Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 535 927
  • 8 141

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässiä kiinnostaa näköjään tänään. Ei pienintäkään yritystä. Pelaajille pitäisi kai kertoa, ettei se kausi tuosta lyhene vaikka pelaisi kuinka laiskasti. Luulisi olevan kivempi voittaakin joskus.
 

zalmis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat Jyp
Albin Eriksson ja blokkipelaamisen ABC...
 

Sihti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vihollinen vapaana maalin edessä jatkuvasti, ja sieltähän se 0-2 tuli.
Puolustuspelin erikoismies Appelgren molemmissa tilanteissa niin kuutamolla kuin olla voi.

Jypillä maalissa liigan huonoin maalivahti mutta jos et saa vetoja edes maalille asti niin ei voi upota.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllä siellä nyt näyttää siltä, että joukkuetta ei vain enää kiinnosta.. siellä jopa uskollinen työhevonen Appelgren näyttää jo siltä, että palataan ensi kaudella asiaan (katseli molempia maaleja puolen metrin päästä ilman, että edes yritti tehdä mitään)
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Joo täällä ollaan taas. Mitä sitä poikia niin vähällä päästää. Parempi näyttää, että jotain porukkaa tuli, että jos edes vähän nolottaa oma pelaaminen, jos ei muuta.

Sanoisin että enemmän se nolottaisi pelata täysin tyhjälle hallille vaikka porukkaa saisikin tulla kuin tuo muutama sata paikalla olijan ollessa.
 

Juhnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool, Bayern Munchen,
Kärki oli kyl tosi löysä YV:lla. Anteeksi antamatonta. Vilttikomennus voisi tehdä hyvää. Juhola tilalle.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun ei nähtävästi ole mitään saumaa edes näitä muita häntäpään jengejä vastaan, niin tässä alkaa miettiä että meinaako nuo hävitä kaikki kauden loput ottelut? Olisihan sekin meriitti, pisin tappioputki liigan historiassa ja alhaisin pistemäärä kauden lopussa. Eniten ärsyttää se, kun tietää tuosta joukkueesta löytyvän paukkuja paljon parempaan. Se nähtiin silloin, kun Kivi tuli puikkoihin. Jokin naksahti pelaajien pääkopissa sillä hetkellä, kun Ilves tasoitti niissä tuplapeleissä muutama sekunti ennen loppua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös