keskenkuntoinen. "Hiukan" ukko kakkoserässä jo nojaili polviinsa vaihtoon mennessä.

Tuo pelkästään pitäisi olla potkujen syy. On suorastaan huvittavaa, että Ässien kalleimmat miehet (Piros, Määttä) ovat täysin rapakunnossa liigan alkaessa. Tietty Piros on ihan nevahööd-tasoa ollut muutenkin, mutta vaikka olisi rupusarjoja pelannut koko ikänsä, luulisi sen verran olevan ammattiylpeyttä, että edes yrittäisi päästä kuntoon. Siihen kyllä riittää pari kuukautta jos lähtötaso on ollut edes jokseenkin siedettävä. Määttä taas on Määttä.

Onko ongelma sitten pelaajissa vai valmennuksen auktoriteetissä... Se lienee toinen juttu.
 
Kaikesta näkee, että olet todella hyvin perillä jääkiekkoon liittyvistä asioista ja tuot niitä hyvinkin järkevällä tavalla esille tällä palstalla. Vaikka viisas oletkin, niin kannattaisiko kuitenkin odottaa nyt vielä hetki, ennen kuin vetää lopullisia johtopäätöksiä Piroksen ja Damonin välisestä tasoerosta!


En ole vetänytkään mitään lopullisia johtopäätöksiä herrojen välisestä tasoerosta. Pirosilla on eväät parempaan. Siksi hänet kai hankittiin.
Tulosta pitäisi kuitenkin tulla, koska palkka on sitä luokkaa. Piros on taitava kikkalija, mutta Damonin taisteleva asenne miellytti minua enemmän.

En usko, että parasta tulosta saadaan pelkällä odottelulla. Huonoihin suorituksiin pitää reagoida. Sen verran toki Pirosia puolustan, että hän ei ole ainoa mokaaja ja kenties viime kauden Ässissä hän olisi saanut parempaa jälkeä aikaiseksi.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Rautakalliosta on sinulle selvästi jäänyt vakava trauma. Ehkä kannattaisi puhua asiasta jonkun ammattilaisen kanssa...

Ei, vähän vain rassaa etenkin valmentajapuolella Suomessa harrastettava jatkuva kierrätys. "Se on valmentanut jossain ennenkin, kai se on hyvä"-tyylinen ajattelu ei anna nuorille valmentajille koskaan todellisia mahdollisuuksia näyttää osaamistaan kun jostain naftaliinista kaivetaan monta tilaisuutta saanut ja lähes yhtä monta hukannut kaveri vain siksi "että on se ennenki".

Rautakalliota vastaan mulla ei ole yhtään mitään, mutta miehen palkkausta SM-liigaseuran päävalmentajaksi vuonna 2009 vastaan hyvinkin paljon.
 

passenger

Jäsen
Tämä Pirosin dissaaminen on saanut jo hupaisia piirteitä. Kaveri on molemmissa peleissä luonut oivalluksillaan lukuisia maalintekopaikkoja ja kilometrin päästä näkee että kyseessä on hieman eri kaliiberin kaveri kuin esim. Markku Tähtinen. terveisiä Max Powerille tästä.. :) Itse nautin seurata Pirosin kaltaista pelaajaa, joka on luontaisesti luova pelaaja. Tuntuu että Porissa on aina tiettyjen pelaajien kohdalla nähty vain se mitä halutaan nähdä. Myös kaverin palkkapussin suuruus on saanut jännät mittasuhteet keskusteluissa. Jos nykypäivänä halutaan se lähtökohtaisesti valmis ykkösketjun sentteri se maksaa sen 150-200 tuhatta euroa. Eri asia on tietysti ottaa arvalla se uusi "damon". Näihin pelaajahankintoihin vaikuttaa monet asiat, jotkut täällä ajattelevat sen käyvän kuin konsolipeleissä ikään.

Suurin ongelma Ässissä on edelleen jo veron peräänkuuluttama roolitus. Kentälliset on rakennettu mielestäni lähtökohtaisesti väärin. Asiaa vaikeuttaa tietysti se, että joukkueessa ei oikeastaan ole hyvin laukovaa laituria, ehkä varauksin Huhtala. Oikeastaan ei ole yhtään hyvin laukovaa pelaajaa ollenkaan.

Ihmettelen veron tavoin valmennuksen ratkaisuja ketjujen ja erikoistilannekokoonpanojen kokoamisesta. Materiaalin ollessa nykyinen, tämä roolituksen tärkeys korostuu entisestään. Toivottavasti seuraavaan peliin nähtäisiin joitain muutoksia kokoonpanossa.
 

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Tosiaan, hymyssä suin saa lukea tätä Piros-keskustelua. Kesällä huudellaan, että "nyt Hirsi euroja pöytään ja pelimiehiä Poriin". Sitten kun hankitaan pelaaja, joka oletusarvoltaan on se ykkössentteri ja nauttii myös sen mukaista palkkaa, aletaan kitistä. Kuka olisi tahtonut Markku Tähtisen ja Derek Damonin kauden 09-10 Ässiin Piroksen sijasta, vaikka näiden kahden pelaajan yhteenlaskettu palkka olisi varmaankin pienempi kuin Pirosilla. Aivan. Ei kukaan.

Riskejä täytyy ottaa pelaajarintamalla, jos tahdotaan jotain joskus saavuttaa. Piroksen hinnalla tuskin olisi kovempaa pelimiestä saatu. Annetaan tsekille nyt edes 10-20 ottelua aikaa näyttää ja lytätään sitten.
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Suurin ongelma Ässissä on edelleen jo veron peräänkuuluttama roolitus. Kentälliset on rakennettu mielestäni lähtökohtaisesti väärin. Asiaa vaikeuttaa tietysti se, että joukkueessa ei oikeastaan ole hyvin laukovaa laituria, ehkä varauksin Huhtala. Oikeastaan ei ole yhtään hyvin laukovaa pelaajaa ollenkaan.

Komppaan. Piros järjestelee kyllä vaarallisia paikkoja, mutta kuka ne laittaisi sisään? Mielestäni rosterissa ei ole sellaista suoraviivaista laukojaa jonka laukaus ei ole tuuripyssyn luokkaa. Mavella laukaus osuu kyllä maaliin, mutta ei ole tyypiltään sellainen joka hakisi aktiivisesti vetopaikkaa, vaan hakee paikkoja joista pääsee kieputtelemaan. Saa kyllä näistäkin todistetusti aikaan maaleja, mutta ei auta Piroksen kanssa samassa kentässä.

Markkinoilta varmasti löytyisi sopivia pelaajia. Esim. Motivoitunut maalintekijä eli Dalla, tai Tommi Hannus... Mahtavatko sitten tulla sellaisella palkalla mihin taidot edellyttää. Tai sitten hakea jonkinmoisella riskillä nettiscouttauksella jotain arpajannuja, kuten Detroitista vapautettu Austen Fyten (18v) tai Anze Markovic slovakian pääsarjasta (ja etsii mahdollisuutta ulkomailta).
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä Pirosin dissaaminen on saanut jo hupaisia piirteitä. Kaveri on molemmissa peleissä luonut oivalluksillaan lukuisia maalintekopaikkoja ja kilometrin päästä näkee että kyseessä on hieman eri kaliiberin kaveri kuin esim. Markku Tähtinen. terveisiä Max Powerille tästä.. :) Itse nautin seurata Pirosin kaltaista pelaajaa, joka on luontaisesti luova pelaaja. Tuntuu että Porissa on aina tiettyjen pelaajien kohdalla nähty vain se mitä halutaan nähdä. Myös kaverin palkkapussin suuruus on saanut jännät mittasuhteet keskusteluissa. Jos nykypäivänä halutaan se lähtökohtaisesti valmis ykkösketjun sentteri se maksaa sen 150-200 tuhatta euroa...

Jos olisin mukahauskuuttelija, sanoisin ymmärtäväni sinun mieletymyksesi Pirokseen, teillä on sama parturi... Mutta kun en ole, niin en sano.

Piros on pelannut Ässissä kymmenkunta täysmittaista peliä, eikä ole vakuuttanut. Valitettavasti tilanteiden luominen tai luova peli ei riitä vaan tulosta täytyy tulla. Itse en välttämättä kyseenalaistaisi roolistusta vaan kysyisin mihin rooliin Piros hankittiin? Keitä Alpo ja Pena miettivät Piroksen rinnalle?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Piros on pelannut Ässissä kymmenkunta täysmittaista peliä, eikä ole vakuuttanut. Valitettavasti tilanteiden luominen tai luova peli ei riitä vaan tulosta täytyy tulla. Itse en välttämättä kyseenalaistaisi roolistusta vaan kysyisin mihin rooliin Piros hankittiin? Keitä Alpo ja Pena miettivät Piroksen rinnalle?

Ykkösketjun pienin ongelma on Piros, seuraava on suoraviivaisen, hyvän laukauksen omaava laituri ja pahin probleema on herra Pilates. Ymmärrän kyllä Mave-fanituksesi, mutta herran intohimo tuntuu olevan enemmän Kalafornian puolella kuin kaukalossa. Viime kaudella Maven saamattomuus oli kokonaan osaamattoman valmennuksen syytä, kenen vika tällä kertaa? Vai onko syypää edelleen Alpo Suhonen? Jaksat hokittaa tuota Pirosin palkkaa, mutta ei Markokaan tietääkseni erkkaripalkalla pelaa?

Nimenomaan roolitus tuossa on nyt ihan päin vittua. Kuten melkein koko joukkue. Itse laittaisin Salmisen ja Huhtasen Pirosin rinnalle. Ei ainakaan huonommaksi voisi mennä. Sakella riittää äly Khamilin kanssa pelaamiseen ja Huhtanen tuo suoraviivaista maalille ajamista ja duunia. Ja kun koutsit saisivat taottua Hupille, että luovuttaa suosiolla kiekon Sakelle ja Pirosille. Jos se Huhtasenkin ketsuppipullo aukeaisi.

Ja Penttihän sanoi Pirosin hankinnan yhteydessä, että hänen ympärilleen kasataan nimenomaan nuorista laitureista ykkönen.

Niin ja hei, harjoituspelit on nyt jo pelattu tältä kaudelta ja nyt on liiga käynnissä. Niihin on ihan turhaa enää vedota. Mutta Rocky ei usko ketjumuutosten auttavan mitään, joten se siitä. Onneksi Mave on päässyt Mamba-Ollin kanssa pois Suhosen koirankopissa ja fiilis on hyvä. Näkyy hienosti kaukalossa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ykkösketjun pienin ongelma on Piros, seuraava on suoraviivaisen, hyvän laukauksen omaava laituri ja pahin probleema on herra Pilates. Ymmärrän kyllä Mave-fanituksesi, mutta herran intohimo tuntuu olevan enemmän Kalafornian puolella kuin kaukalossa. Viime kaudella Maven saamattomuus oli kokonaan osaamattoman valmennuksen syytä, kenen vika tällä kertaa? Vai onko syypää edelleen Alpo Suhonen? Jaksat hokittaa tuota Pirosin palkkaa, mutta ei Markokaan tietääkseni erkkaripalkalla pelaa?...

Pena ja Alpo halusivat pitää Maven joukkueessa vaikka hän itse olisi suostunut siirtoon tammikuussa. Tällöinhän heidän pitää ottaa myös Mave huomioon, kun joukkuetta rakennetaan. Vai oliko tarkoitus peluuttaa Mavea nelosessa?

Edelleen Piroksen täytyy nostaa tasoaan.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Pena ja Alpo halusivat pitää Maven joukkueessa vaikka hän itse olisi suostunut siirtoon tammikuussa. Tällöinhän heidän pitää ottaa myös Mave huomioon, kun joukkuetta rakennetaan. Vai oliko tarkoitus peluuttaa Mavea nelosessa?

Edelleen Piroksen täytyy nostaa tasoaan.

No, kuuluuko mielestäsi Mavelle mielestäsi mandaattipaikka ykköseen? Onko vaihtoehtoina vain 1 tai 4 ketju? Mielestäni siinä on vielä pari ketjua välissä. Ja jos se on niin vitun tärkeää Maven itsetunnolle pelata ykkösessä, niin pistetään sitten Piros kakkoseen. Mutta pääasia on, että jos ei ala hyvin pian homma kulkea, niin miehet erikseen.

No totta helvetissä Piroksen täytyy nostaa tasoaan, kuten jokaisen muunkin, aina valmennusta myöten. Tuli vaan niin Härkälän Ässät tuosta Lukko-pelistä mieleen, että nyt on ryhtiliikkeen tultava mahdollisimman nopeasti, joka jätkältä, aina huoltajia myöden!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nimenomaan roolitus tuossa on nyt ihan päin vittua. Kuten melkein koko joukkue. Itse laittaisin Salmisen ja Huhtasen Pirosin rinnalle.

Tossa on kyllä oikeasti ideaa. Salmisen nostaisin itsekin Pirosin rinnalle, ja Huhtasen kokeileminen saattaisi hyvinkin olla kokeilemisen arvoinen riski. Huhtasen ketsuppipullon avautumista on vain tullut odoteltua jo tovi... Hyvät merkit ovat kuitenkin (jälleen) ilmassa, Tuomas pystyy luomaan paikkoja (ja jäähyjä vastustajalle) yksinkin suoraviivaisella tyylillään. Mikäli Huhtanen toimisi ok ykkösessä, toisi se huomattavasti lisää leveyttä ja käsiä alempiin ketjuihin, kun siellä olisi edelleen hyökkäyspotentiaalia mm. Maven, Huhtalan ja Savinaisen jäädessä vapaaksi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No, kuuluuko mielestäsi Mavelle mielestäsi mandaattipaikka ykköseen? Onko vaihtoehtoina vain 1 tai 4 ketju? Mielestäni siinä on vielä pari ketjua välissä. Ja jos se on niin vitun tärkeää Maven itsetunnolle pelata ykkösessä, niin pistetään sitten Piros kakkoseen. Mutta pääasia on, että jos ei ala hyvin pian homma kulkea, niin miehet erikseen.

No totta helvetissä Piroksen täytyy nostaa tasoaan, kuten jokaisen muunkin, aina valmennusta myöten. Tuli vaan niin Härkälän Ässät tuosta Lukko-pelistä mieleen, että nyt on ryhtiliikkeen tultava mahdollisimman nopeasti, joka jätkältä, aina huoltajia myöden!


Ei kuulu Mavelle mandaattipaikkaa ykkösessä, näytöillä pelataan. Juttu lähti liikkeelle pelaajatyypistä kun kyseenalaistin Piroksen hankinnan vääränä tyyppisenä pelaajana Ässiin ja tähän sinä tartuit.

Kun tämän kauden joukkuetta koottiin, ihmettelen miksi Kivenmäki pidettiin joukkueessa, vaikka Alpo ei arvostanut herraa lainkaan. Toisaalta ihmettelen mikä on se rooli/ ketju, mihin Piros hankittiin. Jokainen näkee, että meillä on ongelmia puolustuksessa ja maalinteossa. Olisiko ollut järkevää tehdä Damonille jatko ja panostaa enemmän puolustukseen ja ehkä siihen maalintekijään?
 

passenger

Jäsen
Ei kuulu Mavelle mandaattipaikkaa ykkösessä, näytöillä pelataan. Juttu lähti liikkeelle pelaajatyypistä kun kyseenalaistin Piroksen hankinnan vääränä tyyppisenä pelaajana Ässiin ja tähän sinä tartuit.

Kun tämän kauden joukkuetta koottiin, ihmettelen miksi Kivenmäki pidettiin joukkueessa, vaikka Alpo ei arvostanut herraa lainkaan. Toisaalta ihmettelen mikä on se rooli/ ketju, mihin Piros hankittiin. Jokainen näkee, että meillä on ongelmia puolustuksessa ja maalinteossa. Olisiko ollut järkevää tehdä Damonille jatko ja panostaa enemmän puolustukseen ja ehkä siihen maalintekijään?

Tukkamallista riippumatta vähän samaa asiaa tässä hain. Pirosin ympärille tosin pystyisi mielestäni rakentamaan näistäkin palasista toimivamman ketjun, harmi vaan että meidän valmentaja ei vielä kuulemma tiedä minkälainen pelaaja Piros on... Ja lähinnä sitä että pelaajalta odotetaan jotain ihmeitä tässä, vaikka vika on itse asiassa pelaajahankinnoista vastanneet ja/tai valmennus.

Nyt pitäisikin miettiä miten ketjut saadaan toimiviksi näillä nimillä, koska meillä ei edelleenkään ole sitä ammattitaitoista UTJ:aa. Kokeneen, ammattitaitoisen UTJ:n palkka on varmasti yhden hyvän pelaajan hinta, ja turha toivoa tänne sellaista kun periaatteena on että kenellekään ei makseta juuri mitään. Toisaalta toivon että Pena olisi jäänyt, olisi ehkä hankittu jotain pelaajia pienellä riskilläkin, eikä vain Hirsimäen tyyliin toivotaan-osastoa, joka ei maksa mitään. Mikähän tilanne seurassa on, onko tämä täysin unohdettu tämä UTJ:n palkkaaminen?
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ei kuulu Mavelle mandaattipaikkaa ykkösessä, näytöillä pelataan. Juttu lähti liikkeelle pelaajatyypistä kun kyseenalaistin Piroksen hankinnan vääränä tyyppisenä pelaajana Ässiin ja tähän sinä tartuit.

Kun tämän kauden joukkuetta koottiin, ihmettelen miksi Kivenmäki pidettiin joukkueessa, vaikka Alpo ei arvostanut herraa lainkaan. Toisaalta ihmettelen mikä on se rooli/ ketju, mihin Piros hankittiin. Jokainen näkee, että meillä on ongelmia puolustuksessa ja maalinteossa. Olisiko ollut järkevää tehdä Damonille jatko ja panostaa enemmän puolustukseen ja ehkä siihen maalintekijään?

Kyllä Alpo kehui Mavea, silloin kun siihen oli aihetta. Mutta sitten, kun alkoi laiskottelu ja kiukuttelu, niin sitten oli oksat pois ja pala latvaa. Ja kyllä mun mielestä valmentajalla on oikeus pelaajia ripittää tarpeen. Noilla tileillä pitää vähän kritiikkiä kestää. Itse tienaan järjettömästi vähemmän, mutta vaikka pomo vittuilisi kuinka paljon, niin hommat on tehtävä.

Damonilla nousi hintalappu kuulemma aikalailla. Ja kuulemani mukaan mies loukkaantui verisesti, kun ystävänsä Possu Preston ei saanut sopimusta. Kuuleman mukaan Jukka käyttäytyi yhtä tökerösti, kuin aikanaan tapaus Rahikaisen kanssa. Perhettä juoksutettiin turhan takia, sopimus luvattiin ja sitten peruttiin ym... Että ehkä Damon ei olisi tänne edes halunnut jäädä, näin luulisin.

Mutta näillä mennään ja ei sille nyt mitään voi. Iliakis on ihan ok-pakki ja ketjumuutoksin saadaan varmasti Pirosistakin enemmän irti.
 

Wrighter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Buffalo Sabres
Täällä kun näistä palkoista on puhuttu, niin Uuden Rauman uusimmassa lehdessä oli myös Pirosista pieni heitto. Itse en ihan tuohon summaan usko, mutta näin kyseisessä artikkelissa sanotaan. Piros noin 250 000€ kaudesta. Melko kallista.


Lankin Takaa
 
Täällä kun näistä palkoista on puhuttu, niin Uuden Rauman uusimmassa lehdessä oli myös Pirosista pieni heitto. Itse en ihan tuohon summaan usko, mutta näin kyseisessä artikkelissa sanotaan. Piros noin 250 000€ kaudesta. Melko kallista.


Lankin Takaa


Ässien uusi uljas batistini-hallitus on tämän hankinnan kaiketi hyväksynyt. Toivottavasti ovat tyytyväisiä. Tuolla liksalla pisteitä pitäisi tulla 60.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien uusi uljas batistini-hallitus on tämän hankinnan kaiketi hyväksynyt. Toivottavasti ovat tyytyväisiä. Tuolla liksalla pisteitä pitäisi tulla 60.

Pentti Ahola ja kumppanit antoivat Matikaiselle diktaattorin oikeudet joukkueen kokoamisessa eli kunnia sinne minne se kuuluu.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Pentti Ahola ja kumppanit antoivat Matikaiselle diktaattorin oikeudet joukkueen kokoamisessa eli syy sinne minne se kuuluu.

Ja vitut antanut. Hallitus on nämä hankinnat siunannut, kuten ennenkin. Ja mikä ihmettelyn aihe tuo sitten on, että Alpo ja Pena on joukkueen koonnut. Päävalmentaja ja pelaajakoordinaattori kokoavat joukkueen, jeesus siunaa, mitä ennenkuulumatonta röyhkeyttä. Ape oli valmis jatkamaan näitten itselleen jo tuttujen jätkien kanssa ja luotti pitkäjänteisyyteen. Ja hallitus antoi siunauksensa tälle.

Batistini-hallitus on siunannut tämän Pirosin hankinnan, vai jatkuiko Matikaisen diktatuuri vielä Aholan lähdönkin jälkeen? Yhtä hyvin täsmää taas, kuten Duban kovalla rahalla Spartassa ostettu sopimus ja Eeron tinat...

Ei tuo 100-110 tuhatta lopulta niin hirvittävältä tunnu, jos ja kun Piroksen otteet tuosta paranee. Tomas Kucharchik sai aikoinaan 800 000 markkaa ja Stejnerkin 730 000 oikeaa rahaa, mitä muistelin noita verotietoja. Jäivät kyllä summat mieleen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö Määtän pitänyt saada 140 000 euroa tästä kaudesta miehen omien sanojen mukaan? Ja Piros kuitenkin kaikkien aikojen kallein Ässä? Entäs Maven "150 000" tästä kaudesta?

Noihin palkkoihin kun lisätään sotut ja muut hässäkät, niin ei se Pena sitten ihan paskoja jatkoja tehnyt. Tai ei ainakaan kalliita, jos kokonaispelaajabudjetti on siellä 1,6 miljoonan paikkeilla?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja vitut antanut. Hallitus on nämä hankinnat siunannut, kuten ennenkin...

Minun tietoni mukaan viime kaudella ei toimittu kuten ennenkin vaan Alpon haluamalla tavalla, Penalle budjetti ja vapaat kädet.

Btw. Ässät/ Pena osti Duban kahden vuoden sopimuksen (Ässät olisi tarvinnut pakkia, mutta Penalle palvelus agentille oli tärkeämpi), mutta Duba lähti koska täällä ei luvattu peliaikaa ja sai hyvän tarjouksen. Missä olen Eeron tinoista puhunut?? Siis muista kuin uudenvuoden tinoista... Sekoat jo omiin sukkiisi tuossa yläaste kiukussasi.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Minun tietoni mukaan viime kaudella ei toimittu kuten ennenkin vaan Alpon haluamalla tavalla, Penalle budjetti ja vapaat kädet.

Btw. Ässät/ Pena osti Duban kahden vuoden sopimuksen (Ässät olisi tarvinnut pakkia, mutta Penalle palvelus agentille oli tärkeämpi), mutta Duba lähti koska täällä ei luvattu peliaikaa ja sai hyvän tarjouksen. Missä olen Eeron tinoista puhunut?? Siis muista kuin uudenvuoden tinoista... Sekoat jo omiin sukkiisi tuossa yläaste kiukussasi.

No sitä sinä julistit, että Duba on meidän ykkösmolari. Joo, anteeksi. Eihän ne tinat ole, jos sopimusta ei jatketa.

Btw. Kiitos, kun nyt sitten kerrot tämän kuvion. Tämä auttaa minun yläastekiukkuuni ja olen kiltisti, herra opettaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös