Ässät 2005–2006

  • 304 590
  • 1 559
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nakke^80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Detroit Red Wings, sm-liigan tuomarit
Mikä saatana ihmisillä on, kun aina kuvittelevat, että vakuutuksesta tulevat rahat jotain korvaavat ja parantavat. Vittu ne ei terveyttä tuo takaisin vaikka sieltä tulis miljoona euroa päivässä!
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Ja myös otettava huomioon se seikka, että se on iso osa pois elämästä kun joutuu lopettamaan tuossa iässä ammattinsa jota on tehnyt koko elämänsä. No onhan noita kouluja, että voi opiskella uutta, mutta kuitenkin ikävä juttu vaikka kuinka olisi hyvät vakuutukset. Ei se raha kaikkea merkitse/korvaa elämässä.

Olipahan Arskalla perustelut... kovasti otti kantaa pelaajien pelillisiin ominaisuuksiin ja -eroihin.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Nakke^80 kirjoitti:
Mikä saatana ihmisillä on, kun aina kuvittelevat, että vakuutuksesta tulevat rahat jotain korvaavat ja parantavat. Vittu ne ei terveyttä tuo takaisin vaikka sieltä tulis miljoona euroa päivässä!

Jos viittaat tällä itkuraivarillasi minun kirjoitukseeni edellisellä sivulla koskien Tommi Rajamäen uran loppumista niin on aivan pakko heittää vastakysymys: Kirjoitinko johonkin kohtaan viestiäni rahan korvaavan menetetyn terveyden? Lähinnä tuolla vakuutusrahajutullani viittasin aiemmin tässä kuussa oikeuden määräyksellä ison korvauksen saaneen Esa Keskisen -tapaukseen jossa peliura loppui juuri loukkaantumiseen.

Ei raha korvaa terveyttä millään muotoa, mutta jonkinlaista turvaa se tulevaisuudelle antaa, kun nuorena aloitettua ammattia ei voi enää harjoittaa vaan on keksittävä jotain muuta jos klesana oleva kroppa suinkin vain siihen mahdollisuuden antaa. Off topic -puolelle mentiin ja pahasti, mutta ei se mitään näin kesähelteillä.

Clark Kent kirjoitti:
Olipahan Arskalla perustelut... kovasti otti kantaa pelaajien pelillisiin ominaisuuksiin ja -eroihin.

Tyhjästä on paha nyhjästä sanoi jo entinen marjanpoimijakin.
 
Viimeksi muokattu:

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
The Rock kirjoitti:
Tyhjästä on paha nyhjästä sanoi jo entinen marjanpoimijakin.
Kyl. Tulipa tässä yksi testi tehtyä, ja epäilykseni sekä aikaisemmat havaintoni kävivät toteen...
 

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että Semir ei osaa muuta kuin fyysisen puolen. Ei mies mailassaan lapaa tarvitse. Toki paikassaan on varmaan ihan kelvollinen, penkin päässä istuva tappelukone. Ässät, eikä mikään muukaan SM-Liiga seura, tee tämän tyylisellä pelaajalla mitään. Nielikäinen sen sijaan heitti lähemmäs 10 maalia viime kaudellakin. Semir on onnistunut maalaamaan SM-Liiga "urallaan" jopa kahdesti. Joten miksipä ei käyttää miestä jolla "fyysisen pelotteen" lisäksi on vieläpä jopa jonkun verran käsiä. Että ei kiitos Semir, nähty on jo moneen kertaan tämä kortti ja hantiksi se on osoittautunut kerta toisensa jälkeen.

-paze-
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
paze17 kirjoitti:
Lyhykäisyydessään voisi sanoa, että Semir ei osaa muuta kuin fyysisen puolen. Ei mies mailassaan lapaa tarvitse. Toki paikassaan on varmaan ihan kelvollinen, penkin päässä istuva tappelukone. Ässät, eikä mikään muukaan SM-Liiga seura, tee tämän tyylisellä pelaajalla mitään. Nielikäinen sen sijaan heitti lähemmäs 10 maalia viime kaudellakin. Semir on onnistunut maalaamaan SM-Liiga "urallaan" jopa kahdesti.
-paze-

23-vuotias Pasi Nielikäinen oli urallaan päässyt haistelemaan jopa 1.divaria kahden ottelun verran Kalajoen Junkkareissa. Siinä mielessä 23-vuotias Semir Ben-Amor on päässyt urallaan ainakin kaksi liigamaalia pidemmälle. Ehkä niin on myös, kun aikanaan vertaillaan 31-vuotiaan Ben-Amorin saavutuksia Nielikäisen vastaaviin. Se on fakta, että Ben-Amor on tällä hetkellä ainakin tehollisilla mittareilla Nielikäistä edellä. Tulevaisuudesta ei toki koskaan tiedä.

24-vuotias kädellinen Nielikäinen teki kuitenkin ECHL:ssä aikoinaan 39 pelissä 11 pistettä. Kädetön Ben-Amor pelasi samaisessa sarjassa viime kaudella sattumalta myöskin 39 peliä. Saldona 27 pistettä.

Pelaajat kehittyvät, niin on käynyt Nielikäisellekin. Todennäköisesti niin voi käydä Semirillekin, kunhan oma kohellus vähentyy ja järki pelata joukkueelle lisääntyy. Oikeassa paikassa ja oikeassa roolissa hänessäkin on potentiaalia käyttökelpoiseksi liigapelaajaksi, joka joskus tekee jonkun maalinkin.

Mutta täysin turha puheenaihe sinänsä ainakin tässä ketjussa, sillä tulevan kauden Ässiinhän Semir ei ole ollut missään vaiheessa edes tulossa. Ehkä sitten joskus, kun Nielikäisen aika tulee täyteen.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Toivottavasti joku vaivautuu huomenna maanantaina kello 16.30 Isomäen jäähalliin katsomaan Ässien ensimmäisiä jääharjoituksia. Jos siellä vaikka näkyisi jotain uusia kasvoja. Junnuja varmaan ainakin näkyy alkuun.

Tänne sitten kommenttia jos joku on paikalle vääntäytynyt...
 

KARHU III

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niemen Mikaa ei sitten enää nähdä Ässissä ja hyvä niin.
promenadista:

Mika Niemi Ässistä Jukureihin
(26.07 15:03) Jääkiekon Mestiksessä pelaava Mikkelin Jukurit on hankkinut kolme uutta pelaajavahvistusta. SM-liigassa Porin Ässiä viime kaudella edustanut Mika Niemi on sopinut pelaavansa tulevan kauden Jukureissa. Tampereelta lähtöisin oleva kookas hyökkääjä on pelannut 150 liigaottelua Ässissä ja Ilveksessä. Lahden Pelicansin liigamiehistöstä Jukureihin siirtyy hyökkääjä Jesse Welling. Kolmas uusi hyökkääjä Jukureissa on Ari Kovanen. STT-SK
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ilmeisesti Ässien budjetista ei löydy Levokarin kokoista reikää paikattavaksi. Eli tästä voi päätellä, että ykkössentteriin ja laituriin panostetaan nyt _todella_ paljon. Olihan Pauli kotimainenkin. Ja oma kasvatti.

Minä en syytä ketään, mutta kyllä minua vituttaa... Eikä vähän... Olisi nyt mennyt ihan minne muualle vaan.

Edit: Tuo on Rock täysin totta tuo pelaajan rooliasia tulevan kauden joukkueessa, mutta olisi nyt voinut miettiä että minne menee...
 
Viimeksi muokattu:

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitsissä oli hyvä tilaisuus katsella Ässien nuoriso-osaston/ try out miesten otteita. Esitykset olivat kautta linjan ihan hyviä. Erityisesti pisti silmään Niko Vainio, jota oli kehuttu jo ennen Pitsiä Kokemäen jäiden perusteella. Omaan silmään kaveri näytti erittäin hyvältä ja piti käydä vielä yhdet treenitkin katsomassa ja olen entistä varmempi, että tähän miehen kannnataa iskeä kiinni useampivuotisella sopimuksella. Ainoa kysymys on selän tilanne, mutta suomalaisen pelaajan kohdalla edes loukkaantuminen ei ole niin iso kysymys kuin ulkomaan elävien kohdalla. Joten Nikolla kolmen vuoden sopimus nyt, ensi kaudella meillä on kakkos-kolmosparin pakki ja seuraavilla kausilla on eväitä nousta vaikka ykkösen taakse. Vainio on erittäin tasapainoinen luistelija, omaa erinomaisen pelikäsityksen ja kädet/laukauskin hyvin liigatasoa.

J-M Hietamäkin on myöskin ottanut selvästi askeleen eteenpäin, junnumaiset virheet, joita vielä vuosi tuli liikaa, ovat selvästi vähenemässä. Eetu Heikkinen on aika lailla Rontin tasoa, jos ajatellaan aikaa jolloin Rontti liigaan tuli. Edelleen Jesse Saarinen on selvästi nostamassa tasoaan, joten olen kallistumassa sille kannalle, että pakkiosastoon ei tarvita lisämiehiä ainakaan ennen liigan alkua.

Hyökkääjistä Patrik Forsbacka taitaa saada etsiä uuden työnantajan. Luistelutaito on hyvinkin rajallinen ja lisäksi kädet ovat puuta, joten ei edes mahdollinen fyysisyys tuo paikkaa liigajoukkueeseen. Hyökkäjien nuorisokaarti on erittäin tasainen, tietysti siis Jesse poislukien. Suurimman potentiaalin omaavat Kemppainen, Peltomaa ja Huhtanen ovat vielä vuoden liian nuoria pelaavaan rooliin liigajoukkueessa, mutta kaikilla on hyvä edellytys pelata noin 10-20 peliä myös liigaa jo ensi kaudella. Tasku ottaa paikan Kuparisen vierestä ja Takala liikkunee Ässien ja Mestiksen välissä. Leo Komarov on jonkinlainen kysymysmerkki, kausi näyttää miten kehitys menee eteenpäin.

Try outille huhuttu Petri Koskinen olisi tyyppinä mielenkiintoinen. Itselle on jäänyt kuva suhteellisen hyvästä maalintekijästä, hieman Kristian Kuusela tyyppinen pelaaja. Lisäksi täytemiehen tarve on mielestäni suurempi hyökkäyksessä kuin puolustuksessa, joten Petri mahtuu kyllä omiin suunnitelmiini.
 

The Rock

Jäsen
kapa76 kirjoitti:
Ilmeisesti Ässien budjetista ei löydy Levokarin kokoista reikää paikattavaksi. Eli tästä voi päätellä, että ykkössentteriin ja laituriin panostetaan nyt _todella_ paljon. Olihan Pauli kotimainenkin. Ja oma kasvatti.

Minä en syytä ketään, mutta kyllä minua vituttaa... Eikä vähän... Olisi nyt mennyt ihan minne muualle vaan.

Toivolahan totesi, että Ässät ei tarvitse Pauken kokoa ja ulottuvuutta, kun rosterista löytyy jo Toivonen-Pentikäinen duo näitä ominaisuuksia paikkaamaan. Ensi sijaisestihan haettiin kiekollista sekä liikkuvaa kotimaista puolustajaa, mutta haaveeksi se taitaa jäädä.

Kunhan tuo NHL-hulabaloo selkenee, olisi suhteellisen radikaalia runtata samantien ne ulkomaalaispaikat kerralla täyteen. Ykkössentteri, maaleja mättävä laitahyökkääjä sekä kakkosketjuun toinen laitahyökkääjä taikka kiekollinen pakki jakamaan Forrestin vastuuta.

Pauli Levokari oli varsinkin viime kauden lopulla Ässien selkeää parhaimmistoa, mutta liian kova palkkapyyntö kaatoi miehen jatkon patapaidassa tulevalla kaudella. Vaihtaisin tunnesyistä vaikka tältä istumalta Levokarin Pentikäiseen Ässien rosterissa jos miesten palkat olisivat samaa tasoa. Aten palkka vain on varmasti puolet pienempi kuin Paulin pyyntö. Tämän takia päädyn minäkin Pentikäiseen, sillä ei Pauke kuitenkaan Attea pelillisesti hirveästi edellä ole. Atella on vielä etuna se, että mies on nuori puolustaja, joka viime kaudella debytoi SM-liigassa. Kehitystä on varmasti luvassa vielä roimasti kunhan hän vain oppii kunnolla talon tavoille. Atella kuitenkin on enemmän potentiaalia kuin Paulilla, joka oman tasonsa on jo SM-liigassa näyttänyt.

Tottahan toki sitä porilaisyleisö (ainakin suurin osa siitä) mieluummin seuran omaa kasvattia kaukalossa seuraisi, mutta kun jääkiekko on nykyään bisnestä niin ei ole paljon varaa ajatella onko joku pelaaja sen ja sen seuran kasvatti jos mies pyytää reilusti enemmän liksaa kuin toinen samantasoinen pelaaja.

Itseäni tuo Pauken meno Lukkoon ei pahemmin vituta, tosin olisihan sitä johonkin muuallekin voinut mies mennä. Pääasia kuitenkin olisi, että Levokari jatkaisi liigassa sillä kyllähän Pauke omalla tavallaan todellinen persoona muuten niin harmaassa SM-liigassa on. Toivottavasti sikailua on odotettavissa miehen osalta myös tulevalla kaudella, vaikkakin sitten Lukon väreissä.

Jos tästä nyt jotain kiihoketta ensi kaudeksi hakee, on se varmastikin sellainen pienimuotoinen asia, että Juudas-keskustelu akselilla Pori-Rauma hyppää jälleen kuumaksi perunaksi. Nyt porilaisilla on jo kaksi petturia joille huudella paikallismatseissa. Toivottavasti Pauke vain ei samalla tavalla Ässiä kurita kuin Make.
 

upnorth24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
vero kirjoitti:
Hyökkääjistä Patrik Forsbacka taitaa saada etsiä uuden työnantajan. Luistelutaito on hyvinkin rajallinen ja lisäksi kädet ovat puuta, joten ei edes mahdollinen fyysisyys tuo paikkaa liigajoukkueeseen.

Niin. Taisin tossa Ässät 2005-2006 ketjussa mainita juuri samaiset asiat, mutta silloin syytettiin provoilusta ja kaikennäköisestä muusta. Ei riitä Forsbackalla eväät liigaan. Rajat tulee vastaan varsinkin luistelupuolella ja oikeastaan muillakin osa-alueilla.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tähtisellä on huhujen mukaan monivuotinen sopimus Ässiin päättyvän kauden jälkeen, joten pahasta Make allergiasta kärsivien on syytä aloittaa hoidot jo nyt.
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
vero kirjoitti:
Tähtisellä on huhujen mukaan monivuotinen sopimus Ässiin päättyvän kauden jälkeen, joten pahasta Make allergiasta kärsivien on syytä aloittaa hoidot jo nyt.

Tuosta jotain asiaan liittyvää kuului kolme viikkoa sitten. Olisihan se kova paikka :). Niin se vaan menee pelaajat suuntaan ja toiseen välittämättä asiasta tuon taivaallista. En minä tuohon varmaan koskaan totu.

Makestako sitten ykkössentteri ? Kotimaisille pelaajille maksetaan nykypäivinä aika paljon. Mutta mutta. Mielenkiinnolla seurataan tilannetta.

Mistä niitä lääkkeitä saa ?
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
kapa76 kirjoitti:
Tuosta jotain asiaan liittyvää kuului kolme viikkoa sitten. Olisihan se kova paikka :). Niin se vaan menee pelaajat suuntaan ja toiseen välittämättä asiasta tuon taivaallista. En minä tuohon varmaan koskaan totu.

Makestako sitten ykkössentteri ? Kotimaisille pelaajille maksetaan nykypäivinä aika paljon. Mutta mutta. Mielenkiinnolla seurataan tilannetta.

Mistä niitä lääkkeitä saa ?

Jaaha, vai Make takaisin tänne...ei -tana. Ihme touhua, että Tähtistä takaisin
oltaiisiin haalimassa, mun puolestani miehen pelit on Padan paidassa pelattu. Voin jo kuvitella Tähtisen kommentit, "Ässät on viime vuosina kehittynyt organisaationa niin huimasti, että halusin nimenomaan pärjäävään omaan jengiin". Niinhän se menee, että kun omalla joukkueella menee paskasta niin vaihdetaan naapuriin, sitten kun alkaa valoa näkyä tunnelin päässä voi hyvillä mielin palata. Ei kiitos, enää ikinä tänne!
 

laive

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks, KTP, Mavericks, Chelsea FC
vero kirjoitti:
Leo Komarov on jonkinlainen kysymysmerkki, kausi näyttää miten kehitys menee eteenpäin.

Pitsiturnauksen perusteella Komarovilla on junnuista parhaat edellytykset pelata liigaa jo tällä kaudella. Kesän avausturnaus ei tosin vielä kerro paljoakaan Leon tai muiden mahdollisuuksista.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
vero kirjoitti:
Tähtisellä on huhujen mukaan monivuotinen sopimus Ässiin päättyvän kauden jälkeen

Itse olen ainakin ajatellut, että kyllä Tähtinen vielä Ässiin palaa ennemmin tai myöhemmin. Mutta sitä en jaksa uskoa että viime kauden esitysten jälkeen olisi nyt jo solminut pitkäaikaisen sopimuksen, sillä tuskin niiden valossa olisi miehelle edullista sopimusta tarjolla. Onnistuneen tulevan kauden jälkeen tilannehan olisi aivan toinen. Sama koskee Ässiäkin, kun rahaa on pyritty käyttämään harkiten, niin tuskin tehtäisiin pitkäaikaista sopimusta nykyaikaisesta linjasta poiketen ilman varmuutta että Markku on varmasti siinä 40 pinnan kunnossa.
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Kyllä Markku on enemmän kuin tervetullut takasin mun puolesta.

Miettikääs asiaa näin:

- Kupataan Lukolta kovat siirtokorvaukset
- Heti kun sopimus loppuu, "ilmaseksi" takasin kotikonnuille.

Sitäpaitsi Lukkokaudet on ollut enemmän tai vähemmän surkeita.

Ässissä liekkiin ja maajoukkioon?

Tämmönen näkemys. Markku kuitenkaan ei mennyt ilmaseksi aikanaan, joten täyspetturin leima on turha.
 

tonir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sanomalehti länsisuomi hehkutteli pitsin jälkeen Forsbackaa yllättävänkin paljon. Forsbacka antoi raumalaisen toimittajan mukaan pitsiturnauksessa sen tasoiset näytöt että jos peli jatkuu jatkossa samanlaisena niin ei pitäisi kuulemma olla pientäkään epäselvyyttä etteikö saisi sopimusta...

Eihän se Forsbacka omasta mielestäni ainakaan noin hyvä ollut mutta tosin eteenpäin tuntuu kaveri kuitenkin menneen. luistelu ja kiekollinen varmuus oli selkeästi heikoimmat puolet mitä pitsistä jäi mieleen. Fyysiseksi rouhijaksi miehestä voisi olla mutta riittäneekö taidot kuitenkaan liigassa...
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Kyllähän Ässissä on Tähtisen menevä aukko, minun puolestani tervetuloa takaisin vain.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
vero kirjoitti:
J-M Hietamäkin on myöskin ottanut selvästi askeleen eteenpäin, junnumaiset virheet, joita vielä vuosi tuli liikaa, ovat selvästi vähenemässä. Eetu Heikkinen on aika lailla Rontin tasoa, jos ajatellaan aikaa jolloin Rontti liigaan tuli. Edelleen Jesse Saarinen on selvästi nostamassa tasoaan, joten olen kallistumassa sille kannalle, että pakkiosastoon ei tarvita lisämiehiä ainakaan ennen liigan alkua.

Hyökkääjistä Patrik Forsbacka taitaa saada etsiä uuden työnantajan. Luistelutaito on hyvinkin rajallinen ja lisäksi kädet ovat puuta, joten ei edes mahdollinen fyysisyys tuo paikkaa liigajoukkueeseen. Hyökkäjien nuorisokaarti on erittäin tasainen, tietysti siis Jesse poislukien. Suurimman potentiaalin omaavat Kemppainen, Peltomaa ja Huhtanen ovat vielä vuoden liian nuoria pelaavaan rooliin liigajoukkueessa, mutta kaikilla on hyvä edellytys pelata noin 10-20 peliä myös liigaa jo ensi kaudella. Tasku ottaa paikan Kuparisen vierestä ja Takala liikkunee Ässien ja Mestiksen välissä. Leo Komarov on jonkinlainen kysymysmerkki, kausi näyttää miten kehitys menee eteenpäin.

Hietamäkin varsinkin pisti hyvässä omaan silmääni.Oli mielestäni paljon parempi turnauksessa kuin esimerkiksi Atte Pentikäinen.Todella hyvää liikkumista Hietamäeltä ja vain pari kertaa oli vaikeuksissa,kun vähän liiankin rohkeasti yritti katkoa.
Forsbackassa en itsekkään nää potentiaalia liigaan.Ihmettelen,jos Ässien paidassa viilettää vielä syksyllä.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Forsbackan osalta täytynee ottaa huomioon se, että hän kärsi jonkinasteisesta jalkavammasta, millä lienee ollut vaikutusta ainakin liikkuvuuteen.

Nimim. Korkki totesi Pitsiturnaus-keskustelussa:
"Luisteli ainakin kerran railoon Pelikaaneja vastaan ja irvisti oikein tuskallisesti. Sen jälkeen ei tainnut paljoakaan pelata..."

Mutta minun muistikuvieni mukaan Forsbacka kyllä irvisteli lähes joka kerta vaihtoaitioon tullessaan, joten on täysin mahdollista, että hän pelasi jo alusta saakka jonkinlaisen pienen vamman kanssa ja tuon railoepisodin jälkeen tilanne sitten paheni siinä määrin, että TPS-pelistä täytyi jäädä kokonaan pois.

Joka tapauksessa liigapaikan saaminen tulee Forsbackalla olemaan vielä erittäin kovan työn takana, varsinkin jos Marjamäki pelaa ensi kauden Ässissä. Lisäksi Pitsiturnauksen näyttöjen perusteella sijoittaisin Komarovin Forsbackan edelle omissa kaavailuissani. Nelosketjun rouhijalta vaaditaan kuitenkin raamien ja voiman (joissa Forsbacka on edellä) lisäksi ennen kaikkea kykyä intensiiviseen karvauspeliin, minkä Komarov näytti osaavan. Kyllä Patrik osaa varmaan taklata siinä missä Komarovkin aina silloin kun siihen tulee tilaisuus, mutta Komaroville niitä tilaisuuksia näyttää liikkuvuutensa myötä tulevan huomattavasti enemmän. Maskimiehiäkin Ässissä olisi Nielikäisen ja Marjamäen myötä ihan riittävästi, eikä ärsyttäjä- ja nyrkkiosastonkaan pitäisi olla ongelma, joten elleivät Forsbackan näytöt tulevista harjoituspeleistä ole parempaa luokkaa (mikäli nyt pystyy loukkaantumisensa jäljiltä edes pelaamaan), niin näkisin hänelle käyttöä ainoastaan siinä tapauksessa, jos hän suostuu hyvin pieneen palkkaan ja motivaatio riittää kovaan harjoitteluun alkukauden aikana (sekä mahdollisiin lyhyisiin Mestis-keikkoihin pelituntuman ylläpitämiseksi), mikä voisi sitten kauden edetessä poikia hänelle muitakin rooleja kuin penkin lämmittäminen 13. hyökkääjänä. Menetettynä lahjakkuutena en häntä kuitenkaan vielä pidä, koska kyllähän Nielikäisen Pasikin pelaili samanikäisenä vielä kakkosdivisioonassa.
 

junnisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
vero kirjoitti:
Tähtisellä on huhujen mukaan monivuotinen sopimus Ässiin päättyvän kauden jälkeen, joten pahasta Make allergiasta kärsivien on syytä aloittaa hoidot jo nyt.

:) ...huhujen mukaan !!! Eiköhän markkinatalous pidä huolen, että mikäli/kun Markku pelaa jälleen hyvän kauden, kaveri odottaa keneltä seuralta tulee rahakkain tarjous. Onnea vaan, JOS Ässät on kaverin nimen jo papereihin saanut :)
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Legion kirjoitti:
Markku kuitenkaan ei mennyt ilmaseksi aikanaan, joten täyspetturin leima on turha.

Miten raha siihen vaikuttaa? Sai varmasti muualtakin tarjouksia. No tämä asia on kyllä jo kertaalleen käsitelty.

Ässien, sekä juudaksen tilanne oli kuitenkin seurasiirron aikana sellainen, että temppu oli ja on anteeksiantamaton. Mielestäni juudas ei ole enää koskaan tervetullut kantamaan kunniakasta patapaitaa päällään. Menköön vaikka Tepsiin, who cares?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös