Ässät - Jokerit to 5.1.2006

  • 17 715
  • 80
Tila
Viestiketju on suljettu.

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaikki näyttää liian hyvältä, joten ilta menee näin : Jokerit voittaa pelin, pulloja lentää jäälle, katsomossa ja kentällä tapellaan,sakkoja Ässille...

Jos pelaajat leijuvat samalla tavalla kuin me urpot täällä jatkoajassa, niin kylmät käy tänään.
Mielenkiintoinen peli tulossa ihan varmasti, kannattaa lähteä kauempaakin.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
retro kirjoitti:
Aivotärähdys.
Ja tietysti sivussa 1-2 kuukautta, eikö niin?

Mieletön loukkaantumissuma kyllä Jokereilla. Kun yksi palaa, on toinen jälleen sivussa. Tästäkin ottelusta Hyvösen lisäksi pois niinkin merkityksettömiä ja vähäpätöisiä pelaajia kuin Valtonen ja Pakaslahti.

Jokerien tapa reagoida tähän epäonneen on mielestäni oikea. Ei lähdetä enää ostamaan randomina jotain ulkomaalaista pelaaja (niin kuin naapurissa taas tänään tehtiin).

Joka tapauksessa Ässät on tänään parempi tyyliin 5-2 sanon minä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
retro kirjoitti:
Aivotärähdys.
Paska vaan että huomasivat sen. Jos jollakin peli tämän kauden Jokereissa kulkee, pitää olla pikkaisen tärähtänyt. Nyt meni sitten sekin.

Uronen-Kalteva parissa uskoisin Jessen pakkina stunttaavan Jalkasta ja pelaavan näin ns. varmistavaa pakkia. Tämä mahdollistaa Kaltevan nousemisen tukemaan hyökkääjiä :(

Illan jännitys piilee siinä, saako lisäohitus yhtään kiinni vai voidaanko jo viimein kokeilla myös Rämöä.

Edit. pakko lisätä tähän viestiin, että Analyytikolta taisi unohtua hymiö viestistään.
 

sumumummu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JAVA
Kaksikymmentäkaksi

Ässillä on 22 pistettä enemmän kuin Jokereilla.
Molemmilla joukkueilla on 22 ottelua jäljellä.
Molemmilla joukkueilla on 22 pelaajaa kokoonpanossa.

Alkuverryttelyssä Steve (P)Assmore lisää ahterinsa laajuutta ottamalla 22 kiekko hanuriinsa.
Roman Vopat vatkaa rannettaan 22 kertaa mailansa nuppiin ennen kuin vilauttaa 22 senttistä sormeaan 22-vuotiaalle hitsaajalle, jonka 22 rintakarvaa kohoavat 22 astetta pohjoiseen, samalla kun tämä urhea hitsari viskaa Currelle 22 kanaa ja aaltopahvista veistetyn Pidä Suomi siistinä – Vie roskat Ruotsiin plakaatin.

Ottelun suurin taistelupari tulee olemaan Matti Kuparinen (22) vs. Tommi Santala (22)
Ottelussa tullaan jakamaan 22 jäähyä, 22 nyrkiniskua sekä ottelussa vihelletään 22 paitsiota.
Ottelussa 22% katsojista on humalassa, joista 22 kpl on tullut sisään pummilla.

Jälkilöylyissä pidätetään 22 humppaveikkoa ja 1 naantalilainen Wirpi, joka puri järjestysmiehiä 22 kertaa.

22%:a näistä 22:sta väittämistä käy toteen ja 22% niistä jotka ovat lukenee tämän ennustuksen tähän asti, voivat varata ajan Moottorisahamuseoon ensi kesäksi.

Sopupeli: 2-2 ja pilkkuja ei vedetä koska Kankaanperän kieli jäätyi kiinni yläputkeen.
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Tää on taas näitä. Tämän kauden Jokerit häviää aina kun odottaa voittoa ja voittaa usein kun odottaa tappiota. Nyt on odotuslistalla selvä tappio. Suurin ero taitaa olla siinä, että Ässillä on maalivahti. Meillä ei. Lisäksi Ässien itseluottamus taitaa olla triljoona kertaa Jokereiden vastaava. Me hävitään varmasti jos Ässät tekee ekan mutta me hävitään todennäköisesti silti vaikka mentäisiin johtoonkin. Hyvät näkymät siis pelille. Voitto tulossa.

Kyllä toi meidän rosteri pistää hymyilyttämään, tosin ihan positiivisessa mielessä. Kakkos- ja kolmosketjut eivät varmasti tule päästämään tänään Ässiä helpolla. Jätkät varmaan taklaavat kaikkea mikä liikkuu ja ei liiku (pl. Kuusisto). Nyt kun Hanneskin puuttuu kokoonpanosta niin Santalan ja Jantusen on pakko herätä syväjäästä. Siis jos halutaan oikeasti voitosta tapella. Lisäksi Passmorella pitäisi kerrankin olla hyvä päivä.

Jos joku olisi viime heinäkuussa sanonut, että Jokereiden kakkosketju on 5. tammikuuta 2006 Ässiä vastaan Oksa - Vopat - Koivisto niin voi olla etten olisi uskonut. Tämän kauden Jokereissa kaikki on mahdollista.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

turpaan tulee että tutisee. On aivan turhaa kuvitella että Jokerit Porista pinnoja hakisi. Syy on yksinkertainen. Jokerit on sysipaska tällä hetkellä...jälleen eli oma veikkaus Ässät 4,5-Jokerit 0 !
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
enijani kirjoitti:
Ässät sucks!

Tervetuloa lauantaina Isomäkeen katsomaan ku Pappara kohtaa liigan kovakuntoisimman joukkueen ÄSSÄT!



Ei sitten riittänyt Jokerit tälläkään kertaa. Kuuselalle 15 maali ja yleisökin mukavat 4700. On tää niin nasulia... Harmi että en päässyt peliin, mutta lauantaina kyllä sitten 5000 katsojaa on mentävä rikki!
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Mikäli tähän loistavaan selostajaa on uskominen Jokerit kahvasi koko ajan, jokainen taklaus oli sääntöjen vastainen ja Jokerit viivytti jatkuvasti peliä.

Onnea Ässille voitosta, meillä alkaa kohta kesäloma.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Lehdistötilaisuus. TÄYSIN omin sanoin kerrottuna (älkää ottako sanatarkasti. Kirjoitin "simultaanisti" muistiinpanot ja tein niiden pohjalta). Toivottavasti tällä kertaa sain Curren puheet edes siihen suuntaan. Sekä Jussi Aholla (joka ON karmea setä itkemään tuomareita) että Currella on niin karmea englanti, että huhhuh.

Curre: Onnittelut Mikalle hänen komeasta työstään nuoren joukkueen kanssa. Erikseen tässä pelissä onnistui - jälleen - Riksman, joka on liigan yksi parhaista maalivahdeista tällä hetkellä.Peli ei ollut huono, vaikka kummatkin joukkueet menettivät kiekkoa hitosti, mutta J menetti enemmän
Ässien olisi pitänyt johtaa 1. erän jälkeen, mutta - vähän onnekkaastikin - Jokerit saivat johtoaseman.
Pelaajavajeen kanssa ongelmia.
Tuomarista: Yksi parhaista tuomareista, koska hän on kummallekin joukkueelle yhtä reilu, näin oli jo Kärppiä vastaan. Ei ole "kotituomari", vaan viheltää tasapuolisesti.


Miksuli: Jokerit on sarjasijoitustaan parempi ryhmä ja sillä perustein tähän matsiin valmistauduttiin. Tänään pelaajat pelasi hiton hyvin nimenomaan joukkueelle ja joukkueena. Se ratkaisi viimeisessä erässä meille tämän pelin. Iso kiitos joukkeelle. Mahtava joukkuehenki päällä.
Täytyy kattoa mahtuuko Komarov ja Joensuu kokoonpanoon. Onneksi ei ehdi lauantaina. Onneksi siksi, että on niin hyvä henki päällä, että en mä tiedä yhtään ketä tuolta voisi tiputtaa. katsoo sitten missä hapessa pojat on
ykkösnimi: Riksman. Nappasi lopussa pari huipputorjuntaa. Muuten en nosta yhtään nimeä esiin, koska pelattiin niin mahtavasti joukkueena
Tuomarista:Tero vihelsi ihan hyvin, vaikka ekan erän lopun tulkinta aika outo, mutta muuten ihan jees.
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
mutt kirjoitti:
Mikäli tähän loistavaan selostajaa on uskominen Jokerit kahvasi koko ajan, jokainen taklaus oli sääntöjen vastainen ja Jokerit viivytti jatkuvasti peliä.
Kyllähän Aho on erittäin hyvää viihdettä, eikä kukaan voi tätä sanatarkasti ottaa. Värittää kyllä peliä mutta ite tykkään kuunnella, kattoo sitte tuloksia välillä netistä :)
 

Mulli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmanen & Hjallis akseli, Jokerit, Avs.
Perkele kun ei näistä tappioista enään edes saa vitutus kohtausta. Silkkaa ilontunnetta vaan. Jokerit sucks big time. Hävetkää pellet!

Mutta onnittelut Ässille "hienosta" voitosta ja toivottavasti jatkatte voittojen tiellä.

Hei pojat ei me hävitty ku kahdella maalilla tänään!
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Ensinnäkin. Tuomari ei ollut hyvä. Aivan järkyttäviä tuomioita. Ennenkaikkea se linjan pitäminen oli hukassa. Selkeitä poikittaisia mailoja meni läpi, kun taas kyseenalaisista tilanteista aina jäähy. Jokerit ei kahvannut, mutta pelasi vissiin sitten taitavasti sitä kuuluisaa pikkusikaa, kun kerran niistä tänään ei sitten millään tullut jäähyjä. Parannettavaa jäi paljon, todella paljon.

Linjatuomarit sitten munailivat siinä vaiheessa, kun Toivola otti rennosti. Arvottiin pitkiä kiekkoja ja pilkittiin minuutin verrran aloituksissa. Jokereiden ainoa maali tulikin "pitkän kiekon" jälkeisestä tilanteesta. Aluksi aloitus vietiin Ässien päätyyn, sitten päätettiin, että oli tuomarivirhe ja vietiin aloitus keskelle, kunnes joku tuomareista päätti, että kyllä se viedään sittenkin Ässien päätyyn. Aloitusvoitto Jokereille, pientä pyöritystä ja kiekko reppuun. Kiitoksia vakuuttavasti tuomarityöskentelystä.

Alun 5min oli Ässiltä hyvää peliä. Paljon taklauksia ja tunnetta. Jokerit oli kyllä mukana, mutta vaaralliset tilanteet tulivat kaikki Passmoren nokan eteen. Toinen erä meni suht tasaisesti taistellen, kunnes Ässät teki tarvittavat maalit. Kolmas erä oli täysin Ässien, vaikka peli olikin sekavaa. Etenkin Jokerit hukkasivat kiekon uskomattoman usein ja kaikilla mahdollisilla eri tyyleillä. Ässät rupesi luistelemaan ja Jokereilla ei ollut muuten saumaa, paitsi lopussa pari tosi hyvää maalipaikkaa. Nämäkin ässäläisen istuessa jäähyllä ja Passmore vaihtoaitossa.

Minun mielipiteeni on, että tänään Ässät voitti sekä Jokerit, että illan tuomarit. Ja kiitos Riksmanille. Upea pelimies. On se vaan kone. Osaako joku muuten kertoa, että miksi Riksmanille tänään voitto tuntui maistuvan erityisen hyvälle? Mieshän tuuletteli pelin jälkeen, kuin olisi MM-kisajoukkueeseen valittu.

Pata on liekeissä!
 

The Rock

Jäsen
Voittoputki jatkuu...

Todella tärkeä voitto Ässille. Vaikka Jokerit ensimmäisessä erässä pääsivätkin johtoon, ei ainakaan allekirjoittanut epäillyt missään vaiheessa etteikö Pata vielä painaisi rinnalle sekä ohi. Niinhän siinä sitten toisessa erässä kävikin, kun porilaiset vauhtiin pääsivät, että stadilaiset jäivät junasta komeasti. Varsinkin Patrik Forsbackan taidokas pesäpallolyönti sekä Kristian Kuuselan kova lämäri ylivoimalla olivat ne Narrien selkärangan rusauttajat. Viimeinen erä olikin sitten vain pelailua ja loppusummerin odottelua.

Juuso Riksman oli jälleen todella kovassa vireessä, mutta Ässien rutinoitunut joukkuepuolustaminen oli myrkkyä Jokereille alusta alkaen ja se omalta osaltaan jälleen kerran auttoi Riksmanin iltapuhdetta. Miksuli Toivola kehuikin ottelun lehdistötilaisuudessa joukkuehenkeä sekä taistelua, eikä varmasti syyttä. Taistelulla ja kovalla uskolla omaan tekemiseen se pienikin ponnistaa maasta kohti taivaita.

Jokereille tappio oli varmasti todella musertava sillä pleijarikarsintapaikka alkaa karata näpeistä tasaisen varmasti. Todella paha isku oli myös Lukon pisteettömän kauden päättyminen JYPin kustannuksella, samalla raumalaiset nousivat Jokerien ohi. Jotain tarttis tehrä ja äkkiä, mutta mitä?

Kyllähän tässä lennossa on kiva jatkaa kohti lauantain Tappara-vääntöä, josta tulee varmasti kunnon taistelu. Toivottavasti Isomäen kansoittaa n. 6000 porilaista ja mökä on melkoinen, siitä kotijoukkue saa lisää latinkia voittoputken jatkolleen. Kiitos Ässät, nyt kulkee!

PATA PAINAA!

ps. Narripakka tarjosi nimimerkki Ikijokerille varmasti todella maistuvan läksiäislahjan SA-INTiin, vai mitä Ikij?
 
Viimeksi muokattu:

newyork

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Riksman taisi tuuletella kun antoi hyvät näytöt ensi kauden seuralleen: (TOIVOLA ja RIKSMAN jokereihin) Tämä siis vain ihan heittona "JustinTimeberlaken" ihmettelyyn.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Hjuva peli, hjuva tuomari..

Jeps. No ei nyt varsinaisesti kumpaakaan nähty tällä kertaa. Jokerit oli munaton ja Ässien esitys myös vähän nihkeä. Viiden minutin tehohetki takasi Ässille tänään pisteet. Jokerit ei kolmannessa erässä ollut valmis haastamaan Ässiä ottelun voitosta, ja kun vielä Riksman otti ne kaksi gamesaveria viime minuuteilla, oli lopputuloksena kotijoukkueen 3-1 voitto.

Jokerifaneille kiitokset myös, hienosti piditte päänne kylmänä, vaikka se eräs valopää jaksoi kimppuunne käydäkin. Varmasti huomenna jo miettii oliko se tempaus järkkäreiden aiheuttamien mustelmien ja todennäköisen putkareissun arvoinen. Mutta pyydän, älkää mustamaalatko taas kaikkia porilaisia tämän pellen takia.

Kiitos tästä. Lauantaina ehkä astetta kovatasoisempi kamppailu luvassa, kun Tappara ja Kotipizza-frisbeet saapuvat Isomäkeen.

-paze-
 

Mikaael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Mikkelin Jokerit oli tänään samalla tasolla kuin kokkolan Hermes ja toivottavasti pysyy siellä, koska Kokkolan Hermeksen ja Mikkelin Jokerien taso on tällä sitä luokkaa, että sillä ei voi pärjätä edes mestiksessä.

Juuso otti kaikki mitkä piti, eli antoi yhden helpon lipua sisään. Tapparasta odottelisin enemmän vastusta, kuin tästä rupusakista.

Divari auki!
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Mikaael kirjoitti:
Mikkelin Jokerit oli tänään samalla tasolla kuin kokkolan Hermes ja toivottavasti pysyy siellä, koska Kokkolan Hermeksen ja Mikkelin Jokerien taso on tällä sitä luokkaa, että sillä ei voi pärjätä edes mestiksessä.

Juuso otti kaikki mitkä piti, eli antoi yhden helpon lipua sisään. Tapparasta odottelisin enemmän vastusta, kuin tästä rupusakista.

Divari auki!

Meinaatko päästä kymmeneen viestiin kaikenkaikkiaan jatkoajassa? Niin on surkeaa provoa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
On se vaan niin pirun hienoa.

Ei riitä, vaikka päätuomari yrittääkin turhan läpinäkyvästi taistella vastaan, kun toisella puolella on täydellisessä hurmiossa pelaava Porin Ässät. Tämä nimetön nippu mestistason räpeltäjiä kyykytti jälleen yhden joukkueen lisää.

Kyllä se Toivola parhaansa tuomaritoiminnassaan teki. Kovasti yritin Teroa kyllä kannustaakin, eihän homma enää olisi voinut ensimmäisen erän jälkeen huonommaksi mennäkään.

Joku tuossa ylempänä arvosteli linjatuomareiden haparointia. Toki virhe tuossa ekan erän lopussa tulikin, kun vihellettiin se surullinen pitkä kiekko. Yleisön protestoidessa virhe kuitenkin linjatuomareiden toimesta korjattiin, ja aloitusta oltiin viemässä oikeutetusti edes keskelle tuomarivirheen jälkeen. Tässä vaiheessa kuitenkin päivän TODELLINEN kotipulu astui jälleen pääosaan ja vei linjatuomareidenkin ihmetykseksi aloituksen Ässien päätyyn. Olihan tuo yritys sen verran turhan läpinäkyvä, että oli pakko kysellä kovaan ääneen Toivolalta miehen halusta hakea vielä maalia erän loppuun. Ja sieltähän se tuli, mahtoikohan pompata jostakin Vopatin kypärästä sisään. Maali sinänsä oli kuitenkin Jokerijoukkueen tekemisiä, vaikkakin se pohjustettiin hienosti Toivolan toimesta.

No, tämä tästä. On kyllä tämäkin jätkä aika toivoton. Aineksia näkisin hyväksikin tuomariksi, mutta miksi ihmeessä se haluaa olla koko kentän keskipisteenä??

Juuso oli jälleen maaginen, vaikka voitto kuuluukin koko joukkueelle. Perus-Riksmania, ei ihmeempää, tuotahan liigan parhaalta veskarilta odotetaankin jo nykyään! Kolmannen erän lopussa todellinen game saver, hyvin sai etukulman pidettyä patjallaan. Hieno homma, Juuso on tulessa.

Mika Toivolan linjoilla olisin vahvasti minäkin siinä suhteessa, että tuosta joukkueesta on turha hakea yksittäisiä onnistujia. Koko nippu pelasi pirun kurinalaisesti ja nimenomaan omalle joukkueelleen, ja se näkyi taululla. Ei ihan täydellistä dominointia, mihin ollaan jo ehditty Porissakin välillä tottua, mutta varmaa perussuorittamista, joka nykyässille riittää voittoon komeasti.

Jokerit sai ajoittain pelistä pientä otetta, erityisesti toisessa erässä muutamina hetkinä Helsingin nykyiset rengit saivat reilulla vauhdin lisäyksellä kiekon liikkeelle ja Ässät joutui juoksemaan hetken perässä. Missään vaiheessa tämä ei aiheuttanut kuitenkaan suurempaa päänvaivaa Riksmanille, vaan miehet pidettiin hienosti ulos sektorista.

Sen verran jäi kyllä Ässissä kaivelemaan, että vetoja ei saatu ylös. Ekassakin erässä oltaisiin saatu varmasti parikin kassia, mikäli esim. Rontti olisi saanut kiekkoa nousemaan. Onneksi tähän ei kaaduttu.

Ylivoimalla osuttiin kerran, mutta muuten oli oudon vaikeaa. Toivottavasti peli kulkee taas lauantaina. Tai paskaakos sillä väliä, kunhan pisteitä tulee totuttuun tahtiin... Lauantaiksi halli täyteen, vähintään kaksi pinnaa plakkariin ja sitten minun puolestani saa jo tämä uni vaikka loppuakin. Jossakin vaiheessa palataan takaisin realismiin, jossa tappioitakin tulee. Lauantain voitolla varmistettaisiin jo varsin hyvät lähtöasetelmat kevättä ajatellen. Tätähän ei enää ryssitä, eihän?

Jokerifaneista vielä seuraavaa. Hyvä herra Zero (?? paidassa taisi lukea). Miksi on ihan pakko matkustaa tuollainen matka vain kaivaakseen verta nenästään. Kun omaa jo valmiiksi sellaisen naaman, jolla voisi saada muutenkin känniseltä laumalta turpaansa, niin onko ihan pakko provosoida?? Hallin pihalla sitten oli tulla turpaan, mutta sinuun ei tainnut osua. Onneksi tällä kaudella Porissa on järjestysmiehet todellisia ammattilaisia, joiden läsnäollessa homma pysyy jotakuinkin hanskassa.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Janiz80 kirjoitti:
Jokerifaneista vielä seuraavaa. Hyvä herra Zero (?? paidassa taisi lukea). Miksi on ihan pakko matkustaa tuollainen matka vain kaivaakseen verta nenästään.

Enpä olisi uskonut, että puolustelen täällä jokerifaneja, mutta kyllä se oli tämä yksi hullu "musasta" joka tämän aloitti, aukoi päätään tämän Zeron kaulahuivista ja kävi käsiksi. Itse olin juuri heittämässä hyväntahtoista herjaa tämän "nollan" kanssa, kun tuo valopää katsoi asiakseen tulla siihen avautumaan.

-paze-
 

JJJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnittelut Ässille voitosta.
On kyllä kuumin joukkue liigassa tällä hetkellä.
Ja kiitokset Lukkoakin ajatellen Jokereiden kaadosta.. ;)
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
En viitannut tuolla äskeisellä suoraan siihen tappeluun, vaan hallilla tapahtunut provosointi ja tappelu sinänsä olivat kaksi eri asiaa, jotka sekoitin vain samaan lauseeseen.

Näin kyllä tuon tapahtuman ulkona, päivänselvä asiahan tuo on. Aivan täydellinen ääliö, onneksi niin umpitunnelissa että tuskin edes olisi osunut yhteenkään norsua pienempään nisäkkääseen. Olen pahoillani, jos viittasin liian räikeästi tuon hallilla riehuneen kaverin toiminnan siihen tappeluun, vaikkakin se mieleen tuli, kun näin saman kaverin tuossa tappelunujakassa ulkona.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös