Ässät-Kärpät Pe 7.4.2006

  • 31 765
  • 200

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Jewgen kirjoitti:
MItä enemmän sitä hehkuttaa, sitä
todennäköisemmältä se näyttää:
SM-Liiga FINAALI:HIFK-Ässät!!!!!

Kyllä ne saumat hiukan parani, mutta parempi vielä pitää rotsit kiinni.

Maikkarin haastattelussa näytti Kärppien valmentajalla olevan vielä hymy herkässä, kun toimittaja uteli Bäckströmin pelaamisesta huomisessa ottelussa. Taasen Rontin ja Forsbakan haastatteluissa näkyi todella tiukka keskittyminen, eikä merkkiäkään mistään leijumisesta tai ylimääräisestä tyytyväisyydestä, mahat eivät ole vielä täynnä!

Tästä on hyvä jatkaa huomiseen, mutta ihan älyttömän tiukka paikka tulee patapakalla Raksilassa olemaan, varmasti kauden tähänastisista peleistä vaikein!
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei sitä kuulu huomenna hoitaa... Eiköhän
paras palkinto kotiyleisölle olisi hoitaa homma
kotona voittoon....
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Huh huh.. Juuri tehty paluu kaupungilta. Ihan älytöntä, kaupunki tuntuu olevan jo nyt solmussa, mitä jos mennään loppuun saakka? Siitä ei varmaan toivuta ikinä.

Kärpät oli ekassa erässä hyvä, olisi ollut paikat pistää nopeasti pari maalia, mutta Juuso kestää. Sahlstedtin läpiajo, yksi kobrakäsi lähitilanteesta ja onetimerin torjunta kainalolla! Ihan uskomatonta, sydän jätti siinä jo muutaman välistä.

Toinen erä kääntyikin jo porilaisille, Ässät sai taklauksia perille ja painetta päätyyn. Yksi virhe ja siitäkin Tenki ratkaisi kylmästi. Mika Rontti. Kaveri on tullut koirankopista ja ansaitsee vastuunsa, hienoa!

Neloskenttää ei voi kehua liikaa. Niin jäätävää jyräämistä. Telaketjuosasto isolla tuplateellä. Kaunista katsoa, touhussa tekemisen meininki ja kuviot niin yksinkertaisia että känninen porilainenkin tajuaa.

Kärpät taklasi ihan kivasti, ei tietenkään porilaisten taklausmääriä. Muutama melkoisen maukas avojään pusu, ainakin Lehtonen ja Vallin esittelijöinä. Yleisö ei oikein syttynyt ennen Rontin maalia, lopussa olikin huikea karnevaalifiilis. Aivan älytöntä. Onneksi tähän on harjoiteltu, ääntä lähtisi vieläkin. Hienoa nähdä kun istumakatsomokin yltyy mukaan tunnelmaan. Ja kärppäfaneille hatunnosto! Upeaa kannustamista alusta loppuun.

Upeaa nähdä, kun runkosarjassa riehuneet kukonpojat Nickersonin johdolla pitävät päänsä kylmänä tiukoissa paikoissa. Pelillisesti Nickerson-Peltonen oli todella huono tänään, tuosta ei varmaan voi kuin parantaa. Toivottavasti ei ole ylipeluutettu paria? Mave oli tänään unessa, toivottavasti huomenna Oulussa putki kulkee ja kynä sauhuaa.

Juuso oli uskomaton, puolustus piti hyvin muutamaa tilannetta lukuunottamatta. Kiekko vaikka syödään jollei muuta voi. Johtoasemassa pelaaminen on mahtavaa, Kärpillä ei oikein tuntunut olevan edes paikkoja, muutaman kerran kiekko pyöri ikävästi jaloissa, mutta ne kamppailut kääntyivät onneksi kotijoukkueelle.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ei tässä pelistä pysty mitään sanomaan, sellainen tärinä on vielä päällä..
Kaikki on kuin unta, Ässät vaan nousee ja ottaa voiton, äijät pelaa kaikki ihan helvetin hyvin. Tänään(kään) ei lopussa ollut edes mitään hätää.

Kiilholma pelasi uransa ottelun, ihan huikea peli Kinulta! Mitä se jätkä on syönyt ennen pleijareita..2+4 tehot!! Ja sanoisin, että Forrest oli taas tänään uskomaton. Ei siitä vaan mennä ohi, ainakaan kiekon kanssa. Ja Juuso, oot sä vaan aika vekkuli. Säälittää vähän Pietilä, joka joutuu syntipukiksi Juuson tähden, vaikka kenttäpelaajat Kärpillä tällä hetkellä pettävät. Yhdellä maalilla harvoin voitetaan, ainakaan Ässiä, jolla peli kulkee ja 2-3 tehdään joka pelissä, vaikka väkisin. Juuso oli tänään kuin seinä, piti meitä pystyssä, kun Kärpät painoi ekat 20 minuuttia todella hyvin. Tuuriakin oli mukana monessa tilanteessa, tänään Kärpät oli vaarallinen ja hyvä.

Iso käsi täältä Kärppien faneille paikanpäällä, tosi hieno meininki, joka katkesi Kuprun 2-1 voittomaaliin. Muutaman kanssa tuli pari sanaa vaihdettua ja paiskattua kättä, parhaita häviäjiä mitä koskaan olen kohdannut. Hienoa porukkaa kerta kaikkiaan. Mutta matka jatkuu, Nyt varmistettiin vasta 3 eräpalloa, vaikein on vielä ottamatta. Kärpät nimittäin oli tänään liikkeellä hyvällä jalalla, tuosta jos vielä parantaa, alkaa Ässät olla lirissä. Toisaalta tuntuu, ettei Ässiä kaada mikään!

Kruus oli ihan okei, jotain tyhmiä jäähyjä Kärpille, en tykännyt. Muutenkin peli oli tosi siistiä aiempaan sarjaan nähden, joten vähemmillä kakkosilla olisi voitu mennä, ihan hyvin. Nyt tuli tosi paljon jäähyjä, monet kevyin perustein.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ihanaa Ässät ihanaa!

Mitä tässä Maven tehoja tarvitaan, kun kupariset intoutuu kunnon vireeseen? Kivenmäki näyttäkööt omat kikkansa huomenna lauantaina Oulussa. Kiekkotaidetta Porin malliin, tiäksää!

Kova suoritus jättää hallitseva mestari kahdessa (2) pelissä kahteen (2) maaliin. Täydellinen nollaus kolmannessa ja sarja kolmessa pelissä poikki olisi jo sensaatio. Tosin tällä porukalla tuntuu kaikki olevan mahdollista. Hyvä niin!

Nyt saa hehkuttaa!
 

d2uce

Jäsen
Onnea Ässille! Mukavasti nosti Rinkelinmäellä tunnelmaa kun tulospalvelusta pärähti numerot kolme ja yksi.
 
Huh

Raumalaisella Lukkofanilla, kuten minulla, on aika ristiriitaiset ajautkset tästä. Toisaaltahan se on ihan helvetin hienoa, että Ässät pärjää, mutta toisaalta vituttaa, kun Ässät pärjää ja Lukko ei.

No, mutta perkele. Onnea nyt porilaisille patasydämille. Helvetin hienosti kannustitte, välillä tosin kuuli myös oululaisten kannustus, mutta pääasiassahan tuo oli porilaisten hallussa tuo halli.
Jos Ässät nyt finaaliin menee, niin menkää sitten vittu loppuun asti ja hoitakaa the pytty Satakuntaan.

Onhan tämä nyt molempien joukkueiden kannalta kuitenkin ajateltuna hieno saavutus, että yksi satakuntalaisjoukkue on ollut peräkkäisinä kausina (ainakin) välierissä.

Ei muuta. Kiitos.
 

Obelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoisen seurat
conti kirjoitti:
Höpö. Höpö. Jos kerran Kärpät oli etukäteen niin ylivoimainen mestarisuosikki, niin ei peli tai sarja voi sitten kääntyä "mukamas heikkoon kakkosmaalivahtiin". Pietilä pelasi tänään ihan hyvän pelin, ja teki useita hyviä torjuntoja. Ekassa maaliissa pahassa maskissa ja toisessa kiekko pomppi onnekkaasti porilaisille. Kolmas sitten tyhjiin. Ei Kärpät tänään kaatunut huonoon maalivahtipeliin,vaan ihan johonkin muuhun. Onnea Ässille ja vähän objektiivisuutta sinne Saimaan rannoillekin toivotellen...
Tätä samaa koitin tarkoitaa tuolla omalla komentillani. Kummasti vaan maikkarikin koittaa kaataa kaiken paskan Pietilän niskaan. Nikke ei oo peli kunnossa, joten näillä on pärjättävä(jos meinaa pärjätä)!!
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitäs tästä nyt sanoisi... On tää vaan niin helvetin uskomaton joukkue, ei voi kuin nostaa hattua pojille! Melko samanlainen taisteluvoitto kuin viimeinen Tappara-pelikin. Ensin vastustaja menee johtoon, mutta lopussa Ässät painaa hullun porilaisyleisön siivittämänä väkisin voittoon. Joukkueen henkinen kantti näyttäisi olevan aivan uskomattomalla tasolla. Samoin kunnon loppumisesta ei vieläkään näy mitään merkkejä, vaikka Tappara-fanit sitä odottivat jo puolitoista viikkoa sitten.

Kärpät oli loppujen lopuksi aika aseeton. Nyt jo toisen mestarisuosikin fanit ihmettelevät joukkueen vaisuutta Ässiä vastaan. Miten on, voisikohan johtua mitenkään Ässien hyvyydestä? Toisaalta ei Ässätkään tänään ollut kuin nelosketjunsa verran parempi, mutta harvinaisen ilahduttavaa Ässien miljoonan euron pelaajabudjetilla on se, että aina löytyy ketju, joka pelin ratkaisee muiden ollessa näkymättömissä. Milloin se on ykkönen Kivenmäen johdolla, milloin kakkonen Kaipaisen johdolla, milloin kolmonen Hiseyn johdolla ja milloin nelonen. Tänään oli siis nelosen vuoro, ja kyllähän pojille onnistumisen kaikkein mieluiten suokin. Jokohan muuallakin myönnettäisiin pikkuhiljaa, että Ässillä tosiaan on liigan kevyesti paras nelonen tällä kaudella? Itse asiassa siinä ketjussa kiteytyy todella hyvin koko Ässien tämän kauden asenne ja ilme, ja en usko, että Ässät lähelläkään vastaavaa suoritusta ilman tuota nelosta olisi, varsinkaan näissä pleijareissa. Hienoa työtä, taas kerran! Ja mikä iloisinta, vielä kun Kiilholmalle sorvataan jatkopesti, koko ketju jatkaa meillä ensi kaudellakin.

Aika sanaton olo tässä on taas, vaikkei mitään olla siltikään vielä voitettu. Tekisi mieli kaikkien kehujen vastapainoksi kritisoida mm. Kivenmäen ja koko ykköskentällisen peliä, mutta ei oikeastaan huvita kirjoittaa mitään negatiivista, niin helvetin uskomaton joukkue tämän kauden Ässät on. Kyllä on ilo ja ylpeys ollut tänä keväänä tunnustaa Ässien värejä, kävi tässä sarjassa miten tahansa (eli Ässät jatkoon).
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Onnittelut Ässille voitosta! Samantien voin onnitella myös finaalipaikasta. Ei Kärpistä ole teille vaaraa. Ei tässä joukkueessa tunnu olevan mitään samaa, mitä oli liigamestaruus ja EC-hopeamitalisti joukkueissa. Ässät sitävastoin pelaa juuri sen näköistä kiekkoa, mitä haluaisin Kärppienkin pelaavan. Aivan mahtavia taklauksia. Kyllähän Kärpätkin jopa taklasi, mutta oli muutama Ässien jakama pommi kyllä aivan omaa luokkaansa. Tuli mieleen jopa nuorten MM-kisat vuodenvaihteesta ja Kanada-Venäjä finaali, jossa taklattiin niin, että luut paukkui. Hallissa oli hieno meininki. Viimeksi itse olen ollut todistamassa samanlaista tunnelmaa silloin, kun Kärpät voitti Pelicansin ja nousi liigaan. Kyllä se vaan niin on, että kun menestystä on kauan odotettu niin se nostaakin sitten kunnon hurmoksen päälle.

Itse peli oli huomattavasti tasaisempi, kuin ensimmäinen koitos. Tällä kertaa kääntyi Ässille. Nyt täytyy valitettavasti hieman kritisoida Pietilää. Oli se vaan aika paha kämmi, joka edelsi Ässien toista maalia. Harmi että ratkaisu tuli noin, kun Kärppien maalivahdit eivät ole tähän mennessä hirveästi koomailleet sen kiekon kanssa, niin sitten eka virheestä melkein napsahtaa. Bruckler esim. harrasti noita, joka pelissä, mutta kertaakaan ei saatu kuitattua. On se niin väärin :)

Jos Henriksson olikin eka pelissä todella hyvä, niin Kruus olikin sitten todella huono. En väitä, että olisi Kärpiltä voittoa vienyt, mutta kylläpä vaikeutti ainakin parhaansa mukaan.

Nickersoniin alkaa arvostus loppua. Lehtonen ja Forsbacka ottivat keskenään miehestä mittaa Ässien vaihtoaition edessä, niin eiköhän Nickerson ala huitomaan Lehtosta takaraivoon vaihtoaitiosta käsin. Omat pelaajat repivät Nickersonin sitten tilanteessa kauemmaksi heti ensimmäisen "sucker punchin" jälkeen. Ja Kruus ei yllättäen näe mitään. Eipä kyllä nähnyt Henrikssonkaan kun Nickerson koulutti Raksilassa Pesosta n. 10 sekuntia sen jälkeen kun peli oli vihelletty poikki ja pelaajat luistelivat vaihtoon. Että ei se Nickerson ainakaan missään erikoistarkkailussa ole.

Viimeiseksi on tietysti reilua haukkua omiakin. Jos Jalonen ei mitään uutta kokoonpanoon saa aikaiseksi seuraavaan peliin, niin voi minun puolesta vaikka suksia hevon...
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Vteich kirjoitti:
Kärpät oli loppujen lopuksi aika aseeton. Nyt jo toisen mestarisuosikin fanit ihmettelevät joukkueen vaisuutta Ässiä vastaan. Miten on, voisikohan johtua mitenkään Ässien hyvyydestä?
Ilmeisesti pitäisi Ouluunkin pystyttää ihan patsas Ässiä varten? Tämä vain siksi, jotta osa yllä lainatun tapaisia näkisi sen, mitä viestit ovat suurimman osan puolesta (Kärppäkannattajista) olleet ensimmäisestä välieräottelusta saakka.

Edelleen, Kärpät pelaa potentiaalinsa ylärajoilla tänään. Tuon potentiaalin määrittää valmentaja, Kari "Kojo" Jalonen. Jos siellä olisi joku muu kuin tämä loistava kakkosvalmentaja puikoissa, saattaisi ehkä nähdä sellaista Kärppälaumaa, joka oikeasti tahtoo voittaa. Nyt nähtiin jälleen - kuten koko tämän kauden kuva on ollut - HMV-paskaa Kärppien osalta.

Hienoa Oulun TPS, hyvin te vitun neppailijat vedätte!
 

Mwandishi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Jos Henriksson olikin eka pelissä todella hyvä, niin Kruus olikin sitten todella huono. En väitä, että olisi Kärpiltä voittoa vienyt, mutta kylläpä vaikeutti ainakin parhaansa mukaan.

Jaa, no minä väitän että vei: aivan käsittämättömiä jäähyjä Kärpille. Tulihan sieltä pari helppoa myös toisinkinpäin, mutta pääasiassa tuomariin Kärpät tänään kaatui.

Joukkueen taisteluasenteessa ei mielestäni ollut mitään vikaa; tällä pelillä homma kyllä klaarataan vielä. Tiistaiksi kunhan saataisiin tuomari, joka kestää yleisön paineet...
 

Hakkuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham
Jos Kärpille antaa pikkusormen, niin...

patapower kirjoitti:
Niin.. näkökantoja on monenlaisia.. Kärpät tänään todella paha ja mitään ei ole vielä jaettu vaikka tilanne on 2-0.. Kärpät taistelee ja ei itke kuten teidän Leinosenne.

Eipä voinut suuremmin olla tyytymätön Tapparankaan taisteluun esim. paljon ratkaisseessa 5. pelissä. Vaikka puolustajat olivat mitä olivat. Pienestä se oli todellakin tuolloin kiinni. Mutta nyt näyttää olevan Ässien aika, tiukat paikat kääntyvät heidän edukseen. Hieman kuten Tappara mestaruuskaudellaan voitti pelejä pleijareissa niukin naukin, usein taisivat olla jopa jatkoaikavoittoja. Nyt on sitten "tähdet suotuisat" Ässille. Älkää nyt kuitenkaan vielä alkako mistään dynastiasta haaveilemaan... Ensin pitää voittaa kannu edes kerran... ;)

Kärpät on minusta se joukkue, joka vielä jopa Ässiä vastaan voi nousta 0-2 ottelusarjan voittoon. Mutta kyllähän se vaatii vielä tasonnostoa useammalta pelaajalta. Ja ennenkaikkea sitä, että ensin otetaan se voitto numero 1. Muuten ei tule sitä toistakaan. Mutta täytyy sanoa, että hyvältä näyttää Ässien kannalta. Olis kyllä hienoa nähdä edes TV:n välityksellä kertaalleen Ässät-Kärpät nimenomaan Porissa, mutta eivät taida Ässät minun toiveitani kuunnella. Kuten eivät totelleet Tappara-sarjassakaan!!

Riksman jatkaa loistavia pelejä ja Ässät on paljon muutakin kuin vain se mainostettu ykkösketju. Loistavaa taistelua. Paha siitä on olla pitämättä!
 

A.P.Weinrich

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT, respect HIFK.
Mwandishi kirjoitti:
Jaa, no minä väitän että vei: aivan käsittämättömiä jäähyjä Kärpille. Tulihan sieltä pari helppoa myös toisinkinpäin, mutta pääasiassa tuomariin Kärpät tänään kaatui.

Joukkueen taisteluasenteessa ei mielestäni ollut mitään vikaa; tällä pelillä homma kyllä klaarataan vielä. Tiistaiksi kunhan saataisiin tuomari, joka kestää yleisön paineet...

Uuuh...ja sit mä heräsin. Mistähän pelistä nyt oikein on kysymys? Herää kysymys, onko peli koettu vain oululaisen radiokanavan kautta? Fakta on, että tuomari ei peliä tänään ratkaissut, ei suuntaan eikä toiseen. Kummallisia vihellyksiä tuli muutama molemmille, mutta yleensä ottaen Kruus selvisi iltapuhteestaan kohtuudella.
 

Kirwa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, K-Laser, Hokki, Raahe-K
Eipä heitetä Tapparaa vielä kaivoon

Hemmetin hienoa tuo Ässien draivi. Jos olisi mikä tahansa muu SM-liiga joukkue Ässiä vastassa, sympatiat olisivat 100 %:sti porilaisten puolella.

Kuitenkin pitää vielä muistaa, että se ratkaiseva voitto on useimmiten se hankalin otettava. Kärppien pitäisi oman pelinsä petraamisen lisäksi löytää keinot, joilla Ässien rajattomalta tuntuvaa itseluottamusta saataisiin horjutettua. Nyt kaivattaisiin kipeimmin niitä Smythin ja Boumediennen tyyppisiä pelaajia, jotka pystyisivät pikkusialla hämmentämään vastustajaa ottamatta itse juurikaan jäähyjä. Lisäksi Kojo tai joku muu valmennustiimistä voisi kelata yöllä kaikki Riksmanin tämän kauden pelit läpi ja etsiä sen sweet spotin, jonne Juusolle kannattaisi laukoa.

Sarja 0-2 ja huomenna ensimmäinen ottelupallo.

P.S. Lisätään nyt vielä että tästä otteluparista tulee mieleeni vuoden 1995 Stanley Cup finaalit, joissa nimetön New Jersey kukisti tähtiä vilisevän Detroitin erittäin huolellisella ja tarkalla pelillä.
 
Viimeksi muokattu:

Mwandishi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
A.P.Weinrich kirjoitti:
Uuuh...ja sit mä heräsin. Mistähän pelistä nyt oikein on kysymys? Herää kysymys, onko peli koettu vain oululaisen radiokanavan kautta? Fakta on, että tuomari ei peliä tänään ratkaissut, ei suuntaan eikä toiseen. Kummallisia vihellyksiä tuli muutama molemmille, mutta yleensä ottaen Kruus selvisi iltapuhteestaan kohtuudella.

Niin, enpä usko että näkemykseni olisi paljoa muuttunut vain radiostakaan kuunneltuna - Stenkka kun osaa yleensä kertoa tilanteet kohtuu objektiivisesti.

Silti, enpä usko että kukaan matsin tv:stä nähnyt voi sanoa jäähyjen menneen ns. tasapuolisesti oikein/väärin - Kruus oli tänään todella huono.

Kunhan Kärpät pelaa samalla asenteella huomenna, kuin tänään, niin silloin myös tiistaina pelataan.. toivottavasti silloin ei tuomari nouse yhtä ratkaisevaan asemaan.
 

Jarschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Edelleen, Kärpät pelaa potentiaalinsa ylärajoilla tänään. Tuon potentiaalin määrittää valmentaja, Kari "Kojo" Jalonen. Jos siellä olisi joku muu kuin tämä loistava kakkosvalmentaja puikoissa, saattaisi ehkä nähdä sellaista Kärppälaumaa, joka oikeasti tahtoo voittaa. Nyt nähtiin jälleen - kuten koko tämän kauden kuva on ollut - HMV-paskaa Kärppien osalta.

Hienoa Oulun TPS, hyvin te vitun neppailijat vedätte!

Elä nyt sentään noin raivoa, ajat vielä jonkun pikkulapsen päälle ;-) Mielestäni Coyote oli pelianalyysissaan suht oikeassa, taisteluilme ja valmius ottaa kipeää oli aivan toista kuin keskiviikkona. Tosin radion perusteella Raksilan kolmannen erän raivoisa takaa-ajo oli puhdasta campia, joten parantaminen ei ole ihmesuoritus. Sellainen tunne silti itselleni jäi, että perjantaina Kärpät myi nahkansa kalliisti ja siitä johtuen on jo vähän positiivisempi viritys päällä lauantain pelin suhteen. Kolmannen erän takaa-ajo jäi valitettavasti taas torsoksi, mutta se oli ennen kaikkea Ässien taitoa.

Mitä tulee näihin Kärppien koko kauden peli-ilmeen ongemiin, nyt on myöhäistä tehdä suurempia enää, näillä mennään. Sitä kai Kojo sillä sammakollaan tarkoitti. Ja on valitettavan oikeassa.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kyllähän tämä on jotakin ihan täysin uskomatonta. Vittu Ässät menossa
SM-Liigan finaaliin tiputtamalla Kärpät :D

Jos joku olisi ennen kautta jotain tällaista sanonut, niin hoitoonhan se raukka
olisi laitettu.

Hienoa on kyllä katsoa tuota Ässä-meininkiä Porista. Milloin jyväskylässä..
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Ässille ansaitusta voitosta. Vielä en finaalipaikasta onnittele, mutta ei hyvältä meidän kannalta näytä. Ja yleisö oli loistavasti mukana, siitä iso plussa Porin suuntaan. Jos jollekin joukkueelle sen finaalipaikan suo niin Ässille. Loistava joukkue ja loistavat fanit.

Mielenkiintoista seurata tätä keskustelua kun Tapparan ja TPS:n fanit saa melkein orgasmin kun Kärpät häviää.

Mutta itse pelistä. Ässät oli ihan pirun yhtenäinen porukka. Ei auta Pietilää syyttää. Tuomarin syyttäminen on myös sikäli ihan turhaa, koska kummankin ylivoima oli luokatonta tai vastaavasti alivoima niin loistavaa. Kyllä ensin pitää peiliin katsoa ennenkuin aletaan etsiä syitä muualta. Enkä sano, että Kärpät niin hirveän huono oli,(ainakaan ihan kaikki) vaan Ässät on tällä hetkellä piirun verrran kovempi porukka kuin Kärpät.

Kärpät on jostakin syystä alkanut esittään fyysistä joukkuetta ja taklannut lähes samaan tahtiin kuin Ässät. Olisi kuitenkin ehkä parempi kun palattaisiin takasin siihen neitikiekkoon ja alettaisiin luisteleen kunnolla. Liikehän se oli Kärppien ase eikä taklausvoima. Nyt Ässät vie meitä kaikilla osa-alueilla. Bilek ja Aarnio kentälle ja Sahlstedt vaikka Turkuun shoppaileen. Ja voisi ottaa vielä pari halutonta surffaajaa mukaan(Saarenheimo, Haataja, Ujcik, Bros).

Muutama Kruusin vihellys pisti kyllä itselläkin vihaksi. Vallinin jäähy siitä pienestä tönäisemisestä oli kyllä uskomaton tuomio. Eihän nyt pleijareissa tommosista voi viheltää. Myös Kärppien ensimmäinen jäähy oli kyllä niin väärin tuomittu kun vain voi olla. Samoin kuin Paakkolanvaaran saama jäähy joka taisi tulla poikittaisesta mailasta, mutta nämä kaikki tilanteet on kärppälasien takaa nähty. Ja kuten aikasemmin jo totesin niin ei ne mitään ratkaissut. Ässät oli parempi ja sillä selvä.

Jos muutaman pelaajan saisi Ässistä poimia Kärppiin niin ainakin Nickerson olisi heti tervetullut. Kaveri pelaa niin sikaa kuin vain voi pelata. Hakkaa kokoajan kaikkia mitä liikkuu, välillä mailanpäällä, välillä nyrkillä, mutta pääasia, että pelaa kovaa. Todellinen "äijä". En ihmettele, että on porilaisyleisön suuri suosikki. Vaihtaisin kyllä heti Loposeen.:)
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Mwandishi kirjoitti:
Joo, niinpä siinä sitten kävi niinkuin ennustin toisella erätauolla. Ei Kärpät niin ylivoimainen tässä sarjassa ole, että pärjäisi jos myös tuomari on näin pahasti vastaan. Peliasenne joukkueella oli kuitenkin aivan eriluokkaa kuin keskiviikkona, joten sen suhteen en olisi huolissani. Huomenna varma voitto kotimatsista, tiistaiksi sitten joku oikea tuomari ja torstain ottelu onkin sitten itsestäänselvyys...


Tänään Ässien "äijät" jatkoivat siitä, mihin Oulussa jäivät, eli olivat jatkuvasti nurin. Tätäkö se on se kova peli?
Olipa vissiinkin provo, mutta tästä on hyvä siirtyä eilisillan matsiin... Eipä kyllä tuomariin kaatunut Kärpät. Varsinkin ottelun alkupuolella Kruus meni täysin Kärppien juttuihin mukaan ja Ässät kärsi. No sisu tuossa vaan kasvaa. Ja mitä kaatuiluun tulee, niin kyllä siellä aikamoista "jurkkaa" tuli Oululaisten puolelta. En kiellä, että Ässätkään sitä ilman olisivat pelanneet, mutta Oululaisten "kuolemia" kaukalossa tapahtui enemmän.

Joka tapauksessa jännä ja tapahtuma- sekä tunnerikas matsi. Maalivahdit hyviä, Riksman jopa loistava. Ässien nelonen jatkaa koko kauden jatkuneita loistavia otteita, siitä lähtien kun ovat tuossa kokoonpanossa pelanneet. Rautee hoitaa tärkeitä aloituksia varsinkin oman päädyn tilanteissa. Kaipainen taistelee, karvaa, ronkkii ja ärsyttää. Mave raataa alivoimaa, ylivoimaa (todella yksin ykkösylivoimassa) tasakentällisin. AUK jäädyttää vastustajan ylivoimat.

Paljon plussaa koko tiimille, mutta jotain pientä kritiikkiä "ykköspakkiparille", joka ollut playoffeissa melkosen hukassa välillä. Varsinkin Nickerson, joka ajaa itsensä usein ulos tilanteista, syötöt epävarmoja, paljon hasardeja omassa päädyssä. Peltonen hieman flegu. Forrest ja Toivonen, siinä loistava pari playoffeissa. Pentikäisen pelit jääneet yleensä vain yhteen vaihtoon ja sitten viltti kutsunut. HIENOA! Rontilla itseluottamus kasvanut vastuun mukaan, hyvää peruspeliä, ja muutamia hyviä nousuja hyökkäyksiin. Saarisen paras peli, tuntui Tapparaa vastaan siltä, että nämä olisivat hieman liian kovia matseja Saariselle, mutta nyt todella kypsä esitys.

No tää oli lyhyesti tässä. Tänään jatkuu taisto. Mitään Ässät ei ole vielä voittanut, mutta lähellä sitä se on. No illalla ollaan jälleen viisaampia. Saas näkeä uskaltaako katsoa töllöstä matsia... Saako päivystävältä reseptiä nitroihin?

Edit: Niin juu, ja molemmat tiimit pelasivat loistavaa alivoimaa. Varsinkin alivoimahyökkääjät molemmista tiimeistä.
 
Viimeksi muokattu:
ottelupallojahan tämän jälkeen tuli

edit: vittu mitä paskaa tulee kirjoitettua..

Lyhyestä virsi kaunis. Ässät oli parempi, yllätys yllätys, pelillisesti eikä fyysisesti hakannutkaan/taklannut paskoja pihalla pikkupedoista. Vakuuttava esitys joka tapauksessa heiltä ja hyvin homma toimii.

Nokka taitaa olla unessa. Olikohan viime kausi pelaajien kausi? 3 vuotias näkee isoja puutteita ylivoimassa... mitä Nokka tekee? Ei mitään. Alkukaudesta tuli yv-maaleja liukuhihnalta, koska pelattiin yksinkertaista. Eli kiekkoa viivaan ja kuti maalille ja pari äijää haistelemaan irtopaloja ja maskiin. Joskus vähän nätimpää, kun paikka siunaantuu. Mutta ei ikinä kutia piippuun (ellei tenki saanut kiekkoa ja hautonut sitä minuuttia paikoillaan, mutta vanha koira on oppinut temppuja eikä haudo pahemmin).

Uutta matoa taas koukkuun ja jos ei se auta, niin pronssipeliin mars.

P.S. Vaikkakin Pesonen kuoli naurettavuuden rajamailla kulmaan, niin se ei poista sitä, etteikö muutama ässäpelaaja lennellyt hieman helpohkosti.

EDIT: ai niin.. miten Loponen voi olla noin Lapanen? Jos joku vähänkään näyttää, että saattaa taklata, niin mies luistelee jo omasta päästä melkein vaihtoon karkuun. "Killeri" on myös hukannut itseluottamuksensa pudotuspeleihin, vaikka hän kokenut kettu onkin. Vallin oli (olen ainoa joka tykkää) taas hyvä. Eli tökkii takaisin, luistelee hyvällä asenteella ja haluaa pelata.
 

Livakkaniemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
Mwandishi kirjoitti:
Niin, enpä usko että näkemykseni olisi paljoa muuttunut vain radiostakaan kuunneltuna - Stenkka kun osaa yleensä kertoa tilanteet kohtuu objektiivisesti.

Silti, enpä usko että kukaan matsin tv:stä nähnyt voi sanoa jäähyjen menneen ns. tasapuolisesti oikein/väärin - Kruus oli tänään todella huono.

Kunhan Kärpät pelaa samalla asenteella huomenna, kuin tänään, niin silloin myös tiistaina pelataan.. toivottavasti silloin ei tuomari nouse yhtä ratkaisevaan asemaan.

On aika ottaa lukijakilpailu.

Kuinka monta
a) asiavirhettä
b)itkut silmässä tehtyä kyyneltulkintaa
c) aamuyön humalassa kirjoitettua sopostusta

löydät ylläolevasta viestistä?

Voittajalle viikon rantaloma Kojon seurassa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös