Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 534 121
  • 8 141

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Salminen aivan väärä mies kentälle tuossa tilanteessa. Huvittaa, että tuossa vaiheessa uraansa oleva pelaaja pelkää yhä vastustajan laukauksia.

Toisaalta Ässät tätä kerjäsi. Ilveksen tasoista joukkuetta vastaan ei voi passivoitua noin pahasti kolmannessa erässä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Käsittämätöntä peluutusta viimeisellä minuutilla. Kentällä kokematon Karnaranta (ehti toki vaihtoon ennen tasoitusta) ja Liigan huonoin puolustava hyökkääjä Salminen. Ei näillä kavereilla pitäisi olla mitään asiaa kentälle kun vastustaja pelaa ilman maalivahtia ja halutaan se 3p yrittää ottaa. Helvetti, että korpeaa taas!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Joo, mutta kaikki oli vuorollaan alakynnessä, ja jos ei olisi ollut niin joku olisi voinut tehdä neljännen maalin, mutta ei riittänyt tänään kenelläkään.
Peluutuksen kannalta sillä on kuitenkin merkitystä ketä on jäällä vaikkapa vikan kahden minuutin aikana kun kaveri sen maalin tappiolla ja mahd. / todennäkösesti ottaa maalivahdin pois.

Sellanen. Vähän kaksjakonen ottelu. Kenties puolihelpolla 3-0 johto, toisaalta 1. erä oli tosi vahvaa suorittamista. Reipas puoli matsia laskeva trendi.

Eteenpäin.
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Loppuiko voimat vai mitä vittua, mutta liike loppui kuin seinään. Tehtiin Ipat, mutta jo toisessa erässä.
Vastus kovin mahdollinen, eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Lukko pieksi SaiPaa isän kädestä mutta eipä siitä mitään hyötyä ollut kun Ässät ei klaarannut omaa peliään. Kolmea pistettä tarjoiltiin muttei kelvannut. Kristanaattori ja AVI pitää kyllä huolen siitä, ettei tarvi ensikaudellakaan elätellä mitään mahtikorotuksia pelaajabudjettiin, josta puolestaan seuraa että ensi kaudellakin pelataan sijoista ynnä muut.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Missä oli Viitala jatkoilla? Ihmeellistä peluutusta taas.
Ansaittu voitto Ilvekselle ei siinä mitään, Ässät ei tolla peruuttelulla olisi ansainnut pistettäkään.

Kyllä Ässistä näkyy, että sieltä puuttuu ne kokeneet pelaajat joita voi heitellä hyvin mielin ottelun lopulla jäälle.
Hieno katsoa jotain Suomen pelaamista, kun Ässien pelaajat ei mieheltä saa kiekkoa pois millään, meidän kultakuupalta taas kiekko viedään kun tikkari lapselta.

Eilen ei edes vituttanut, kun ei oltu edes lähellä, tänään oltiin lähellä, mutta päästettiin housut nilkkoihin ja odotettiin, että Ilves saa lerpun sisään ja kyllähän se sinne meni, kun tarpeeksi monta kertaa saa yrittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös