Ässät 2005–2006

  • 304 596
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

xXx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja fyysinen peli
Viestin lähetti Ernesto Peli
Tänään on päivän teemaan liittyen ollut liikkeellä mielenkiintoisia juttuja. Rauman Lukko vuokraa loppuihin kotiotteluihinsa Helsingin Jääkenttäsäätiöltä jumbotronin, koska Nordenskjöldinkadulla ei enää pelata. Onkohan tämä Tammisen ensimmäinen tempaus Lukon leivissä ja asiaan liittyen viedäänkö toi jumbo nyt sitten Isomäkeen, kun Äijänsuon jäädytyskoneisto on paskana?

Erittäin hyvä aprillipila. Samoin kun Esa Tikkasen liittyminen Pelicans hyökkäykseen sekä jutilaa haetaan vielä takalinjoille.
Lähde: huhuareena
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jaahas, analysoidaan taas.

Riksman Ässiin? No taisin silloin aikoinaan, kun miehen nimi muistaakseni joskus oli jo esillä sanoa, että ihan jees hankinta olisi ollut, mutta nykyään tilanne on se, että Ässät tarvitsee ensi kaudeksi maalivahdin, joka voi tarpeen tullen olla varma ykkönen. Nissinen omaa potentiaalin olla ykkösvahti, mutta kestääkö kasetti, jos joukkue ei pärjääkkään niin hyvin. Tosin ei Ipakaan sillon Nissinen ykköseksi noustessa maailman kovin seura ollut, liigajumbona kun oli. Itse luotan Nissiseen, mutta tällä hetkellä en Riskimieheen. Lassila olisi ollut jo liian hyvää ollakseen totta.

Kerman Ässiin? Joo, täältä nousee innokas käsi ilmaan. Kalle on osoittanut olevansa liigatason laituri, ja kykenee pelaamaan kakkosketjussakin. Taitoa on kuin pienessä kylässä ja taistelutahtoakin taitaa olla sen verran, että laskisin vahvistukseksi. Korpin korvaajaksi?
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Juu Kermanista sen verran, onko Kallella sopimus Ässien kanssa lähellä vai vaan neuvottelukontaktin asteella? Kuulopuheiden mukaan pelaajaa on yhdistelty melkoluotettavalla taholla lahteen ensi kaudeksi. Kaarna kasaa kokoajan joukkuetta ja saattaa olla että materiaali vetää Kalleakin samaan suuntaan Kaarnan perässä. ja sitten kun taas lähdettä kysytään niin sanotaan että ei voi ääneen sanoa mutta...
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Otetaanpas nyt ihan rauhallisesti tuon maalivahtiasian kanssa. Mielestäni sitä on liikaa paisuteltu, ja siitä on ainakin täällä tehty aivan liian suuri numero. Ei Ässät nyt kaatuisi Riksman-Nissinen kaksikkoon. Päinvastoin, olisin ainakin itse melko tyytyväinen tähän pariin. Ja kyllähän tasossa mitattuna, on hieman eroa verrattuna pariin Antila-Satosaari. No, miksi Ässien kaltainen pieni seura tarvitsisi mieluummi kunnon ykkösmaalivahdin, kuin tasaisen parin. Ja vielä halvan ja kotimaisen? Miten Ilveksen kaltainen pikkuseura (no hieman isompi kuin Ässät, mutta kuitenkin) voi sijoittua veskarikolmikko Riksman, Pitkämäki, Raskilla runkosarjassa 7. sijalle?

Sitä en kiistä, etteikö maalivahti olisi joukkueen tärkein pelaaja, mutta sitä en ymmärrä miksi täällä heti tyrmätään tasaisen kotimaisen vahtikaksikon valitseminen. Sitten jäisi kenttäpelaajiin neljä ulkomaalaispaikkaa ja se vasta olisikin mielenkiintoinen tilanne. Muistakaa nyt sitten, että vaikka jäisikin neljä ulkomaalaispaikkaa kenttäpelaajiin ja ruvetaan toivomaan niitä "kovaa laukova pakki ja yv-pyörittää", "ykkössentteriksi puolustava sentteri joka omaa huikean pelisilmän", "oikeaan laitaan rightin kovaa laukova laituri joka pystyy taklaamaan", niin Ässillä ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa valmiita tähtiä tyyliin Glen Metropolit.

Vaan juuri näitä Justin Forrestin kaltaisia vielä kukkaan puhkeamattomia, mutta jo perustaidot omaava pelureita.

Low Risk - High Reward
 

newyork

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Enpäs jaksanut selata koko ketjua läpi joten varmaankin kaikille tuttuja asioita tässä viestissäni, mutta ajattelinpa omaksi ilokseni tiivistää asiat näin:
Ässien ulkomaalaispelaajat eivät jatka Porissa.
01/04/2005 (21:46)

Porin Ässissä päättyneellä kaudella pelanneet ulkomaalaiset maalivahti Scott Langkow, puolustaja Oleg Sorokins ja hyökkääjät Jason Williams sekä Greg Classen eivät pelaa varmuudella patanutussa ensi kaudella.
Kanadalaisvahti Scott Langkow ehti pelata Porissa kolme kautta ja jäi fanien mieleen loisto torjunnoillaan. Miestä on yhdistetty vahvasti TPS:n ensi kauden ykkösmaalivahdiksi, mutta kiinnostuneita seuroja löytyy SM-liigan lisäksi myös ulkomailta.
Kesken kauden Ässiin liittynyt NHL-hyökkääjä Jason Williams oli lähes fanaattinen apu. Kaikkien aikojen paras ulkomaalaispelaaja toi huikeata lisäväriä Ässiin ja varsinkin fanien sydämessä ei tule unohtumaan. Detroit Red Wingsin taitava kanukki keräsi 42 ottelussa upeat 26+17=43 tehopistettä. NHL:n alkaessa Williams palaa Detroitiin, muutoin ottajia löytyy ympäri maan.
Kolme kautta patapaidoissa kiekkoillut latvialaispuolustaja Oleg Sorokins ja päättyneen kauden Ässissä pelannut kanukkihyökkääjä Greg Classen joutuvat myös etsimään uutta työnantajaa muualta. Miesten uudet seurat ovat täysin kysymysmerkin alla.Toimitusjohtaja Jukka Hirsimäen mukaan Ässät neuvottelee vielä päättyneen kauden suomalaispelaajien jatkoista. Uutta informaatiota Hirsimäki uskoo tulevan parin viikon kuluttua.

SOPIMUKSET:
Maalivahdit: -

Puolustajat:
#6 Pasi Peltonen, 2006 (2007).
#14 Mika Rontti, 2006.

Hyökkääjät:
#18 Jesse Joensuu, 2006.
#19 Pasi Tuominen, 2006.
#20 Matti Kuparinen, 2006.
#21 Marko Kivenmäki, 2007.
#25 Pasi Nielikäinen, 2007.
#31 Aki Uusikartano, 2006.
#37 Juha Kiilholma, 2006.

Siirrot/Transfers:
-Jason Williams, h (?)
Huhut/Rumours:
+Niko Mikkola, h (Mora IK/SWE) **
+Sami Salonen, h (Pelicans) **

-Creg Classen, h (?) ****
-Scott Langkow, mv (TPS ***) ****
-Oleg Sorokins, p (?) ****
-Teemu Virkkunen, h (Tappara) ****
 

Mallikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,Suomen maajoukkueet
Kommentointia...!

Vaikka ensikauden joukkueen muodosta saadaan odotella varmistusta vielä muutaman viikon niin on pakko saada kommentoida esillä olleita nimiä !

Kerman ei kuulosta hullummalta vahvistukselta on pelannut muutaman yli 25 pisteen kauden liigassa ja aina saiPa peleissä pelannut yhdessä viimekauden joukkueensa parhaiden (Banham ja Sahl) kanssa, jos mahdollista niin hankitaan !

Pelicansissa pelannutta Sami Salosta on ehdotettu myös meille, ja sen mitä miehestä viime visiitin perusteella muistan niin ihan ok mutta varmasti myös parempiakin saatavissa!

Maalivahdeista en sano nimistä mitään mutta, jos meillä on nimettömämpi eli halvempi pari niin euroja on mahdollisuus satsata kahteen ekaan kenttää, eli valinta on mielipide kysymys. Tosin tällöin ekassa kentässä tulisi olla Vujtekin tai Williamsin kaltainen ratkaisija tai kaksi !

Ulkolaisi Ässissä ei välttämättä tarvittaisi yhtään, jos kotimaisia riittävän hyviä olisi Poriin saatavissa tämä taitaa tosin olla mahdotonta ! Tästä johtuen muutamia tulemme näkemään ensi kaudellakin patapaidassa ! Minusta kannattaisi pyrkiä siihen, että mieluummin yksi tai kaksi hyvää kuin liian monta keskitasoista! Toivottavasti Hirsimäki luottaa ulkolaisten etsinnässä samaan agenttiin, joka löysi Williamsin ja Sorokini!
 

newyork

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kermanista sen verran, että todellakin, hän on huippujen ketjukaverina pelannut, mutta ei siltikään lyönyt itseään läpi, joten enpä usko että hän ässissäkään näin tekisi??? Toisaalta, ylivoimalla hänestä olisi kyllä hyötyä. Pistetään seisomaan viivalle ja sitä kutia ei kyllä monikaan veska pysäyttäis...
on meinaan liigan yksi kovin laukaus!!! Taidanpa sittenkin puoltaa tätä hanketta:)
Uusikartano,nielikäinen,kerman...keitä muita sieltä saipasta napsittais;)
siitä puheenollen, KOHO pitäisi saada tuolta saipasta, kun ei sitä siellä arvosteta!siinä nuoressa on sitä jotakin. Toisaalta onhan Porissakin omia nuoria joille pitäis jo saada vastuuta ja pelituntumaa. Joten omat nuoret käyttöön ja sit sijoitettisiin kunnon veskaan ja hankittaisiin yksi tai kaksi "sateentekijää", (rahaa ei varmaankaan ole kuin yhteen jos siihenkään)sillä niin kuin nähtiin niin Williams teki todellakin ihmeitä ja sellaisia ihmeentekijöitä kaivattaisiin jo heti alkukaudesta mukaan!
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Viestin lähetti newyork
siitä puheenollen, KOHO pitäisi saada tuolta saipasta, kun ei sitä siellä arvosteta!siinä nuoressa on sitä jotakin.

Siinä nuoressa todellakin on sitä jotain, meidän viime kauden loppujen lopuksi parhaan ketjun sentteri, jota todellakin arvostetaan meilläpäin. Kallen tai vaikka Justininkin voitte viedä, kun ei valmennuksen mielestä herroille käyttöä ole, mutta Kohon Villeä ei pois lasketa :)

Ja vielä tuohon ettei Kalle olisi lyönyt itseään läpi liigassa vielä, voin sanoa että jos tekee 39 maalia kolmen ensimmäisen liigakauden aikana, voidaan jonkinasteisesta läpimurrosta jo puhua. Itsehän olisin ehdottomasti pitänyt Kallen, loppukaudesta meidän ykköshyökkääjä, toissakaudella paras maalintekijä jne..
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pauli sittenkin jäämässä Pataan?

Ässien uusi ja tarkistetettu tarjous on saanut vastakaikua ja Pauli on jäämässä Ässiin, jos ei lähde uudelle reisulle rapakon taakse. Lukko ei sittenkään ilmeisesti ollut mukana nokituksissa ihan viimeisen päälle tosissaan vai päätivätkö palkata Marko Toivosen fyysisen puolustajan rooliin?
 

Willy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moskovan Dynamo, Romania, Hammarby, Suomi
Spekulointia..

Maalivahdit:
Kanadalainen Goalie (uusi)
Riksman (uusi)
Tåg

Puolustajat:
Pasi Peltonen
Mika Rontti
Justin Forrest (uusi)
Pauli Levokari
Marko Toivonen
Jesse Saarinen
Samuli Jalkanen (uusi)
Juha-Matti Hietamäki

Hyökkääjät:
Jesse Joensuu
Matti Kuparinen
Marko Kivenmäki
Pasi Nielikäinen
Aki Uusikartano
Juha Kiilholma
Sami Salonen (uusi)
Teemu Virkkunen
Tsekki Winger (uusi)
Kanadalainen Center (uusi)
Patrik Forsbacka (uusi)
Petteri Tasku
Kalle Kerman (uusi)
Kristian Kuusela

Näillä nimillä olisi hyvä lähteä hakemaan playoff-putkelle jatkoa...

Optimistinen kokoonpano, mutta ei missään nimessä aivan mahdoton.

Levokari ja Virkkunen ovat palanneet neuvottelupöytään ja toivoa sopii, että molemmille saadaan lappu aikaiseksi. Ihmiskuulan tohon mielellään lisäisi, mutta Mikkolasta on kai moni muukin liigaseura erittäin kiinnostunut. Kerman voisi sopia hyvin pataan. Kalle on hieman wessu-/pölläsmainen pelaaja, oikeassa ketjussa tehoja löytynee silti enemmän. Oma kasvatti Forsbacka on kesäreenissä jo mukana. Alasarjojen maalitykki saattaa saada sopimuksen. Marjamäki on ilmeisesti yhä toivelistalla, mutta täysi kysymysmerkki.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Pauli sittenkin jäämässä Pataan?

Viestin lähetti vero
Ässien uusi ja tarkistetettu tarjous on saanut vastakaikua ja Pauli on jäämässä Ässiin, jos ei lähde uudelle reisulle rapakon taakse. Lukko ei sittenkään ilmeisesti ollut mukana nokituksissa ihan viimeisen päälle tosissaan vai päätivätkö palkata Marko Toivosen fyysisen puolustajan rooliin?

Pakko kysyä: Onko Lukko ollut Paulin perässä? Toivonen pysykööt Porissa, koska on ilmeiseti onnistunut siellä huomattavasti paremmin kuin Raumalla.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Willy
Oma kasvatti Forsbacka on kesäreenissä jo mukana. Alasarjojen maalitykki saattaa saada sopimuksen.

Kävin kevään mittaan katsastamassa Tuto-Hokki pleijaripelejä ja Forsbacka oli kyllä kentän ehdottomia hahmoja. Todellinen päällikkö harvinaisen pitkän tukkansa ja virnuilunsa kanssa. Antoi hyviä taklauksia ja nautti silminnähden vastustajan "pahan pojan" Tammelinin ajelemisesta. Kerrankin kolasi Tammelinin täysin pystyyn ja meni naureskellen vaihtoon. Ainesta siis todelliseksi yleisön suosikiksi.

Siitä en ole silti yhtään varma, että pysyykö liigavauhdissa mukana. Mestiksen ja liigan ero on kuitenkin varsin kova, eikä liike tuntunut olevan hirveän hyvää mestiksessäkään. Onhan tässä silti aikaa treenailla vielä ennen kuin jäälle mennään.

Toinen asia mikä askaruttaa on miehen motivaatio. Tästä ei ole pienintäkään tietoa, mutta ulospäin vaikuttaa välillä siltä, että pelaillaan nyt vaan ja naureskellaan. Miehen paremmin tuntevat valaiskoot, että onko kaverin tavoitteena luoda ura kiekkoilijana pääsarjatasolla.

Jos motivaatiota löytyy ja liike riittää liigaan, niin ottaisin kaverin nelosketjuun näyttämään kykynsä. Pisteitä on junnuvuosina tullut todella hyvin ja olemukseltaan sekä taklaushanakkuudeltaan juuri sellainen pelaajatyyppi, jollaisia mielellään Ässissä näkisin.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minäkin pohdiskelen!

Näin Helsinkiin muuttaneena, kauden päätyttyä ja pölyn laskeuduttua (siis kausihan päättyi jo, ainakin minulle) ajattelin analysoida ässien ukkoja.

Tässä sopimusmiehiä:

Pakit:

Pasi Peltonen= Aina varma mainio puollustuja. Taso laski hieman edellisvuodesta, mutta ensivuonnakin peltsi hoitaa tonttinsa varmasti. Hinta/laatu kohdallaan. Aito Pataiconi.

Mika Rontti= Ei saanut sellaista roolia tällä kaudella kuin olisin toivonut. Kehitys kysymysmerkki. Kuitenkin varmasti tulevaisuuden nimi, kunhan paikat pysyvät kunnossa.

Hyökkääjät:
Jesse Joensuu= Herran jestas mitä näyttöjä tuolta mieheltä tällä kaudella. Voi OIKEIN HYVIN istuttaa vaikka ykköskenttään, kantaa varmasti loistavien pelimiesten keskellä ruutunsa. Hyvällä kesäharjoittelulla voimaa lisää. Varmasti ensivuonna ässien parhaimmistoa, kunhan uskalletaan antaa vastuullista roolia. Taivas rajana.

Pasi Tuominen= Loisto kausi. Erinomainen pelaaja! Vaikka joku kummeksu patun miinustiliä, pitää muistaa, että mies pelasi äärimmäisen paljon. Aina oikeassa paikassa, niin alhaalla kuin ylhäälläkin, voittaa kaksinkamppailut. Miehellä on myös KYKY tehdä maaleja. Itse sanoin ennen kauden alkua että Patu voittaa ässien maalipörssin! että silleen. Ensimmäinen ehjä kausi. Ensikaudella loistosuoritukset jatkuvat. Monipuolisuus antaa monia käyttömahdollisuuksia.

Matti Kuparinen= Laittaisin miehen pelaamaan ehjän kauden divariin.

Marko Kivenmäki= Kiitos ässät!! Vihdoin ja viimein tajuttiin millainen kultakimpale Mave on. Vuodesta toiseen pistepörssin huipulla, ei se ole vahinko. Tämän miehen ympärille on helppo koota ykkösketjua. En ymmärrä miksei porissa osata arvostaa liigan yhtä taitavimmista pelaajista?? Aivan huikea talentti, mahtavat kädet. Paljon parempi mitä puhutaan! Ässien paras pelaaja! (ei lasketa J.W:tä)

Pasi Nielikäinen= Hyvä sainaus. Pasille on käyttöä. Näytti tälläkaudella että osaa pelata. Loukkaantumiset jne.. riesana. Erinomainen maskimies ja peruspelaaja. Täyttää aina ruutunsa. Myös oikeanlainen kortti ässäpakan imagoon. Jokaisessa joukkueessa pitää olla yksi levonen, eikun siis nielikäinen.

Aki Uusikartano=voi sanoa että oli tämäkausi hampaaton esitys..vaikka tässä tapauksessa se onkin vain positiivistä ja totta..heh. Hyvä kausi, kasvamassa loistopelaajaksi. Kehityskäyrä selvästi ylöspäin! Taitava pelaaja. Väläytteli jopa loistokkaita syöttöjä viimekaudella. Ylivoimalla todella käyttökelpoinen ideoija. Voimaa lisää. Lisää vuosia sopimukseen. Nousee ensikaudella isoksi pelaajaksi.

Juha Kiilholma= Perusvarma pelaaja, hoitaa AINA roolinsa! Pärjää Kakkoskentässä, tai nelsokentässä. Lähtisin kyllä itse kiilholmana menemään, mikäli rooli ei kasva. Aikoinaan Salonen-kiilholma-wessu, toimi ykköskenttänä, ja tulosta tuli. Hyvä pelaaja, jolle on annettava joko rooli, tai sitten päästettävä menemään. Avain kausi tulossa. Armeija söi miehen henkisen ja fyysisen voiman tälläkaudella.

Muuta:

Marko Toivonen: Herranjestas! Nimi paperiin ja pitkä ja heti. Peltsin kaltaista johtajuutta. "Merirosvopuollustaja" On Ässien näköinen ja kokoinen puollustaja. Hyvä peruskausi, kehittyi hirveästi kun sai vastuuta. Todellinen johtaja tulossa, C:ainesta. Käsittämätön laukaus, kunhan vaan osuu vielä edes takaseinään.

Pauli Levokari: Lähössä, tulossa, häh?? Jos vaan jää, niin ehdottomasti SOPIMUSTA!! Kausi hakemista, mutta otteet loppuvuodesta todella rautaisia. Pitkästä aikaa pelasi koko kauden. Pitää muistaa että pitkästä aikaa paljon pelejä ja liigassa, ei ole helppo homma. Hyvällä kesätreenillä loistava pakki ensivuodelle. Sopii ässien imagoon. (Toivonen- Levokari)= Maalinedessä ei vittu seistä!

Atte Pentikäinen= Itse teilasin alkukaudesta...mutta perhana..Kehittyi Kilometrin!!Niin pitkä sopimus kun hölmöyksissään kirjoittaa. Mies on nuori, ja kahdessa vuodessa vaikka maajoukkuekamaa. Kokoa on, kunhan vielä varmuutta, ym. Hyvällä kesätreenillä oikeen hyvä pakki. Asenne kohdallaan.

Kristian Kuusela: Mies jonka voisi laittaa heti ykköskenttään, tai kakkoseen. Todellinen pelimies. Ansaitsee Kiilholman tavoin roolin, tai sitten pitää opäästää muuaalle. Rooli kakkoskentässä oikea paikka. Ja kakkosylivoimassa. tekee takuuvarmaan 3kertaa numeronsa verran maaleja ensikaudella. Peliä seuranneet ovat voineet havaita liikkeitä ja ratkaisuja, jotka ovat mahdollisia vain loistavan pään omaavalta pelaajalta. Kyky tehdä maaleja. Tuleva snaipperi. Pidetään kiinni!

Maalinsuu:

Mielenkiintoinen tilanne. Päädyin siihen tulokseen, että nyt on monta vuotta rakennettu maalivahdin varaan. Nyt loppui. Joku Nissinen tolppienväliin ja SIJOITETAAN rahat MAALINTEKOON!!!!
Kari Rosenberg ei aikoinaan ollut mikään ilmiömäinen koppari...idoli silti, mutta silloin vain tehtin vastustajia enemmän maaleja. Nissinen hoitaa homman kotiin. Kasvaa maajoukkuemeelivahdisksi. Lankun kausi...TÄYSI floppi. Olen pettynyt. Mutta, päädyn siihen, että isoimmat rahat ykköskenttään.

VALLI- IIKKA: En osaa sanoa, kun en ole miesten esityksiä nähnyt. Toivottavasti ovat kehittyneet. Ainakin näytönpaikan ansaitsevat. Tosin on herroista vähän sellanen ikuinen lupaus fiilis.

Jesse Saarinen: kauas pois isomäestä, sinne minne lähetettiin Ahmaojakin. ei mitään asiaa liigakiekkoon.Ei mitään mominaisuutta miksi kannattaisi pitää.

Jarkko Glad: No jaa a. Vaikea sanoa mitään. Pidin ennen hyvänä..mutta..no mielummin pauli ja atte...Tarvittaessa sopimus. Ihan ookoo.

Oleg Sorokins= Aina hyvä ja täyttää ruutunsa. Jos hinta/laatu kohtaavat, ja ulkomaalaispaikkoja riittää, sopii mainiosti mukaan. Loistava kiekollinen pelaaja, sanokaa mitä sanotte.

Samu Wesslin: Olen erään kirjoittajan kanssa samoilla jäljillä. Voidaan pitää. Vähän roolia, ja maaleja tulee. Ei kukaan pelaaja ilman itseluottamusta voi pelata. Tiedän että potentiaalia on. Kuitenkin, jollei voida tarjota vähitään kakkoskentän laiturin paikkaa, miehestä ei ole käyttöä. Haluaisin nähdä vielä Samun itseluottamuksen. Loppuviimeksi hyvä pelaaja, jolla kyky tehtä maaleja (sitä kun ei voi oppia).

J-P Ketola: Maitojunalla Raumalle. Ei käyttöä.paska pää, paskat kädet=paska pelaaja.

Mika Niemi= Vasta Kolmas kunnon kausi takana. Hyvä kahden suunnan pelaaja. Pystyy rikkomaan ja tekemään peliä. Todella arvokas sentteri, Kolmoseen tai neloseen. Pystyy tarvittaessa paikkaamaan ykkös/kakkosta. Pitkää sopimusta miehelle. Tosin, pitää muistaa, että kilpailee kiilholman kanssa minuuteista, Onko parempi kuin kiilholma?

JARI "KORPPI" The KORPISALO: Vaikka joskus vituttaa, kun jari kävelee kentällä 5min vaihtoja, tahdon kuitenkin nähdä OMAN IDOLINI ,jolla edelleen sama hiustyyli jota matkein 10vuotta sitten, päättävän uransa ehjään kauteen. Jarista obn vielä hyvällä kesätreenillä jäljellä yhdeksi kaudeksim osaamista. Jari vaan osaa. Kyky tehdä maaleja löytyy myös. Kausi täysin pilalla loukkaantumisen takia. Jari...vielä yksi kausi..KIITOS!!!

MARKKU "aina vaan paras" TÄHTINEN= Heitin aikoinaan kännykkäni teeveeruutuun tekstiteeveeltä luettuani erään uutisen. Nyt mies on kaiketi vapaalla jalalla? Miksi ihmeessä hakea ykkössentteriä MERTA edempää?? meillä on markku..joka varmasti kantaisi ykkössentterin roolin!!!

Kivenmäki-Tähtinen-Ulkomaanapu/kovanluokan maalintekijä/Tuominen/wesslin/jokerina Joensuu.(pitää olla iso ja fyysinen)

= SM-liigan taitavin ketju (pää ja kädet paikallaan)

Miettikääpä sitä!!!!!!!!!!!!!

En ota kantaa siirtohuhuihin, tulen ja kommentoin kunhan nimet on lapussa. Päätän raporttini täältä helsingistä tähän.

ps. 29.4 nähdään vaakunan stagella;)

t: Kapteeni Lamminen
 
Viimeksi muokattu:
Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Juhavaan
MARKKU "aina vaan paras" TÄHTINEN= Heitin aikoinaan kännykkäni teeveeruutuun tekstiteeveeltä luettuani erään uutisen. Nyt mies on kaiketi vapaalla jalalla? Miksi ihmeessä hakea ykkössentteriä MERTA edempää?? meillä on markku..joka varmasti kantaisi ykkössentterin roolin!!!

Tähtisellä on sopimus Lukkoon ensi kaudeksi.
Huhuja tosin liikkuu, joiden mukaan olisi menossa ruotsiin, ja purkamassa tämän sopparin, mutta tiedä näistä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Re: Re: Minäkin pohdiskelen!

Viestin lähetti Lakaisija
Tähtisellä on sopimus Lukkoon ensi kaudeksi.
Huhuja tosin liikkuu, joiden mukaan olisi menossa ruotsiin, ja purkamassa tämän sopparin, mutta tiedä näistä.
Ja koska on sopimus niin aivan varmasti lukko haluaa omansa takaisin jos kaverin takaisin Ässiin myisi ja silloin puhutaan sadoista tuhansista euroista.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Markusta vielä.

No, jos sopimus on, niin nyt kun mania jäi kirstuun, voisi ostaa varman pelimiehen...eli Markun, eikä kokeilla tuurilla vastaavaa kallista ulkomaalaista. Sitten kun ei panosteta miljoonia molariin, niinkuin kirjoitin, on varaa vielä yhteen maalintekijään.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Re: Markusta vielä.

Viestin lähetti Juhavaan
No, jos sopimus on, niin nyt kun mania jäi kirstuun, voisi ostaa varman pelimiehen...eli Markun, eikä kokeilla tuurilla vastaavaa kallista ulkomaalaista. Sitten kun ei panosteta miljoonia molariin, niinkuin kirjoitin, on varaa vielä yhteen maalintekijään.

Enpä usko Ässien ostavan Markun sopimusta ulos. Lukon pyynti voi olla melkoisen korkea. Tuskin Ässillä on halua/varaa maksaa niin suuria summia. Korkin viesti pitänee paikkansa, joten ei siellä kirstussa ihan noin paljon liene.

Edelleen ihmetten, onko Lukko ollut tosissaan Paden perässä?
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lukko/PL

Lukolla on käsissä iso ongelma puolustuspäässä. Paketti hajoaa käsiin kuin Jokisen eväät. Erityisesti fyysinen puoli on menossa kokonaan uusiksi ja sinne Pauli on varmasti yksi parhaista saatavilla olevista kotimaisista vaihtoehdoista. Toki agentit aina kertovat monen seuran olevan pelaajan perässä, osa näistä on sitten enemmän tosissaan kuin toiset. Tässä tapauksessa Ässät joka tapauksessa teki uuden tarjouksen ja on uudelleen mukana kamppailussa Paulin ensi kauden palveluksista. Sen sijaan voi olla hyvikin, että Marko Toivonen on menossa takaisin kotiin Raumalle.
 
Suosikkijoukkue
porin ässät,
Toivonen/Levokari

Tietojeni mukaan ässät on jättänyt uudet tarjoukset Marko
Toivoselle ja Pauli Levokarille.Ässät haluaisi ehdottomasti pitää
kauden parhaat pakkinsa.Tiettävästi molempien palveluksista
on kiinnostunut myös Länsirannikon lisäksi, eräs pääkaupungi-
alueen joukkue.

Toivottavasti kuitenkin molemmat jatkavat patapaidassa.Heidän
ympärilleen olisi hyvä rakentaa puolustuspäätä.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät yritti saada jatkosopimuksia halvalla, mutta kun ei tärpännyt niin nyt jouduttiin korottamaan hintoja(Virkkunen,Toivonen,Kuusela,Levokari). Yksinkertaisella logiikalla tästä saadaan se yhtälö, että vaikka saataisiin pidettyä sama joukko kuin viime kaudellakin, niin se on kalliimpi, joten vahvistuksiin jää vähemmän rahaa käyttöön.
Tietenkin kalliitakin sopimuksia loppuu, joita ei tarvitse, eikä toivottavasti halutakkaan jatkaa, esim. Wesslin, Korpisalo, Classen.
Toivottavasti seurajohto jättää tunteilun ja tuijottaa vain faktoja.Valitaan vain pelaajia, jotka todella vahvistavat patapakkaa ja jotka omaavat potentiaalia nousta liigan eliittiin.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti angnus
Tietenkin kalliitakin sopimuksia loppuu, joita ei tarvitse, eikä toivottavasti halutakkaan jatkaa, esim. Wesslin, Korpisalo, Classen.
Toivottavasti seurajohto jättää tunteilun ja tuijottaa vain faktoja.Valitaan vain pelaajia, jotka todella vahvistavat patapakkaa ja jotka omaavat potentiaalia nousta liigan eliittiin.

En usko, että seurajohto voi olla niin typerä, että antaisi Wesslinille sopimusta, ellei hän suostu pelaamaan puoli-ilmaiseksi. Mutta Korpin kohdalla tuleekin vastaan niitä tunnesyitä, joiden vuoksi itsekin olen vähän kahden vaiheilla sen suhteen, pitäisikö Jarkka nähdä mahdollisena nimenä ensi kauden kokoonpanoa suunniteltaessa. Jos suostuu melko pieneen palkkaan ja kolmos-nelosketjun rooliin, niin ei kai Korpin jatkoa voida ihan poissuljettuna pitää, mutta ensisijaisesti kannattaisi kyllä etsiä uusia 10-20 vuotta nuorempia laitureita + sorvata jatkosopimuksia samaan ikäluokkaan kuuluvien nykyisten kanssa. Ja jos esim. nelikosta Kerman, Virkkunen, Marjamäki ja Mikkola saataisiin kaksikin sopimusta aikaiseksi, niin kyllä Korppi on pakko unohtaa. Näin sanoo järki, niin haikealta kuin se padanmuotoisessa sydämessä tuntuukin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
#36

Mikä mahtaa olla Klaadin Jakken tilanne? Onko mies jatkamassa Porissa, vai jatkaako matkaansa muualle?

Itse olen pienin varauksin valmis pitämään Gladin. Ehdottomasti ainakin, jos menetämme sekä Paulin että HC:n. Mieluummin silti em. duo kuin Glad.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti angnus
Ässät yritti saada jatkosopimuksia halvalla, mutta kun ei tärpännyt niin nyt jouduttiin korottamaan hintoja(Virkkunen,Toivonen,Kuusela,Levokari).
Virkkusen kohdalla taitaa olla hinnan korotus myöhäistä. Aamulehti kertoi tuossa pari viikkoa sitten, että Teemu Virkkunen olisi tulossa Tapparaan. Tämä kerrottiin tyyliin varmana siirtona, eikä arvuutteluna.
 

Salkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ass@ Pori
Viestin lähetti TBK
Virkkusen kohdalla taitaa olla hinnan korotus myöhäistä. Aamulehti kertoi tuossa pari viikkoa sitten, että Teemu Virkkunen olisi tulossa Tapparaan. Tämä kerrottiin tyyliin varmana siirtona, eikä arvuutteluna.

Virkkustahan ollaan monen muunkin lähteen mukaan viety Tapparaan, ihmettelen vain miksei asiaa ole julkistettu, kun molempien joukkueiden kaudet ovat kuitenkin päättyneet. Vai julkaiseeko Tappara valmentajan ja muutamia pelaajia samassa tilaisuudessa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti TBK
Aamulehti kertoi tuossa pari viikkoa sitten, että Teemu Virkkunen olisi tulossa Tapparaan. Tämä kerrottiin tyyliin varmana siirtona, eikä arvuutteluna.

Virkkusen siirto Tapparaan on ollut täysin varmaa jo pidemmän aikaa. Onhan sitä käynyt Iltasanomien "toimittaja" Ässäpelissä erätaukohaastattelussakin hehkuttamassa jo aikoja sitten.

Jos nimeä ei ole vielä paperissa, niin nyt olisi Tepillä mahdollisuus tehdä Korpparit ja siirtää itsensä pykälän korkeammalle Ässäfanien sydämeen. Korpin siirtoa Jokereihin pidettiin aikoinaan pomminvarmana asiana myös median taholta ja kuinka ollakaan Jarkka näytti loppumetreillä Hjallikselle persettä ja jäi Ässiin. Tämä varmasti auttoi Jarkkaa saamaan sen statuksen mikä hänellä nykyään ikiässänä ja joukkueen kapteenina on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös