Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 531 075
  • 8 141

Patamies82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät/Pittsburg
Ihan saatanan paska täytyy olla sen joukkueen jos joku vielä tällä kaudella Ässille häviää. Hävettää niin vitusti olla padan miehiä. Ei kehtaa enää Porin ulkopuolella kulkea edes Ässien hupparis
 

Jysky #13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En tie, oliko sarkasmii. Mutta tuota rävellystä katsoessa, toivoisin, että arvot olisi lähenpämä blood, nickersson, komarov. Se on nyt 3 vuosikymmenellä nähty, että pata istuu kauden aikana eniten jäähyjä. Sama se, mistä ne istutaan
 

Jortikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Ässät
Kärjestä en tykännyt ennen kauden alkua enkä edelleenkään. Mies on vetelä ja hidas. Hyvät kädet, mutta tällä kaudella ei juuri mitään maalin edessä saanut aikaiseksi.
Määtälle antaisin posia. Siitä tulee vielä hyvä pelimies.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Onneksi KooKookin oli tänään paska. Olis voinut tulla rumemmatkin lukemat.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kärki ja Salminen viimeiseen 4 peliin 5 laukausta. Noidenko pitäisi ratkoa meille pelejä. Kärki tuskin itse pääsee edes vetopaikalle saatika laukomaan vetopaikalta, Salminen taas syöttää vaikka näkisi tyhjän maalin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Satakunnan paikallinen tänään vuorossa, jännitys on huipussaan. Kiven aikana tuskin mitään totaalirepsahdusta tulee, ja kaikki paineet ovat, tai ainakin pitäisi olla, Lukolla. Innostuvatko esim Kärki ja Salminen pätkääkään kiusanteosta Lukolle?

Eilenhän SaiPa ja Jyp onnistuivat lopulta häviämään pelinsä, joten eivät vielä karanneet. Tänään pelaavat vastakkain, joten ainakin toinen saa pisteitä, sitä ei voi millään estää. Se toinen jää sitten vielä ulottuville.

KooKoo peli oli kenties jopa heikoin pitkään aikaan noin pelillisesti, joten ei kauhean ruusuiselta näytä jumbosijan välttämisen suhteen.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nopeasti loi maalipaikan Lukko Anderssonin(?) nakellessa omissa hieman virhesyötön. Pari, kolme ukkoa asemoitui avautuneeseen tilanteeseen saman tien, pari siirtoa ja ukko parhaalla maalintekosektorilla.

Pelikirja ja pelin perusperiaatteet iskussa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Se taas menee Ässien viisikkopuolustuksen piikkin, että sitä suorastaan kävellään maalin eteen suorahyökkäyksestä, ukko vapaana takatolpalla.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Erikssonilla ja Erholtzilla molemmilla ollut puoli tyhjä maali ekassa erässä. Mikä vittu tämä tuomarilinja taas on, Lindsten nurin ei jäähyä ja heti perään Ässäjäähy joka oli tietty selvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös