Ässät 2005–2006

  • 304 698
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Salkkis
Vai julkaiseeko Tappara valmentajan ja muutamia pelaajia samassa tilaisuudessa.
Taitaa pitää tiedotustilaisuuden, missä sitten virallisesti julkistetaan Rautakorpi, Mäntylä, Grönvall, Virkkunen ja mahdollisesti se Hancock. Tämä ilmeisesti pidetään vasta sitten kun kausi on kokonaan paketissa.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Virkkusen sopimus "julkaistiin" Tapparaan jo hyvissä ajoin, mutta lähteitteni mukaan asia ei ainakaan silloin vielä ollut varmaa ja Tepi on saanut sen jälkeen Porista uudenkin tarjouksen, Ässien kauden päättymisen jälkeen.
 

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Muistelenko ihan väärin, että yksi "julkaisija" olisi ollut tuo aina luotettava veikkaaja? Ite veikkaan ettei mitään sopimusta Tapparaan ole ainakaa vielä syntynyt.

Kuten jo aikaisemmin mainittiin, niin nelikosta Marjamäki, Virkkunen, Mikkola ja Kerman kun saataisiin kaksi kpl sainattua, niin olisi jo vähän valoa tunnelin päässä. Tietysti useampikin kuin kaksi kelpaa..
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti reaper78
Muistelenko ihan väärin, että yksi "julkaisija" olisi ollut tuo aina luotettava veikkaaja? Ite veikkaan ettei mitään sopimusta Tapparaan ole ainakaa vielä syntynyt.
Paha on sanoa kuinka todenperäinen sitten tämä tieto sopimuksesta on. Toisaalta taas luotan aika varmasti sen olemassa oloon, koska yleensä Aamulehti ei ole julkaissut mitään varmana jos sillä ei olisi todenperää. Yleensä kyseinen lehti on ollut hyvin varovainen näiden huhujen kanssa ja jos on sellaisista puhuttu, niin yleensä haastattelun yhteydessä tai sitten muuten vaav kysytty tj:ltä.

Noh, aika näyttää...
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Virkkunen itse kertoi pari viikkoa sitten Satakunnan Kansan haastattelussa, että sopimusta ei mihinkään seuraan ole. Ja samalla sanoi neuvottelevansa myös Ässien kanssa. En sitten tiedä, onko jokin asia muuttunut tuon parin viikon aikana...
 
Virkkunen

Aamulehti on sellainen lehti johon minä jo hieman luotankin. Kyseisellä lehdellä on lisäksi Tampereen suuntaan melkoiset kontaktit ja täten uskon, että Virkkunen Tapparaan siirtyy. Sopimusta tosin ei ole Tapparan kanssa taatusti ollut vielä silloin kun eräs ylimielinen toimittajankuvatus kävi tämän Porissa kaikille kertomassa. Samassa tarinassaan mies väitti myös Williamsin tehneen esisopimuksen Bluesiin joten tuosta voi jo päätellä kuinka pehmeitä kyseinen herra puheli.
Virkkusta jää kyllä hieman kaipaamaan, mutta miehen loppukausi Ässissä oli sen verran vaisu ettei nyt mitään todellista vitutusta pintaan pulpahtele. Toivotaan että mies saadaan Ässissä korvattua.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Teemulla ei ole tällä hetkellä sopimusta kuin Ässiin kuluvan kuun loppuun. Tästä eteenpäin avainkysymyksiä Teemun tapauksessa on kolme. Tärkein on tyttöystävän saaminen töihin pelipaikkakunnalle. Toinen on valmentajan kyky kehittää Teemua eteenpäin. Ja kolmas tietysti palkka. Tapparassa Teemua veti erityisesti Rautakorpi, joka nyt onkin menossa Venäjälle, tätä pidetään agenttipiireissä satavarmana juttuna. Tällä hetkellä lieneekin Ilves ja Eloranta vahvemalla kuin Tappara, toisaalta Toivola on vienyt Teemun kahdessa kaudessa nelosketjusta maajoukkueeseen. Eli, jos Ässät onnistuu hommaamaan tyttöystävälle halutun työn, Teemu pelaa Ässissä myös ensikaudella.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti vero
Eli, jos Ässät onnistuu hommaamaan tyttöystävälle halutun työn, Teemu pelaa Ässissä myös ensikaudella.

Jaa että noin pahasti on Virkkunen tossun alla... Voevoe poekaa.
 

JanJ

Jäsen
Nissisen tilanne elää.
Pari päivää sitten jatko oli "95-prosenttisen varmaa", ja tänään on agentti tuonut uutisia muista seuroista.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti JanJ
Nissisen tilanne elää.
Pari päivää sitten jatko oli "95-prosenttisen varmaa", ja tänään on agentti tuonut uutisia muista seuroista.
Tämä etusivun uutinen varmaan tuonut vipinää Nissiselle. Kuivalaisen lopettaminen oli ainakin minulle pikkuinen yllätys, ajattelin että mies haluaa vielä pelata liigaa. Tässä valossa olen melko varma että Tuomas Nissinen on ensi kauden KalPan liigajoukkueen ykkösmaalivahti.

Ässien maalivahtikuviot menevätkin siinä mielessä uusiksi. Tai no, jatkaahan Tåg ;)
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti vero
Tästä eteenpäin avainkysymyksiä Teemun tapauksessa on kolme. Tärkein on tyttöystävän saaminen töihin pelipaikkakunnalle. Toinen on valmentajan kyky kehittää Teemua eteenpäin. Ja kolmas tietysti palkka.

Neljänneksi avainkysymykseksi Virkkusen kohdalla muodostuu opiskelupaikka. Opinnot kauppakorkeakoulussa etenevät hitaasti, mutta varmasti. Porissa korkeakouluyksikössä jätkä suoritti 20 ov per vuosi, samoin Helsingissä. Tampereen yliopistosta löytyisi varmasti Teemulle paikka. Toki nykyään etäopiskelukin onnistuu, mutta jonkinlainen merkitys paikkakunnan opiskelumahdollisuudellakin Virkkun kohdalla on. Hattua täytyy sällille nostaa, että on panostanut myös opiskeluun.

Mikään yllätys Virkkusen jääminen Poriin ei olisi.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Willy
Neljänneksi avainkysymykseksi Virkkusen kohdalla muodostuu opiskelupaikka. Opinnot kauppakorkeakoulussa etenevät hitaasti, mutta varmasti. Porissa korkeakouluyksikössä jätkä suoritti 20 ov per vuosi, samoin Helsingissä. Tampereen yliopistosta löytyisi varmasti Teemulle paikka. Toki nykyään etäopiskelukin onnistuu,

Porissahan Virkkunen on suorittanut opintoviikkojaan nimenomaan jonkinlaisena etäopiskelijana. Eli mies on ollut koko ajan Helsingin kauppakorkeakoulun kirjoilla ja tulee siellä varmasti pysymään, vaikka tuonne Tampereelle muuttaisikin.

Teemun tyttöystävä taitaa edelleen opiskella oikeustieteitä Helsingissä? Joten tiedä sitten siitä hänen todellisesta työpaikan tarpeestaan, tai edes halustaan muuttaa asustamaan Poriin. Joka tapauksessa onhan se selvä, että jos tyttöystävä ja opiskelut ovat Helsingissä, niin Tampere on siinä tilanteessa jo roimasti käytännöllisempi pelipaikka kuin Pori. Ja jos sieltä vielä irtoaa tuohtakin vähän enemmän...No, minusta se olisi aika iso yllätys, jos Virkkunen noista lähtökohdista Ässiin jäisi.

SM-liigan pelaaminen kasvattajaseurassa varmaan houkuttaa Nissistä, mutta sitten taas päinvastoin kuin Virkkusella, niin tyttöystävän työpaikka saattaa pitää Tuomaksen Porissa. Mutta kaiketi tässä valinnassa aika iso tekijä on sillä, millainen maalivahtisuunnitelma seuroilla on. Jos toisessa on luvassa ykkösveskarin paikka, niin eiköhän homma ole sitä myöden selvä. Uskoisin kuitenkin yhä siihen, että Nissinen löytyy Ässien ensi kauden maalivahtiduosta.

KalPan nousu vaikuttaa vääjäämättä muutenkin jollain tapaa pelaajamarkkinoihin. Markkinoille tulee yksi kilpailija lisää, joka ainakin osittain etsii samanlaisia pelaajaprofiileja kuin Ässät. No, KalPa tuskin rahallisesti on Ässiä houkuttavampi, mutta esim. Kalle Kermanin tapauksessa kasvattajaseuran kutsu saattaa olla sellainen, mihin Ässät ei pysty vastaamaan. Tiedä silti olisiko Ässät muutenkaan Kermania saanut, mutta luulen sen olevan KalPan nousun myötä entistä epätodennäköisempää.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
KalPan - mahdollisen - nousun vaikutus Ässäpelaajiin taitaa omalta osin olla mielenkiiintoista. Lähteekö esmes sarjajyräsnaipperi Wesslin vielä koittamaan liigatasolla Kuopiosta käsin, mitä tekee ex-KalPa Klaadin Jakke, maalivahtilupaus Nissinen ja monet muut. Tuskin KalPa suuria hankintoja Porista käsin suorittaa, mutta toki vetovoimaa lienee ex-pelaajilla, ja onhan Kuopio monen mittakaavassa eksoottinen paikka.

Katsellaan ja kummastellaan. Pelasihan Torkin nuorempi painoskin aikoinaan Kuopiossa, joten kaikki on mahdollista.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Juhavaan
Näin Helsinkiin muuttaneena, kauden päätyttyä ja pölyn laskeuduttua (siis kausihan päättyi jo, ainakin minulle) ajattelin analysoida ässien ukkoja.

Tässä sopimusmiehiä:

Pakit:

Pasi Peltonen= Aina varma mainio puollustuja. Taso laski hieman edellisvuodesta, mutta ensivuonnakin peltsi hoitaa tonttinsa varmasti. Hinta/laatu kohdallaan. Aito Pataiconi.

Mika Rontti= Ei saanut sellaista roolia tällä kaudella kuin olisin toivonut. Kehitys kysymysmerkki. Kuitenkin varmasti tulevaisuuden nimi, kunhan paikat pysyvät kunnossa.

Hyökkääjät:
Jesse Joensuu= Herran jestas mitä näyttöjä tuolta mieheltä tällä kaudella. Voi OIKEIN HYVIN istuttaa vaikka ykköskenttään, kantaa varmasti loistavien pelimiesten keskellä ruutunsa. Hyvällä kesäharjoittelulla voimaa lisää. Varmasti ensivuonna ässien parhaimmistoa, kunhan uskalletaan antaa vastuullista roolia. Taivas rajana.

Pasi Tuominen= Loisto kausi. Erinomainen pelaaja! Vaikka joku kummeksu patun miinustiliä, pitää muistaa, että mies pelasi äärimmäisen paljon. Aina oikeassa paikassa, niin alhaalla kuin ylhäälläkin, voittaa kaksinkamppailut. Miehellä on myös KYKY tehdä maaleja. Itse sanoin ennen kauden alkua että Patu voittaa ässien maalipörssin! että silleen. Ensimmäinen ehjä kausi. Ensikaudella loistosuoritukset jatkuvat. Monipuolisuus antaa monia käyttömahdollisuuksia.

Matti Kuparinen= Laittaisin miehen pelaamaan ehjän kauden divariin.

Marko Kivenmäki= Kiitos ässät!! Vihdoin ja viimein tajuttiin millainen kultakimpale Mave on. Vuodesta toiseen pistepörssin huipulla, ei se ole vahinko. Tämän miehen ympärille on helppo koota ykkösketjua. En ymmärrä miksei porissa osata arvostaa liigan yhtä taitavimmista pelaajista?? Aivan huikea talentti, mahtavat kädet. Paljon parempi mitä puhutaan! Ässien paras pelaaja! (ei lasketa J.W:tä)

Pasi Nielikäinen= Hyvä sainaus. Pasille on käyttöä. Näytti tälläkaudella että osaa pelata. Loukkaantumiset jne.. riesana. Erinomainen maskimies ja peruspelaaja. Täyttää aina ruutunsa. Myös oikeanlainen kortti ässäpakan imagoon. Jokaisessa joukkueessa pitää olla yksi levonen, eikun siis nielikäinen.

Aki Uusikartano=voi sanoa että oli tämäkausi hampaaton esitys..vaikka tässä tapauksessa se onkin vain positiivistä ja totta..heh. Hyvä kausi, kasvamassa loistopelaajaksi. Kehityskäyrä selvästi ylöspäin! Taitava pelaaja. Väläytteli jopa loistokkaita syöttöjä viimekaudella. Ylivoimalla todella käyttökelpoinen ideoija. Voimaa lisää. Lisää vuosia sopimukseen. Nousee ensikaudella isoksi pelaajaksi.

Juha Kiilholma= Perusvarma pelaaja, hoitaa AINA roolinsa! Pärjää Kakkoskentässä, tai nelsokentässä. Lähtisin kyllä itse kiilholmana menemään, mikäli rooli ei kasva. Aikoinaan Salonen-kiilholma-wessu, toimi ykköskenttänä, ja tulosta tuli. Hyvä pelaaja, jolle on annettava joko rooli, tai sitten päästettävä menemään. Avain kausi tulossa. Armeija söi miehen henkisen ja fyysisen voiman tälläkaudella.

Muuta:

Marko Toivonen: Herranjestas! Nimi paperiin ja pitkä ja heti. Peltsin kaltaista johtajuutta. "Merirosvopuollustaja" On Ässien näköinen ja kokoinen puollustaja. Hyvä peruskausi, kehittyi hirveästi kun sai vastuuta. Todellinen johtaja tulossa, C:ainesta. Käsittämätön laukaus, kunhan vaan osuu vielä edes takaseinään.

Pauli Levokari: Lähössä, tulossa, häh?? Jos vaan jää, niin ehdottomasti SOPIMUSTA!! Kausi hakemista, mutta otteet loppuvuodesta todella rautaisia. Pitkästä aikaa pelasi koko kauden. Pitää muistaa että pitkästä aikaa paljon pelejä ja liigassa, ei ole helppo homma. Hyvällä kesätreenillä loistava pakki ensivuodelle. Sopii ässien imagoon. (Toivonen- Levokari)= Maalinedessä ei vittu seistä!

Atte Pentikäinen= Itse teilasin alkukaudesta...mutta perhana..Kehittyi Kilometrin!!Niin pitkä sopimus kun hölmöyksissään kirjoittaa. Mies on nuori, ja kahdessa vuodessa vaikka maajoukkuekamaa. Kokoa on, kunhan vielä varmuutta, ym. Hyvällä kesätreenillä oikeen hyvä pakki. Asenne kohdallaan.

Kristian Kuusela: Mies jonka voisi laittaa heti ykköskenttään, tai kakkoseen. Todellinen pelimies. Ansaitsee Kiilholman tavoin roolin, tai sitten pitää opäästää muuaalle. Rooli kakkoskentässä oikea paikka. Ja kakkosylivoimassa. tekee takuuvarmaan 3kertaa numeronsa verran maaleja ensikaudella. Peliä seuranneet ovat voineet havaita liikkeitä ja ratkaisuja, jotka ovat mahdollisia vain loistavan pään omaavalta pelaajalta. Kyky tehdä maaleja. Tuleva snaipperi. Pidetään kiinni!

Maalinsuu:

Mielenkiintoinen tilanne. Päädyin siihen tulokseen, että nyt on monta vuotta rakennettu maalivahdin varaan. Nyt loppui. Joku Nissinen tolppienväliin ja SIJOITETAAN rahat MAALINTEKOON!!!!
Kari Rosenberg ei aikoinaan ollut mikään ilmiömäinen koppari...idoli silti, mutta silloin vain tehtin vastustajia enemmän maaleja. Nissinen hoitaa homman kotiin. Kasvaa maajoukkuemeelivahdisksi. Lankun kausi...TÄYSI floppi. Olen pettynyt. Mutta, päädyn siihen, että isoimmat rahat ykköskenttään.

VALLI- IIKKA: En osaa sanoa, kun en ole miesten esityksiä nähnyt. Toivottavasti ovat kehittyneet. Ainakin näytönpaikan ansaitsevat. Tosin on herroista vähän sellanen ikuinen lupaus fiilis.

Jesse Saarinen: kauas pois isomäestä, sinne minne lähetettiin Ahmaojakin. ei mitään asiaa liigakiekkoon.Ei mitään mominaisuutta miksi kannattaisi pitää.

Jarkko Glad: No jaa a. Vaikea sanoa mitään. Pidin ennen hyvänä..mutta..no mielummin pauli ja atte...Tarvittaessa sopimus. Ihan ookoo.

Oleg Sorokins= Aina hyvä ja täyttää ruutunsa. Jos hinta/laatu kohtaavat, ja ulkomaalaispaikkoja riittää, sopii mainiosti mukaan. Loistava kiekollinen pelaaja, sanokaa mitä sanotte.

Samu Wesslin: Olen erään kirjoittajan kanssa samoilla jäljillä. Voidaan pitää. Vähän roolia, ja maaleja tulee. Ei kukaan pelaaja ilman itseluottamusta voi pelata. Tiedän että potentiaalia on. Kuitenkin, jollei voida tarjota vähitään kakkoskentän laiturin paikkaa, miehestä ei ole käyttöä. Haluaisin nähdä vielä Samun itseluottamuksen. Loppuviimeksi hyvä pelaaja, jolla kyky tehtä maaleja (sitä kun ei voi oppia).

J-P Ketola: Maitojunalla Raumalle. Ei käyttöä.paska pää, paskat kädet=paska pelaaja.

Mika Niemi= Vasta Kolmas kunnon kausi takana. Hyvä kahden suunnan pelaaja. Pystyy rikkomaan ja tekemään peliä. Todella arvokas sentteri, Kolmoseen tai neloseen. Pystyy tarvittaessa paikkaamaan ykkös/kakkosta. Pitkää sopimusta miehelle. Tosin, pitää muistaa, että kilpailee kiilholman kanssa minuuteista, Onko parempi kuin kiilholma?

JARI "KORPPI" The KORPISALO: Vaikka joskus vituttaa, kun jari kävelee kentällä 5min vaihtoja, tahdon kuitenkin nähdä OMAN IDOLINI ,jolla edelleen sama hiustyyli jota matkein 10vuotta sitten, päättävän uransa ehjään kauteen. Jarista obn vielä hyvällä kesätreenillä jäljellä yhdeksi kaudeksim osaamista. Jari vaan osaa. Kyky tehdä maaleja löytyy myös. Kausi täysin pilalla loukkaantumisen takia. Jari...vielä yksi kausi..KIITOS!!!

MARKKU "aina vaan paras" TÄHTINEN= Heitin aikoinaan kännykkäni teeveeruutuun tekstiteeveeltä luettuani erään uutisen. Nyt mies on kaiketi vapaalla jalalla? Miksi ihmeessä hakea ykkössentteriä MERTA edempää?? meillä on markku..joka varmasti kantaisi ykkössentterin roolin!!!

Kivenmäki-Tähtinen-Ulkomaanapu/kovanluokan maalintekijä/Tuominen/wesslin/jokerina Joensuu.(pitää olla iso ja fyysinen)

= SM-liigan taitavin ketju (pää ja kädet paikallaan)

Miettikääpä sitä!!!!!!!!!!!!!

En ota kantaa siirtohuhuihin, tulen ja kommentoin kunhan nimet on lapussa. Päätän raporttini täältä helsingistä tähän.

ps. 29.4 nähdään vaakunan stagella;)

t: Kapteeni Lamminen

Eli siis, olisit valmis säilyttämään Ässät lähes samana joukkueena kuin se viime kaudella oli, lukuunottamatta ulkomaalaiset, joista ollaankin saatu jo varma ilmoitus poislähtiöinä. En tiedä missä kohtaa toivoisit Padan ensi kauden sarjataulukossa keikkuvan, mutta henk.koht en todellakaan ole tyytyväinen sijaan kymmenen, ja siitä edelleen lauluun kahdessa matsissa.

Kohtuu roima tuuletus olisi enemmän kuin paikallaan, ilmeisestikin Ässäjohto on ollut tyytyväinen Toivolan esityksiin palkiten miehen jatkolla, vaikkakin varmasti moni muu ei ole yhtä vakuuttunut miehen johtamistaidoista (mukaanlukien allekirjoittanut). Okei, jos ei valmentajaa saa vaihtaa niin vaihdetaan pelaajia, tuskin monikaan ilosta ilmaan pomppaa, jos Ässät on taas ensi kaudella sijoilla 10-13, mikä on tapana ollut Mikan ollessa peräsimessä.

Nimillä spekuloimatta Ässiin pitäisi hankkia ulkolaisia veskari, pari kädellistä pakkia ja hyökkääjä. Ykkös-kakkos ketjuista tulisi näkemykseni mukaan laatia selkeät maalintekoketjut, ja käyttää kolmos-nelosketjuista omia halpoja junnuja sekä rotta-pelaajia tyyliin Nielikäinen joiden tehtävänä olisi selkeästi rikkoa peliä ja koettaa pitää nollat. Tasaiseen neljän ketjun vyörytykseen on peliä turha perustaa näillä rahavarannoilla.

Viimeksi kun Ässät edes joten kuten pärjäsi, juuri näinhän se meni, eli oli kunnon ykkösnyrkki tyyliin Vujtek & kump. Myös kakkosketjulta oli lupa odottaa maaleja, muut ketjut lähinnä yrittivät jarruttaa vastustajan parhaita vitjoja.

Ps. Markkua en tänne enää koskaan halua, takinkääntäjiäkö tässä nyt vielä pitäisi alkaa toivomaan?
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Mr.Bletch
En tiedä missä kohtaa toivoisit Padan ensi kauden sarjataulukossa keikkuvan, mutta henk.koht en todellakaan ole tyytyväinen sijaan kymmenen, ja siitä edelleen lauluun kahdessa matsissa.

Sija kymmenen oli tavallaan sekä pettymys että riittävä. Oli Ilveksellä kuinka hyvä ykkösketju tahansa, paikka puolivälierissä missattiin aivan omin käsin. Ja vielä pääsääntöisesti niiden puuttumisella/jäätymisellä. Jotkut sielut eivät löytäneet käsiään koko kautena, ja toisilla ne jäätyivät, kun olisi pitänyt tehdä ratkaisevia maaleja.

Tietenkään sija kymmenen ei voi olla yhdenkään itseään ja fanejaan kunnioittavan seuran päätepysäkki mainostetun vuosien projektityön jälkeen. Kaikki nauraisivat meille. Siitä on lähdettävä, että ensi kauden sijoitus on parempi, ja karsinnoista saa mennä jatkoonkin. Paikka puolivälierissä voisi olla varsin hyvä tavoite, jonka jälkeen kaikki on pelkkää plussaa.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Juhavaan
Näin Helsinkiin muuttaneena, kauden päätyttyä ja pölyn laskeuduttua (siis kausihan päättyi jo, ainakin minulle) ajattelin analysoida ässien ukkoja.

Tässä sopimusmiehiä:

Pakit:

pelaaja-arviot jne....

Ei hitto, kyllä rehellisesti alkoi naurattamaan nuo kehumiset (ei montaa pelaajaa haukuttu). Kun kaikki pelaajat olivat niin mainioita, niin miksi sijoitus oli tuo. Niinkuin Mr. Bletch sanoi, että pitäisit joukkueen siis täysin samana? Jos ei tule yhtä hyvää pelaajaa Williamsin tilalle, niin ensi kausi tulisi menemään tuolla jengillä huonosti.

Poimintoja:

-Mielestäni Peltonen ei ollut noin hyvä, omissahan soi niin pirusti, joten omasta tontista yv:n ohella en puhuisi viime kaudesta onnistuneena.
-Maalinteko-kenttiinkin näköjään tunkua ja kovin, kun olisi kerran Kiilhoma ja Kuusela niin kovia snaippereita. Vaikka Kuuselalla oli tehoja viime kaudella jonkin verran, niin ne siitä tuskin hirveästi nousevat? Mitenköhän tulisi tulosta sitten suuren vastuun kanssa kummallakaan, jaa-a?
-Jos puolustus rakentuisi Toivosen, Levokarin ja Pentikäisen ympärille niin eipä voisi vauhdista paljoa puhua. Onneksi olkoon SM-liigan kankein puolustus!
-Mika Niemi voisi tuurata 1./2. kenttässä sentteriä!? Ei herran jestas.

Onnistujia rehellisesti tuosta olivat mielestäni vain Kivenmäki, Tuominen, Joensuu ja Nielikäinen. Toivonen ja Kuusela nyt ei hirveän huonoja kaikin puolin olleet.

Ja tuosta "SM-liigan taitavimmasta ketjusta" en nyt sanoisi...
 

JanJ

Jäsen
Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Violaattori
Vaikka Kuuselalla oli tehoja viime kaudella jonkin verran, niin ne siitä tuskin hirveästi nousevat?
Kannattaisiko ottaa ikä huomioon?
Kuusela täytti keväällä 22.
Eiköhän ne tehot siitä nouse.
Kuten aikaisemmilla kausilla:
3 -> 10 -> 19...
Kerro syy, miksi noususuuntaa ei olisi edelleen odotettavissa?

Tulihan niitä pisteitä jo selkeästi enemmän kuin edellisellä kaudella, tai teidän vastaavilla hemmoilla kuten Joni Töykkälä, Jarkko A.Immonen, Niko Nieminen ja Matti Näätänen.
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Viestin lähetti Pata
Joka tapauksessa onhan se selvä, että jos tyttöystävä ja opiskelut ovat Helsingissä, niin Tampere on siinä tilanteessa jo roimasti käytännöllisempi pelipaikka kuin Pori. Ja jos sieltä vielä irtoaa tuohtakin vähän enemmän...No, minusta se olisi aika iso yllätys, jos Virkkunen noista lähtökohdista Ässiin jäisi.

Virkkunen on nimenomaan korostanut tyttöystävänsä työpaikan mahdollista saamista Porista tärkeänä asiana. Ja ei se Tapparan palkkatarjous varmaankaan mikään erikoisen huima ole Ässien uuteen paperiin verrattuna. Mikään yllätys ei olisi, että Virkkunen nähtäisiin patapaidassa myös ensi kaudella.
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Willy
Virkkunen on nimenomaan korostanut tyttöystävänsä työpaikan mahdollista saamista Porista tärkeänä asiana.

Noin on lehdistössä tosiaan jossain vaiheessa väitetty Virkkusen korostaneen, mutta käsittääkseni tuo on väärinkäsitystä tai jotain vastaavaa. Virkkusen tyttönen opiskelee yhä Helsingissä.
 

Violaattori

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Colorado
Re: Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti JanJ
Kannattaisiko ottaa ikä huomioon?
Kuusela täytti keväällä 22.
Eiköhän ne tehot siitä nouse.
Kuten aikaisemmilla kausilla:
3 -> 10 -> 19...
Kerro syy, miksi noususuuntaa ei olisi edelleen odotettavissa?

Tulihan niitä pisteitä jo selkeästi enemmän kuin edellisellä kaudella, tai teidän vastaavilla hemmoilla kuten Joni Töykkälä, Jarkko A.Immonen, Niko Nieminen ja Matti Näätänen.

Eikö Kuusela ole enemmänki all-around pelaaja: laitaa ja sentteriä, pystyy rikkovaankin rooliin (vaikka fysiikka ei riitäkään kaksinkamppailuun). Vaikka taitava onkin, niin ei mielestäni kuitenkaan mikään virtuoosi. Ehkä vaara joutua tulevaksi liigajyräksi vaihteleviin rooleihin. Voihan hän tietenkin kohottaa pistelukemaansa, laitoin kuitenkin kysymysmerkin perään. Saa vaan nähdä haluaako valmentaja antaa tarpeeksi peliaikaa, jotta taidot kehittyisivät, mutta pystyessään pelaamaan muitakin rooleja, voi joutua johonkin 3. kentän vakio hyökkääjäksi. Voin tietenkin olla väärässäkin.

Noista Bluesin pelaajista voidaan sitten katsoa, että kuka tekee ja mitä ensi kaudella. Voihan sitä kehitystä täälläkin tapahtua. Immonen nyt mielestäni ainakin selvästi taitavampi kuin Kuusela ja vuoden nuorempikin. Töykkälä vähän samantapainen kuin Kuusela, mutta vahvempi. Nieminen ilman loukkaantumisia tekisi varmaan jo enemmän pisteitä kuin Kuusela. Näätänen voi onnistuessaan tehdä myös ihan hyvin pisteitä, kun vain hänkin saisi lisää voimaa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Violaattori
Immonen nyt mielestäni ainakin selvästi taitavampi kuin Kuusela ja vuoden nuorempikin. Töykkälä vähän samantapainen kuin Kuusela, mutta vahvempi. Nieminen ilman loukkaantumisia tekisi varmaan jo enemmän pisteitä kuin Kuusela. Näätänen voi onnistuessaan tehdä myös ihan hyvin pisteitä, kun vain hänkin saisi lisää voimaa.

Heh, yksi hauskimpia viestejä pitkään aikaan. Tämä taitaa olla jo jonkinlainen jossittelun ennätys? Ainakin jossittelun oppikirjaan ansaitsisi oman palstansa. No tällaista tämä tunteiden kanssa kirjoittaminen välillä on.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Mr.Bletch
Eli siis, olisit valmis säilyttämään Ässät lähes samana joukkueena kuin se viime kaudella oli, lukuunottamatta ulkomaalaiset, joista ollaankin saatu jo varma ilmoitus poislähtiöinä. En tiedä missä kohtaa toivoisit Padan ensi kauden sarjataulukossa keikkuvan, mutta henk.koht en todellakaan ole tyytyväinen sijaan kymmenen, ja siitä edelleen lauluun kahdessa matsissa.

Kohtuu roima tuuletus olisi enemmän kuin paikallaan, ilmeisestikin Ässäjohto on ollut tyytyväinen Toivolan esityksiin palkiten miehen jatkolla, vaikkakin varmasti moni muu ei ole yhtä vakuuttunut miehen johtamistaidoista (mukaanlukien allekirjoittanut). Okei, jos ei valmentajaa saa vaihtaa niin vaihdetaan pelaajia, tuskin monikaan ilosta ilmaan pomppaa, jos Ässät on taas ensi kaudella sijoilla 10-13, mikä on tapana ollut Mikan ollessa peräsimessä.

Nimillä spekuloimatta Ässiin pitäisi hankkia ulkolaisia veskari, pari kädellistä pakkia ja hyökkääjä. Ykkös-kakkos ketjuista tulisi näkemykseni mukaan laatia selkeät maalintekoketjut, ja käyttää kolmos-nelosketjuista omia halpoja junnuja sekä rotta-pelaajia tyyliin Nielikäinen joiden tehtävänä olisi selkeästi rikkoa peliä ja koettaa pitää nollat. Tasaiseen neljän ketjun vyörytykseen on peliä turha perustaa näillä rahavarannoilla.

Viimeksi kun Ässät edes joten kuten pärjäsi, juuri näinhän se meni, eli oli kunnon ykkösnyrkki tyyliin Vujtek & kump. Myös kakkosketjulta oli lupa odottaa maaleja, muut ketjut lähinnä yrittivät jarruttaa vastustajan parhaita vitjoja.

Ps. Markkua en tänne enää koskaan halua, takinkääntäjiäkö tässä nyt vielä pitäisi alkaa toivomaan?

HERRANJESTAS.

Olen otettu..joku jaksoi lainata koko viestini..kiitos siitä.

Fakta vain nyt on, että ässillä on projekti, joka on edennyt täysin aikataulussa. Nuo miehet ovat vielä nuoria ja kehitys kulkenut jatkuvasti ylöspäin. Voinpa luvata että esim. kuuselasta tulee vielä tähtinen...kunhan saa roolia ensikaudella.

Oikein..kehuin lähes kaikkia. Osa oli pelaamattomia uutta nousua tekeviä miehiä, joilla yksi kausi menee opetellessa...vähän kuin kävi virkkusella. Tuossa ryhmässä nyt vaan on potentiaalia. Perusrunko olisi kasassa.

Toivolaan minulla on viharakkaussuhde..mutta..projekti etenee ajallaan, siksi uskon mieheen...
 

Bemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Jokipojat
Re: Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Juhavaan
HERRANJESTAS.

Olen otettu..joku jaksoi lainata koko viestini..kiitos siitä.

Fakta vain nyt on, että ässillä on projekti, joka on edennyt täysin aikataulussa. Nuo miehet ovat vielä nuoria ja kehitys kulkenut jatkuvasti ylöspäin. Voinpa luvata että esim. kuuselasta tulee vielä tähtinen...kunhan saa roolia ensikaudella.

Oikein..kehuin lähes kaikkia. Osa oli pelaamattomia uutta nousua tekeviä miehiä, joilla yksi kausi menee opetellessa...vähän kuin kävi virkkusella. Tuossa ryhmässä nyt vaan on potentiaalia. Perusrunko olisi kasassa.

Toivolaan minulla on viharakkaussuhde..mutta..projekti etenee ajallaan, siksi uskon mieheen...
Olen kyllä aika samoilla linjoilla Mr. Bletchin kanssa. Joukkueessa oli onnistumisia mutta myös epäonnistumisia. Toki tämä oli sinun mielipiteesi mutta me olemme hieman erimieltä, esimerkiksi mielestä Soro oli täysin susi ajatellen odotuksia, Wessu myös taitaa jäädä tuolle tasolle joten vaihtoon myös tämä mies (sääli). Ketolasta ja Glaadista olen täsmälleen samaa mieltä kanssasi.
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Re: Re: Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Siirretty Kuusela-ketjuun
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
noniin

kiitos PAZE


aivan samoilla linjoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös