Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 529 981
  • 8 141

apkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT , Leijonat, Liverpool, Real Madrid
Nyt ei vaan tunnu riittävän. Kun ei paikoista tehdä, niin alkaa taas korvien välissä ahdistamaan ja rentous/vapautuneisuus jää puuttumaan. Yritystä kyllä on.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Ekaerä on ollut viime peleissä hyvä, mutta sitten ei vaan oikein riitä. Oulussakaan ei tehty maalia, eikä ole tehty nytkään. Tehoja puuttuu pelistä, ja sitä myötä pinnoja ei tule. Kärki- Salminen?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kaikkinensa, pidän ihan hyvänä esityksenä Ässiltä. Ei loisteliaana, kun ei tehojakaan ole syntynyt, mutta perusryhdikäst esitys.

Ehkä joissain tilanteissa, ilmeissä ja habituksessa, saattaa erityisesti kokeneempien pelaajien kohdalla lukea, että ei sitä tänä keväänä olla ihan kuuhun menossa. Joukkuetason panoksettomuus ei nosta peli-iloa tappiinsa.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kovasti nolo loppu, saa nähdä sitten huomenna Vaasassa. Siellä ei nyt paranisi hävitä. Pelissä on paljon hyvääkin, mutta..
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jostain syystä pelin edetessä käyrä on ollut laskeva.
Meinasin pelin alustukseen pistää, että se on muutamaan kertaan todettu -tai ainakin Kaukoranta jostain matsissa esiin nosti- kuinka suoritustaso ja pelitavan kollektiivinen toteuttaminen lipsuu pelin jälkimmäisellä puoliskalla.

Omaan silmään tänään kohtuullisesti, 0-2 ehkä naksautti hieman häviävän joukkueen mentaalipuolta.

Kyllähän kausi oli viimeistään pulkassa Ilves-matsien jälkeen.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän tässä taisi kenttätapahtumat vaikuttaa joukkueen suorittamiseen: hyvän ekan erän lopulla hylätty maali, joka hyväksytään kerran kahdesta, sitten vihu saa tuurilla maalin ja siitä otteen. Söde ei ole kyllä näissä kahdessa näyttänyt omalta itseltään, jotain epävarmuutta habitus huokuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös