Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 536 089
  • 8 141
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Melko positiivinen näkemys, toisessa erässä vissiin yksi laukaus kohti Larmia. Okei oli siellä myös yksi rautoihin osunut mutta pointtina paljon enemmän pitäisi tapahtua, että Ässät Larmin pystyy yllättämään. Ja vähintään kahdesti tämä pitäisi tänään tapahtua. En ole luovuttanut mutta usko tähän on kyllä kovilla...
Kahdeksan laukausta Ässillä tokassa erässä. Tosin niistä vain yhteen Larmi joutui reagoimaan. Muuten kenttäpelaajat blokkas tai laukaukset viuhu pitkin seiniä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Eräs meilläkin piipahtanut, nykyään Slovakiassa työskentelevä kiekkoammattilainen tykkää puhua, kuinka pitää siitä miten yksittäisen ottelun tuloksella on siellä merkitystä.

Ei sinänsä liity tähän mitenkään, mutta tällasessa tilanteessa, vallitsevissa olosuhteissa, olis ihan suotavaa ja sallittua valmennuksen härkkiä kokoonpanoa, tiivistää ja iskeä vaikka kaikki munat samaan koriin. Kaikki keinot ja ärsykkeet käyttöön jotta 3. erässä olisi edes pieni mahdollisuus pisteille.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Komeeta, kavennus.

Hyväksytäänkö nämä nykyään liigassa vaikka maali olisi paikaltaan
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Aikataulussa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi mielenkiintoista käydä katsomassa millä temmolla Ässät treenaa.

Peleissä näyttää siltä, että yvtä treenataan lenkkarit jalassa tyhjällä alueella. Aivan helvetin löysää on. Ei tuolla vauhdilla yksikään ylivoima tee tulosta.
En tiiä temmosta, mutta takuulla ainakaan kukaan ei oo siellä leikkimässä vastustqjaa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Pelinavaaminen on ollut taas melkoisen heikkoa ja samoin pelitemmon ylläpitäminen kaikilta muilta paitsi Barachin ketjulta.

Olisi mielenkiintoista tosiaan seurata treenejä, että neppaillaanko siellä pikkunättiä vai vedetäänkö ihan kunnolla.

Vähän näiden Atun kausien perusteella kentällä nähdystä voisi tehdä sellaista johtopäätöstä, että vaatimustaso treeneissä ei ole riittävä, jonka vuoksi peleissäkin vedetään vähän sinnepäin.
Ihan samaa tullut itse pyöriteltyä. Jotenkin toi tekeminen näyttää just siltä, että reenien vaatimustaso ei riitä. Niin pelaat kuin harjoittelet.
 

apkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT , Leijonat, Liverpool, Real Madrid
Edelleen en ole varma Selinin kyvystä kehittää nuoria pelaajia. Kun katsoo Kivenmäen peliä tänään, niin siitä paistaa peli-ilo. Toisin kuin Padan nuorilla. Ja mietitään Kotkansalon tehoja.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Hyvä taistelu.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikä helvetti on Pihlajamäen funktio 6-5 pelissä.

Ei mikään. Siellä oli Kärki ja Moutrey jo maalille laittaa. Samaan aikaan penkillä puree tuppea Lepaus.

Mitä helvettiä oikeasti siellä valmennuksen päässä liikkuu. Miksi se kuudes äijä on neloskentästä. Viimeksi tais olla Appelgren...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös