Ässät kaudella 2021–2022 – otteet kaukalossa

  • 535 891
  • 8 141

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Huomenna on erittäin tärkeä peli:

- tappioputki pitäisi saada vihdoin poikki
- tappioputki Lukolle pitäisi todellakin saada poikki

Voittamalla huomenna voisi olla isojakin vaikutuksia jatkopeleihin, tappiolla Ässät painuu entistä syvemmälle maanrakoon.

Ostaako joukkue Kiven varmasti painottaman taistelutahdon ja näyttää vielä, ettei se ole pelkkä lammaslauma? Salminen, Kärki, Lalonde ovat etunenässä niitä joiden pitää nostaa tasoa X-pykälää ylöspäin. Pitäisi alkaa saada rahoille parempaa vastiketta.

Siellä on huomenna tukku raumalaisia kannattajia katsomossa valmiina ilkkumaan jos peli on ekan erän jälkeen 3-0. Luu kurkkuun näille!
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Eilisessä pelissä eka erä oli hyvän näköistä ja kehuja saaneet hyökkäyksiin lähdöt, eivät vaikuttaneet tuulesta temmatuilta.
Avausmaali Ässille olisi ollut tärkeää, mutta Jukurien maali ei Ässiä vielä lannistanut.
Erän loppuun 2-1 ja toisen erän alkuun 3-1 vaikuttivat kuitenkin aika paljon Ässien peli ilmeeseen ja se ei oikeastaan mikään ihme ole.
Toinen erä oli aika tavalla hirveää katseltavaa, mutta pyrittiin kuitenkin pysymään kiekossa, Jukurit antoivat aika kovan paineen ja ihan siinä kunnossa ei Ässien tekeminen ole, että sieltä ihan helposti olisi pois päästy.

Selkeästi huomaa, että kaikkien pelaajien itseluottamus ei ole kunnossa, josta johtuen kiekolliset ratkaisut ovat usein huonoja ja kiekko polttelee lavassa.
Toisaalta taas huomaa siellä pelaajiakin olevan, jotka kuitenkin vielä uskaltavat haastaa ja tehdä ratkaisuja.
Kasinkamppailupelaaminen on mielestäni Ässillä huonoa ja se voi olla vaikeaa saada kuntoon lyhyellä aikavälillä ja osittain voi olla myös materiaalista riippuvainen.

Maalipaikoissa huonolla itseluottamuksella ratkaisut eivät tule selkärangasta ja kun ruvetaan maalipaikoissa "vähän" miettimään, niin ratkaisut jäävät piippuun tai toteutus on huono.
Mutta mikä tärkeintä eilen saatiin 3 maalia tehdyksi ja sekin on ihan hyvä asia ottaa mukaan seuraavaan peliin.

Kyllä siellä pelaajia kun seurailin, niin vaihtoaitioon mennessä voima sanoja tuli surkeiden ratkaisujen jälkeen, vaikka ei kaukalossa mitään suurta turhautumista ollut näkyvissä.

Eilen tosiaan roikuttiin mukana, mutta jotenkin joukkueesta aisti 1-3 tilanteessa, että usko siihen voittoon ei kovin korkealla ollut ja ei sitä Matinpalon ja Kärjen kavennuksetkaan ihan sillä tavalla ruokkinut, että olisi sellainen "perkele mehän voitetaan tää peli vielä" asenne olisi esiin tullu, vaikka lopussa tasoituskin oli lähellä.
Juuri se viimeinen napsu siitä takaa ajosta jäi uupumaan, jolla aletaan ottamaan niitä voittoja, hyviä merkkejä on ilmassa, mutta se nyt vaatisi sen helpottavan voiton.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Ässien viime peleissä on ollut huomaavinaan, että joukkueella on jo suoranaista huonoa tuuriakin. Tietysti maalinteon "rentous" puuttuu. mutta sekään ei kaikkea selitä. Niinpä tänään taas lippu korkealla Lukkoa vastaan, ja Ässät +1 2.55 maistuu.

Lukolla on myös lähes pakkovoiton paikka, mutta se on juuri tällä hetkellä helpompi vastus Ässille kuin esim kovassa liidossa oleva Jukurit. Koronan takia Lukko ei voi olla parhaassa tikissä, mutta kyllä sekin kovaan taisteluun pystyy silti. Uskon hyvin tasaiseen iltaan, Ässien lössähtäminen tässä pelissä olisi taas yksi karvas pettymys lisää.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Nyt herranjumala meidän maailmanmies ei edes yrittänyt puolustaa! Motivaatio-ongelman olemassaoloa ei tarvitse enää edes arvailla..
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No niin, nyt lisää tulta vaan omista paikoista! Lukon venakkoveska on todella epävarma, kuten jotenkin epäilinkin..
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Noita rytmityksiä on Salminen hakenut aika monta tällä kaudella ja taisi olla toinen missä pääsi syöttämään toiseen aaltoon. Kertoo vähän siitä Ässien hyökkäysvalmiudesta ja ajoituksista. Näitä hyviä merkkejä näkyy kyllä ilmassa, joista pitää olla tyytyväinen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässät oli ekassa erässä parempi. Pieni virhe ylivoimalla kostautui. Nyt vaan lisää röyhkeyttä ja miestä maalille, irtokiekkoja tulee.

No juu.. muistini ei kanna edes niin kauas muistaakseni, että milloin olen viimeksi nähnyt noin huonon Lukon..

Ottaen huomioon muuttuneet peliotteet, mutta kuitenkin Kiven vaikean alun, niin tässä se momentum nyt on ottaa se voitto..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös