Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Mr.Bletch sanoi:
Niin no, Ässien tappioputki on männä vuosina ollut päällä jo parasta aikaa. Joulun jälkeen peli on yleensä taasen lähtenyt joten kuten uomiin.
Niin no, viime kaudella joulutauosta helmikuun taukoon Ässillä 3 voittoa ja 11 tappiota. Eipä tuo kovin uomissaan ole mielestäni ollut.
 

Mansa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, ehdottomasti ja aina
Täytyy kyllä voitosta kiittää taas Riksmania, kyllä pelas mies taas hyvän pelin vaikka ei haamu pelastuksia joutunutkaan tekemään.
Mutta hei, en kyllä rehellisesti ymmärrä näitä puheita paremmasta puolustus pelistä, toki se on parempaa mitä edellisvuosina, mutta kyllä se vieläkin on todella heikkoa. Esim. tänään jyppi pelissä, kyllä oli taas herrat Toivonen ja Pentikäinen pihalla pelistä aika ajoin sekä Rontti joka tosin pääsi näyttämään taitojaan vain yhden vaihdon verran jolloin hankki jäähyn itselleen. Kyllä puolustus tekee vieläkin todella paljon virheitä joista vastustaja pääsee turhan usein ylivoima hyökkäyksiin, ajetaan tilanteesta ulos turhan innokkaalla hyökkäämisellä ja laituritkin unohtaa tällöin puolustus velvoitteet. Taikka sitten vain ollaa yksinkertasesti liian hitaita ja kankeita puolustamaan joilloin nuo puutteet pitäisi korvata sijoittumisella joka sekin mättää..
No peliin vielä, kyllä jyppi vei maalipaikat pelissä nimiinsä mutta jos ei tee niistä maaleja on vaikea voittaa, kiitos Riksmanin ja jypin huonon viimeistelyn.
Ässät pyöritti peliä aika usein hyvinkin vastustajan alueella vaikkakin kulmissa niissäkin jonki verran nyhjäiltiin niin parempi sekin kun omassa päässä. Jypillä oli todellakin paikkansa ja aikansa, ekat neljä minuuttia meni jypin hallinnassa ja toisessa erässä heidän aikalisänsä jälkeen jyppi kyllä painoi pelin vahvasti ässien kenttäpäätyyn seuraaviksi kymmeneksi minuutiksi..
Voitto tuli ja sehän on tärkeintä, ässät teki paikoistaan maalit jyppi ei..
Niin ja hei, miksi ei muuten Hisey pääse pelaamaan ylivoimaa (kolmannessa erässä pääsi vasta ekan kerran kun peli oli jo ratkennut), rottaketju kylläkin pelaa, miks ei esim. Hisey Rauteen tilalle taikka Kaipainen Hiseyn ja Joensuun kanssa. Rob on kuiteskin nyt kuitenkin mielestäni ässien yks kuumimmista ja parhaimmista pelaajista ja se pitäisi kylläkin hyödyntää.
 
Porilainen hulluus kunniaan. www.assafanit.net
Suosikkijoukkue
porin ässät,
Kiitos "Pata" hienosta taisteluvoitosta....Ei tarvitse ihmetellä Jypin
sijoitusta sarjataulukossa...niin kovia jalkoja on hyökkäyspäässä...
ja aivan oikein yrittivät rikkoa nopeilla hyökkäyksillä, ässien isokokoista puolustusta....

Hienoa pakkien taistelua johtivat nelikko Forest,Toivonen,Nickersson
ja Peltonen,jotka kukin uurastivat yli 20minuuttia....toki heillekin
tuli muutamia virheitä....pääasiassa kuitenkin virheetöntä puolustus
pelaamista....

Takana kuninkaana ja viimeisenä lukkona hääri ehkä koko Sm-liigan
marraskuun pelaaja Juuso Riksman....

Eikä missään nimessä unohdeta hyökkääjiä ja muita pakkeja...

Illan erikoisuudet.Yleisömäärä alle 3000...johtui ehkä huonosta kelistä...
sekä kuume toipilas Hc Toivosen illan plus/miinus saldo komeasti +3...

Lauantaina on pakko lähteä katsomaan "Jortsua" turkuun...
 
Pata jyrää!

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
JanJ sanoi:
Rutiinivoitto. 3-0, olisi voinut olla enemmänkin mutta riittäähän tuo. Nimensä vaihtanut Wallinheimo (seuraavaksi se vois kokeilla Mikael Karvajalkaa) sai tähtensä vanhoilla meriiteillä, ei se nyt mitään haamuja ottanut. Haparoi ja pomputteli.
Pakko kysyä, kun jäi nyt vaan ihmetyttämään että kuka on vaihtanut nimensä ja mihin?
 
JOE E. TATA! \o/

tiikeri

Jäsen
DAF sanoi:
Pakko kysyä, kun jäi nyt vaan ihmetyttämään että kuka on vaihtanut nimensä ja mihin?
No ei ole yllätys että tämä aineiden sekakäyttäjä JanJ jauhaa taas sontaa täällä minkä ehtii. Kannattaa varmaan hakeutua hoitoon ennenkuin on liian myöhäistä.

Onnea vaan Ässille voitosta, seuraavassa pelissä on taas meidän vuoro.
 
Toivo se on epätoivokin

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lopettakaa nyt paskanjouhaminen ja kertokaa edes: Miten Matti Kaipainen pelasi kun kerran sai jatkoaikatähtiäkin. Kaipainen saanut osakseen aika paljon arvostelua. Onkos valoa näkyvissä ? Mies vasta nyt kuntoutuu ?
 
Memento vivere

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea vaan Ässille. Aivan sama kuinka paljon niitä maalitilanteita tulee, se kumpi tekee enemmän maaleja, se voittaa. Eilen se oli Ässät. Parempi voitti. Toivottavasti Ässät menee pitkälle tällä kaudella, kuten myös JYP.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jahas, nyt on sitten se hiljaisempi kausi menossa. Tätähän on osattu pelätä, mutta yhtä pahalta se silti tuntuu. Mutta eipä hätää. Uskonpa, että kunhan pahin loukkaantumissuma saadaan purettua ja kenties se vahvistuskin hommattua niin homma rupeaa taas kulkemaan. On täysin luonnollista, että notkahduksia välillä tapahtuu.

Voisikohan olla mahdoton ajatus kokeilla Alkkista maaliin lauantaina, jos kerran Sinuhelle (tiedoksi muuten porilaiselle provokaattorille, että moni ihminen käyttää toista nimeään kutsumanimenä, niin myös Mika Sinuhe Wallinheimo) on lievä väsy tullut? Joskus debytti on tehtävä, joukkueen herätyksen kannalta se voisi olla lauantai, kun ei vastuskaan ole pahimmasta päästä.
 
- Jos Miklik tekee kaksi maalia tai enemmän tänä vuonna niin minä kiskon uudenvuoden kunniaksi kännit Zlaty Blazantin tahtiin, SergeiK totesi ennen 28.12. pelattua Miklikin avausottelua (tehot 2+0).

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
kapa76 sanoi:
Lopettakaa nyt paskanjouhaminen ja kertokaa edes: Miten Matti Kaipainen pelasi kun kerran sai jatkoaikatähtiäkin. Kaipainen saanut osakseen aika paljon arvostelua. Onkos valoa näkyvissä ? Mies vasta nyt kuntoutuu ?
Kaipainen pelasi hyvin, paras minun näkemäni peli äijältä. Koko Rauteen ketju pelasi muutenkin ihan hyvin, Blues-pelin penkkikomennus taisi auttaa. Myös Forrest oli kovalla pelipäällä, taisi saada vielä lisävirtaa maalistaan. Ja illan kovin suoritus ehdottomasti Riksmanin nolla, loppusummerin soidessa oli tuuletuksetkin Riks:llä sen mukaiset.


Mutta, tätä nyt on melko turha tänne vuodattaa mutta silti. Mikä jumalauta vaivaa porilaista kiekkoyleisöä? Ässät pelaa hyvää ja tuloksellista kiekkoa ja yleisöä ei kolmeatuhatta? Räntäsade, vai?
 
Porilaine ja siit piru ylpee

Bay

Jäsen
DeS sanoi:
Mikä jumalauta vaivaa porilaista kiekkoyleisöä? Ässät pelaa hyvää ja tuloksellista kiekkoa ja yleisöä ei kolmeatuhatta? Räntäsade, vai?
Niin se vaan on, että mitkään jypit, pelicansit ja kalpat ei vaan kiinnosta. HIFK, Lukko, TPS vastassa niin hallille tarvii lähteä.
 
"Joillakin meistä ei näytä riittävän kantti edes tunnustaa väriä."
- Eräs Jatkoajan kirjoittaja jakaa suuria elämänviisauksiaan..
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Bay sanoi:
Niin se vaan on, että mitkään jypit, pelicansit ja kalpat ei vaan kiinnosta. HIFK, Lukko, TPS vastassa niin hallille tarvii lähteä.
Olikos meillä nyt 3 vai 4 ottelua putkeen voitettuna, ja Jokereita vastaan oli yleisöä reilu 3800. Että näin.
 
"It's going to be scary when he realizes how good he is."

Luongo Barkovista.

Hack

Jäsen
Bay sanoi:
Niin se vaan on, että mitkään jypit, pelicansit ja kalpat ei vaan kiinnosta. HIFK, Lukko, TPS vastassa niin hallille tarvii lähteä.
Mutta kyllähän niitä kausikorttilaisia pitäisi olla jo melkein pelkästään 3000? Ja nehän lasketaan automaattisesti jokaiseen peliin, koska he ovat ns. maksaneet pelistä. Eli ei tarvitsisi kuin muutaman sadan ja 3000 ylittyisi. JYP näyttää olevan todellakin suosiossa vieraissa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät. Pesäkarhut. KaMa.
Jos nyt lukuisten sähkökatkojen jäljiltä räppäis pari riimiä. Vaikkei mitään sanottavaa ookkaan...

Alkuverryttelystä tietysti voi aina vetää pitävimmät johtopäätökset. Kohupelaaja Mika Ronttia katsoin muutamaan otteeseen. Ihmeellista lepsuilua, miehet karkaili oikealta ja vasemmalta eikä muutenkaan hommassa ollu viitteitä minkäänlaisesta terävyydestä. Voi tosin olla, että mies lämmittelee aina tuolla tyylillä.


Pelin ekat minuutit olivat aika painajaismaisia; etenkin vasen kaista jatkuvasti auki pitkillä syötöillä. Tosiaan, pikkasen huonommalla tuurilla JyP olisi parin minuutin jälkeen johtanut ansaitusti ainakin 2-0. Riksu hoiteli perustorjuntojen ohella kuitenkin muutaman pahankin. Kyllähän noita läpiajoja ja 2v1- tilanteita tuli törkeesti ekaan erään. Onneksi tasavajaalla Forrest oli oikeassa paikassa ja AUkin lätty löysi perille. 2-0 tokan alkuun oli äärimmäisen tärkeä, Pasin unelmakuti alivoimalla olikin sitten sekä ratkaisu että skermaa kakun päälle. Aika vakavaa naamaa mies näytti.


Mave oli taas osittain oma ittensä, avojäällä vauhtiin päästyään äärimmäisen paha pidettävä. Hisey alkaa pääsemään vähän samantyyliseen vireeseen. Tyylikäs luistelija ja kädetkin sopivan pehmeät. Olihan siinä lopussa Ässiltä törkeää vastustajan epäkunnioittamista Hisey´n veiviyrityksen ynnä running up the scores-tai jotain- myötä. Laittoivat, perkele, 3-0 tilanteessa parhaat voimat 4-3 ylivoimaan. Törkeää! Oikeesti, ehkä Suomeen ei sellasta pilluntarkkaa- ja osin lapsellista- kirjottamatonta koodistoa tarviikkaan. Aiemmin ollut puhetta Jessestä ja Robista...vähän tuskaselta JJ vaikutti ajoitellen, kanukki sitä kiekkoa pitkälti piti eikä Jesse saanu juuri yhtään onnistunutta suoritusta hyökkäyspäässä. Josko se pian alkaisi natsata, tuo ketju voi kylvää isompaakin tuhoa, ellei Robia nosteta ylemmäs. Ai niin, loistavaa että Jesse ja Leo matkaavat nuorten kisoihin. Vaikka jokunen liigapeli taitaakin jäädä väliin.


Kyllähän se kultamuna-Virtanen väläytteli, liki ainoa joka kiekon kanssa jotain teki. JyPin ilmeestä ylipäänsä...kenties yksi syy menestykseen on se, että pelaavat ennakkoluulottomasti-dadaa-Jääkiekkoa! Ihan perusasioista liikkeelle, jalat liikkeelle, pieniä siirtoja keskialuulla vauhdissa olevalle pelaajalle tai pitkiä pystäreitä. Ja sitten haastetaan. Ei se sen kummosempaa ole. Ei luulla vaan tehdään. Taklauksia ei vierasjoukkueen toimesta nähty juuri ollenkaan, muutaman kerran karvasivat kyllä ylhäällä maalin takaakin. Jalalla pärjäävät mutta vaikuttaa kyllä Isoihin peleihin turhan kevyeltä sakilta, elleivät saa hurmiota päälle. Ässät anto muutamaan otteeseen pikku pusuja, parhaana tietenkin Kuparisen suorittama levytys omalla siniviivalla. Parhautta! Taisi kyllä saada jäähyn heti perään. Matt nappasi pari kahvajäähyä, mene ja tiedä olisko vihelletty jos olisi ollu muu kuin ”aina sama mies”. No ehkä kuitenkin.


Kai tää paketti on pulkassa ja pulkaa rotkon reunalla. Kyllä se lopulta kannatti lähteä katsomaan peliä, vaikka päätietkin-sivuteistä puhumattakaan- olivat ihan paskakunnossa. Mutta mutta...missä vitussa se porilainen yleisö luuraa, prkl!
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
aceman81 sanoi:
Mutta mutta...missä vitussa se porilainen yleisö luuraa, prkl!
Niinpä. Menin pelin jälkeen päivittelemään seisomakatsomossa porilaista kiekkokansaa ihmetellen, mikä mahtaa nyt olla tekosyynä pois jäämiselle. Lumisade? Kallis bensa? Huonot kengät? Ilmaisen bussikuljetuksen ahtaat penkit? Vastaus: Kun nää on ihan paskoja pelejä.

No, vastaus tuli sentään sellaisen suusta, joka oli peliä oikeasti seuraamaan tullut. Mutta hei oikeesti, mikä vaivaa? Ässät on kuudentena sarjassa, kuntopuntarin kärkijoukkueena saa vastaansa sarjanelosen. Ja hallille ei saada edes kolmea tuhatta tuon kokoisesta kaupungista.

Ja sitä paitsi. Voisin väittää, että oikeita porilaisia tuossakin määrässä oli korkeintaan pari tuhatta. Aika huono prosentti, huomioon ottaen miten paljon Ässistä ja Ässien tekemisistä noin yleisesti kaupungissa puhutaan...

Toivoin vain, että torstai-illalla urheiluruutua katsoessaan mahdollisimman monelle "fanille" tuli mieleen, että "ei perhana, nehän voitti - olisikohan kannattanut sittenkin mennä?"...

Kuinka paljon tältä joukkueelta oikein odotetaan? Miten korkealle sarjataulukossa pitää nousta, ennenkuin porukkaa saadaan hallille lisää. Nyt maaottelutaon jälkeen otteet ovat parantuneet koko ajan, mutta väki katsomossa on vastaavasti vähentynyt samaan tahtiin...

Toki ymmärrän,että huono menestys kotipeleissä vie uskoa jo valmiiksi Suomen pessimistisimmältä fanilaumalta, mutta tuollako tavalla niiden otteiden toivotaan paranevan? Hylkäämällä joukkueensa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy