Ässien jatko- ja uudet sopimukset 2006–2007

  • 459 221
  • 1 852
Tila
Viestiketju on suljettu.

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Toiveet ensikauden pelaajamateriaaliin: AUK'n tilalle pätevä keskushyökkääjä. Jossei jo ole pestattu tämän Wandellin myötä. Rauteelle, Kaipaiselle ja Kiilholmalle jatkosopimukset mallia 1+1.

Forrestille ja Hiseylle nyt ainakin jatkoa ulkomaalaisista, Nickersonin NHL-leirin jälkeen viisaampia myös Nikken tilanteesta. Saariselle korvaaja joko mestiksestä taikka omista junnuista. Toivosen sopimuksesta jo puhuttiin Satakunnankansassa, hyvä uutinen se. Pentikäiselle löytyvät korvaajat jo nykyisistä junnuista (Törnvall, Heikkinen, Hietamäki & Härkälä).

Komaroville jatkoa, vaikka ennen kautta ihmettelin jannun pelaamista edustuksessa. Toteutti tiimin pelitapaa loistavasti, ja kehittyi pelaajana paljon. Ainesta uudeksi Levoseksi/Virtaseksi... Ässien omaksi kulttipelaajaksi ainesta, osittain sitä jo on.

Tiettyjä pelaajia tarvitaan jo senkin takia, että ne luovat tiettyä identiteettiä joukkueeseen jota ihmiset ajattelevat ja johon myös markkinointiosasto voi turvautua. Ässillä on nyt kohtuullisen hyvä runko mihin rakentaa, mutta noista pelaajista olisi jos ei kaikki, niin suurin osa saatava jatkamaan. Se luo jatkuvuutta, ja myös sitä, että nyt luotu toimiva pelitapa jatkuisi myös osittain uuden valmentajan alaisuudessa. Pelitapa mikä on nykyaikainen, mutta porilaiseen kiekkoon sopiva, tosin kaikkea voi kehittää paremmaksikin.

Täytyy muistaa silti tämän uskomattoman kauden jälkeen tosiasiat. Ässien taloudella/budjetilla ei älyttömiä parannuksia rosteriin saada. Mutta aina voidaan kaikkea kehittää, myös pelaajamateriaalia. Ensi kaudella kuitenkin on taas ennakkoon ajateltuna sijat 7-10 Ässille kuin mestaruus. Kuten piti olla sijat 9-11 tällä kaudellakin. No urheilu on yllätyksiä täynnä, ja josko Ässistä tulisi uusi HPK, eli joka vuotinen yllättäjä Liigaan...
 
Viimeksi muokattu:

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Ulkomaalaisista

Olisihan se hienoa, jos Hiseylle saataisiin jatkoa. Uskon kuitenkin Ässien ulkomaalaisvahvistusten riippuvan pitkälti Dallasista. Jos esim. Dallas tahtoo lähettää kolme nuorta pelaajaa Ässiin kehittymään Nickerssonin tapaan, niin enpä usko Ässien pistävän vastaan. Eiköhän Ässille ilmaiset pelaajat kelpaa ja toisaalta ei kannata tuottaa pettymystä Dallasin suuntaan. Muistaakseni Takko mainitsi jossain lehdessä, että 2-3 kaveria olisi Dallasista tulossa. En tiedä kuuluuko se ruotsinpoika Dallasin lähettämiin pelaajiin, mutta jos ei kuulu ja vielä kolme Dallasin poikaa olisi tulossa niin ulkomaalaiskiintiö on periaatteessa jo täynnä.
 

Mallikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,Suomen maajoukkueet
Ykkössentteri

Tällä palstalla on verrattu Hiseytä ja Tähtistä siinä kumpi herroista olisi parempi paikkaaja Uusikartanon jättämälle aukolle ykkösen keskellä. Itseäni on tässä vertailussa mietityttänyt se asia, että tämän herran mikäli pelaa Maven ja Krisun kanssa tulisi pystyä toisaalta pystyä pelaamaan todella hyvin puolustavaa roolia ainakin 5 vastaan viisi tilanteessa mutta ylivoimalla ollemaan sellainen kynä mies, joka laittaa kiekkoa liikkeelle niin laiturelleen kuin laukoville pakeille (Toivonen)? Hiseyllä on kokemusta tällä kaudella pelaamisesta kyseisien herrojen kanssa mutta puolustus asenne ja kovuus arveluttaa ja toisaalta Tähtisen alistumiseta tälläiseen rooliin on itselleni täysi arvoitus?
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Nickerson#50 kirjoitti:
Tässä olis hyvät sentterit ens kaudelle
1. Hisey (jos kehittyy niin tekee oikeiden kavereiden vierellä yli 40 pistettä)
2. Tähtinen
3. Rautee/Kuparinen
4. Kuparinen/Wandell?

Kupariselta ei sentterin paikkaa vie kukaan. Matti on roolissaan sm-liigan parhaita. En sano että paras mutta melkein. Matti Kuparinen Supporter Club perustetaan tänne ennen ensi kauden alkua.

Mave tarvii vierelleen sentterin, joka hoitaa puolustusvelvoitteet mukisematta.
Rooli voi silloin jäädä näkymättömäksi kuten AUK:n

Kun näitä Dallasin varaamia pelaajia hankitaan ässiin, niin on yksi jonka nimeä en uskalla täällä sanoa. Se olisi todellinen kaappaus.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On tässä nyt sekin seikka huomioitavana, että joukkue muuttuu aika radikaalisti ensi kaudeksi joka suhteessa. Jo pelkästään valmentajien vaihtuminen merkitsee, että koko paletti on kasattava uudella tavalla. Päättyneellä kaudella nähtiin loistavalla tavalla, että todellinen Joukkue on rutkasti enemmän kuin osiensa summa. Nyt roolit ja pelaajien taitotaso oli häkellyttävän hyvässä tasapainossa läpi kaikkien ketjujen. On tiedossa, että valmentajien lisäksi osa tuosta mahtavasta paketista pelaa jatkossa jossain muualla ja sen seurauksena tasapaino järkkyy väistämättä. Pahaa pelkään, että jos kaikesta huolimatta yritetään luoda lähes täydellinen kopio kauden 05/06 joukkueesta niin metsään mennään. Uutta pitää keksiä, mutta henki säilyttää.

Siksi esimerkiksi Hiseyn ja Tähtisen suora vertaaminen toisiinsa on turhaa. Tähtinenkin oli joku kausi sitten Ässissä kova luu, mutta myös se johtui pitkälti onnistuneesta ketjukokoonpanosta miehen omia taitoja väheksymättä.

Enitän tässä nyt kuitenkin vaivaa se, että juuri kun pelitekniikka ja tyyli saatiin kohdalleen, kaikki on nyt vaarassa muuttua. Tottuiko yleisö liian hyvälle? Riittääkö enää sijoitus kahdeksan sakkiin yhtään mihinkään?
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mallikas kirjoitti:
Tällä palstalla on verrattu Hiseytä ja Tähtistä siinä kumpi herroista olisi parempi paikkaaja Uusikartanon jättämälle aukolle ykkösen keskellä. Itseäni on tässä vertailussa mietityttänyt se asia, että tämän herran mikäli pelaa Maven ja Krisun kanssa tulisi pystyä toisaalta pystyä pelaamaan todella hyvin puolustavaa roolia ainakin 5 vastaan viisi tilanteessa mutta ylivoimalla ollemaan sellainen kynä mies, joka laittaa kiekkoa liikkeelle niin laiturelleen kuin laukoville pakeille (Toivonen)?

Hisey ei missään nimessä olisi se keskushyökkääjä, joka pelaisi herra Kivenmäen kanssa. Kokeiltiin tällä kaudella ja Mave avautui suureen ääneen yhteistyön toimimattomuudesta. Tähtinen voisi olla parempi siihen, mutta hänkin pitää etukäteen ajatellen liikaa kiekkoa itsellään, jotta Kivenmäki olisi tyytyväinen. Tähtisen yhteistyö toimii Kaipaisen kanssa, se on nähty, toki Kaipaismasa on vanhentunut... Rauteen kanssa ykkösketjun peli ei ainakaan tällä kaudella toiminut, joten vaihtoehdoiksi jää tämä Tom of Sweden tai yllätysvetona ennakkoluuloton, puolustuspeliinkin soveltuva Matti Kuparinen. Olisiko Masasta ykkösen keskelle, mielestäni kokeilemisen arvoinen, mutta nelosketjun pelin olisi sitten toimittava jonkun toisen sentterin toimin. Kiilholma pelaa keskellä mielestäni täysin yhtä hyvin kuin laidassa ja pystyy kuskaamaankin kiekkoa, mutta osaa myös luopua kiekosta nopeasti. Häntäkään ei sovi unohtaa, Kinu olisi yksi vaihtoehto jopa ykkösen keskelle. Lennokkaita ajatuksia, mutta omille kasvateille soisi mielellään näyttöpaikan ykkösketjussakin. Ennakkoluulottomia kavereita molemmat, Kinu ja Masa. Toki sitä mielellään pitäisi nelosen samassa kokoonpanossa kuin tällä kaudella, mutta sentteriksi voisi neloseen voisi vaikka heittää Rauteen. Tom Ruotsista on selkeästi Dallas-yhteistyön "hedelmä(?)". Hiseyn jatkokin voi olla kiinni Dallasin mielipiteestä, vaikka Dallasin varaama pelaaja Hisey ei (ainakaan vielä) olekaan. Sinänsä hyvä, ettei Ässät halua astua Dallasin varpaille, vaan nöyrästi kuunnellaan "isoveljeä". Stars lähettänee vielä ruotsalaisen lisäksi 1-3 pelaajaa Poriin, joten voi olla, että muiden ulkomaalaisten signaamista joudutaan Porissa odottamaan pitkälle loppukesään/syksyyn.

Forrestista on tosiaan hieman ristiriitaiset näkemykset. Runkosarjassa mies oli HMV, mutta miehelle olisi toki voinut antaa enemmänkin vastuuta. Tappara-sarjassa, varsinkin viimeisessä pelissä ukkeli oli taasen huikeissa liekeissä. Sellaisen Forrestin minä haluaisin Pataan. Normaaliesityksillä Forrest on siinä ja siinä kannattaako ukkelille sorvata sopparia. Mikään selkeä kiekollinen puolustajakaan Justin ei mielestäni ole. Riittääkö kiekollisen pakin tunnusmerkeiksi se, että hän liikkuu hyvin eikä ole ns. fyysinen puolustaja? Mielestäni ei. Liikkuvuutta Forrest toi ja itselleni yllätykseksi Justin oli myös kohtalaisen hyvä omassa päässä. Lisäksi on vaikea sanoa, miten Dallas-yhteistyö vaikuttaa myös Forrestin jatkoon. Jos Dallas haluaa lähettää pari "omaa" puolustajaansa Poriin, niin nöyrtyykö Ässät vai pitääkö se mielummin Forrestin? Dallasin äijiä kun on vähän niinkuin pakko sitten peluuttaa, olivat he sitten sukkia tai huippuvahvistuksia. Pieni neuvotteluvalta varmasti Ässilläkin on, mutta tämä on kuitenkin se hinta, joka Ässien on maksettava.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
Arnold kirjoitti:
Hisey on sen verran nuori kaveri vielä, että sehän olisi erittäin mahtavaa, jos hänet Porissa nähtäisiin vastaisuudessakin. Turha panostaa johonkin epävarmaan nimettömään farmisarjapelaajaan, kun sieltä tehtiin jo täksi kaudeksi tälläinen löytö.

Toki se on ne bisnesherrat kun näitä enimmäkseen päättää, mutta toivotaan, että Hisey halutaan pitää Porissa vielä kehittymässä. Ensi kaudella voi hyvässä lykyssä napata ykkössentterin statuksen.

Hisey on suurisydäminen virtuoosi. Yleisö rakastaa (Hirsimäki huom!!). Kehittyvä kaveri, erittäin hyvä 1 vs 1 tilanteissa, joukkuepelaaja ja ilpilleri. Mitä vielä vaaditaan sopimuksen tekemiseksi. Olisi kiva kuulla miksei Ässät ole edes neuvotellut herran kanssa ensi kaudesta? Jos jollakin on tietoa asiasta kiinnostaisi saada vähän valoa.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tietoa ei ole, mutta luulenpa Ässien odottavan Dallasin päätöstä lähetettävien kavereiden määrästä ja kansallisuudesta. Tämä ruotsinpoika ei ulkomaalaispaikkaa vie, joten se on hyvä juttu. En millään usko Hirsiä ja Aholaa niin tyhmiksi, etteivätkö olisi muuten jo Robia singanneet.

Ja saattaahan se muuten olla, että uudelta valmentajaltakin kysytään... Noita menetettyjä pelaajia kun mietitään niin tulisi muistaa, että saattaa uuden valmentajan myötä tulla joku pelaajakin...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sökö kirjoitti:
Tietoa ei ole, mutta luulenpa Ässien odottavan Dallasin päätöstä lähetettävien kavereiden määrästä ja kansallisuudesta. Tämä ruotsinpoika ei ulkomaalaispaikkaa vie, joten se on hyvä juttu.

Itse veikkaan, että kaikki neuvottelut on jäädytetty pleijareiden ajaksi ja myös pelaajat ymmärtävät tämän. Robin kanssa olisi varmasti tehty jatko jo ennen pleijareita, jos ehdot olisivat olleet molempia tyydyttävät. Käytännössä Hisey pyytää varmasti Ässien mielestä kuitenkin liian suurta palkkaa. Toivottavasti nimi saadaan paperiin tällä viikolla, eli jomman kumman asenne on muuttunut. Joko Hisey haluaa jatkaa kiekkokaupungissa pienemmällä liksalla tai Ässät on valmis maksamaa miehestä markkinahinnan, joka on varmasti kohtalaisen suuri joukkueen budjetille.

Miksei ruotsalainen pelaaja vie ulkomaalaispaikkaa?
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Sökö kirjoitti:
Tämä ruotsinpoika ei ulkomaalaispaikkaa vie, joten se on hyvä juttu.

No tavallaan vie, koska eikös Sm-liigassa ole tämä herrasmiessääntö, että kaikki ulkomaalaiset lasketaan kiintiöön, vaikka olisikin eu-pelaaja?

Se on sitten eri asia, jos ei halua noudattaa tuota sääntöä...
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JustinCase kirjoitti:
No tavallaan vie, koska eikös Sm-liigassa ole tämä herrasmiessääntö, että kaikki ulkomaalaiset lasketaan kiintiöön, vaikka olisikin eu-pelaaja?

Se on sitten eri asia, jos ei halua noudattaa tuota sääntöä...

Ok, muistin sitten väärin. Tai siis en edes muistanut koko herrasmiessääntöä. Ja lisäksi jostakin aiemmasta kommentista sain vielä tukea käsitykselleni -> väärin ymmärretty kommentti ilmeisesti.

Sitten onkin hieman huonompi homma. Hisey täytyisi saada pidettyä silti. Ja Wandell on toinen, Nickersonia toivon itse takaisin (joskin Dallas halunnee kaverin jatkavan opiskelujaan AHL:ssä). En tiedä meneekö tämänkin väärin, mutta muistaisin ulkomaalaispaikkoja olevan neljä, joten tapahtuupa mitä vain niin Ramsay on ulkona kuvioista. Jos Nicke pelaa AHL:ssä niin joku muu tulee hänen tilalleen. Ja luulisinpa, että Dallas kaivaa vielä yhden sopivan pelaajan kehittymään tänne.

Eihän Ramsay mikään sateentekijä ole, mutta tuntui olevan Ässien näköinen pelaaja siinä suhteessa, että painoi aina täysillä. Noh, odotellaan mitä tulevaisuus tuo.
 

LuKi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, LuKi-82
JustinCase kirjoitti:
No tavallaan vie, koska eikös Sm-liigassa ole tämä herrasmiessääntö, että kaikki ulkomaalaiset lasketaan kiintiöön, vaikka olisikin eu-pelaaja?

Se on sitten eri asia, jos ei halua noudattaa tuota sääntöä...

Ja on herrasmiessääntö, ettei kesken kauden kavereita kalasteta vieraista verkoista. Uusikartano 22.04. finaalipeli Ässien paidassa ja 23.04. julkaistaan Akin sopimus kerhoon. Se on hienoa, että Hämeenlinnassa ehditään juhlien keskellä keskittymään näin nopeasti tunnetusti vaikeisiin sopimusneuvotteluihin. Ja hämäläisetkö hitaita....
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
LuKi kirjoitti:
Ja on herrasmiessääntö, ettei kesken kauden kavereita kalasteta vieraista verkoista.

Tuosta säännöstä nyt ollaan poikettu jo sata kertaa. Ja kyllä sen nyt ymmärtää, että niitä sopimusneuvotteluja on pakko käydä etukäteen, jos mennään finaaleihin. Ei sitä voi vaan pelailla, kun muut joukkueet sorvaavat sopimuksia.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
The Rock kirjoitti:
AUK meni jo Kerhoon. Sinut se sama juna taisi jättää asemalle jo ajat sitten.

Haise sää vehkeelle......

Se on kyllä outo juttu kuinka vuodesta toiseen SM-liigassa pelimiehiä saa ryöstökalastaa toisista seuroista kesken sopimuskauden... Ei muutes onnistuis tuollaiset siirrot NHL:ssä. Vastaavanlainen FA-systeemi pitäs saada tällekin puolen Atlanttia.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
mjarkko kirjoitti:
Kun näitä Dallasin varaamia pelaajia hankitaan ässiin, niin on yksi jonka nimeä en uskalla täällä sanoa. Se olisi todellinen kaappaus.

Tuon kriteerin ei oikeastaan täytä kuin yksi PL, mutta hänen saamisensa pata-paitaan ei liene kovinkaan todennäköistä - oli sitten Dallasin varaus tai ei. Sopimuksessa ei liene pykälää, että Dallas voisi määrätä hänen pelipaikkansa Euroopassa.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sökö kirjoitti:
Eihän Ramsay mikään sateentekijä ole, mutta tuntui olevan Ässien näköinen pelaaja siinä suhteessa, että painoi aina täysillä. Noh, odotellaan mitä tulevaisuus tuo.

Näin. Ramsay on mielestäni melko vaisu ulkomaalaisvahvistus, mutta jotenkin sympaattinen. Kova tekemään nöyrästi hommia, mailatekniikaltaan rajoittunut, melko nopea ja parhaana avuna ehkä laukaus. Suoraviivainen sälli, joka vaatii jonkun, joka antaa sen kiekon hänelle ratkaisupaikkaan. Mikäli Ramsayn signaamisella pystyttäisiin vaikuttamaan Hiseyn jatkamiseen, niin ei muuta kuin soppaa kouraan. Tämä siis ainoastaan Hiseyn jäämiseksi ja mikäli Hiseylle tällä olisi merkitystä.. Hiseyllä on Suomessakin muitakin ottajia, joten nopeasti järkeillen lapsuuden kaverin oleminen samassa joukkueessa olisi se Ässien vahvuus, unohtamatta porilaista(?) naista(?) ja Dallas-yhteistyötä. Mutta kuten sanottua, Dallasin "jämät" ilmeisesti katsotaan ensin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lounais-Suomen uutisissa Hirsimäki kertoi Ässien oleva kiinnostunut vanhasta porilaisesta kettupaidasta, mutta sopimusta ei kuulemma ole vielä olemassa. Ihme on, ellei juudas tee comebackia, mutta jos Hisey jätetään sen takia ilman sopimusta, niin saatetaan karauttaa metsän puolelle. Tietenkään juudas ei vie ulkomaalaispaikkaa, mutta Rob on kestävämpi, nopeampi, asenteellisempi ja taitavampi.

Joukkueen rungon sanottiin olevan kasassa vasta kuukauden kuluttua? Outoa on ellei sopimuksia jo nyt ole enempää kuin tuo 15, koska kyllähän parhaat ovat jo tehneet diilin muualle. En tiedä mitä tässä nyt sitten odotellaan kuukauden päivät? Pitkä on ainakin odottavan aika.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Mua ainakin harmitaa, että tollainen keltanokka svenssoni tuodaan tänne viemään 1 paikka ulkomaalaiskiintiöstä.

Tainno vittu aivan sama. Miks me herrasmiehiä oltais kun muutkaan ei ole? Eikö seki ole sopimus, että Sm-liigan joukkueet ovat oy eikä ry muodossa? Vittuako mekään mistään laittomista sopimuksista välitetään. Ja voihan tota swedua pitää a-junnuissa ja nostaa sitten ylös, jos edustukses tulee loukkaantumisia. Kyllä Ramsayn olisin ennemmin pitänyt kuin ajoittain surffailuun sortuvan swedun.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Prkl.. Hiseylle se jatkosopimus ja nopeasti.

Jos Rob jatkaa, lupaan olla toivomatta joululahjoja seuraavat 10 vuotta. Ehkä miehen pelipaidan ensi jouluksi itselleni ostan.

Mitkään Wandellit ja Tähtiset, heitä mitenkään väheksymättä, eivät Hiseyä korvaa. Hisey on sympaattinen taistelija, jolla löytyy lisäksi loistava rannelaukaus ja maagiset kädet. Jollakin tapaa mielessä pyörii "Köyhän miehen" Jason Williams. Sopivien laitureiden kanssa uskon miehen yltävän kevyesti 40 pisteen suorituksiin. Tähän ei ole juudas pystynyt Lukko vuosinaan ja tähän ei varmasti pysty alle parikymppinen ruotsalainen. Vielä odotellaan sitä ilmaveivimaalia Isomäessä.

Wandell varmasti omaa kovan potentiaalin ja sitä varten olisin valmis Tähtisestä luopumaan, kun vain Hiseytä ei päästettäisi mihinkään Bluesiin. Selvää lienee se, että mikäli molemmat huhutut sentterit Poriin saapuvat, ei Hiseylle ole jatkoa suunniteltuna. Ellei Wandellia sitten koitettaisi laidassa?

Puolustus lienee yhtä ulkomaalaista vaille kasassa. Nyt siihen vain kunnon Justin Forrest tai Matt Nickerson niin hyvältä näyttää. Kunhan ei ruveta Ruotsin ykkösestä kaivamaan mitään (Aki)Heinointa lenkkiä.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Joo, kyllä jotain rotia täytyy tohon yhteistyöhän saada. Revin pelihousuni jos tällänen Wandelli vie Hiseyn paikan. Siis voi totta jumalauta!

Hiseylle sopparia ja vähä äkkiä!
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Zauli kirjoitti:
Joo, kyllä jotain rotia täytyy tohon yhteistyöhän saada. Revin pelihousuni jos tällänen Wandelli vie Hiseyn paikan. Siis voi totta jumalauta!

Hiseylle sopparia ja vähä äkkiä!

Lähtökohtaisesti Wandellin paikka on A:ssa tai Mestiksessä Ässä-sopimuksen ensimmäisenä vuotena. Tyyliin Kilpeläinen. Bonuksena sitten paikkaamaan edustukseen pelikieltoja tai loukkaantumisia. Dallas haluaa pojan pois äidin nurkista opettelemaan ammattilaisen elämää ja tavoitteena on kasvattaa pojasta 2-3 vuodessa kypsä kaveri Dallasin oman organisaation käyttöön.

Niin, ja toinen juttu on pelaajan baarissa höpisemät jutut. Eivät ne aina ihan totta ole ja luonnollisesti hinnasta neuvotellaan, eikä kumpikaan osapuoli tartu ensimmäiseen tarjoukseen.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
vero kirjoitti:
Lähtökohtaisesti Wandellin paikka on A:ssa tai Mestiksessä Ässä-sopimuksen ensimmäisenä vuotena. Tyyliin Kilpeläinen. Bonuksena sitten paikkaamaan edustukseen pelikieltoja tai loukkaantumisia. Dallas haluaa pojan pois äidin nurkista opettelemaan ammattilaisen elämää ja tavoitteena on kasvattaa pojasta 2-3 vuodessa kypsä kaveri Dallasin oman organisaation käyttöön.

Niin, ja toinen juttu on pelaajan baarissa höpisemät jutut. Eivät ne aina ihan totta ole ja luonnollisesti hinnasta neuvotellaan, eikä kumpikaan osapuoli tartu ensimmäiseen tarjoukseen.

Onko Vero tää Wandell-juttu faktaa vai sinun oma ajatusmalli?Ihan siis mielenkiinnosta kysyn.

Olen antanut itselleni ymmärtää, että viimeistään ensi viikolla on Ässillä kerrottavaa pelaajien suhteen. Toivotaan näin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Realismia, taas

Kopion otsikon, taas...

Nyt kun juhlat on juhlittu, on aika palata taas maanpinnalle. Wandell on pelannut vain A -junnuissa, niin oli Hiseykin kun tuli Poriin viime syksynä. Samoin hän on nuori kaveri, yhtä vanha kun Joensuu, Komarov, Peltomaa ja Huhtanen.

Miksi hänelle ei annettaisi tilaisuutta?? En tiedä kaverista mitään, mutta juuri näitä Ässien pitää hankkia ja löytää niistä niitä helmiä.

En tosin väitä, että Wandell paikkaa Hiseyn, vaan mielestäni hänelle pitäisi tehdä ehdottomasti sopimus. Tosin hinta on noussut ja moni muukin on kiinnostunut.

Realismia taas niihin odotuksiin. Ensi syksynä joukkueessa luistelee taas joku Komarov, jonka voisi heti heittää pois...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös