Ässät - Kärpät Ti 11.4.2006

  • 46 857
  • 225

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Tässä se nyt on. Vuosikymmenen tilaisuus edetä aina finaaleihin saakka. Fanien yli 10-vuotta kestänyt kuiva kausi on jo saatu päätökseen, mutta mikä olisi hienompaa, kuin päättää se kuiva kausi etenemällä finaaleihin.

Kärpät sai oman pelinsä kulkemaan lauantaina Oulussa. Ässät vaikutti väsyneeltä ja loppua kohden vaikutti siltä, että hieman jo säästeltiin, vaikka maaleja tasatahtiin nakuteltiinkin. Jos Kärpät pystyy Ässät tiistaina Isomäessä kaatamaan, käy homma todella vaikeaksi Ässien kannalta. Kaikki peliin nyt ja yleisön tuki entistä kovemmin joukkueen taakse!

Pelko on puserossa mutta kuitenkin kova luottamus patapaitoihin. Helvettiäkö mä täällä töissä teen. Päässä liikkuu vain huominen matsi. Antaisikohan pomo palkallista vapaata.

GO ÄSSÄT!! Tässä on elämänne tilaisuus!!
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Kova ottelu tiedossa, jossa ei peruutella. Ässien olisi saatava heti alussa luistimet vinhaan vauhtiin, jotta pysytään Kärppien perässä. Avausmaali tuntuu näin äkkiseltään tärkeältä, varsinkin jos sen tekee pata. Täystupa takana, sarja katkolla ja finaaliin! Eiköhän ne pari huutojäähyäkin saada järjestymään vai aiotteko säästellä äänijänteitä?

Veikataan 4-2. Summerin soidessa Pori(tai ainakin halli) siirtynee muutaman metrin jonnekin päin.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Marko Kivenmäki herätyyyys! Nyt tarvitaan myös ykkösketjulta tehoja ja tukea. Mave on kuin varjo Tapparasarjan aikaisesta pelaajasta ja tähän täytyisi tulla huomenna muutos.

Lisäksi Oulussa ei taklannut kuin nelosketju ja Kärpät ottivat toisesta erästä alkaen fyysisen otteen pelissä. Ei näin! Jos kaikessa muussa hävitään, niin pommeja täytyy pystyä jakamaan enemmän kuin vastustaja ja tätä kautta pyrkiä peliä kontrolloimaan.

Huomenna on se peli, joka täytyy voittaa. Täydet päälle ja katsotaan mihin se riittää. Itse veikkaan ratkaisun syntyvän vasta jatkoajalla suuntaan tai toiseen.

Sen vaan sanon, että jos Kivenmäki vielä surffaa, niin missä on ajatukset? Ei kai vaan ole lyöty isoa lappua jostainpäin maailmaa naaman eteen kun noin säästellään? Kriittisellä hetkellä Fakiirista on tulossa heikoin lenkki ja se on sietämätöntä tietäen miehen taidot ja kyvyt.
 

R0kMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, HIFK, Newcastle
Tuo Maven löysäily on kyllä paha merkki. Molemmissa pelaamissaan peleissä ollut aivan kuutamolla, jopa enemmän kuin Santeri Kinnunen. Katosiko vire tosiaan 2 peliä huilatessa? Vai säästeleekö tiistaille nakuttaen 1+3?
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Huomenna on hieno päivä, kävi pelissä miten tahansa. Kevät on upeaa aikaa myös jääkiekkofanille, ja tämä välieräsarja on kyllä ollut yksi mieleenpainuvimmista. Porissa varmasti riittää tunnelmaa, ja se sytyttää myös Kärpät, kuten mm. Sahlsted ja Kukkonenkin kertoivat. Ässillä on edelleen kaksi ottelupalloa, ja niistä se suurin on huomenna. Mikäli Ässät voittaa kotonaan ja menee finaaleihin, on se porilaisille sellainen pommi, että siellä ollaan vielä juhannuksenakin sekaisin.

Olen K.Jalosen kanssa samaa mieltä siitä, että Kärpät on pelannut koko ajan paremmin sarjan edetessä. Tahtoa alkoi jo viime kotipelissä löytyä ja vastustajan maalillekkin uskaltiin mennä mukavasti. Jopa muutama kunnon taklauskin nähtiin Raksilassa kotijoukkueen suorittamana, etenkin jäi mieleen Paakkolanvaaran upea pommi toisessä erässä. Ässät ei ollut lauantaina huono, mutta hävisi ansaitusti paremmalleen. Toinen erä oli Kärpiltä oli sitä kiekkoa, jota olen näissä playoffeissa koko ajan odottanut. Toivon, että jätkät saa saman hurmoksen päälle, tai oikeastaan se on elinehto sille, jotta sarja jatkuisi vielä Raksilassa keskiviikkona.

Lauantaina Kärpät eliminoi Ässien ykkösnyrkin täysin, tai sitten peli ei kyseisille herroille vaan maittanut. Kivenmäki Kuusela Uusikartano ei saanut hirvesti pahaa aikaan, mikä on hyvä merkki Kärppien kannalta. MUTTA todella suurena kysymysmerkkinä ja uhkana minä pidän edelleen Mikä Pietilää, oikeastaan pelko vain kasvoi lauantain matsin jälkeen. Pietilä pelasi todella epävarman pelin, seikkaili maalintakana turhaan, ei hallitse mailapeliä, pudotti kiekkoja vaarallisesti eteensä, ei ohjannut puolustusta kunnolla, päästi pari helppoa ja oli hermostunut. Ja on sääli, että tähän koko sarja voi ratketa. Lauantaina nähtiin, että Ässät pyrki ampumaan kiekkoa kohti Pietilää joka paikasta. Jos Ässät jatkaa tätä Porissa ja Pietilä ei paranna otteitaan, tulee Kärpille noutaja. Jospa Bäckströmi saataisiinkiin takaisin täydessä iskussa... Tai laittaisin A-junioreissa hyvän kauden pelanneen Petri Koiviston maalille. Olisipa pojalla kova paikka pelata ensimmäinen sm-liigan playoff ottelu Porissa tässä tilanteessa =)

Jos Kärpät jatkaa samalla luistelulla ja taistelutahdolla niin Ässät jää jalkoihin. Pietilä puolestaan EI saa päästää tässä tilanteessa Ässiä mukaan helpoilla maaleilla, miten meinaisi käydä lauantaina Oulussa kolmannessa erässä. Toivon, että ottelu ratkeaa puoleen tai toiseen ilman väärää tuomiota dumarilta, tai maalivahdin mokaa kummassakaan päässä. Joten vedetään ottelu rehdisti ja kovaa, ja katsotaan kumpi voittaa. Ei mahda jaksaa odottaa huomista =)

Veikkaus : Pietilä parantaa tasoaan, Kärpät pelaa playoffien parhaan ottelunsa

----> Kärpät voittaa 2-6
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Peltosen peliajat

Peltonen, Pasi 36 26.51
Peltonen, Pasi 31 23.54
Peltonen, Pasi 26 17.34
Peltonen, Pasi 37 23.20
Peltonen, Pasi 50 32.02
Peltonen, Pasi 34 23.31
Peltonen, Pasi 35 21.43
Peltonen, Pasi 31 20.42
Peltonen, Pasi 32 19.59

Yllä Peltosen vaihtojen määrä ja peliajat PO sarjoissa. Näyttäisi siltä, että peliaika on Tappara sarjan jälkeen ollut laskusuunnassa. Sama taitaa muuten koskea Nickersonia. Antaako valmennus luottoa kuumemmille (Forrest ja Toivonen) vai yritetäänkö kuormaa jakaa tasaisemmaksi. Toivottavasti ei ole loukkaantumisesta kysymys.
 

Temp

Jäsen
Vähän kyllä pelottaa tuo ykköskentän peli viime peleissä. Uskon kuitenkin vakaasti, että huomenna pojat heräävät. Positiivista kun etsii niin se on oikeastaan muiden kenttien peli. Nelosen ollessa kentällä ei pahemmin omissa soi. Juuso on kotiyleisön edessä toivottavasti vireessä ja ottaa pari gamesavea. Ilman näitä ei huomenna pärjätä. Huomisen pelin tähtipelaajat Ässistä (tai ainakin veikkaus):

J. Forrest: Parantanut koko ajan.
M. Kivenmäki: Nousee tasolleen.
J. Riksman: Kotiyleisön edessä liekeissä


Case Peltonen: Mitä ihmettä Peltsille on tapahtunut? Ei yhtään syöttöä omille kiekko vaan ränniin tai vastustajalle. Jäähyllä liikaa + maailman tyhmin jäähy toisen erän loppuun Oulussa lauantaina. Pasi ei voi tehdä muuta kun parantaa viime peleistä.

Case Aarnio: Taitaa pojalla keittää yli. Ihme ettei ottelutarkkailija tehnyt Kuparisen selkään ajosta raporttia? Selkeä vahingoittamisyritys.

Kärpät oli lauantaina todella ja Pata aika jäässä. Tosin veikkaisin sarjan alussa tulokset seuraavasti


Kärpät - Ässät 2-3
Ässät - Kärpät 2-0
Kärpät - Ässät 4-1
Ässät - Kärpät 2-1

Eli silloin jo veikkailin kolmannesta ottelusta kärpille selvää voittoa. Käsikirjoituksen mukaan siis edetään. Huomenna tiedossa tiukka peli. Pelkään pahoin, että jos Kärpät tämän vie niin finaali kutsuu Oululaisia. Onneksi niin ei kuitenkaan tule käymään ja Ässät menee finaaliin.
 
Viimeksi muokattu:

JTR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Temp kirjoitti:
Rantapallot pitää käydä huomenna hakemassa.

No ei kai kuitenkaan rantapalloja tarvita, jatkuu se Kärppien kausi kuitenkin vielä huomisen jälkeenkin. Pronssikerho käy Raksillassa pokkaamassa ne pakolliset.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Wezah kirjoitti:
Jos Kärpät jatkaa samalla luistelulla ja taistelutahdolla niin Ässät jää jalkoihin. Pietilä puolestaan EI saa päästää tässä tilanteessa Ässiä mukaan helpoilla maaleilla, miten meinaisi käydä lauantaina Oulussa kolmannessa erässä. Toivon, että ottelu ratkeaa puoleen tai toiseen ilman väärää tuomiota dumarilta, tai maalivahdin mokaa kummassakaan päässä. Joten vedetään ottelu rehdisti ja kovaa, ja katsotaan kumpi voittaa. Ei mahda jaksaa odottaa huomista =)

Veikkaus : Pietilä parantaa tasoaan, Kärpät pelaa playoffien parhaan ottelunsa

----> Kärpät voittaa 2-6

Huomenna Ässät pääsee otteluun levänneenä, lisäksi mukana on kotikaukalon tuomat edut. Se riittää varmistamaan sen, että lauantain kaltaista Kärppien "ohiluistelua" ei tulla näkemään. Siinä missä Raksilan jää antaa mahdollisuuden kiertää pakki, Isomäessä tulee laita vastaan. Helpottaa huomattavasti Ässä-pakkien työskentelyä. Lisäksi kotiyleisö antaa sen "nyt tai ei koskaan" fiiliksen ja taistelu tulee olemaan hurja, loppuun saakka.

Silti ottelu jännittää ihan hemmetisti, pakko myöntää. Kukaan ei naura Ässille, vaikka finaalipaikka jäisi ottamatta. Ässillä on edelleen vain voitettavaa, se on selvää. Parempaa paikkaa edetä aina finaaleihin saakka tuskin hetkeen tulee, joten siinä mielessä mahdollinen tappio tulisi olemaan karvas. Realiteetit on kuitenkin otettava huomioon ja Kärpät on huippujoukkue, jonka peli on paranemassa koko ajan, kun panokset kovenevat. Ässät on kuitenkin näyttänyt tällä kaudella uskomatonta venymistä, aina kun on luultu että nyt se meno katkeaa, on aina löydetty se taistelu ja hulluus takaisin, entistä kovempana. Nyt pitää vaan mm. Juuson olla taas se normi-Juuso, lauantaina ei sitä nähty, kuin ekassa erässä. No, sitä alkaa odottaa jo liikojakin kaverilta, mutta harvoin on tällä kaudella suorilla laukauksilla Juusoa yllätetty, vaikkakin Lehtosen ja Kukkosen vedot oli perkeleen kovia. Kaikki muut maalit omiin taas olivat viisikon sekoiluja, joita toivottavasti ei huomenna nähdä. On taas aika ottaa järki käteen ja maalinedustat haltuun. Hyvä Ässät!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Temp kirjoitti:
Kärpät oli lauantaina todella ja Pata aika jäässä. Tosin veikkaisin sarjan alussa tulokset seuraavasti


Kärpät - Ässät 2-3
Ässät - Kärpät 2-0
Kärpät - Ässät 4-1
Ässät - Kärpät 2-1

Eli silloin jo veikkailin kolmannesta ottelusta kärpille selvää voittoa. Käsikirjoituksen mukaan siis edetään. Huomenna tiedossa tiukka peli. Pelkään pahoin, että jos Kärpät tämän vie niin finaali kutsuu Oululaisia. Onneksi niin ei kuitenkaan tule käymään ja Ässät menee finaaliin. Rantapallot pitää käydä huomenna hakemassa.

Erittäin hyvin olet kyllä ennakoinut sarjan kulkua. Kulminaatiopiste on huominen. Pata ei Raksilassa riitä sarjan ollessa 2-2 kuin todellisen M.O.I -tapahtuman jälkeen.

Sen sijaan en näe mitään estettä kotivoitolle. Jätkillä on sellainen näyttämisen halu ja taistelutahto, että alta pois tuskin ehtii. En ihmettelisi, vaikka huomennakin valtakunta saisi miettiä, että ketä ihmeen Matti Kuparinen, Juha Kiilholma ja Patrik Forsbacka näitä pelejä ratkoo.

Ykkösketju kun heräilee, niin voi Oulun miehillekin tulla vaikeuksia. Mave väläytteli käsiään vain hetkittäin, ja tv-pelissä osa niistäkin väläytyksistä päättyi Tenkrat-maiseen ilmalentoon.

Huolestuttavinta silti on, että Peltosen ja Nickersonin lisäksi myöskin parivaljakko Rontti-Saarinen olivat koko lailla siirtyneet kuljettajan paikalta matkustajaksi. Eikä Toivonenkaan nyt aivan vakuuttavin ollut. Tämän osaston on herättävä, muuten Juuso joutuu mahdottoman tehtävän eteen. Noista viidestä maalista, jotka Juuson taakse lauantaina tehtiin, en yhtäkään laittaisi Juuson piikkiin.

On muuten sanottava, että vaikka en pidä Lasse Kukkosta juuri minään, ei vain kuulu suosikkipelaajiini, niin vetihän mies semmoisen pommin aivan ylänurkkaan, ettei voinut kuin ihailla moista työskentelyä.
 

daavidinfuzz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Endstand, Moonsorrow
rosnäs kirjoitti:
Yllä Peltosen vaihtojen määrä ja peliajat PO sarjoissa. Näyttäisi siltä, että peliaika on Tappara sarjan jälkeen ollut laskusuunnassa. Sama taitaa muuten koskea Nickersonia. Antaako valmennus luottoa kuumemmille (Forrest ja Toivonen) vai yritetäänkö kuormaa jakaa tasaisemmaksi. Toivottavasti ei ole loukkaantumisesta kysymys.

Uskon että peliajan tasaisempi jakaminen johtuu enimmäkseen siitä, että Kärpät on luultavasti sarjan kovin joukkue polkemaan, ainakin siinä mielessä, että polkijoita piisaa kosolti. Kolme peliä neljässä päivässä on Kärppien tasoista joukkuetta vastaan maksimaalinen rasitus ja tämän vuoksi kuormaa on ollut suorastaan pakko jakaa. Nickerson ja Peltonen järjestivät itsekin itselleen huilihetkiä, nekin johtuivat varmasti osittain uupumisesta. Tauko tulee Ässien kannalta juuri sopivaan kohtaan. Joukkue pääsee huilaamaan ja toivon mukaan Ässien energia on tiistaina taas sillä tasolla, jolla se on voitokkaissa kotipeleissä.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Crapbag kirjoitti:
Huomenna Ässät pääsee otteluun levänneenä, lisäksi mukana on kotikaukalon tuomat edut. Se riittää varmistamaan sen, että lauantain kaltaista Kärppien "ohiluistelua" ei tulla näkemään. Siinä missä Raksilan jää antaa mahdollisuuden kiertää pakki, Isomäessä tulee laita vastaan. Helpottaa huomattavasti Ässä-pakkien työskentelyä.

Tuo pieni kaukalo tuo kyllä Ässille etua, sitä ei käy kiistäminen. Toisaalta näen siinä etua myös Kärpille puolustuspäässä... varsinkin kun Pietilä on maalilla. Mutta todella vähämaalista ottelua odotan, mitä kauemmin pysyy tasaisena, sitä enemmän pelataan Ässien piikkiin ottelua. Avausmaalin merkitys suuri!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
peruspata kirjoitti:
Huolestuttavinta silti on, että Peltosen ja Nickersonin lisäksi myöskin parivaljakko Rontti-Saarinen olivat koko lailla siirtyneet kuljettajan paikalta matkustajaksi. Eikä Toivonenkaan nyt aivan vakuuttavin ollut. Tämän osaston on herättävä, muuten Juuso joutuu mahdottoman tehtävän eteen. Noista viidestä maalista, jotka Juuson taakse lauantaina tehtiin, en yhtäkään laittaisi Juuson piikkiin.
Kannattaa käydä katsomassa Kärppien sivuilta maalivideot, joista ainakin omat silmät näkevät jotta Rontti olisi hieman enemmän pihalla. Saarisen rooliinhan kuuluu olla siinä maalin edessä kun toinen parista, Tapparasarjassa Forrest, käy kiekollisen päälle. Nyt noissa molemmissa maaleissa kaverit ovat samalla puolen maalia ja passiivisina. Varsinkin se jälkimmäinen maali lähtee Rontin kiekon menetyksestä, ja sitte mies vielä menee Saarisen kylkeen kiinni jättäen Tenkratin puolen maalista ilman vartiointi. Tai sitten vaan mä puolustetelen tota Saarista kun se kerran pelaa ens kaudella Turussa :)

Mutta itse pelistä, älkää porilaiset huoliko, huomenna menee sarja poikki. Ässäpakka halusi vain palata Poriin ratkaisemaan sarjan yleisölle, ja niin myös tapahtuu. Porilaiset finaaliin!
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jännää on. Mikseivät voisi pelata tuota matsia jo tänään =)
Sellainen pelko on persiissä että Kärpät ei Ässiä voita Porissa. Itseasiassa parista eurokossusta tuli lyötyä jo vetoakin isäukon kanssa..

Jos Ässät finaaliin menee niin toivottavasti Kärpät kaatuu saappaat jalassa eikä sellaisella vellihoulumeiningillä mitä oli pari ekaa matsia. Sille ei voi mitään jos Pata on huomenna parempi mutta loppuun asti pitää Kärppien taistella.
Ja jos huomenna tulee turpaan niin minä ainakin jännitän Ässien puolesta finaaleissa. Mahtais mennä kaupunki sekaisin jos mestaruus matkaisi pitkästä aikaa Poriin =D
 

dreamy83

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tukea tulvii ympäri maata

Tässä kun oma joukkue on kontannut koko kauden iso rahaläjästä huolimatta -tai ehkä juuri siitä johtuen- niin meinasin lopettaa jo liigan seuraamisen. Mutta kyllä tässä sitä taas seuraillaan, varsinkin koska pata vie ensin kirvestä ja nyt Kärppää. Huutakaa Porissa huomenna se finaalipaikka, olette sen ansainneet!

Ja netitse tilannetta tarkkaillaan täältä Turusta.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Huhutietojen mukaan Niklas Bäckström on käynyt tänään jäällä poikien mukana harjoitukissa, saas nähdä onko paikat kestäneet täysipainoista harjoittelua. Olisihan se iso apu Kärpille jos Bäckström pystyisi huomenna pelamaan edes lähellä omaa tasoaan. Toivotaan parasta =)
 

taitonyrkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ässät finaaliin!

Ässät perkele tiputtakaa Oulun jannut! Stadissa venataan punavalkoista finaalia! Vielä ei oo Hifkin tie selvä, mutta huudetaan niin, että kannustusta riittää poriin asti!

Punavalkoista finaalia odotellessa....
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos, edelleenkin JOS, ässät jatkaa sarjasta finaaliin, menköön mestaruuteen asti.

Mutta: Kärpät ei ole vielä luovuttanut. Pahan palaaminen edellisen pelin toisessa erässä tasolleen oli merkki siitä, että sarja voidaan viedä viiteen otteluun. K. Jalonen ei varmaankaan muuta voittavaa rosteria, vaikka itse ottaisin Aaltosen kynäilemään Porin peliin.

Höyry päälle ja voitto Ouluun. Kärppien ykköskenttä voi yksin tehdä tarvittavat maalit. Kuitenkin odotan Ujcikin ja Brossin heräämistä maalien merkeissä. Sota jatkuu!
 

Temp

Jäsen
Wezah kirjoitti:
Huhutietojen mukaan Niklas Bäckström on käynyt tänään jäällä poikien mukana harjoitukissa, saas nähdä onko paikat kestäneet täysipainoista harjoittelua. Olisihan se iso apu Kärpille jos Bäckström pystyisi huomenna pelamaan edes lähellä omaa tasoaan. Toivotaan parasta =)

En usko, että Ässille on merkitystä onko maalissa Bäck vai Pietilä. Toisaalta voisi olla meille ihan hyvä, että Bäck palaisi ja mentäisiin finaaliin. Ei ainakaan jäisi Kärpille selitykseksi veskari. Minä näen asian niin, että jos Bäckström palaa ns. "kylmänä" Porin hornankattilaan voi siitä olla oululaisille haittaakin. No se ja sama meille, ei Pietiläkään niin huono ole ollut, sen taakse on vaan ollut helppo mennä piiloon.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Temp kirjoitti:
No se ja sama meille, ei Pietiläkään niin huono ole ollut, sen taakse on vaan ollut helppo mennä piiloon.

Jos yhtään katsoit lauantain peliä niin huomaat olevasi väärässä =) Epävarmempaa esitystä eikai voi olla.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Wezah kirjoitti:
Jos yhtään katsoit lauantain peliä niin huomaat olevasi väärässä =) Epävarmempaa esitystä eikai voi olla.

Kyllä! Pietilän pelaaminen, yhtään leijumatta, on ainut tekijä ainakin allekirjoittaneella, joka epäilyttää huomisessa pelissä. Toisaalta, Bäcksin pelaamattomuus on myös iso kysymysmerkki. Yhteenveto: Koivisto maaliin, ilman hymiöitä!
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Kyllä asia tosiaankin näin on, nimittäin etelän pojat seisovat Ässien takana tällä hetkellä sankoin joukoin. Matsista tulee pitkiin aikoihin kiinnostavin mitä on nähty, se mikä tuntuu ihmeelliseltä on näinkin upea suoritus ryhmältä joilta odotettiin säälipleijjari paikkaa, onneksi ei vielä urheilusta ole kuollut sisu ja henki, elikkä vieläkin on kaikki mahdollista mitä ei välttämättä kukaan odota, ja se jos joku on todella upeaa.

Helvetisti onnea ja sisua Ässille huomiseen matsiin. Tehkää se mikä niille kuuluukin, ehkäpä sitten pohjoissuomalaisten ainoa muka hauska lause "etelän vetelät" ainakin vähäksi ajaksi loppuu. Elikkä turpaan vaan niin että tukka lähtee ! Joo joo, se oli vertauskuvallista.

Ps. Hakkapeliitta henki päälle ja perkeleitä ilmaan, potkaiskaa Kärppää perseelle niin että tuntuu...
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Sv veinikretski kirjoitti:
Kyllä asia tosiaankin näin on, nimittäin etelän pojat seisovat Ässien takana tällä hetkellä sankoin joukoin. Matsista tulee pitkiin aikoihin kiinnostavin mitä on nähty, se mikä tuntuu ihmeelliseltä on näinkin upea suoritus ryhmältä joilta odotettiin säälipleijjari paikkaa, onneksi ei vielä urheilusta ole kuollut sisu ja henki, elikkä vieläkin on kaikki mahdollista mitä ei välttämättä kukaan odota, ja se jos joku on todella upeaa.

Toivolan työnäytehän tämän Ässien nousu on, ja täytyy sanoa että Ässät upeasti koottu ja roolitettu joukkue. Sääli vain, että polttoaine loppui, kun Kärpät pääsi omalle tasolleen, sillä Porilainen hulluus, vaikka hieno asia onkin, ei korvaa jääkiekollisia puutteita pelissä. Jos ei jalka kulje ei ehdi taklaamaan ja pelaamaan pelikirjan mukaan, varsinkin kun toinen tekee sitä toivottavasti alusta loppuun.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Peacemaker kirjoitti:
Yhteenveto: Koivisto maaliin, ilman hymiöitä!

No eipä Koivistollakaan kovinkaan paljoa tuota tuntumaa enään ole... Eli yhteenvetona: Tuskinpa näin käy. Jos Koivisto maaliin tulee, vaihdettaneen se kesken pelin.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
mailman- kirjoitti:
No eipä Koivistollakaan kovinkaan paljoa tuota tuntumaa enään ole... Eli yhteenvetona: Tuskinpa näin käy. Jos Koivisto maaliin tulee, vaihdettaneen se kesken pelin.

Näinpä juuri. Luotetaan nyt siihen, että Ässien päänahka roikkuu tiistain jälkeen Kärppien hampaissa, vaikka maalissa olisi itse Ari Hilli :):)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös