Ässät - Tappara la 7.1.2006

  • 38 995
  • 292
Tila
Viestiketju on suljettu.

SuperMario

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
scorpion kirjoitti:
Itse paikanpäällä katsoneena silmiinpisti ässien halonhakkuu- kurssin loistavat tulokset!!! Tais kaikille tulla kiitettävät todistukset siltä kurssilta! Onneks ootte saanu joukkueeseen Edes yhden pelaajan jota voi kutsuu jääkiekkoilijaksi (Hisey) ja Hiseytä on pitkälle kiittäminen siitä että ootte edes jotain irtopisteitä saanu!

Heh, Pyymäki oli juuri se pelaaja joka tarjosi Hiseylle puutavaraa näpeille ja Hisey napautti Pyymäkeä pohkeille tilanteessa, jossa kaveri jäi rentoutumaan kentän pintaan ja joukkuetoverit auttoivat aitioon. Oliko tämä sitten sitä pelin hengenmukaista isku iskusta mentaliteettia, jota löytyi molemmin puolin. Lopussa vain tapahtui niin paljon näitä pikku tilanteita, että yhdellä päätuomarilla vedettäessä niitä on lähes mahdoton nähdä ja tuomita. Toivottavasti Pyymäki selvisi tilanteesta mustelmilla, enkä ainakaan lopussa kiinnittänyt huomiota ontuvaan kaveriin jäältä poistuttaessa. Tosin en edes hakenut häntä silmiini siinä vaiheessa. Pyymäki ei siis minun silmin joutunut minkään polvitaklauksen uhriksi niin kuin täällä on esitetty. Itse seurasin peliä päätykatsomosta käsin ja yhdyn täysin TosiFanin näkemyksiin pelin ja tapahtumien kulusta.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Kaksi syytä siihen miksi Tappara voitti.

1. Luistin liikkui vielä kolmannessakin erässä

2. Helvetin hyvää puolustuspelaamista läpi ottelun

Hieno homma jos Mave on iskussa seuraavassa pelissä ettei käynyt mitään pahempaa.
 

tombraider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
"Meijän äiti tekeekin teijän äitien ruuat" jepjep

Hyvä Nurmi! Pikkupojalta miehen otteita, vaikka ämmäksi porilaiset sua haukkuvatkin. Ihan oikeen teit kun et kouluttanut sitä, koska huonompaa ei saa kiusata. Nickke Knakkertton olisi siis mies kun haki tai yritti hakea tanssikaveria vaihtoaitiosta. Olis nyt ollu tosi-mies ja menny tanssimaan sinne vaihtoaitioon, mutta kun ei uskaltanu.

Lopetetaan nyt tää pöllöily ja mennään laittamaan kuppi kuumaa kaakaota. Nörtit
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joskus sitä hävitäänkin, eikä se tullut yllätyksenä, että se tapahtui nimenomaan Tapparaa vastaan. Tältä siis tappio tuntuu?

Tappara pelaa juuri niin kuin linja sallii, näin se menee. Parasta Ässien otteluissa on se, että tapahtumia jäällä riittää. Toivonen oli oikeutettu antamaan Nurmelle pienen koulutuksen, mutta se ei varmaan Tappara-faneja haittaa, kun pisteet tuli himaan. Yleisö huusi Nicken nimeä viimeisillä minuuteilla, jotta olisi vielä jotain viihdettä saatu pääsylipuille. Mitään ei tapahtunut, kolme pistettä Tapparalle ja heidän fanit ovat varmasti iloisia(?).
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kyllä on ihailtavalla tasolla Tapparan puolustuspeli, ja ennenkaikkea se suunnanmuutospeli oli todella tehokasta. Syötöt napsahtelivat lapoihin isolla prosentilla, ja pakit eivät ajaneet itseään pihalle. Siinä vaiheessa kun 5v3 yv kusi reisille, olin varma että Tappara korjaa potin.

Ässiltä kaksi ensimmäistä erää sujui joten kuten, mutta kolmannessa erässä homma lähti käsistä. 1-3 maalin jälkeen oli peli jo melkin selvä, ja mielestäni Toivonen otti ehkä vähän turhaan ottelurangaistuksen. Tottakai porilaiset rakastavat ylilyöntejä ja kuittauksia( niin minäkin), mutta kaverin maalinteko ei saisi olla syy siihen(Ok, ajoi ehkä hiukan Riksmanin päälle, mutta onhan esim. Niko Mikkola tehnyt lukuisia maaleja tuolla tavalla Ässissä). Huitomisia ja muita loukkaantumisiin johtaneita tilanteita en kunnolla nähnyt, joten en niihin ota kantaa. Nicke kyllä antoi lopussa sirkushuveja kaikille. Taklaili kaikkea mikä liikkuu ja mikä tärkeintä, PUHTAASTI. Olihan siinä lopun sirkuksessa se hyvä puoli, että yleisö jäi loppuun asti odottamaan josko jotain vielä tapahtuisi.

Huvittavin tilanne oli kyllä Mäntylän(?) kilpparit pelin loppuvaiheessa Patun hiukan leipoessa.

Onnittelut Tapparalle pisteistä, täysin ansaitut pojot tänään. Ässät oli huonompi ja sitä on turha kiistää.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Skeletor kirjoitti:
Koska porilainen kiekkokulttuuri sitä ilmeisesti vaatii, oli koston tultava. Taklaus Pyymäen polveen ja mies pelikavereiden tukemana linkuttaen vaihtoaitioon.

Et selvästi katsellut peliä, sillä kukaan ei taklannut Pyymäkeä, vaan Pyymäki löi Hiseytä käsille, jonka takia Hisey kopautti mailalla Pyymäkeä jalkaan, josta Pyymäen linkutus johtui.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vihelletyistä ja viheltämättäjättämisistä voidaan aina jauhaa, mutta pelityylistäkö vai silkasta tyhmyydestä johtuivat esmes nuo ekan erän Tappara-jäähyt. Tappara yyveellä, Venäläinen pitää useita sekunteja pakin mailasta kiinni. Nickerson nousee kärkenä, Kauppinen heitti virvelin kainaloon ja roikkui mukana. Öhman "blokkaa" selkeästi viivalla poikittain luistelevan kaverin paitsioasemaan. Esto/kahvajäähyjä, joissa kellään ei pitäisi olla mitään valittamista. Ja jotka olisi voitu kevyesti välttää. Alitajunnastako nuo hyppivät?

Ässien yv kehnoa ja Tapparan av mallikasta. Tokaan erään tasoittuneen väännön tunnelmannostattajaksi Hisey ohjaa makean johtomaalin. Johos lähettiin tauolle, vaikka Tappara painosti muutaman yyveen ja avomaalin sössimisillä. Johto oli plussaa, mutta merkit puolustustaistelusta olivat ilmassa. Vikan erän pari minsaa käänsi tilanteen päälaelleen. Jokunen paikka Ässillä oli, yv mahollisuuskin, mutta tärkeimmät pelurit alkoivat olla jo raihnaisia, terävyys ja energia kuluneet loppun. Kolmas maali oli jo viimenen naula arkkuun. Kaiken kaikkiaan, parempi joukkue voitti. Ässien bensan loppuessa materiaalieri alkoi näkyä. Ässien liitohan on ollut mahtavaa ja peli varsinkin kotona vauhdikasta, railakasta ja miehekästä. Viimeksi mainitusta kirvesrinnat voivat vain uneksia. Aina ei voi voittaa, nyt katellaan miten kausi tästä jatkuu olympiataukoa kohti. Muutaman päivän huili, Leo ja Jesse kokoonpanoon, vahvistusspekulaatiot?

Mielenkiintoista että Miksu otti esille Saarisen sormenmurskaamisen sekä Paappasen telotuksen harjotuspeleistä, Maveen kohdistunut kirvesisku oli viimenen silaus. Periaatteessa, vahinkoja sattuu ja periaatteessa tuomarit hoitavat tuomitsemisen. Toisaalta, kentällä on omat lait, joiden soisi palaavan vähän vahvempana liigaankin. Joku pohjosamerikassa pelaava suomalainen kiteytti hyvin, että ei siellä puhumalla tilanteista selviä. Jokanen ukko on vastuussa omasta mailastaan ja vääristä otteistaan. Tänään näkyi, että esim. Foppa ajeli joka tilanteessa loppun asti, kun kohteena Grönvall. Jättipakki nyt ei hirveästi horjunut, vaikka hyvin niitit osu kohilleen. Eikä tuo G-mies muutenkaan kovin Isosti pelaa, hoitelee ruutunsa ja välttelee kiistoja, kuten Mäkinenkin. Eli Paappas-tilanne, Miksunkin sanoin, hyvin muistissa. Joku spekuloi Maven filmanneen, tiiä häntä. Isku tuli kuitenkin ranteeseen ja toivon mukaan mies kunnossa, kuten kuulemma onkin. Eikä myöskään mitään filmejä lähetellä, vaan kattellaan taas ensi kerralla. Se nyt vaan sattuu olemaan Ässätyyli, eli pygmi tulee saamaan varmasti erikoiskohtelun ensi matsissa. Nythän äijä juoksi penkille ja pelkäsi loppupelin, mikä sinänsä on huvittavaa ja harvinaista nykyliigassa.

Ässillä alkoi väsy painaa ja tietyllä lailla eräs putki kenties tiensä päässä. Paineet alkoivat pikku hiljaa purkautua. Riksuun oltiin oltu jo aiemmin selkeässä kontaktissa. Mies ei vain osaa filmata yhtä hyvin kuin Lehto toisessa päässä, joka pillitti vähän väliä. Kiekko meni reppuun, maalintekijä maalinperukoille ja Riksulla keitti. Edellisessä matsissa oli jo joutunut vastustajan kanssa hippasille ja eiköhän HCeekin kattonnu et rajansa kaikella. Vittu, linjurit välissä, tönimistä, melkeen minsan sai Laitilan Jätti vääntää ja hakea jotta sai kaverin pois linjurin takaa. Pari iskua, Nurmi teki kilpikonnat ja alistui. Sweet!

Meirän Matti...Mäntylä veti Mavea käsille ja luikki penkille. Mave heitti keskarin perään ja Mr. Nickerson kysäs et "oliks se toi jätkä". Sen jälkeen alko suu käydä, "do u have the fucking balls" ja tätä osastoa. Mies kerkesi myös vaihtaa pari huutoa Tapparan fanikatsomon kanssa, osotteli päätyä, ilmeisesti "pelin jälkeen"? Heittikö jotku manse-juntit kamaa jäälle? Se yksi av-vaihto oli huikea: otti laiturin paikan ja ajeli ympäri kenttää kolome pommiva. Mikä vitun Ilmavaiva tai joku junnu kukkoili maalin edessä, Nicke kyseli syytä, ei jannu jäänyt kertomaan. Seuraavassa alotuksessa #50 otti väkisin sentterin paikan ja veti Ilmalaivaa suoraan nivusiin, mitään tuskin hajosi. Poikkaria seurasi perään kuten kuuluukin.

Niin...Tappara pelaa hmv-hokia, jossa junnataan tasasesti vailla piikkejä. ja hyvinhän tollakin menestyy. Suits you. Ässät pelannut yläkanttiin ja paljon on räiskynyt. Suits us. Tapparan diesel-paska toi pojot, Tappara-fanit tyytyväisiä. Ässät osasi hävitä tyylillä ja miehekkäästi, suurin osa Patafaneista tykkää. Eläköön se pienen pieni ero. Aika lässyn lässyn mutta ihanaa että Suomesta löytyy tän päivän Ässien lisäksi esmes IFK, joka yleensä tietää pelin hengen, aina sattuu ja tapahtuu. Ehkä Porissakin aletaan menestyksen saamiseksi pelaamaan munatonta paskaa, kenties, mutta tällä hetkellä nautitaan taistelusta ja äijäilystä. Jolla saatiin jopa suuren ja mahtavan Tapparan pelaajien pasmoja sekotettua.

Ai niin. ihan selvänä seisotin ja suht hyvä meininki & meteli. Isomäen seisomakatsomo ei petä koskaan, lajitietoista ja asiantuntevaa yleisöä. Kiitos siitä!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
krobbe kirjoitti:
Miksi? Minua kiinnostaa tietää miksi T oli tähän oikeutettu?

Siksi kun T ajoi selvästi tarkoituksella Riksmanin maaliin ja vittuili siihen päälle vielä Toivoselle. Noi riittää selvästi.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
peno kirjoitti:
Huvittavin tilanne oli kyllä Mäntylän(?) kilpparit pelin loppuvaiheessa Patun hiukan leipoessa.

Kauppinen oli Tapparasta ja oli suorastaan henkeä salpaava kohtaus. Oli muuten ihme ettei Forsbacka saanut tanssikaveria Kauppisesta ja Nikkerson Salmivirrasta,näillä Tapparan herroilla kuitenkin on potentiaalia hanskata,täytyy toivoa toivoa ettei Salmivirta ole mestiksessä kun on seuraava Tappara-Ässät...tiedä vaikka sitten susi ulvoisi!
 

dändi

Jäsen
peno kirjoitti:
Huvittavin tilanne oli kyllä Mäntylän(?) kilpparit pelin loppuvaiheessa Patun hiukan leipoessa..

Kauppinen oli kylläkin tuon kilpparin esittäjä, mutta vuoden naurut kyllä kaveriporukalla saatiin. Myös ottelun lopussa revettiin, kun Nicke meni ottamaan aloitusta. Nikke ei edes katsonut kiekkoa, vaan alkoi heti leipoa tapparan jannun naamaa hantuukillaan.

Tämä tilastotappio olisi syytä unohtaa huomiseen mennessä, ja kääntää pulkka jo kohti hämeenlinnaa..
 

krobbe

Jäsen
Blackie kirjoitti:
Siksi kun T ajoi selvästi tarkoituksella Riksmanin maaliin ja vittuili siihen päälle vielä Toivoselle. Noi riittää selvästi.

Voi, voi, katsellaan niitä pelejä. Riksmanin päälle ajautui Ässä-pelaajan saattelemana T. Mäntylä siinä vaiheessa kun kiekko oli jo maalissa.

Oikeestihan Toivonen hermostui siitä kun jälleen kerran mies (Nurmi), jota hänen piti pitää iski maalin. Eli, taas väärin nähty.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näissä keskusteluissa näkyy selvästi Tampereen ja Porin kiekkokulttuurin ero. Tappara on kautta aikojen ollut kone, joka perustaa menestyksensä joukkueen nöyryyteen ja taktiikan noudattamiseen. Numminen, Korpi ja nyt Rautakorpi, kaikki kovia valmentajia ja kaikki perustavat oppinsa työntekoon ja joukkue pelaamiseen.
Porissa on kautta aikojen ollut hyviä yksilöitä, joiden yhteispeli ei aina ole sujunut kitkatta. Toisaalta seisomakatsomo on aina halunnut maaleja ja tappeluita, vaikka voittojen kustannuksella. Kumpi parempi??
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
krobbe kirjoitti:
Oikeestihan Toivonen hermostui siitä kun jälleen kerran mies (Nurmi), jota hänen piti pitää iski maalin. Eli, taas väärin nähty.

Ei hermostunut, vaan Nurmen suunsoitosta. Tilanne oli jo purkautumassa, kun Nurmi linjatuomarin takaa huuteli hävyttömyyksiä Toivoselle, jolloin häneltä paloi pinna.
 

krobbe

Jäsen
dändi kirjoitti:
Myös ottelun lopussa revettiin, kun Nicke meni ottamaan aloitusta. Nikke ei edes katsonut kiekkoa, vaan alkoi heti leipoa tapparan jannun naamaa hantuukillaan.

..

No ette olleet kyllä ainoat. Siinä vaiheessa kun tämä vauhko kukkoili Tapparan vaihtoaition edessä kaikki Tappara-pelaajat hierojaa myöten nauroivat vedet silmissä. On se kyllä hauska mies tuo Nikertton.
 

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
Helppo oli Toivosen mätkiä pelaajaa jota tuomari piti kaksinkäsin kiinni, ettei tulisi tappelua. Tää Nikkerssoni, tiedetään, väärin kirjoitettu, vois vaihtaa lajia. Mitähän tuomarikolmikko vielä mietti kun tää jätkä huutaa tappeluhaastetta Tapparan vaihtoaition edessä, kesken pelin, olis voinu antaa käytöksestä heti kympin. täys Pelle. Loukkaantuneille toivon nopeaa parantumista, myös Kivenmäelle, säälitti katsoa Pyymäen konttausta, tuomarikin antoi pelin jatkua tapahtuneen jälkeen liian kauan.
Salmivirta pelas hyvin kentälle päästyään.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi värikkäitä pelaajia pitäisi rangaista?? Ei Nickerson ketään puheillaan vahingoittanut vaan antoi kansalle huvia, seisomokatsomossa testosteroidi virtasi ja Tapparan kannattajille nauru maittoi, kaikki nautti tilanteesta. Ei tehdä tästä pelistä nyt liian kliinistä ja tylsää.
 

Dipsz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muovikuoriin pakattu HK'n sininen
Liigan kovin mies on ehdottomasti Nickerson! Kukaan ei uskalla hänen kanssaan tapella.. Vaan mitenkä se olikaan?
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
zappara kirjoitti:
Helppo oli Toivosen mätkiä pelaajaa jota tuomari piti kaksinkäsin kiinni, ettei tulisi tappelua. Tää Nikkerssoni, tiedetään, väärin kirjoitettu, vois vaihtaa lajia. Mitähän tuomarikolmikko vielä mietti kun tää jätkä huutaa tappeluhaastetta Tapparan vaihtoaition edessä, kesken pelin, olis voinu antaa käytöksestä heti kympin.

Näinhän se toisiaan meni. Tuomari piti Tapparapelaajasta kiinni ja sanoi Toivoselle, että anna palaa.
Mietippä sitä jos Nickerson, oikein kirjoitettu, olisi mennyt pelin jälkeen huutamaan tappeluhaastetta Tapparan tyhjän vaihtoaition eteen? Mikä mies hän sitten olisi ollut?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Heh, yleensä jossain vitun foorumeillaan neppailevat kirvesrinnatkin ovat ryömineet koloistaan ja osoittavat ylemmyytensä. One-linereilla ja selvillä, äärimmäisen ontuvilla provoillaan. Varmaan illalla menevät tyydyttyneinä nukkumaan, kuinka sitä taas nettipalstalle pistinkään pahan ja porilaisia vein, ahh! Luulin oikeasti että palstalla useasti näkemäni nimimerkit ovat vähän fiksumpia, mutta niin sitä joutuu pettymään. Ovat haalineet ihonsa alleen pienen pojan kiukkua. Noh, vähän kuten suurin osa muistakin täällä kirjottavista, henkisesti enempi/vähempi keijo-anneleita.

edit. te jotka olette jo askarrelleet uhrialttarin ja päällystäneet kellarinne Mäntylän kuvilla- lopettakaa! Marko Ojanen, kertoo STT. Tai sitten nekin on ihan puusilmiä! Harmi. Tohon Mäntylän ruotoon ei tartte edes hypätä - ja tuhoa syntyy! Eihän näitä vahinkoja kuitenkaan vakavissaan enää muistella puolen vuoden päästä...
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
TosiFani kirjoitti:
Miksi värikkäitä pelaajia pitäisi rangaista?? Ei Nickerson ketään puheillaan vahingoittanut vaan antoi kansalle huvia, seisomokatsomossa testosteroidi virtasi ja Tapparan kannattajille nauru maittoi, kaikki nautti tilanteesta. Ei tehdä tästä pelistä nyt liian kliinistä ja tylsää.

Nimenomaan. Tämä tässä ihmetyttää. Jotkut Tappara-fanit tekee ihan helvetillisen numeron Nickersonin/Toivosen touhuista, vaikkei siellä mitään ihmeellistä tapahtunut. Kolme pistettä Tapparalle. Luulisi kelpaavan faneillekin, mutta jotkut jaksaa itkeä ihan turhanpäiväisistä asioista. Pisteet meni oikeaan osoitteeseen.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
aceman81 kirjoitti:
Ovat haalineet ihonsa alleen pienen pojan kiukkua. Noh, vähän kuten suurin osa muistakin täällä kirjottavista, henkisesti enempi/vähempi keijo-anneleita.

Suurin osa kirjoittajista varmaan aikalailla tämän Nickersonin ikiä ja samalla aaltopituudella tunnuttaan olevan...joten ei tässä nyt hätä vielä ole.
 

TapparaFan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos ette vielä oo, niin käykääpä lukemassa otteluraportti Tapparan sivuilta. Siitä paljastuu totuuksia siitä, kuinka huonoja häviäjiä Ässät ja niiden fanit on! Mm. se että Tapparan pelaajien päälle oli heitelty olutta katsomobaarista ja se että Nickerson oli mennyt näyttämään oikein kovana miehenä Tapparan fanikatsomolle keskisormea... Ja ikää oli? Ja sitten vielä se, kun Riksman alkoi hakkaamaan Mäntylää. Tais pimahtaa, kun hävis pitkästä aikaa kotikatsomon edessä... Naurettavaa toimintaa. Kivenmäellä ei kai edes murtunut luita, mutta Laine ja Pyymäki joutuivat jättämään myös pelin kesken. Tapparalla on muutenkin vajaamiehistö... Aleksi Rantalan ei enää pitäisi tuomita liigaotteluita, ei ainakaan pleijareissa. Pilas taas niin muuten hyvän pelin... Ei tehny mitään, vaikka porukka hikeenty. Onneks pisteet tuli ansaitusti Tampereelle. :) Ottelun kuuntelu suorana oli karmeaa, tuntui, että kohta saadaan ruumiita alkaa keräämään kentältä... :( Kiitos Tappara!!! <3
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Aika saavutus sinänsä että miljoona sivua tekstiä ja niistä ehkä keskimäärin kolme kertoi itse ottelusta jotain. Kiitokset siitä niille harvoille kirjoittajille jotka näin tekivät. Kummastakin leiristä muutama. Sääli että nykyisin(kin) nämä otteluketjut keskittyvät lähinnä vain provoiluun ja epäollennaisuuksiin ja harvoin itse ottelusta mitään. Tosin toisaalta sen ymmärtää helpommin kun katsoo kuka on ottelua ollut viheltämässä. Ei siis ihme jos ei niin mukavaa kiekkoa ollut katsottavana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös