Ässät 2002-2003

  • 179 625
  • 1 736

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kiitos Kossu tuosta kommentista.Sen jopa minäkin ymmärrän.

Toivotaan että nähdäään vielä joskus kunnon Ässät-TPS pelejä.

Muutomana viime vuotena meillä ei paljon ole ollut jakoa.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kauniita sanoja, Kossu.

Sanon pari sanaa ihan yleisesti asian tiimoilta. Kyse ei ole siitä, että esim. Kossun jutuissa ei olisi paljon perää, sillä Ässissä on riittänyt kritisoimisen aihetta jo pitkään. Porilaiset moittivat Ässiä pirusti itsekin. Myös Jatkoajassa kannattajat osaavat tarvittaessa heiluttaa ruoskaa sekä omaan että seurajohtonsa selkään.

Tuntuu vain välillä rasittavalta ja jopa tarpeettomalta lukea näitä tuomiopäivän julistuksia, kun moni kannattaja pelkää jo muutenkin pahinta ja tietää, mitä virheitä on tehty. Joku haluaa ehkä hetken olla positiivinen ja suunnitella ensi kauden kuvioita. Ihan siis sitä, mitä kannattajat haluavat yleensä tehdä. Miksi on pakko toistuvasti repiä mattoa näiden ihmisten alta, jotka haluaisivat vähän aikaa olla optimistisia, vaikka realisteja ovatkin? Itsestään selvillä asioilla kerta toisensa jälkeen lyömisen luulisi kyllästyttävän jo lyöjääkin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kohottajalle

Jos viittasit minuun asiattomista kirjoituksista niin olen loukkaantunut, sillä pyrin perustelemaan sanomiseni. Koohottajaksi nimittäminen oli lukihäiriö, siitä anteeksipyyntö.
Ässien junioripuoli ei ole tuottanut pitkään aikaan liigapelaajia, mutta kuitenkin A-juniorit menestyivät S. Ketolan johdolla useana vuotena n. viisi vuotta sitten, miten tämä on mahdollista ?? Ässillä on ollut jo kaksikymmentä vuotta sellainen kulttuuri ettei liigajoukkueeseen nosteta omia junioreita ellei tämä ole todella hyvä.
Jos katsotaan ikäluokkia taaksepäin niin siellä on paljon hukattua materiaalia. 60 -luvun alussa syntyneistä löytyy jokunen liigapelaaja ( Takko, Härkälä, Ruuttu... ), mutta sen jälkeen Ässien liigajoukkueeseen on ollut todella vaikea nousta. Siinä missä muut joukkueet ovat tuoneet omia junioreita kolmos - nelosketjuun oppimaan niin Ässät ovat miehittäneet nekin kokeneilla pelaajilla. Tihonovin kausi 90 -luvun alussa oli pieni poikkeus tästä ja silloin nousivatkin viimeiset omat kasvatit liigajoukkueeseen.
Koko 90 -luvun ollaan jätetty omat junnut sivuun, vaikka A -junioreiden pistepörssin voitti kahdesti ässäläinen. Porissa ei annettu kovinkaan hyviä mahdollisuuksia kehittyä liigapelaajaksi, esimerkkeinä Syväsalmi, Levonen, Lönnberg, Laine, Miikkulainen, Tuominen jne., heiltä odotettiin heti tulosta, ei annettu kasvaa kuten esim. TPS:ssa Tuokko, Kiviharju ja Rautee. Ässät ovat hukanneet 70 - luvulla syntyneet juniorit aika totaalisesti, mutta tämä kulttuuri on ollut vallalla jo pitkää. Nyt on tullut tähän muutos, lopullisesti toivottavasti.
Myllymaa on toiminut nuorena poikana Ässien junioripäälikkönä ja saanut paljon paskaa niskaansa, paljon aiheesta, mutta enemmän aiheetta. Täytyy muistaa ettei yksi mies muodosta seuran strategiaa vaan sen tekee hallitus ja muut taustavaikuttajat. Ässissä on ollut taustalla kova valtataistelu käynnissä lähes jatkuvasti ja esimerkiksi tj. Ketola on todennut että junioripuoli on vain kuluerä, hän ostaa mielummin valmiita pelaajia. Nyt kun ollaan siinä tilanteessa että Ässien hallituksen paikka maksaa n. 10.000 €, niin ei ole enää ollut tunkua ja nyt niitä tekijöitä tarvittaisiinkin. Myllymaan valinta kuvastaa Ässien asennetta junioripuoleen, parikymppinen opiskelija, oto periaatteella täyttämään jäävuorolistat, ilman oikeutta tehdä minkäänlaisia päätöksiä, puhumattakaan budjetista, täysin marjonetti homma, Vellu ja Ati tekivät päätökset. On tyhmää tietysti ottaa tälläinen tehtävä vastaan, mutta toisaalta tämä on toivoittavasti kasvattanut Myllymaasta miehen. Parin viime kauden aikana on saatu paljon hyvää aikaan junioripuolella mm. selvät säännöt juniorijoukkueille ja kehityssuunnitelmat, tästä on todisteena nämä liigarinkiin nostetut kaverit ja liiton leireillä pärjäämiset. Ongelma on edelleen jääaika ( siihen on suunnitelma olemassa, kunhan rahoitus löytyy ) ja pätevien valmentajien puute. Kun nämä ratkaistaan niin uskoisin myös harrastajamäärien kasvavan sillä jääkiekko on porilaisessa äidinmaidossa.
 

kohottaja

Jäsen
TosiFanille

Sinua en tarkoittanut missään vaiheessa asiattomaksi kirjoittajaksi. Lue kirjoitukseni uudelleen. "ks:n" eräässä kirjoituksessa käytettiin asiatonta tekstiä ja sitä tarkoitin.

Myllymaasta voimme olla eri mieltä. Samoin katsojamääristä, mutta silloin katsantokantamme on vain eri. Aiemmin kyllä olemme olleet Myllymaasta samaa mieltä, mutta kantasi miehenalun kykyihin lienee muuttunut.

Yleensä Ässien asioista olemme olleet pitkälti samaa mieltä. Joten jos kirjoituksesi ovat olleet asiattomia, niin kyllä on ollut sitten minunkin! En usko kumpaaankaan. Ässiä tarvitaan, mutta täytyy olla melkoinen optimisti, jos Ässät ensi kaudella menestyy.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien 21 sopimuksesta on peräti 13 Porilaisen pelaajan nimet +Korpisalolla, joka voidaan melkein laskea Ässien kasvatiksi ja Porilaiseksi, vaikka onkin syntynyt ja ssanut kiekko-oppinsa Hesassa. Kysynkin, että koska viimeksi on patapaidassa pelannut näin monta Porilaista?? Ei Ainakaan vuosiin. Ensi vuonna jo voitaisiin puhua viimein Porilaisesta hulluudesta, koska nyt niitä Porilaisia riittää!
 

JanJ

Jäsen
Toivottavasti osoittavat sen hulluuden vielä hakkaamalla mahdollisimman monta raumalaista!

Ei vaan, mutta laitojen on parempi rytistä ja kunnolla.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Re: pakko vastata, vaikka ei tekisi mieli

Viestin lähetti kohottaja

"Clark Kentille": En todellakaan tajua mitä kirjoitat? Oletko "huumeissa, kännissä vai muuten skitso?".

Älä ota sitä nyt noin vakavasti, ei tarvitse henkilökohtaisuuksiin mennä.
Selvennystä Teille: Ei, en käytä huumeita, enkä ollut kännissä kun tänne kirjoittelin. Luonteeltani olen lievästi hullu, mutta positiivisessa mielessä... ;)

Mitä Ässien tilanteeseen tulee, niin junnujen puolesta tilanne on tosiaan huono. Poriin voitaisiin rakentaa 2-4 kaukalon halli, eräänlainen katettu harjoituskeskus. Ainoat pulmat ovat rahoitus ja tontti sellaiselle. Tosin en usko, että sellaista koskaan Poriin tullaan rakentamaan. Oltaisiin tyytyväisiä jo yhteenkin katettuun lisä-kaukaloon. Junioreiden valmennuksessa ei olla oltu ajan tasalla, ja "sisäsiittoisuus" on vallinnut seurassa. No nämä asiat ovat tulleet jo moneen kertaan täälläkin kerrottua, milloin kenenkin kertomana, joten en jaksa enää toistaa noita asioita. Ainakaan kovin usein... :p
 

JanJ

Jäsen
Re: Re: pakko vastata, vaikka ei tekisi mieli

Viestin lähetti Clark Kent
Älä ota sitä nyt noin vakavasti, ei tarvitse henkilökohtaisuuksiin mennä.

Eiköhän kohottajan tyyli ole jo tuttu.
Hän on aina oikeassa, häntä ei saa arvostella, hänellä on oikeus arvostella kaikkea ja Pori on paska kaupunki. Ai niin, ja Hämeenlinna rulettaa ja Ässät kiusaa FPS:n molareita.

Sitten jäähalliasiaan:
Poriin ja ympäristökuntiin on usein kaavailtu halleja, mutta käsittääkseni etenkin demarit ovat niitä ahkerasti äänestyksissä kaataneet. Ulvilaankin piti halli saada jo 80-luvun alussa, mutta joka vuosi demarit torpedoivat hankkeen.
Hienoa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hmmm...

..SM-liigassa on kautta aikojen ollut muutama seura, joiden edesottamukset jaksavat kiinnostaa yllättävän paljon kaikkia muitakin kuin ko. seuran faneja ja lähipiiriä. Neuvojia, huonojen aikojen povaajia ynnä muita riittää erityisesti HIFKillä ja Ässillä. Samoin Jokereilla ja nykyään yllättäen myös Bluesilla. Tästähän kannattaa olla vain ylpeä ja imarreltu. Brändi toimii, karavaani kulkee ja koirat haukkuvat.

Minun henk.koht mielipiteeni on se, että SM-liigassa on 5 seuraa, jotka ovat aina olleet ja joiden pitää aina olla olemassa. Jokainen herättää muistoja ja mielikuvia. Myös negatiivisia. Seurat ovat HIFK, Jokerit, Ässät, Lukko ja Ilves. Tappara tulee (siis minulle) aavistuksen näiden jäljessä. Ja Tapparan perässä yllättäen hajuton, väritön ja mauton Blues, joka olemattoman historiansa takia ei vielä toistaiseksi yllä tähän ikiaikaiseen kuningasluokkaan. Mutta hyvällä alulla Espoossakin ollaan, seuraa inhotaan lupaavan paljon jo ympäri Suomea;)

Toivon, että porilainen hulluus jatkuu aina jossain muodossa ja muistakaa, että jopa jumbonakin voi olla omalla tavallaan tyylikäs ja charmikas ynnä puhuttu. HIFK oli viime kaudella sijalla 10. liigassa ja ihan kärikihaminoissa muussa esilläolossa (tyhmä, tyhmempi, HIFK...). Ja Ässät-HIFK joukkotappelu oli yksi liigan kohokohdista viime kaudellakin. Ässien ja HIFKin kotihallit ovat edelleen niitä paikkoja, joissa kotijoukkueen veskaria ei kannata ajella, ellei halua vastata seurauksista. Hienoa.
 

JanJ

Jäsen
Re: Hmmm...

Viestin lähetti JHag
Toivon, että porilainen hulluus jatkuu aina jossain muodossa ja muistakaa, että jopa jumbonakin voi olla omalla tavallaan tyylikäs ja charmikas ynnä puhuttu.
/clip
Ässät-HIFK joukkotappelu oli yksi liigan kohokohdista viime kaudellakin. Ässien ja HIFKin kotihallit ovat edelleen niitä paikkoja, joissa kotijoukkueen veskaria ei kannata ajella, ellei halua vastata seurauksista. Hienoa.

Juuri näin. Siis juuri näin. Jumankekka jos tuosta asenteesta aletaan tinkimään. Sitten menee hermot ihan totaalisesti.

Porin hallissa se on aina ollut kunniassa, että siellä ei sikailla ilman että maksetaan se hinta siitä. Oli vastassa kuka tahansa, ja tuli vaikka turpiin. Ei mitään tuokkomaisia maastoutumisia.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Re: Re: Hmmm...

Viestin lähetti JanJ


Juuri näin. Siis juuri näin. Jumankekka jos tuosta asenteesta aletaan tinkimään. Sitten menee hermot ihan totaalisesti.

Porin hallissa se on aina ollut kunniassa, että siellä ei sikailla ilman että maksetaan se hinta siitä. Oli vastassa kuka tahansa, ja tuli vaikka turpiin. Ei mitään tuokkomaisia maastoutumisia.

Tuolla yhdessä ketjussa oli mainio esimerkki eri joukkueiden asenteesta ja toiminnasta. 99-finaaleissa Jarkko Ruutu ajoi molarin päälle. TPS miehistö ei tehnyt elettäkään kouluttaakseen Ruutua. Odottelivat vaan jäähyä ja yv:tä.

Viime kaudella Vihko ajoi Ässien maalivahdin päälle (Satosaari?) ja joukkotappelu oli valmis, Willman tuli heti kysymään, että mitä te teitten?:D

Niin sen pitää ollakkin, maalivahti on koskematon. Hieman eroa TPS:n ja Ässien välillä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Re: Hmmm...

Viestin lähetti trivekku


Tuolla yhdessä ketjussa oli mainio esimerkki eri joukkueiden asenteesta ja toiminnasta. 99-finaaleissa Jarkko Ruutu ajoi molarin päälle. TPS miehistö ei tehnyt elettäkään kouluttaakseen Ruutua. Odottelivat vaan jäähyä ja yv:tä.

Viime kaudella Vihko ajoi Ässien maalivahdin päälle (Satosaari?) ja joukkotappelu oli valmis, Willman tuli heti kysymään, että mitä te teitten?:D

Niin sen pitää ollakkin, maalivahti on koskematon. Hieman eroa TPS:n ja Ässien välillä.

Aivan. Samoin TPS:n ja HIFK:n. TPS:n Joseph ajeli Riksmanin päälle 3 sek ennen loppua viime keväänä ja noin nanosekunnissa Zidlicky ja Riksman nuijivat kaveria. Kentällä oli myös Roman Vopat, joka haki tappelukaveria, mutta muut tepsiläiset puhaltelivat muniinsa. Joten Vopat sitten tarttui Tuokkoa ("mä en oo tullut tänne tappelemaan") rinnuksista ja paiskasi tämän taivaisiin kuin räsynuken. Kyllä se sieltä alas tuli. Matkalla jäähyaitioon Vopat yritti vielä tapella penkillä istuneen Norrenan kanssa ja Zidlickykin kävi kyselemässä kaveria myös Tepsin aitiosta. Mutta kaikilla siellä oli juuri silloin kiire laitella luistimennauhoja kiinni. Se oli hienoa. Välitön kuitti.
 

EverÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu
Kaikki Ässien itseään kunnioittavat fanit ovat ylpeitä taistelevasta imagosta, mutta jos tällä kaudella tulisi vastaavan lainen tappelu kuka suojelisi molaria?Peltonen ja Glad ainoita ns.gooneja vai olenko pahasti väärässä?
 

JanJ

Jäsen
Voipi olla että vain Peltonen ja Glad ovat ennakkoon selkeitä hanskojen pudottajia, siksi niitä kaivataan lisää tai sitten uusilta junnuilta näyttöjä tällä saralla. No ekassa Ässät-IFK matsissa se sitten nähdään. Ainahan niissä tapellaan.
 

ruoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Real Madrid,Skellefteå AIK
Ässistä puuttuu tällä hetkellä se ykkös myllymies, kovuutta toki löytyy, mutta ei ketään tyyliin Sheptak ja miksei myös Willman. Ja mielestäni yleisö kaipaa joukkueeseen yhden goonin, jos pelit ei suju on ainakin joku syy saapua hallille.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti EverÄssä
Kaikki Ässien itseään kunnioittavat fanit ovat ylpeitä taistelevasta imagosta, mutta jos tällä kaudella tulisi vastaavan lainen tappelu kuka suojelisi molaria?Peltonen ja Glad ainoita ns.gooneja vai olenko pahasti väärässä?

Peltonen taitaa olla enempi painimiehiä, tosin kuulemma aika vahva sellainen. Nielikäisen kanssa yritti laittaa painiksi, Ässä-fanit veikkasivat selätystä Peltos-Pasille, mutta Nielikäinen taisi hoitaa tappelun NHL-tyyliin.

Glad pystyy kyllä suojelemaan, otti Tom Laaksosta vastaan matsia, siinä tosin tuli kuonoon. Glad opetti H.Hyvöstä ja Matt Smithin kanssa oli lähdössä, mutta tuomarit tulivat väliin.

Glad on sikäli suojelijana enemmän minun mieleen, ei itse hae tappeluja, eikä ota turhia jäähyjä kuten esim. Willman tai Mäkiaho. Nielikäinen on enempi showmies, kaikkea se huuteleekin heh se Hentus juttu:D Saisi peleta yhden kauden kunnossa ja paljon minuutteja, näkisi onko miehestä rooliinsa. Jyväskylässä mitä olen nähnyt, hyvä rikkova pelaaja. Pasi ei taida harrastaa Mäkkärin tyylisiä sikailujakaan.

Valitettavan rajoittunut kiekon kanssa. Muuten olisi Jarkko Ruudun tasoa.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Kohottaja

Myönnän että nimimerkillä pelleily ei ole kovin fiksua.Pyydän nöyrimmästi anteeksi.

Sattuu vaan olemaan niin että olen aivan hlökohtaisesti niin kyllästynyt näihin pessimistisiin juuttuihin että joskus menee yli.Yhtään pinnaa ei ole vielä jaettu ja urheilussa voi joskus tapahtua ihmeellisiä asioita.Olemme sentään saamassa joukkueen kentälle.Sitäkin jo ehdittiin epäillä.Lisäksi hyvin porilaisväritteisen.

Kossu ja JHag virkistävät positiivisella otteella Ässiin.Kumpa ne kunnon pelit vielä palaisivat.En epäile etteikö ainakin Porissa tulisi tasaisia pelejä.

Korpisalon kuntoutuessa saamme taas väriä kentälle.Olen ymmärtänyt että jalkavamma on jo pitkään haitannut hänen peliään,siitä vaisuhko viime kausi.Hakanen ja Boman ovat ainakin kooltaan sopivia pahantekoon,sisua vain lisää.Salonenkin hallitsee luistelun lisäksi kaikenlaisia muitakin asioita.Tuominenkin on turhan säyseä.

Silti on sellainen olo että jotain vielä puuttuu paitsi tietysti se kh.Yksi pakki on ainakin huhujen mukaan haussa.
 

JanJ

Jäsen
ks: katso yksityisviestisi.

sitten asiaan:
Odotellaan niitä ulkomaisia vahvistuksia vielä.
Toivottavasti sieltä tulisi vielä joku pelitaitoinen nyrkkisankari.
Mielellään kanukki.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Re: Kohottaja

Viestin lähetti ks
.Hakanen ja Boman ovat ainakin kooltaan sopivia pahantekoon,sisua vain lisää.Salonenkin hallitsee luistelun lisäksi kaikenlaisia muitakin asioita.Tuominenkin on turhan säyseä.



Hakaselta ainakin on varmasti aika turha mitään pahantekoa toivoa.Hän on siihen täysin ertityylinen.Muistan yhdenki kauden,kun Hakanen sai ainoastaan yhden jäähyn koko kauden aikana ja sekin tuli vielä jotenkin vahingossa.

NHL leirillä Timo saikin selvät ohjeet hankkia kovuutta lisää,mutta tuskin hänestä vieläkään mitää tappelijaa on tullut.

Antti Bomankin on ollut mielestäni aina enemmän tälläinen kiekollinen puolustaja,kuin mikään erityisen kova pelaaja.

Mielestäni paljon mielenkiintoisempi pelaaja oli ollut Ässä kasvatti Antti Ahokas jolla on tuolla Amerikoissa ECHL liigassa aika mukavat jäähylukemat.Kahtena kautena mm.98 peliä ja 246min. jäähyjä.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ulkomaalaiset

Onko mitään huhuja näiden ulkomaalaisten kanssa? Sanokaa mahdollisia nimiä!! Dan O'connell olis iha mielenkiintoinen nimi. Muistattekste ku pelas joku vuos Ässissä? Oli aikamoinen väriläiskä ja saakutin kova yrittämään. Lapaan oli piirretty silmät, jotta peli kulkis paremmin:D :p Tosin ei ehkä ihan Ässien etsimää ykköskentän tehomiestä hänestä saa mutta kuitenkin... jai mies on jo 32-vuotias. Mahdollisia kommentteja jätkästä?
 

JanJ

Jäsen
Hei, tuollaisessa Dan O'Connellin tapaisessa pelaajassa on todella paljon ideaa. Ässät kun hakee säästöä, eikä pelillistä tulosta. Pleijareihin pääsyhän on ihan utopiaa, se on jo hyväksytty. Niin väriä sinne kentälle saisi kyllä halvalla. Dan hiillosti Fandulinkin ihan kuutamolle. Loistavia otteita hän esitti.
Toinen mieleen jäänyt kaveri oli Brad Beck aikanaan. Hän ymmärsi mitä on show. Kun oltiin tappiolla kolmella maalilla ja minuutti aikaa, hanskat jäähän ja yleisölle vielä jotain mannaa. Hymysuin hän niitä hommia hoiteli, vaikka kokoa ei pahemmin ollutkaan.

Mahtaisikohan Olegs "mielipuoli" Znaroks palata Ässiin halvalla? Sillä miehellä oli taitoa mutta ei sitten tippaakaan pinnaa. Jos joku kehtasi ottaa kiekon pois, nyrkki heilahti heti.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"mielipuoli"

Tästä "mielipuoli" Znaroksista sen verran että mies on syntynyt 1963 eli hän on n.38 vuotias. Muuten ihan mielenkiintoinen nimi Esim. kaudella 92-93 hän pelasi joukkueessa nimeltä Ev Landsberg ja lliga oli Oberliga Sud. Sillä kaudella mies teki 66 ottelussa 220 pistettä! Ja seuraavalla kaudella 188 Pistettä. Tosin hänen jäähyminuuttinsa ei ihan vastaa hänen "mielipuoli" lempinimeensä
 

JanJ

Jäsen
joo, Znaroks sai silloin Ässissä pelatessaan vuoden pelikiellon. Hän aloitti ruotsalaisjoukkuetta vastaan kunnon rähäkän kun kiekko ei mennyt maaliin vaikka hän nimenomaan yritti... :)
Linjatuomari tuli väliin, ja Znaroks tempaisi sitäkin kuontaloon.

Mielenkiintoista kyllä, vuoden kansainvälinen pelikielto ei sitten pitänytkään ihan toivotulla tavalla. Znaroks kävi pelaamassa Maine Marinersissa 6 peliä, mm. tappeli ekassa matsissa. Saldoksi jäi 6 ottelua, 3+1=4 pistettä ja 11 minuuttia jäähyjä.
Eli kelvollinen alku, mutta siihen se pohjoisamerikan keikka tyssäsi. En muista ihan tarkkaan syitä, joten en ala veikkailemaan.

Sitten ajalla 1995-2000 Znaroks pelasi Freiburgissa viisi perättäistä yli 100 pisteen kautta. Yksi kausi oli myös jäähyissä mitaten yli satasen haamurajan.
Play-offseissa oli myös syntynyt tuhoisaa jälkeä:
6 ottelua, tehot 6+8 ja jäähyjä käsittämättömät 101 minuuttia.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
En muista Bomanin peleistä oikein mitään.Ilmeisesti paljon muistamisen arvoista ei ollutkaan.Jos hän on kiekollinen pakki olkoon sitten hyvä sellainen.Silti kovuutta saisi olla.Meille kun irtokiekkoja on lapioitu ihan riittävästi sisään tässä viime kausina.

Hakasen peleistä on jäänyt mieleen totaalinen tehottomuus.Siihenkin tarvitaan muutos muuten nämä herrat eivät syksyllä kauaa liigaa pelaa.Toivottavasti uusi valmentaja saa myös luistimiin vauhtia.Näitä kumpaakin kun muistaakseni yhdisti myös hitaus.

Joku kovanyrkkinen mielipuoli pakistoon voisi olla hyväkin ajatus!Jos rahkeet eivät riitä kunnon kiekollisen pakin hankintaan.

Nykyinen joukkue on käsittääkseni niin halpa että rahkeita hankintoihin pitäisi olla.Pleijaripaikasta ei kannata luopua etukäteen vaikka se onkin unelman tasolla.Niitäkin elämässä tarvitaan.Tuo perinteinen tappioputki yhtä perinteisine lukkohäviöineen kotona tarttisi vain saada nyt menemään toisin.Yleisökin tulisi mukaan.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Dan O´Connell

Muistan kun jannu tuli Suomeen ja pelasi heti maahantulopäivänään Äijänsuolla Lukkoa vastaan. Satakunnan Radiosta kuulin iltapäivällä uutisen, että Ässien uusi hankinta tulee Norjasta, ja naureskeltiin sitä siinä loppupäivän ajan töissä, että osaako äijä edes luistella?

No, heti pisti silmään se, että mies oli taitava aloittaja, vaikka muuten ei juuri esillä ollutkaan vielä siinä pelissä. Yhden maalin hän kyllä syötti, tekijänä taisi olla kukapa muu kuin Japa ite. Peli päättyi tasan 5-5.

Sitten myöhemmin hän yhdessä Raumalla pelatussa pelissä hiillosti Boris Roussonia lausahtamalla pari mukavaa sanaa ohi luistellessaan, ja kun seuraavan kerran tuli hollille Boris kopautti ukon nurin, sai jäähyn ja sen jäähyn aikana Ässät teki voittomaalin. Kirottua!

Hän ei vissiin tehnyt Ässissä yhtään maalia, oli kai pääasiassa puolustavassa roolissa, ja siinä ihan kelpo pelimies. Ja kuten todettua, hyvä aloittaja, kuten yleensäkin nämä rapakon takaiset keskushyökkääjät. O´Connell pelasi aluksi paidalla numero 36, mutta vaihtoi sen sitten jostain syystä kohta numeroksi 11, jota alkukauden oli Ässissä kantanut Pekka Peltola. O´Connell tuli Ässiin siis Norjasta, ja sinne taisi sitten Porista suunnata uudestaankin. Ei taida enää pelata, vai kuinka?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös