Ässät mediassa

  • 2 300 770
  • 9 541

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Viime vuonna olin kovastikin kiinnostunut, tosin tallenne osoittautui pettymykseksi. Voisihan tuo silti edelleen kiinnostaa, vaikka tuo Antto Terras tms. näköjään on nytkin tulossa mukaan. Kiitos olkoon Ketolan, se vi**n rantaruotsalainen "koomikko", Suomen Wipe Outissakin ärsyttänyt apina on nyt jätetty pois.

Antto Terras on Suomen komiikkapiirien virallinen roastmaster, eli hän on roast-tapahtumissa ikään kuin aina oletuksena mukana, vastaavan järjestäjän roolissa

Poissa ovat muutoin viime vuoteen nähden näemmä myös Ali Jahangiri sekä Porin oma poika Joonas Nordman. Tilalla mm. Sakari Kuosmanen.. noh, vaikka viime vuoden kokonaisuutta ei ehkä aivan onnistuneeksi voikaan sanoa, niin minusta on hienoa että tällaisesta tapahtumasta on jo tulossa lähes perinne. Milloin muut seuraavat??
 

Herra Perkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Porissa "rillataan" vielä lätkäjengiä ennen kauden alkamista. Mukana viihdetaiteilijoita ja myös Japa Levonen.

Linkki uutiseen Satakunnan Kansa

Etäfanina hauska huomata, että fanien ennakkomyynti alkaa tänään Porissa ja loppuu keskiviikkona. Pirullako sitä tästä Poriin jaksaa lähteä ostamaan lippua kesken työviikon. No ehkä niitä lipettejä jää vielä nettikauppaankin.
 

jukero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Milloin muut seuraavat??
Jalkapallon puolella FC Honka. Ehkäpä lätkäseurat eivät halua vielä astua Ässien reviirille. Eikäpä tuolla varmasti mitään taloudellista hyötyä saisikaan. Enemmänkin imagollista hyötyä. Ässät osaa nauraa itselleen jne. Ihan hyvä, että tämä täällä aloitettiin, vaikkakin toteutuksesta ja suomalaisesta komediasta olisikin mitä mieltä.

Linkki vie FC Hongan sivuille

FC Honka - Roast Honka show torstai 15.8.2013
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuka sanoo ettei Ässät ole nykyajassa? Otetta twitteristä:

Colby Cohen ‏@ColbyCohen36

12 hours later.. Hello Helsinki. Next stop Pori . Longest travel day ever

Jaakko Ruusunen ‏@JaakkoRuusunen

@ColbyCohen36 at gate 2b

Colby Cohen ‏@ColbyCohen36

@JaakkoRuusunen none of my bags are here where do I tell them to bring it to?

Jaakko Ruusunen ‏@JaakkoRuusunen

@JaakkoRuusunen @ColbyCohen36 jäähallinpolku pori


Colby Cohen ‏@ColbyCohen36

@JaakkoRuusunen they got 2 of my 3 bags hang in be there soon

Colby hoitaa asiansa kätevästi Ruususen kanssa twitterin kautta :D
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Perhana, Mattssonin Matti on päässyt patasydäilemään Hagmanin kanssa.

Heh, Mattson taitaa muuten olla aikas pitkä kaveri. Hagman (183cm) on luistimet jalassa melkein yhtä pitkä :D vai hämääkö kuvakulma sitten vain noin pahasti..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

"- Meidän täytyy joka vuosi pystyä ajamaan omia junioreita sisään, niin että he lyövät itsensä Ässissä läpi ja lähtevät sitten joelarmiamaisesti NHL:än, Toivola paaluttaa."

Tämä on äärimmäisen kova tavoite ja tehtävä. Rahalla saa aina kovia nuoria lupauksia kaapattua muualta mutta omista junnuista vain ani harva pääsee rahakaukaloihin. Armioita ja Joensuita ei kuitenkaan ihan joka vuosi junnuista tule. Tavoitteet on kuitenkin hyvä pitää korkealla ja potentiaalisille junnuille pitää antaa mahdollisuus loistaa. Väkisin ei kuitenkaan kenestäkään pidä tähteä yrittää tehdä, joten näytönpaikat ylhäällä pitää myös ansaita. Kärsivällisyys on tärkeä juttu.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En nyt keksinyt muutakaan ketjua tälle mutta näin aamusta alkoi vituttaan erään Ässä kirjoittelijan viesti tuonne HIFK osioon, olikohan ketju jokin "EHT" tai jotain tuollaista. Mutta tämä "jalopeno" käy ruttaamas J. Honkasen tuolla ketjussa, jumalauta, Honkanen pelasi mestaruuden voittaneessa joukkueessa, hoiti tonttinsa oikeastaan kykyjään paremmin, paikkasi vemppaosastoo ja ennen kaikkea, oli joukkueessa todella pidetty, arvostettu jäsen. Helevetti! Jotain kunnioitusta sentäs!
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Sitten asiaan, Suomikiekko-sivuston analyysi Ässistä tulevalla kaudella: 14/14: Virta vie Porissa SuomiKiekko

En ymmärrä miksi jutussa painotetaan alkukauden tärkeyttä, vaikka juuri Ässät osoitti viime kaudella, että kevätilme ratkaisee. Varsinkin nykysysteemi, jossa 10 joukkuetta 14:stä pääsee pleijareihin, antaa anteeksi hieman pidemmätkin synkät ajanjaksot.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En ymmärrä miksi jutussa painotetaan alkukauden tärkeyttä, vaikka juuri Ässät osoitti viime kaudella, että kevätilme ratkaisee.

Pitää muistaa että Ässien viime kauden kevätilme ei tullut tyhjästä vaan taustalla oli useiden kausien mittainen valmennuksellinen jatkumo. Nyt on uusi valmennus ja uudet kuviot eikä vielä tietoa siitä millaisen kivijalan Virta saa rakennetuksi. Lisäksi alkukausi on paineiden ja niiden hallinnan kannalta ehkä tärkeämpi kuin koskaan koska alla on kuitenkin mestaruus. Jos negatiivinen kierre alkaa heti kauhden alussa, se tulee olemaan todella negatiivinen eikä nousu välttämättä tapahdu aivan tuosta vain.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Nelonen pro näyttää kaikki fiinalipelit kokonaisuudessaan uusintana alkaen tänään klo 22.00 ja joka päivä tulee 1 peli seuraavat 6 päivää.

Koskas muuten kausiennakot ilmestyy?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Koskas muuten kausiennakot ilmestyy?

Kaiken järjen mukaan Urheilulehden kausiennakko ilmestyy tämän viikon torstaina (eikös se ole se viikonpäivä, jolloin U-lehti tulee ulos?), sillä varmaankin ensi viikon torstai on liian myöhäinen ajankohta.

Silloinhan kausi jo alkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös