Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ässät mediassa

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana pata13, 13.12.2005 klo 09.41.

 1. Voltti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ihan hauska idea kyllä, esikuvana johtamista. Peukkua täältä kovasti. Mielelläni näkisin useamminkin joukkueiden puuttuvan tämmösiin kiistatta negatiivisiin ilmiöihin.
   
 2. Zicco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ilmeisesti ainut taho, joka tämän tempauksen on kyseenalaistanut on paikallinen aviisi otsikoinnissaan.
  Pitää sanoa, että isosti ollaan Ässissä menty eteenpäin medianäkyvyydessä.
   
 3. wilco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK,LiPu
  Tietääkö joku, että tuliko noita montakin?

  Että silleen...
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Mietin jo eilen, että monikohan keksi hakea muutaman euron klovninaamarin kaupasta, ja sitten sen kanssa sisään peliin ;)

  Leikki leikkinä, joka tapauksessa hieno osoitus Ässien markkinointipuolen nykyisestä osaamisesta ja ajan hermolla olemisesta..
   
  Viimeksi muokattu: 30.10.2016 klo 11.33
 5. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Maanantaimakasiinissa Jarno Kärki. Maanantaimakasiinissa Jarno Kärki | Radio Pori

  Pidän kyllä että kysymyksiin tulee vastauksena muutakin kuin se kahden sanan töksäytys, edes vähä miettii ja avaa näkemyksiään, kuten Kärki klipissä tekee.
   
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kaipa tämä eniten kuuluu kuitenkin sitten tähän ketjuun

  SM-liigapelaaja näki videolta kotinsa palavan: "Aika jännä fiilis"

  Mitään kuolemanvakavaa menetystä tai vahinkoa ei siis Tommilan kohdalle näemmä osunut, koska asunto oli kait vain sellainen "kämppä" jossa hän kävi lähinnä nukkumassa. Mutta aika ikävä juttu tietysti silti kaikkineen, saas nähdä vaikuttaako tapahtuma lähiaikoina esimerkiksi peliesityksiin millään tavalla..
   
 7. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Näin paloa itsekin lauantaina ihan lähietäisyydeltä todistaneena täytyy todeta että hyvä kun ei ollut Tommila paikalla syttymishetkellä, siitä olisi voinut tullakin fiiliksiä jotka vaikuttavat peliesityksiin. Talo meinaan paloi aika lailla iloisesti, jutun kuva antaa tilanteesta hyvin lievän käsityksen. Luojan lykky että "vain" yksi ihminen loukkaantui.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 9. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 10. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Huikeaa viestimistä Ässien toimistolta Facebookissa:

  "Olisiko tänään hyvä päivä tehdä jouluostoksia? Jyri Marttinen laittoi jo lauantaina Toni Suurosen nättiin pakettiin..."

  Bravo!
   
 11. Levollinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässien lisääntyneelle FB-aktiivisuudelle iso peukku, mutta ei herranjestas nuo kuvat. Joka ainoassa valokuvassa on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ruuvattu vinjentointi täysille. Mieto vinjentointi on hyvä lisä kuvaan, mutta nyt varovasti sen vignetting-sliderin kanssa siellä toimistolla. Vinjentointia on lisätty jo pitkään kuviin ja olen ajatellut että villitys menee jossain välissä ohi, mutta mitä vielä. Nyt viime aikoina muutamassa kuvassa on ylipäätään vedetty täysin överiksi muokkauksen suhteen: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1358855410813973&substory_index=0&id=119865028046357 (linkki vie Ässien fb-sivuille).

  Malttia siihen muokkaukseen toimistolla *hymiö*
   
 12. mjarkko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tämä naurattaa ja samalla ärsyttää.

  Kyseessä on SK:n nettisivulla oleva "areenassa kuultua"-artikkeli Lukko-ottelusta.
  Laitoin kuvan liitteeksi, jos vaikka erehtyvät korjaamaan uutista.
  http://aijaa.com/hnDVly
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Jos näitä lukee joku Ässien sähköposteista vastaava niin info@junioriassat.com osoitteesta tulee vastaajaviesti Petteri Lahti (ei enää Ässien palveluksessa). Kannattaisi varmaan fiksata...
   
 14. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 15. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
 16. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
 17. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
 18. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
 19. VAKIOPAIKKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Tamin oma sanonta: Kunnioita lopputulosta...!

  Ei oo näitten 8 vuoden aikana Juhani ITSE siihen pahemmin kyennyt...
   
 20. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tamminen aika usein myös muistaa vähän "väärin" asioita, omaksi edukseen tietenkin. Aika hyvin pääsi silloin naistoimittaja, oliko Sirkiä tai jotain, Tammisen ihon alle, kun alkoi pikkutakkiaan tarjoamaan tälle naiselle. Silloin voisi jopa sanoa, että meni Tamilla kuppi nurin oikein totaalisesti. Suhonen oli silloin lähellä upottaa Ässät, mutta ei onneksi siihen pystynyt.
   
 21. Prt Sc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tuon sarjan,viimeisen pelin lehdistötilaisuus on klassikko! Aika monessa illanistujaisissa on pyöräytetty kyseinen ihanuus.

  "Kaverit teki itsestään pieniä", "koko baana auki", "mun piti itse hakea Rasmussen pois", "kova buumi", kovalla raivoamisella energiat ylös", jne...

  Mahtavaa settiä!

  Ps. Käykää ihmeessä seuraamassa tamin facebook -sivuja, siksi kaffeella on herra nykyään.
   
 22. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Tamin vuodatuksessa on kuitenkin totuuden siemen. 1) Game 6 Porissa oli Sportin hallintaa, mutta maalit lasketaan - myös Sillanpään nimiin merkattu uskomaton munkki. 2) Tuomaritoiminta Liigassa ei juuri koskaan ole kestänyt kriittistä tarkastelua. Joskus silloin tällöin duumarit voivat epähuomiossaan olla vetämättä hommia ihan vihkoon mutta useinmiten juuri raitapaidat on niitä pahimpia alisuorittajia. 3) Kilpeläinen on ihan oikeesti pari napsua parempi veskari kuin mitä Jaakko Suomalainen oli missään vaiheessa uraansa. Kilpi Sportin maalin suulle ja Suomalainen Ässiin, niin ei olisi tarvinnut edes mennä game seveniin kun Sportti olisi pudottanut Ässät.
   
 23. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Arvasinkin että alat puolustelemaan Tammista, kuten aina. Jos ja jos, miksei Sport sitten voittanut sitä viimeistä peliä?! Olisiko Ässät edes ollut karsinnoissa ilman Suhosen apaattisuutta ja kyvyttömyyttä ja sitä kautta olisiko Sport pärjännyt tuonkaan vertaa Ässille, jos Suhonen ei olisi ollut sekoittamassa joukkuetta... no nämä ovat spekulaatioita ja mielipidekysymyksiä, kuten nuo sinun ja Tammisenkin ajatukset. Jääkiekko on siitä helppo peli, että enemmän maaleja tehnyt on voittaja, ei tarvitse ihmetellä ja arvostella lopputulosta, kun kolmella voitolla on sarjassa parempi.
   
 24. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Joo, onpa yksisilmäinen näkemys Tammiselta, varsinkin kun Sport kavensi vasta viime minuuteilla ja tasoitti viimeisellä minuutilla. Esimerkkinä epätarkkuudestaTamminen puhuu, että ratkaisu olisi syntynyt ajassa satayhdeksän ja kuitenkin tekstissä on 83.
   
 25. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kohdan 1) voin jollain lailla allekirjoittaa, mutta kahdesta muusta täytyy sanoa että...

  Oltiin tuomaritoiminnan tasosta noin yleensä mitä mieltä hyvänsä, tuomareihin tuo sarja ei ratkennut. Paras seitsemästä - sarjassa on niin monta muutakin muuttujaa ettei tuollaisia tuomarit ratkaisi - juttuja päästä suustaan kuin vainoharhainen höyrypää.

  Kilpeläinen - Suomalainen vertailusta taas ei voi sanoa kuin että voi voi sentään. Ei ollut varmasti ensimmäinen ottelusarja jääkiekon historiassa jossa toisella joukkueella oli vain parempi maalivahti. Siksi toisekseen, Ässät oli ainakin paperilla joka osa - alueella Sportia pari napsua parempi, tuollainen kuuluu usein karsintasarjojen luonteeseen. Luojan kiitos edes Kilpeläinen oli tosi paikassa vastustajaa parempi muuallakin kuin paperilla.

  Tuo karsintasarja oli kiistaton klassikko, mutta Tami voisi jo lopettaa egobuustailunsa asian ympärillä. Elämä jatkuu ja Spårakin on jo liigassa nykyään.