Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 536 312
  • 8 141

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Olis sen voinu 5 sekunttia aiemminkin tehdä.

Hu!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
18-vuotias Knihti ratkaisee loistavalla laukauksella neljässä sekunnissa. Onkohan Ässien nopeusennätys jatkoajoilla?

Mutuna kaikki Ässien 3vs3 jatkot nähneenä kyllä on. Joku toinen alle 10 sekunnin maali pitäisi löytyä mutta ei 4 sekunnissa.
 

Nigi

Jäsen
Vai suora lämäri poikittais syötöstä ja Aku Ruutun mailasta suuntaa kääntäny veto, olivat helppoja? Porissa ei kyl riitä ku nollapeli et kansa on tyytyväisiä
Vaikka oli suoraan syötöstä, niin pitäisi saada pysäytettyä. Ei ollut kauheasti potkua vedossa.

Paikanpäältä en nähnyt toisessa maalissa kosketusta. Saattoi toki ollakin.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huono peli Ässiltä. Ekassa erässä peli näytti loistavalta, kiekko liikkui hyvin ja Pelsuilla ei juuri palaakaan. No kaksi seuraavaa erää olivat rimpuilua - onneksi Pelikaanienkaan peli ei ole varsinaisesti kuosissa. Linuksen piikkiin maaleja en laita ja vastapainoksi esitti erinomaisia koppeja - viides peräkkäinen peli yli 92 prosentin torjunnoilla. Määttä ja Lalonde kun ovat kentällä, luotto omaan päähän on kova, mutta vastapainona Sevänen-Heimosalmi ovat jatkuvasti omissa purjeessa. Mutta hienoa olla voittajien puolella!
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Mielenkiinnolla odotan maalivahtivalintaa lauantaille.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Mielenkiinnolla odotan maalivahtivalintaa lauantaille.

No joo, mut pelataan nyt ensin perjantainakin. Mut eiköhän Söde pelaa huomenna ja Konsta lauantaina?
Koska olen herkkä humanisti, niin en muuten voi olla miettimättä Konstan tilannetta joukkueen ainoana venäläisenä tällä hetkellä.. lieneekö pisteessä jossa hyvä kun viitsii naamansa kopissa näyttää. En ihmettele jos hän ei nouse aamulla bussiin ollenkaan, vaan jää Poriin. Pystyisikö kuitenkaan edes luukkua avaamaan saati jos yhtäkkiä pitäisi hypätä jostain syystä pelaamaan..

Tai mistä minä tiedän, ehkä Konsta on raivohullu putinisti, mutta lähdetään nyt tietenkin siitä todennäköisestä(?) oletuksesta ettei ole..
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jokereiden pelaajia on jo kaupattu liigajoukkueille. Nyt olisi Kerttulan syytä olla hereillä ja kaapata yksi tai useampi pelaaja joukosta Joensuu, Saippua, Lindbohm loppukaudeksi "try-outille" Ässiin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei kukaan muu kuin Jesse tule tälläiseen jumbojengiin höntsäilemaan muutaman pelin ajaksi. Rahaa ei ole kuin korkeintaan Patasydämmeen ja sekin vaatisi vielä budjetin ulkopuolista tukea yhteistyökumppaneilta
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tuskin Joensuu paljoa pyytäisi 10 pelistä.

Pyytää mitä pyytää (vaikka tonnin peli + muut kulut) mutta budjetti on jo käytetty, joten joka tapauksessa mentäisiin sponssien kirstulle.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja mikä järki siinä olisi? Mitään riskejä ei kannata enää tällä kaudella ottaa, ei taloudellisia eikä Jessen terveydellisiä.
Mitä taloudellisia tai terveydellisiä riskejä tuossa olisi? Ei mitään.
Joensuu ei varmasti omaisuuksia vaatisi muutamasta pelistä. Porukkaakin voisi jo melkein sen verran enemmän paikalle tulla, että kattaisi ison osan palkasta.
Ei kai kenenkään terveys voi niin vaakalaudalla olla ettei voisi pelata. Jos olisi, niin silloin on aika laittaa hokkarit naulaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös