Ässien tiedotustilaisuus 9.6.2004 – verta, kyyneliä vai helpotuksen huokauksia?

  • 17 828
  • 104

Holkkipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Re: Re: Jaaha...

Viestin lähetti Jamais Vu
Niin, loukkaantumisiahan tapahtuu kyllä harmittavan usein, ja jostain syystä vielä näille ns. huippupelaajille.

Tähän loukkaantumisaiheeseen ja Lukon joukkueen kovuuteen sopii hyvin taas kerran viime yönä näkemäni uni, eli seuraavassa ainut asia mitä muistan:
Oli Lukon ensimmäinen ottelu, mutta kokoonpanosta puuttuivat miehet Larouche, Snellman ja Yli-Torkko. Oliko tämä sitten jostain pitsiturnauksesta vai ensimmäisestä liigapelistä - sitä en osaa sanoa.

Mutta unen(kin) pointti oli kuitenkin se, että loukkaantumisia sun muita "erikoisia" asiota voi tapahtua ja Lukoltakin saattaa muutama pelaaja vielä täämän hetken rosterista hävistä.

Siis että jääkiekossa voi sattua loukkaantumisiakin?? Hä!!!!
Kiitos tiedosta, pitää hankkia joukkueelle lääkäri.
Kyllähän niitä loukkaantumisia on sattunut joka joukkueelle, tälläkin hetkellä Lukon miehistä useampi käyttää kipsejä, kantositeitä, keppejä ym. Ei mitään uutta.
 

Jamais Vu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Re: Re: Re: Jaaha...

Viestin lähetti Holkkipolvi
Siis että jääkiekossa voi sattua loukkaantumisiakin?? Hä!!!!
Kiitos tiedosta, pitää hankkia joukkueelle lääkäri.
Kyllähän niitä loukkaantumisia on sattunut joka joukkueelle, tälläkin hetkellä Lukon miehistä useampi käyttää kipsejä, kantositeitä, keppejä ym. Ei mitään uutta.
Katos, Raumpoijiil o vähhä hermo kirriil.....
Kyllä se pikku-markku siitä kätensä rasitusvammasta viimistään pleijareihin mennessä selviää. Pääsee sitten tekemään ne tehot 0+0.
Hommatkaa nyt helvetti sille makelle joku nainen! Ei oo oikein, että koko joukkue kärsii yhen miehen vemputuksesta.
Meirän joukkueessa onki asiat jo paremmin ku Nielikäinenki lupas kyseiset hommat lopettaa.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Re: Jaaha...

Viestin lähetti paze17
Eli tämä tarkoittaa sitä että Toporowski ei ole Lukon ykkösmies tällä hetkellä. Joopa joo...

Muutenkaan ei voi kuin ihmetellä näitä raumalaiskirjottajien asenteita. Hei haloo ihmiset. Edes yhtään jääharjoitusta ei ole tuolla Lukon "varmalla mestaruusjoukkueella" takana. Kaikkea voi sattua ja tapahtua harjoituskaudellakin. Kysykää vaikka Dave Duerdenilta.

Taitaa olla jälleen kerran käynyt niin, että eteläisessä naapurissamme on kotipaidan väriset nesteet lähteneet nousuun kohti korvienväliä.. No sehän tietänee vain hyvää. Pitsiturnauksessa nähdään. Tosin katsomot saattavat kumista aamupäivän jälkeen tyhjyyttään. Miettikääpä sitä!

-paze-


Toporowski ei missään nimessä ole lukon ykkösmies tällä hetkellä. Viime kauden joukkueessakin oli useita parempia pelimiehiä. Larouchen näytöt ovat myös aivan eri luokkaa kuin Topperin. Bartekista on turhan aikaista sanoa mitään. Voi olla maalikuningas, voi lähteä kotiin jouluksi.

Ei täällä mitkään nesteet sen suuremmin. Joukkue on hiukan vahvistunut viime vuodesta, ja viime vuonna sijoitus oli 5. joten on kohtuullisen realistista uskoa että 2-4 onnistuisi tänä vuonna. Varsinkin kun viime vuoden alun ryssi Ika. Rautakorven pistetahdilla koko kausi, ja lukko olisi ollut runkosarjassa toinen. Eli mistään nesteen päähän nousemisesta ei ole kyse, vaan ihan puhtaasti faktoihin perustuvasta veikkauksesta. Ei nuo yhtälöt aina noin toteudu, mutta tuo on ns. järkevä veikkaus. Se pohjautuu suurimmalta osin viime kauden tilastoihin ja matematiikkaan.

Kyllä ässät minun puolestani saa voittaa pitsiturnauksen, lukon kannalta tärkeämpi on kuitenkin se kausi.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hei, ihan aikuisten tosissaan....

TPS, Kärpät, HIFk ja Jokerit, tässä ovat neljä ensimmäistä joukkuetta. Tämän jälkeen tulevat sekalaisessa järjestyksessä HPK, Tappara ja Lukko.
Älkää nyt kuitenkaan rakennelko pilvilinnoja Bartekin yms. ympärille. Teillä on keskitason maalivahdit (vaikka "kympit vaihtoaitiosta" Moisanen onkin teidan mv valmentaja, meilla on vastaava Valtala). Pakki kalusto on jo vanha, Niskala on poikkeus ja floppi ensi kaudella. Hyökkäys on vahva listana, mutta mika huippujoukkue olisi viime kauden jälkeen ostanut Saarelan, Torkin tai Tähtisen??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös