Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 531 374
  • 8 141

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jäätävää pelaamista johtoasemassa. IFK sai yhden paikan 15 sekuntia ennen loppua ja nyt tuon maalin. Muuten homma hallussa täysin, uskalletaan voittaa pelejä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Maalin päähän pääsi HIFK, mutta ei se mitään. Helkkarin hieno taisteluvoitto Ässiltä, vaikka näkihän sen, että jaloissa painoi tänään pahasti.

Jumaleissön 2 viikkoo koronakaranteenia, puol joukkuetta sairastuvalla ja sit otetaa peräkkäisinä päivinä Tepsiltä ja Hifkiltä 6 pinnaa. Hiton hienoa! Volkov oli molemmissa matseissa loistava!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Upea voitto! Meinasi taas vastustaja jäädä vain yhteen maaliin mutta pari sekuntia ennen loppua saivat kavennuksen. Barachin tai Viitalan tolpat olisivat toki voineet mennä sisään ja katkaista orastavan kirin jo aiemmin. Mutta hyvä näin, viimeiset 4 peliä 12/12 ja Ässät ei ole enää jumbona *hymiö*
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Kuten kirjoitin jo otteluketjuun, on vahva kutina siitä että olette vähintään kahdeksan joukossa tänä keväänä. Hienoa työtä Kivi kyllä tekee. Ihan eri joukkue kuin Atu Selinin nightmare team.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivotaan tosiaan, ettei kukaa vetänyt nyt liian piippuun puol kuntosena, ja ettei tule mitään jälkitauteja.

Pihlis ainakin sanoi haastattelussa, että juttelivat kopissa ekalla erätauolla, että jaksetaan painaa enemmän kaasua ja sitten rupesivatkin karvaamaan enemmän. Kuulemma "aika" kivalle tuntuu pelaaminen tällä hetkellä... näin lievästi sanottuna.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mulla on nyt selkeä suunnitelma loppuillalle ja yölle. Koska en kaikkea tuosta pelistä nähnyt, niin nyt otan pari olutta esiin ja katson pelin alusta loppuun ja nimenomaan nautiskellen, kun Pata alistaa Helsingissä. On tämä pelillinen täyskäännös kyllä mahtava juttu, mutta kyllä me ollaan tämä ansaittu. Sen verran on tullut paskaa tuulettimeen vuodesta 2018 lähtien.

Ja jos vielä yöllä jaksan, niin katson U20-kisoista Heimosalmen suorituksia. Siinäkin on poika, joka on todella hyötynyt päävalmentajan vaihdosta.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Aivan loistavaa menoa Ässiltä. Sen verran tasapainossa on peli, että 10. sija on kiinni runkosarjan loppuun mennessä.
 

Kafrom

Jäsen
Pientä vittuilua Selinin suuntaan tuossa haastattelussa? Pihlajamäki sanoi ettei malta tällä hetkellä odottaa että pääsee pelaamaan seuraavaa peliä :D
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
On tätä peliä ihan sanoinkuvaamattoman hieno katsoa. Täällä voisi suunnilleen pyyhkeensä ripustaa kuivumaan, kun erektiivinen vaikutus on niin kova. Peli peliltä tuntuu vain vaikeammalta käsittää, miten tällainen muutos voi edes olla todellinen..

Kohtahan tässä alkaa murtumaan sen hokeminen, että kausi on ohi..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kohtahan tässä alkaa murtumaan sen hokeminen, että kausi on ohi..

Joukkue kerrallaan eteenpäin. Nyt ohitettiin JYP, seuraavaksi tähtäimessä SaiPa. Sen jälkeen onkin jo isompi työ nousta ylöspäin
 

kepu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset änärissä
Nyt alkaakin sitten kaikilla aikakausi ku vedetään tyhjille katsomoille. Ässille hyvä et ovat nyt putkessa ni henkisesti helpompi varmasti lähteä noihin peleihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös