Ässät - Lukko La 5.3.2005

  • 17 639
  • 165

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Re: Erikoinen ottelu

Viestin lähetti Patasydän
...Pelaajille voi vain sanoa ennen ottelua, että nauttikaa... Pelatkaa niin hyvin kuin osaatte... Ei tarvitse peruutella... Taklatkaa, haastakaa ja nauttikaa pelistä.

Toki Lukko olisi hienoa voittaa pitkästä aikaa, mutta ainakin minä lähden otteluun rauhallisella melkeinpä levollisella mielellä. Tällä pelillä ei ole suurta merkitystä. Henkisesti ehkä, mutta muuten ei ja tuskin se henkinenkään apu mahdollisesta voitosta pudotuspeleissä enää auttaa. Pitkästä aikaa saa vain nauttia pelistä ilman pakollista ajatusta entä, jos tämä hävitään ja Blues/milloin mikäkin vastustaja voittaa samaan aikaan. Nyt vain katselemaan toivottavasti hyvätunnelmaista ja hienoa paikallisottelua.

Tässä on kyllä hienoja ajatuksia, toivotaan että huominen tuo tullessaan edes ripauksen tästä Patasydämen jopa runollisen kauniista ennakoinnista!

Itse olen kahden viimeisen ottelun tärkeydestä sitä mieltä, että ehdottomasti kunnon raivoa peliin. Nyt jos koskaan kannattaa koittaa rakentaa pienimuotoista kiekkobuumia Poriin. Nämä kaksi peliä kun Ässät painaa samalla sykkeellä kuin kaksi edellistä kotimatsia, on hienoa lähteä siihen ehkä ainoaan "playoff"-kotimatsiin. Kuitenkin hyvä juttu olisi että kannattajakunta saadaan vireeseen ennen ensimmäistä tosipeliä, jolloin luvassa on pitkästä aikaa mahdollisesti jotain muisteltavaa Isomäen illasta.
Heitänpä villin arvauksen huomiseen matsiin, 4-3 ja. Jos Ässät saa kerrankin sen avausmaalin tehtyä on mahkut noin 100x paremmat saada pelistä jotain muutakin kuin käkeen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kieltämättä aika ristiriitainen fiilis. Viime viikon loistava saldo likipitäen sinetöi meidän jatkopelit, Narreista maukas vierasvoitto ja kolmen päivän sisään kotivoitot Kerhosta ja Tapparasta. Ilman näitä yllätyksiä(?) tilanne saattaisi olla aika kinkkinen. Blegiltä evättiin se suora kolmen pojon voitto vieraissa, että se nyt oli ihan ok. Voitto Pelicansista olisi totisesti jättänyt paremman maun suuhun, nyt ratkaisu tuli Oulun suunnasta. Peltsi tosin sano että ollaanhan me kauden aikaisemmilla esityksillä ansaittu paikkamme. Totta, mutta siltikin...

Eipä tuolla matsilla enää merkitystä. Tärkeintä että palikat ovat paikoillaan pudotuspeleissä, joita Ässät joka tapauksessa keskiviikon jälkeen tahkoaa. Lauantai, Ässät-Lukko, lehterit täynnä....siinä olisi aineksia. Aika hyvin tunnelma on tässä ketjussa kyllä latistettu. Mikä voi sikäli olla perusteltua että kummallakaan ei ilmeisesti ole pakottavaa tarvetta pelin voittamiseen eikä toipilaita kannata peluuttaa. Tappamisen meininki siis puuttuu. Olisin tietysti halunnut nähdä Ässien osalta laadukkaan kenraalin kaikki peliin-mentaliteetillä, sirkushuveja kansalle ainakin. Mutta jos kokoonpanosta puuttuu tärkeitä ja potentiaalisia pelin värittäjiä niin mitään suurta viihdettä on tuskin odotettavissa.

Virkamieskiekkoa siis odotettavissa...noh, odotellaan kokoonpanot ja toivotaan lauantai-illan huuman tarttuvan yleisön apinoinnista pelaajiinkin. Käsijarru päällä ja kananmunat taskuissa-mentaliteetti ei välttämättä ole paras tapa välttää kolhuja. Ja ohan tosipeleihin vielä toistaviikkoa aikaa.

Toivotaan parasta...optimistinen veikkaus, kiihkeähkö matsi jonka Ässät vie kolmannessa erässä Peltosen maalilla 3-2.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Itse ainakin odotan hyvää matsia. Huomenna siinä puolenpäivän tienoilla starttaa auto Helsingin suunnasta kohti Isomäen kiekkopyhättöä. Tilaa on yhdelle, jos kiinnostaa, niin yhteydenotot pv:llä.

Liput juuri varattu, ja ainakin C- katsomot rupeavat olemaan loppuunmyydyt. Fiilis nousee koko ajan. Hieman vaan huolestuttaa Ässien kokoonpano. Toivottavasti saadaan täysi miehitys peliin. Nyt saa sitten muutama pelajaa kunnon näyttöpaikan. Lankku maaliin. Toivottavasti.

Pelistä lisää myöhemmin.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tarkoitus olisi tulla kans peliin, toivottavasti olen vielä pystyssä ennen aloituskiekkoa. Kuski pitäisi vielä hommata. Viime viikon Tappara -peli meni pikkuisen vituiksi siinä mielessä, että kun astuttiin halliin sisään, kuulutettiin jo Ässien 2-0 -maalia. Tällä kertaa toivottavasti alkoholi jää toiseksi ja saavutaan ajoissa hallille.

Ai niin, se peli! Toivottavasti Pata saa avausmaalin, muuten tulee vaikeata. Uskon, että pelistä tulee fyysinen ja molempien maalien edessä nähdään varmaan kovaa kamppailupelaamista. Pari ylilyöntiä olisi kiva, jotta jäisi jälkipolvillekin kerrottavaa. Lukko todennäköisesti voittaa, mutta Ässäfanina veikkaan kotijoukkueelle 3-1 -voittoa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Jaahans,

kauden kuudes ja viimeinen paikalliskamppailu on huomenna edessä. Kaikki aikaisemmat ovat päättyneet Lukon juhlaan ja Satakunnan herruus on jo saatu kauden osalta ratkaistua. Muutenkin Lukon voittoputki paikallisotteluissa on jo kasvanut 9 ottelun mittaiseksi ja saa nähdä tuleeko täysi kymppi täyteen ja saako historiallisen pitkä voittoputki näin jatkoa. Tässä luulisi olevan asioita, jotka sytyttävät myös Ässät taisteluun voitosta.

Rautakorpi sytytteli joukkuettaan jo aiemmin paikalliskappailun kynnyksellä ajatuksella että nyt on kyseessä kauden tärkein kamppailu. Playoffien kynnyksellä on todennäköistä, että Lukkoa sytytellään taas vastaavin metodein kamppailuun.

Lukolla on alla voitot sekä Jokereista ja Kärpistä, joten joukkueen itseluottamus ja henki ovat varmasti kohdallaan. Ässät taasen pelikaani tappiosta huolimatta varmistivat playoff-karsinta paikan, joten joukkue voi sen puolesta lähteä vapautuneesti otteluun. Nähtäväksi jää paljonko "kuumeaalto" vaikuttaa Ässien huomiseen kokoonpanoon.

Maalivahdit tulevat olemaan taas ratkaisevassa roolissa. Lukolta ovat molemmat sekä Vehanen että Roloson onnistuneet näissä kamppailuissa, kun taas Ässien maalivahdeilta ei sitä tarvittavaa tukea ole tullut joilla otteluita olisi ollut mahdollista voittaa.

Paikallisissa tehomiehinä ovat kunnostuneet Saarela tehoin 4+4 ja myöskin samoin Koivisto on osunut maalipuiden väliin neljästi. Näiltä kavereilta on myös huomenna lupa odottaa tehoja. Lisäksi Torkin kevään vire on ollut todella hyvä ja Pirneskin on löytänyt uuden vaihteen pelaamiseen.

Mielenkiintoista vääntöä kuitenkin odotetaan ja yleisöäkin tulee olemaan paikalla varmasti mukavasti.
 
Viimeksi muokattu:

ÄssienÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
hoh hoijaa - pleijareita odotellessa

Ässien tämän viikon aikaisemmat kamppailut (blues ja pelicans) vähän haiskahtavat. Tosiasiahan on että Ässät on tällä kaudella pelannut erittäin hyvin Ipaa vastaan ja Jypin kanssa ollut ajoittain valtavan suurissa vaikeuksissa. Näyttää siltä että Ässät haluaa aloittaa säälipleijarit sijalta 10 ja välttää Jypin kohtaamisen ekalla kierroksella.

Ässissä on tajuttu että Ilveksen kanssa pärjää kun hoitaa ykkösketjun tehottomaksi, muista ei juuri ratkaisijoiksi ole. Näin ollen itsekin näkisin että nyt pitää taktikoida vastustajaksi Ilves.

Mutta itse peliin, aika merkityksetön tapahtuma mutta tietenkin olisi kiva jo saada 9 pelin tappioputki (runkosarjassa) poikki. Todellisuudessahan tappioputki ei näin pitkä ole kun muistetaan Pitsiturnaus ja SK-turnaus alkusyksyltä. Näissähän Ässät otti komeaakin komeammat voitot rakkaasta vastustajastaan.
 
Re: hoh hoijaa - pleijareita odotellessa

Viestin lähetti ÄssienÄssä
Mutta itse peliin, aika merkityksetön tapahtuma mutta tietenkin olisi kiva jo saada 9 pelin tappioputki (runkosarjassa) poikki. Todellisuudessahan tappioputki ei näin pitkä ole kun muistetaan Pitsiturnaus ja SK-turnaus alkusyksyltä. Näissähän Ässät otti komeaakin komeammat voitot rakkaasta vastustajastaan.

Harjoituspelit on harjoituspelejä, runkosarjan tappioputki on edelleen se 9 ottelua, vaikka kuinka laskisit siihen kaikki mestaruudet sun muut kaunistamaan sitä.

Ja maalivahdeista sen verran, ett Nissinen oli viimeksi Äijänsuolla varmempi kuin Lankku piiitkään aikaan on ollut Lukko-pelissä, ja eikös nuo ÄÄ:n hehkuttamat harjoituspelivoitotkin tulleet Tuomaksen ollessa maalilla?
Veikkaan, että Lankku siellä kuitenkin seisoo, mutta ainakin Saarela on suht hyvin onnistunut haistamaan Lankun heikot kohdat, joten toivotaan, että tämä jatkuu.

Niin, ja tästä pelistä ei kelpaa muu kuin voitto.
Turha ajatella, että "jos me hävitään tolle ja tolle, niin me ollaan noin ja noin mones runkosarjassa, ja saadaan tuo joukkue vastaan."
Ei Sm-liigaa kikkailemalla voitetaa, vaan voittamalla, joten eiköhän 3 pistettä ole tästäkin se ainoa hyväksyttävä vaihtoehto.
 

Skorppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja tutkapari Jalkanen & Jäminki.
Hohhoijaa

Samapa tuo miten nuo viimeiset ässät-lukko pelit ovat menneet sillä sarjataulukko sen onneksi ratkaisee(kyllä L4E sarjataulukko ratkaisee sijoituksen runkosarjassa). Toivottavasti olisi tupa täynnä ja tulisi kunnon voitto lugusta niin saattaisi olla myös kärppä pelissä kivasti katsojia, mutta pääasia on ettei tule ainakaan loukkaantumisia/pelikieltoja. Mielestäni Toivola voisi pistää Nissisen maaliin ja antaa Joensuulle kunnolla vastuuta tässä pelissä. Saarela & Pirnes ovat olleet huippu vireessä viime aikoina, mutta eiköhän Pauke alista poikasia oikein kunnolla tänään.

Ässille 6-1. Korppi 2, Patu 2, Levokari ja Joensuu. Lukon ainoan iskee elämänsä kautta pelaava Ville Snellman
 
Re: Hohhoijaa

Viestin lähetti Skorppari
Saarela & Pirnes ovat olleet huippu vireessä viime aikoina, mutta eiköhän Pauke alista poikasia oikein kunnolla tänään.

Äläpäs unohda tuota teille porilaisille ah, niin rakasta Sami Torkkia.
On meinaan Toke ollut varsin hyvällä pelipäällä myöskin viimeaikoina.
Nelosketju, ja erityisesti Yli-Jumala sopii myös mainita viime aikojen hyvien otteiden yhteydessä.

Ässille 6-1. Korppi 2, Patu 2, Levokari ja Joensuu. Lukon ainoan iskee elämänsä kautta pelaava Ville Snellman

Snebu ei osu edes tyhjään maaliin, mutta varmasti se yrittää...

Meinasin itsekin tulla huomenna poriin, mutta vähän epävarmaa on vielä.
Katsoo nyt saanko seuraa, yksin en siihen pelottavaan halliin uskalla tulla.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö taaskaan ?

Hei nyt ihan aikuisten oikeesti. Mikä hemmetti pk-seudun Ässillä on kun ei mitään yhteistä toimintaa ole. Eikö taaskaan löydy autolastillista ihmisiä käymään Porissa ja takaisin. Tai siihen mitään autolastillista tarvita. Kuka lähtee ? Olen kyllä todella pettynyt teihin. Yv:tä kehiin ja yhteystietoja niin lähdetään käymään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Niin. Haluaisin täällä ilmituotuun "ihansama" miten käy asenteeseen tuoda mielipiteen.

Tässävaiheessa, kun on pari peliä jäljellä ennen pleijareita, ovat kummatkin joukkueet "on" asento päällä. Ei voi löysäillä, eikä tuijottaa sarjataulukkoa. Nämä pelit ovat harjoitusotteluita pleijareihin ja ne koitetaan pelata sen vaatimalla tasolla, uskokaa pois.

Tänäiltana nähdään Porissa todennäköisesti tasoltaan kauden paras paikkallisottelu, enkä yhtään hämmästyisi, vaikka Ässät sen veisi, tosin Lukon pelatessa hinta-/laatu-/materiaalitasolla pitäisi pisteiden lähteä Raumalle. Onneksi kiekko ei ole matematiikkaa.

Iltaa ja ylilyöntejä odotellessa.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiva...

..tulla Poriin tänään ! Uskon Olkun tavoin, että tänään nähdään tasokas kamppailu. Kumpakaan ei todellakaan tule puolilla tehoilla peliin, vaan nyt katsotaan tosissaan missä mennään tässä vaiheessa kautta.

Ässien lyödessä ensimmäisen maalin, pelistä tulee Lukolle tosi paha. Ylilyönteihin ei kummallakaan ole varaa, mutta Torkki käy jo varmaan NYT (klo 10) :) kuumana ja Gill tulee varmasti pelaamaan kovaa, joten kiva nähdä mitä tapahtuu.

Ässien pelejä en ole viimekierroksilla seurannut, mutta Lukon otteita ollut kiva seurata ja kun otteet pysyvät samalla tasolla illan matsin pitäisi olla selvä, MUTTA kun vastassa on ÄSSÄT ja vielä PORISSA, niin varmasti tiedossa hyvä peli, jonka voittajasta en ainakaan minä lyö vetoa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Re: Eikö taaskaan ?

Viestin lähetti kapa76
Hei nyt ihan aikuisten oikeesti. Mikä hemmetti pk-seudun Ässillä on kun ei mitään yhteistä toimintaa ole. Eikö taaskaan löydy autolastillista ihmisiä käymään Porissa ja takaisin. Tai siihen mitään autolastillista tarvita. Kuka lähtee ? Olen kyllä todella pettynyt teihin. Yv:tä kehiin ja yhteystietoja niin lähdetään käymään.

Tuolla aikasemmassa viestissäni ilmoitin, että on tilaa yhdelle Helsingistä tulijalle, mutta sen verran myöhästyit, että paikka ehti mennä jo eilen illalla. Jatkossa pitää pitää mielessä, kun Poriin päin joku Pk-seudulta on menossa.

Vielä ei näy kokoonpanoja Sm-liigan sivuilla, kauhulla odotan mitä tuleman pitää.

Onko muuten kellään tietoa tuosta lipputilanteesta? Paljonko on lippuja varattu ennakkoon?
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Ja kotijoukkue Porin Ässät tänään seuraavanlaisessa kokoonpanossa:

30
Tuomas Nissinen, Maalivahti

35
Scott Langkow, Maalivahti AK


1. kenttä

6
Pasi Peltonen, Vasen puolustaja AK

55
Pauli Levokari, Oikea puolustaja AK

22
Teemu Virkkunen, Vasen laitahyökkääjä AK

29
Jason Williams, Keskushyökkääjä AK

19
Pasi Tuominen, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

36
Jarkko Glad, Vasen puolustaja

78
Jesse Saarinen, Oikea puolustaja

21
Marko Kivenmäki, Vasen laitahyökkääjä

31
Aki Uusikartano, Keskushyökkääjä

17
Jari Korpisalo, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

10
Marko Toivonen, Vasen puolustaja

33
Atte Pentikäinen, Oikea puolustaja

37
Juha Kiilholma, Vasen laitahyökkääjä

7
Greg Classen, Keskushyökkääjä

9
Samu Wesslin, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

23
Olegs Sorokins, Vasen puolustaja

25
Pasi Nielikäinen, Vasen laitahyökkääjä

11
Mika Niemi, Keskushyökkääjä

41
Juha-Pekka Ketola, Oikea laitahyökkääjä

Eli Willimas on tehnyt paluun, mutta ainakin Kuusela näyttää olevan vielä poissa. Nielikäinen on myös merkitty kokoonapanoon, saas nähdä pelaako. Poissa näyttäisi olevan myös nuori lupaus Jesse Joensuu.

Ottelun tuomitsee Sami Partanen. Ei hyvä.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Eikö taaskaan ?

Viestin lähetti Pêr un pugno di dolari
Tuolla aikasemmassa viestissäni ilmoitin, että on tilaa yhdelle Helsingistä tulijalle, mutta sen verran myöhästyit, että paikka ehti mennä jo eilen illalla. Jatkossa pitää pitää mielessä, kun Poriin päin joku Pk-seudulta on menossa. ...

No voi paskat. Eilen olin pelissä ja sitä ennen en huomannut tätä ketjua lukea. Olisin tullut ilman muuta. Ehtoolla sitten tuli syötyä ja juotua joten jäi katsomatta.

Ilmoitetun kokoonpanon suhteen olen vielä epäileväinen. Vielä jos muuta ilmenee ilmoita.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Hearsay
Silti uskon vakaasti tuohon 25 maalin kauteen (kunhan pysyy terveenä ja pääsee pelaamaan tarpeeksi). Lupaan siis vaihtaa signaturen TosiFania ylistäväksi + lounaan TosiFanille Penalty Pubissa, jos Toni Koivisto tekee vähemmän kuin 25 maalia runkosarjassa.
Force majeure on käytössä loukkaantumisen ja farmiin siirron osalta.

Kun Toni Koivistolta tarvittaisiin kymmenen maalia ennakoimani 25 maalin täyttymiseen, ajattelin vaihtaa signaturen jo nyt, kun Ässäfanien kirjoittelun takaraja alkaa häämöttää.

Illan ottelussa huolettaa eniten se räkämäärä, joka tursuaa Ässäpelureista Lukon taklauksissa ja tartuttaa ko. pelaajat. Onneksi pleijarit alkavat vasta viikon tauon jälkeen.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko tänään:

Roloson, Vehanen

1. kenttä
Koivisto-Larouche-Toporowski, Gill-Porkka

2. kenttä
Torkki-Pirnes-Saarela, Pettinen-Niskala

3. kenttä
Yli-Torkko-Tähtinen-Snellman, Hämäläinen-Bruun

4. kenttä
Normio-Yli-Junnila-Hagelberg, Heikkinen-Siivonen(h)

Snellman palaa siis kolmoseen, ei muita muutoksia.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Pêr un pugno di dolari


Eli Willimas on tehnyt paluun, mutta ainakin Kuusela näyttää olevan vielä poissa. Nielikäinen on myös merkitty kokoonapanoon, saas nähdä pelaako. Poissa näyttäisi olevan myös nuori lupaus Jesse Joensuu.

Ottelun tuomitsee Sami Partanen. Ei hyvä.

Ässien A-nuorilla on tänään hyvinkin tärkeä peli Kuopiossa, joten nuori lupaus Joensuu on matkannut sinne samoin kuin Matti Kuparinenkin.

Pakko tuota Ässien kokoonpanoa on vielä hieman epäillä. Viime hetken muutoksia saattaa kuitenkin tulla. Hieno homma jos Kuusela on tosiaan ainoa joka on yhä kuumeessa. Mutta jonkinlaiselta riskiltä vaikuttaa peluuttaa vielä eilen kuumeessa olleita, kuten esim. Williamsia. Kun panoksia on kuitenkin näinkin vähän, olisi voinut kyllä harkita toipilaiden lepuuttamistakin.

Sami Partanen varmasti toivoo hiljaa mielessään, että Ässät ja Lukko eivät löytäisi mitään paikalliskapinahenkeä. Jos löytävät, lienee Partasen poika vaikeuksissa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kirous

Saa nähdä kaikkoaako kauan vaivannut kirous Ässien yltä. Lukon henkinen yliote Ässiä kohtaan on mystinen, mutta luulisi senkin joskus päättyvän. Ikuisesti ei mitkään putket jatku, ja jos ei muuten, niin vastalääkettä kiroukseen toisenlaisilla loitsuilla.

Tapparan ohi on vielä mahdollista mennä, joten ei sovi hissutella Ässien. Kaksi sinänsä tärkeää kotipeliä Lukkoa ja Kärppiä vastaan, jos niistä tulee saalis 4-6 pistettä, niin uskoisin Tapparan jäävän Ässien taakse. Eli päätelkää itse sitten tuosta 4-6 pisteen saalista, paljonko tästä pelistä jää käteen. Mahdollisimman paljon toivon mukaan.

Tulosta en lähde veikkailemaan.
 

#91#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Onhan niitä
Viestin lähetti Pata


Sami Partanen varmasti toivoo hiljaa mielessään, että Ässät ja Lukko eivät löytäisi mitään paikalliskapinahenkeä. Jos löytävät, lienee Partasen poika vaikeuksissa.

Tuskinpa noihin vaikeuksiin tarvitaan edes paikallishenkeä...

Illan pelistä ei oikein voi sanoa mitään ennen kuin päätössummeri on soinut. 1X2.
 

The Rock

Jäsen
Tunnelmat ottelun alla ainakin allekirjoittaneet vähän hälläväliä-tyyliä. Ottelun lopputuloksella ei lopulta ole niin väliä, mutta olisihan se kiva edes kerran kurmoottaa Lukkoa kauden aikana. Ässien kaksi jäljellä olevaa runkosarjan peliä ovat pleijareiden odottelua ja jos joukkue nyt kaikenmaailman flunssa-aaltojensa jälkeen jaksaa vielä syttyä näihin peleihin ja painaa Tapparan ohi niin ihan kiva, mikään pakkorako se ei kuitenkaan ole. Pleijarikarsinnoissa on itseasiassa suhteellisen sama tuleeko vastaan Ilves, JYP vaiko TPS sillä kaksi voittoa pitää kuitenkin ottaa jos jatkoon mielii.

Tämän illan ottelussa yleisö toivottavasti näkee muutaman mehevän ylilyönnin sekä verta jäällä. Sitä nämä Satakunnan derbyt nyt tarvitsevat kun voittajasta ei ole ollut pitkään aikaan epäselvyyttä. Täysi halli, hyvä tunnelma, pari tappelua niin kentällä kuin katsomossakin ja puheenaihetta riittää taas vähäksi aikaa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta mainittakoon myös ketjunavaajan osalta. Nimimerkki Johto oli tällä kaudella ensimmäinen Lukkofani, joka kerkesi avaamaan Ässät-Lukko / Lukko-Ässät -otteluketjun. Onko tämä kenties jonkinlainen enne, joka rikkoo myös Lukon tappiottoman putken Ässiä vastaan?

Loppuun pakollinen tulosveikkaus: Ässät-Lukko 4-2
 

Herke

Jäsen
Ilmeisesti kuuma peli!!!

Mitäs Gill on riehunut 5+pelirangaistus?
Kenen kanssa?Nielikäinen?
Mistä tilanteesta?

PS:1-0 15.21 Niskala(Tähtinen,Larounche)YV
Hyvä homma toi Niken maali ja Tähtisen syöttö koska niitä ei tällä kaudella ollu liikaa!!!
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
13.46


Ässät Atte Pentikäinen Ryntäys 2min

13.46


Ässät Greg Classen Väkivaltaisuus 2min

13.46


Lukko Hal Gill Väkivaltaisuus 5min

13.46


Lukko Hal Gill Automaattinen pelirangaistus käytöksestä 20min

Kun tuota tarkastelee, niin olisikohan käynyt niin, että Pentikäinen on töötännyt rumasti jotai Lukon pelaajaa, josta Gill on sitten suuttunut?
 
Viimeksi muokattu:

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Jussi Ahon patalasien takaa kerron, että siinä taklattiin laidassa jotain Lukko-pelaajaa, en nyt enää muista kuka tuo oli. Tästä Gill kuumentui, liekö taklattu jotenkin väärin ja vaarallisesti, en tiedä eikä Jussi Aho moisesta mitään maininnut. Gill tuli täysin takaa isona miehenä ja sen jälkeen kymmenen minuutin torikokous oli valmis. Joku toinenkin raumalainen lähti päädystä, Aho tuumi, että meniköhän vessaan, kun pelirangaistusta ei tullut kuin Gillille.

Paikalla olleet voivat myöhemmin kertoa tarkemman kuvauksen. Oli Ässilläkin kaiketi paikkoja, mutta Roli kesti. No, jos peli pysyy noin intensiivisenä, ei vielä ole mitään menetetty. Eikä tämä loppujen lopuksi vaikuta siihen ihanaan tosiasiaan, että pelit eivät lopu ke 09.03.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös