Ässät-Kärpät Pe 7.4.2006

  • 31 764
  • 200

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnea Ässät!

Kyllä pitää Jokeri-fanina todeta että nyt sykkii sydän porilaisille. Aivan loistava taistelu jälleen ja kyllä ansaitsitte voittonne tuolla taistelulla.
 

Animal

Jäsen
Mwandishi kirjoitti:
Ei Kärpät niin ylivoimainen tässä sarjassa ole, että pärjäisi jos myös tuomari on näin pahasti vastaan.

Yhy yhy yhy... Onko nessut loppunu kesken?

Huomenna varma voitto kotimatsista, tiistaiksi sitten joku oikea tuomari ja torstain ottelu onkin sitten itsestäänselvyys...

Fiksujen Kärppäfanien puolesta toivon, että joukkue ei ajattele noin. Muuten katkeaa sarja huomenna.

Tänään Ässien "äijät" jatkoivat siitä, mihin Oulussa jäivät, eli olivat jatkuvasti nurin. Tätäkö se on se kova peli?

Täysin samaa mieltä, varsinkin kun katsoo Janne "The Terminator" Pesosen ja Juhamatti "The Butcher" Aaltosen toimintaa...
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ässille onnea täältä pk-seudultakin. Hienoa taistelua. Vielä pitäisi neljä peliä jaksaa nöyrästi ja vuosituhannen suurin kiekkosensaatio olisi todellinen.

Mikäli Ässät Kärpät hoitaa, nostan hattua. Yksi voitto siihen vielä tarvitaan, mikään ei ole sen suhteen vielä varmaa. Ainoa varma asia on, että vielä reilu vuosi sitten joukkueesta oli kiinnostunut vain poliisi, nyt taas Ässät on koko suomalaisen kiekkomaailman huulilla.

Tsemppiä Poriin. Jos tuollaista saisi joskus itsekin kokea...
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Harmi, että Ässät voitti. Olisi voittajana päässyt naureskelemaan noille Ässien filmeille, tai nauramaan sille "fyysiselle pelille", kun äijät kaatuu jos seistään edesää...

Niinpä. Pesosen Janne tästä parhaimpana esimerkkinä. Ainiin, se neiti taitaakin kuulua teidän porukkaan? Jokaiseen joukkueeseen on aina mahdutettava yksi ämmä, Tapparassa viittaa (vai hametta) kantoi Laine, Kärpistä huutoon vastasi Pesosen ämmän poika...

No, ei siinä mitään. En ole katkera.

Nyt sellainen norsun kokoinen peukalo Kärppäfanien suuntaan, loistavaa touhua. Jälleen. Tykkään. Tuollaista sen kuuluukin olla, pelin jälkeen jäädään sambaamaan ja pidetään yhdessä hauskaa!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hockeygirl

hockeygirl kirjoitti:
Onnittelut Ässille voitosta.Toivottavasti menette finaaliin tänä vuonna.Ei sitä Kärppien koko Pohjois-Suomen joukkue puhetta jaksa kuunnella.

Suo meille meidän leijuminen meidän kurjan menneisyyden takia, vrt konkka ja kakkosdivari... Älä siitä vedä herneitä, siis leijumisesta. Tänään viimeistää me kaikki palattiin maanpinnalle ja tulevina vuosina innostumme niistä pienistä merkityksettömistä runkosarja voitoista, jotka oli tänä vuonna monille merkityksettömiä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Janiz80 kirjoitti:
Kannattaisi varmaan lainata koko viesti, jotta lainaamasi viestin koko ulostuonti tulisi esille. Ei näin, että vain tahtomasi osat tuodaan asiasta esille, jotta oma viestisi olisi aiheellinen... virheellinen ja tarkoituksenhakuinen lainaaminen on ihan helvetin säälittävää. Se kun on niin helppoa, nimittäin viestin jos toisen saa tuotua itselleen edullisessa asemassa näytille, nythän esimerkiksi sinusta saa tällä minun viestilläni idiootin.

Mietippä sitä.
 

Obelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoisen seurat
Onnitelut Poriin!!

Kylläpä maikkari syyttää Pietilää kovasti. Totuushan kuitenkin on että Kärpät on 1 maalin/per peli. Sen tilaston parantamiseksi ei Pietilä voi ottaa kovin suurta roolia.
 

Tuamas

Jäsen
Olipa hienoa!

Kärpät vei pari erää kohtalaisesti peliä, mutta sitten PATA painoi taas rinnoille ja ohi.
Rontin Mika, erittäin hieno mies, teki tärkeään paikkaan ensimmäisen pleijarimaalin ja siitä se lähti.

Tämä on aivan sanoinkuvaamattoman hienoa! Ei olisi uskonut keskiviikkona aamulla Ouluun lähtiessä, että lauantaina sarja on katkolla, Ässille!

Vaikka Kivenmäki pelasi kohtuu heikon pelin, niin muut nousivat esiin, aivan loistavaa!

Jumalauta tää on helmee, tätä varten peleissä kuljetaan!
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Onneksi olkoon Ässät ja Pori!!

Ihana on seurata tuota teidän rakkautta tätä lajia kohtaan. Siinä sen näki C+:lla, miten lätkää pelataan isolla sydämellä. Tässä matsissa ei jäänyt mitään seliteltävää. Ässät nousi takaa ohi sellaisella päättäväisyydellä, ettei mitään rajaa. Tänään mielestäni Kärpilläkin oli jo sentään vähän yritystä pelissä. Mutta jokohan huomiseksi Kojo heivaisi muutaman äijän hiuksista...

Ois kai siistii antaa periksi nyt. Toteais vain kylmästi: "Ei tästä mitään tuu." Lähtis kävelemään, painais oven kiinni perässään.

Ankeat on ajatukset, mutta ei tässä silti periksi anneta. Huomiseen on lyhyt aika ja ihmeeseen on uskottava, kun ei oikein muuta enää voi.

Kiitos Tenki!
 

Hessa

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Olihan tuo jo Tulosruudustakin katsottuna eläimellinen tuo porilaisyleisö.. Olisin ikionnellinen jos saisin linkin videokuvaan/ääninäytteeseen porilaisesta yleisöstä. Kiitos.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos Kivenmäki pelaa paljon kuluttavaa alivoimaa, niin teki Viuhkolakin, pelasi varmaan kaksi erää. Kolmannessa erässä olikin sitten hävinnyt kuvasta. Väsy alkoi painaa.

Ässien ylivoima ei toiminut alkuunkaan. Ykkösen peli yskähteli. Tästä huolimatta voitto. Kuparisen ja Rauteen kentät olivat ässien parhaat. Alivoima totuttuun tapaan hyvää. Joensuun hyvä esitys pitää erikseen mainita. Atte P. kävi kentällä kerran ja heti maali tai jäähy roikkui ilmassa.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Onnea Ässille finaaleihin.

Hieno joukkue, hieno yleisö... hauska katsoa tuollaista menoa. Tosin Kivenmäen ämmäilyä en arvosta, mutta onhan noita neitejä tosiaan meilläkin ihan riittävästi.

Jalonen, Loponen, Mikkola, Sahlstedt, Haataja, Saarenheimo, Ujcik, Bros, Pietilä - ei helevetti. Ja kun näistä kavereista yli puolet jatkaa Oulussa vielä ensi vuonnakin.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Nyt sai vasta koko ketjun hehkutukset luettua, ja kyllä tuntuu entistä paremmalta.

Pari pätkää on nyt ruuduista nähty, ja meni semmoset väreet selkää pitkin, jotta huh huh. Hyvin myös radion välityksellä pääsi fiilikseen. Kyllä vituttaa kun ei päässyt paikalle, no onneksi sain sentään nauhalle.

Mitä tästä voi vielä sanoa? Koti voittoon oli usko jo viikko sitten, mutta että sarja on katkolla Ässille huomenna? Helileijaa!

Mika Toivolan sanoihin on hyvä päättä tämä päivä..

Tavoitteena meillä on voittaa koko roska.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Toivon todellakin, että Ässät menee finaaliin ja voittaa finaalissa HPK:n. Tämän soisi olevan pikkuseurojen vuosi. Kärpät on kuitenkin edelleen vaarallinen joukkue ja Ässien täytyy painaa 110% lasissa finaalipaikan eteen, yhtään ei voi löysäillä. Toisaalta Ässät-HIFK finaali voisi olla sellainen pläjäys, jota muistellaan vielä 10 vuodenkin päästä.

Täytyy myöntää, että kateellisena olen katsonut/aistinut porin hallin tunnelmaa tv:n äärestä. Seisomokatsomot on niin harvinaista herkkua. Eikö sinnekin raiskariremonttireiskat iske kohtapuolin?

Jatkakaa Ässät ja Pori samaan malliin, tätä suomalainen lätkäelämä tarvitsee!
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Lager Lager kirjoitti:
Eikö sinnekin raiskariremonttireiskat iske kohtapuolin?
Meille on luvattu johtaja Hirsimäen johdolla, että seisomakatsomoon ei kosketa jos ja kun halliremontti lähivuosina tulee. Se on lupaus, jota en usko että Ässät uskaltaa tai haluaa perua.

Mutta todella suuri Kiitos Ässät! Tämä on mahtavaa!
Hallilla lähtee ääni ja järki. Tämä on meidän Ässäfanien ja Ässien juttu! Vain me sen ymmärrämme! Halli oli revetä liitoksistaan moneen kertaan ja päivän valo paistaa huomenna varmasti joka nurkasta. Meteli oli niin huumaavaa, että korvissa soi vieläkin!

Ja mikä taistelu!! Homma väännettiin väkisin Ässille! Nyt on fiilistaso niin korkeella, että ei taida paljon unta saada ja työtkin alkaa kuuden tunnin päästä. Noh... Pata Jyrää!!! Hyvä Ässät!!!!

PS. Ei tainnut AIVAN kärppäfanit ottaa hallia haltuun vaikka jotkut niin väittivät tekevänsä. ;) Mutta silti respectit kärppäfaneille. Yritystä heillä oli ja tappio otettiin rehdisti vastaan. Tamperelaisilla olisi paljon opittavaa kärppäfaneilta...
 

Jewgen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
MItä enemmän sitä hehkuttaa, sitä
todennäköisemmältä se näyttää:
SM-Liiga FINAALI:HIFK-Ässät!!!!!
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Onnea Poriin, olette vääntänyt Kärpät todelliseen siltaan. Jos Kärpät ei kaiva sitä viimeistä asennettaan peliin, on sarja teidän, mutta silti se on niin ihanasti vielä kesken =)

Ihmetyttää tuo Kärppien maalien vähyys playoffeissa, onko kyse jostain ylimääräisestä puristamisesta, vai osaavatko muut (blues,ässät) jo lukea Kärppien peliä niin hyvin???

Mutta usko säilyy yhä, kyllähän noustiin jypiäkin vastaan taannoin =) Toivottavasti sarja edes venyy poriin saakka, siellä näyttää tunnelmaa riittävän =)

ps. jalonen jotain on tehtävä, sekota vaikka koko kentällispakka jos et muuta keksi
 

patapower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Manchester United
NorthenAxe kirjoitti:
Miltä se nyt tuntuu kun kotikaupunkini, eli oulun pojat koittivat epätoivoisesti "roikkua pelissä mukana"? Inhottaa tuollainen neiteily. Olette hävinneet tän sarjan.... :) Kiitos Ässät. Tappara sai aikaan edes tunteita, minkit ei edes niitä...

NA

Niin.. näkökantoja on monenlaisia.. Kärpät tänään todella paha ja mitään ei ole vielä jaettu vaikka tilanne on 2-0.. Kärpät taistelee ja ei itke kuten teidän Leinosenne.
 

conti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Birkku kirjoitti:
Niin. Pietilähän joutui todella kusiseen paikkaan Niken tuurajaksi ylivoimaisen Mestarisuosikin maalin suulle. Kyllähän Maikkari kuitenkin aika lailla oikeassa oli kommentoidessaan Pietilän epäonnistumista. Näin ulkopuolisen silmin tuo välierä on ratkeamassa nimenomaan maalivahtipeliin. Toki voidaan heittää vaikka mitä liirumlaarumia ammattiylpeydestä tai siitä ettei se kenttäpelaajin saisi vaikutta kuka siellä maalilla seisoo. Totuus kuitenkin on se että se vaikuttaa ja paljon.
Höpö. Höpö. Jos kerran Kärpät oli etukäteen niin ylivoimainen mestarisuosikki, niin ei peli tai sarja voi sitten kääntyä "mukamas heikkoon kakkosmaalivahtiin". Pietilä pelasi tänään ihan hyvän pelin, ja teki useita hyviä torjuntoja. Ekassa maaliissa pahassa maskissa ja toisessa kiekko pomppi onnekkaasti porilaisille. Kolmas sitten tyhjiin. Ei Kärpät tänään kaatunut huonoon maalivahtipeliin,vaan ihan johonkin muuhun. Onnea Ässille ja vähän objektiivisuutta sinne Saimaan rannoillekin toivotellen...
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Uskomaton vire jatkuu. Nyt on vain saatava se hyvänolon tunne pysymään poissa. Ässät onnistui taas siinä olennaisessa, eli teki enemmän maaleja kuin vastustaja. Hallissa oli jälleen aivan loistava tunnelma parantuen loppua kohden. Korvissa soi ja silmissä vilisee.
Huomisessa pelissä Oulussa on jälleen aloitettava alusta. Mitään ei ole vielä voitettu. Toivottavasti voitetaan!
 

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä, Seattle ja kansainvälinen kiekko
opelix kirjoitti:
Propseja myös Nykäskylästä..vielä naurattaa kun pari kuukautta sitten kyselitte miten me sen aina teemme?

Nyt kysyn miten helvetissä te sen teette?.. ja vielä Toivolan johdolla..no täältä oppinsa saaneena :)

Samaa ihmettelee sivullekirjoittanut. Eipä siinä mitään, ässäfaneille on tarjolla nyt mannaa isolla kauhalla, joten kauhokaa pojat! Pitäkää patalippu korkealla loppuun asti!
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JUMALAUTA!

Vaikka Tenkrat kuittasi seisomolle, niin ei luovutettu.

Jätkät! Tää peli ei oo vielä tässä!
Huomenna pitää pelata. Nyt EI saa nousta hattuun.

ISOMÄKI on the place. Hieman hissua oli jossain kohtia, mutta se meteli oli jälleen upea. Kiitokset Kärppäfaneille, jaksoivat huutaa koko pelin, mutta ei se vaan kuulunut.
Istumakatsomokin; Hienoa! Ja se "ÄssäAalto" - Mah~tawaa!

LUOVUTETA EI MILLOINKAAN, VOITTOON ASTI TAISTELLAAN!

Ainiin. Viuhkola on kova jätkä pelaa! Propsit! Onneksi ei ole Kärpissä enempää Viuhkolaita...
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Alkaa kyllä tuntua, että Ässien pelit ei lopu tähän sarjaan.
Tuntuu myös siltä että tuleva finaali vastustaja on HIFK, eikä ainostaan tunne vaan myös toive.
Patapaitojen selviäminen finaaliin olis kyllä upee juttu koko liigalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös