Ässät – KalPa to 13.10.2005

  • 10 507
  • 67
Tila
Viestiketju on suljettu.

The Rock

Jäsen
3 pistettä, kiitos Ässät

Rutiinivoitto, eipä noista numeroista voi oikein muuta sanoa. Ässät teki pakolliset maalit ja voitti, onneksi. Tärkeintä oli todellakin voitto ja se otettiin vaikkei pelin tasossa tainnut pahemmin kehumista olla.

Päätuomari Timo Favorin taisi tehdä kaikkensa jotta ottelusta tulisi kunnon show kotiyleisölle. Mies tuomitsi yhteensä 106 jäähyminuuttia ja passitti 3 miestä katsomon puolelle. Taisi Timpalta lähteä vähän mopo lapasesta varsinkin toisessa erässä, mutta onneksi mies ei sentään ratkaissut vislailuillaan ottelua.

Ässien parhaimmat olivat mitä ilmeisimmin voittomaalin iskenyt, yleisön vakuuttanut sekä kaksi (2) IS-tähteä pokannut Marko Kivenmäki (1+0) ja täyden työn maalillaan huhkinut + 3 IS-tähteä napannut Juuso Riksman (34 torjuntaa).

Ässien uudet ulkomaanelävät eivät tainneet pahemmin säväyttää. Mitä nyt Matt Nickerson heitteli radiokuuntelun perusteella muutaman kalakukon höyhenet/suomut pöllyten seinille ja siinä sivussa haastoi jonkun KalPalaisen nyrkkihippasille, josta tämä lupsakka savolainen kuitenkin viisaasti kieltäytyi. Rob Hisey puolestaan ei hirveän näkyvä tainnut olla, ainakaan miestä ei radiossa montaa kertaa mainittu. Noh, nikkarit tulevat vielä kunhan miehet ensiksi tottuvat SM-liigan saloihin.

Otteluhan ei olisi Ässien matsi jollei siinä tapeltaisi. Tällä kertaa arkkitehteinä olivat toisiinsa kyllästyneet Petteri Tasku ja Matti Kuusisto, jotka pienen iskujenvaihdon jälkeen taisivat tyytyä tasuriin. Molemmille ottelurangaistus ja yhden matsin huili. Leipää ja sirkushuveja juhlakansalle siis.

Tästä on paljon kivempi lähteä lauantain Blues -kamppailuun josta ei ikävä kyllä ole paljon odotettavissa ainakaan ennakkokaavailujen perusteella.

PATA PAINAA!
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Lyhyt kommentti pelistä.

Vaikka voitto tuli, niin pelillisesti tämä matsi oli kauden heikoimpien esitysten listalla top-kamaa. No voitto on voitto, mutta mielellään sitä näkisi kunnon hokia. Positiivista tässä pelissä oli Joensuun, Rauteen, Kivenmäen Forsbackan ja Riksmanin sekä Hiseyn otteet, sekä muutaman muun otteet. Puolustajista monet pelasivat sitä peruspeliään, mutta Saarinen on edelleen aivan yössä. Pentikäinen kävi kääntymässä kaukalossa hankkien tyhmän jäähyn jälleen. Toivonen jälleen aktiivinen laukoja, mikä on kyllä positiivinen piirre Ässät-pakistossa. Kiekolliseksi ylivoiman pyörittäjäksi hankittu Forrest pelaa edelleen ylivoimaa, muttei vieläkään ylivoiman pyörittäjänä, vaan maskimiehenä. Fiksua peluuttamista valmennukselta tuo, onhan Forrest paremmin hoitanut maskimiehen tehtäviään kuin esimerkiksi Nielikäinen. Tosiasiassa tuohon maskimiehen hommaan tarvitsisi juuri pistää joku muu kuin Forrest... Nielikäiseltä ok maali, mutta melkoista muniin puhaltelua jälleen häneltä. Ei taaskaan taklauksen taklausta tältä "SM-Liigan ahkerimmalta taklaajalta" ei sitä "grinderi"-pelitapaa mitä moni on minulle hänestä kertonut, että "eihän Pasi mikään maalitykki ole vaan "grinderi"". Näennäistä yritystä jälleen jos näki paikan pelata itselleen kunniaa, ei tiimille.

Muista pelaajista, tiedän, ettei Forsbacka kuulu juuri kenenkään suosikkeihin, mutta silti on kaudella pelannut ihan ok matseja. Tänäänkin sai aikaiseksi mukavaa hässäkkää vastustajan päätyyn, avasi muutamaan otteeseen omalta alueelta hyvällä syötöllä, sekä oli maalinedustalla melkolailla oikea-aikaisesti. Tuonne maalinedustalle pitäisi mennä myös kaikkien voimahyökkääjien äiti, Pasi Nielikäinen, mutta tämä sniperi kaihtaa melkolailla ahtaita paikkoja. Ymmärrän Forsbacka että on helppo piikkien kohde, onhan hän pelaaja joka on iso ja hidas, ja vielä sellainen joka pelasi viime kaudella Suomi-sarjassa. Eihän hän voi olla mitenkään Ässien liigatiimissä? Samat puupäät jotka haukkuvat nyt häntä, haukkuivat myös Toivosta Toivosen tullessa Ässiin. Nykyään Toivonen on samojen ihmisten suosikkina tuolla luultavasti. No se siitä...

Kivenmäki, Hisey ja Joensuu. Siinä tämän päivän valopilkut Ässien hyökkäyksessä, vaikkei esim. Kivenmäki tänään ollutkaan parhaimmillaan. Kärsii kyllä ketjukavereidensa saamattomuudesta tehollisesti, sekä pelillisesti. Kuusela oli kohtuu pirteä tänään, mutta se ei riitä ykköskentän miehelle. AUK nyt muuten vain olisi voinut vaihtaa pelipaitaa Kalpan puolelle. Ai miksikö? No ihan sen takia, koska Isomäen jäähallissa ei ole moneen vuoteen noin ämmämäistä jääkiekkojoukkuetta nähty kuin Kalpa. Uusikartano olisi sopinut hyvin sinne kaltaistensa joukkoon. "VARO VARO VARO!" oli kyllä ihan asiallinen piikki Joensuulta kesken ottelun. Matt vaihtoi muutaman sanan myös ottelun aikana ainakin Kuuluvaisen (?) kanssa. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten olisi käynyt jos olisivat alkaneet tanssahtelemaan. Muuten tämä puolustajajätti pelasi muutamaa pahaa hasardisyöttöä lukuunottamatta melko hyvän debyytin.

Eipä tässä muuta. Hyvä tulos, huono matsi vaikka tapeltiinkin. Tuomarista ei oikein voi taaskaan kommentoida, pelaajat ovat ne jotka ratkoo pelejä. Tai niin sen pitäisi mennä. Oli ihan ok tappelu noin niin kuin pituudeltaan.
 

JanJ

Jäsen
The Johtaja kirjoitti:
Porilaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä kenties kaikkien aikojen fyysisesti kevyin joukkue edustusjoukkueensa vastustajana. Tarkoitan sekä senttien että kilojen puolesta, mutta ennen kaikkea pelaajien pelillistä fyysisyyttä.
Ja se nähtiin.
Puolet KalPan joukkueesta ei ole liigatasoa. Ja tämä ilman yhtään ylimielisyyttä. Etenkin kontakteissa siellä lenneltiin kuin tyhjät lapaset. Favorin läpsi niitä jäähyjä, vaikka tosiasiassa KalPan pienet miehet eivät osanneet ottaa taklauksia yhtään vastaan. Eivät kulmissa eivätkä varsinkaan avojäällä.

Nickerson rauhoitti Kuuluvaisen kerrasta. Näytti keskipistettä ja sitten hanskojen pudotusta. Kuuluvainen vaihtoon ja luimisteli kyllä loppupelin.

Tasku hoiteli toisen taskuraketin. Yllättävän pitkä iskujen vaihto jossa Tasku sai paremmat osumat perille ja siksi ansaitut tuuletukset. Asiaa. Tappelun aikana Nickerson haki kaikista, Kapasta myöden, tanssikaveria. Kohteliaasti toki kysyen, eikä alkanyt myllyttämään haluttomia. Nauratti miten pelaajat levittelivät käsiään tai katsoivat luistimiaan aika pitkään.

KalPa oli kiva nähdä pitkästä aikaa mutta olihan köykäinen ryhmä. Ässät treenasi maanantaina ja tiistaina kahdesti ja eilenkin kerran, eikä siltikään ollut ottelussa mitään epäselvyyttä kumpi voittaa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Clark Kent kirjoitti:
Muista pelaajista, tiedän, ettei Forsbacka kuulu juuri kenenkään suosikkeihin, mutta silti on kaudella pelannut ihan ok matseja. Tänäänkin sai aikaiseksi mukavaa hässäkkää vastustajan päätyyn, avasi muutamaan otteeseen omalta alueelta hyvällä syötöllä, sekä oli maalinedustalla melkolailla oikea-aikaisesti...
Tästä samaa mieltä. Turhaa kuraa saanut Patu niskaansa faneilta, ollen kuitenkin kaveri jolta ei kai kukaan odottanut edes paikkaa liigajoukkueessa. Pelaa mielestäni fiksusti monet tilanteet ja omien vahvuuksiensa mukaan. Nielikäinen voisi myös ottaa Patusta mallia ja yksinkertaistaa peliään, jotta siitä saisi maksimaalisen hyödyn joukkueelle. Nyt Pasi luulee liian usein olevansa "the kädet".

Clark Kent kirjoitti:
...AUK nyt muuten vain olisi voinut vaihtaa pelipaitaa Kalpan puolelle. Ai miksikö? No ihan sen takia, koska Isomäen jäähallissa ei ole moneen vuoteen noin ämmämäistä jääkiekkojoukkuetta nähty kuin Kalpa. Uusikartano olisi sopinut hyvin sinne kaltaistensa joukkoon. "VARO VARO VARO!" oli kyllä ihan asiallinen piikki Joensuulta kesken ottelun.
Tästä olen kyllä erimieltä, nimittäin Kalpasta yleensä. Varsin hyvin/urheasti ottivat vastaan Ässien touhua, ei siinä mitään. On Porissa nähty joukkueita kylässä, jotka eivät uskalla vastata juuri mihinkään. Nyt löytyi sentään joku! Ässiltä taas meni touhu paikoin pahasti yli, etenkin Kaipainen hakkaaminen/huitominen sai aikaan lähinnä oksennusreaktion. Siitä oli miesmäisyys kaukana.

Kalpan pelistä kysyvälle nopea vastaus. Yv toimi ihan ok, laukauksia tuli mutta Ässät vei maalien edustat. Riksman taas otti muutaman "game saven". Kurka vaikutti pelimieheltä ja laukoi hanakasti joka paikasta. Eli sanoisin että Kalpan ylivoima oli ihan hyvää, vaikka maaleja tuli vain yksi. Vertauskohtana käytän Ässien vastaavaa, joten paha sanoa mikä todellinen taso on Kalpan ylivoimapelillä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Crapbag kirjoitti:
Nielikäinen voisi myös ottaa Patusta mallia ja yksinkertaistaa peliään, jotta siitä saisi maksimaalisen hyödyn joukkueelle. Nyt Pasi luulee liian usein olevansa "the kädet".
Niinhän se toisaalta on mutta toisaalta kun kaveri tekee noita maaleja niin ei se meikäläistä haittaa. Turhan usein kuitenkin jättää taklaamatta, mutta voisiko sekin vaikuttaa että Pasi saa ihan pelkällä nimellä usein jäähyn kun taklaa vaikka taklaus olisikin puhdas.

Kalpan pelistä kysyvälle nopea vastaus. Yv toimi ihan ok, laukauksia tuli mutta Ässät vei maalien edustat. Riksman taas otti muutaman "game saven". Kurka vaikutti pelimieheltä ja laukoi hanakasti joka paikasta. Eli sanoisin että Kalpan ylivoima oli ihan hyvää, vaikka maaleja tuli vain yksi. Vertauskohtana käytän Ässien vastaavaa, joten paha sanoa mikä todellinen taso on Kalpan ylivoimapelillä.
Kalpalla ei ollut uskallusta mennä maalien edustalle, ei aina edes omansa. Ässät hallitsi aika täysin molempien maalien edustoja. Laukauksia Kalpan ylivoimalla tuli kolme kertaa enemmän mitä Ässien yyveellä normaalisti. Kalpa kyllä kuuluu liigaan, mutta tuosta joukkueesta iso osa ei kuulu. Voimapuoli tuntuu olevan mestistasoa. Toisaalta nyt KalPa hyötyi siitä koska Favorin meni liian helposti siihen kun pienempi mies jäi isomman jalkoihin.

Paska peli mutta onneksi voitto tuli. Empä muuten heti muista peliä jossa olisi ollut näin paljon tolppia. Ässät voitti nekin samoin lukemin. Ja Tuomisen Patukaan ei enää pelaa joukkueessa ;)

Favorin oli paska, todella paska. Kauden selkeästi heikointa tuomarityöskentelyä Porissa. Onneksi ei enää kolmas peli kaatunut tuomarin virheisiin.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Että sellainen peli.

Kaverin kanssa ennen peliä valiteltiin sitä, että joka pelin jälkeen ollaan päätuomaria haukkumassa. Ihan kuin olisi ilmassa ollut jopa jotakin sympatian tynkää dumareita kohtaan. ONHAN asia toki niin, että tuomarin osa ei ole helppo, ONHAN tietty niinkin että ihan tavallisia mattimeikäläisiä ne kaverit siellä ovat, jotka puoliksi harrastusmeiningillä pelejä puhaltelevat, MUTTA rajansa se on kaikella. Siis voi hellanlettas tuon Favorinin kaverin kanssa. Rauhoittui se sentään soitettuaan toisessa erässä äidilleen Ässien tolppakudin jälkimainingeissa. Taisi äitiä pelottaa, että ei Timppa pääse kotiin asti. No, Kalpa rankaisi onneksi vain kerran Favorinin tarjoilusta ja peli ei siihen ratkennut. Lähellä se oli.

Ei nyt kuitenkaan tartuta liikaa siihen tuomarityöskentelyyn. Lähetetään nyt ihan sellainen rehdinoloinen nyökkäys ja morjestus vielä Kuopion suuntaan, pisteen saaminen ei olisi ehkä ollut kauden suurin vääryys. Rehellisiä kun ollaan, niin puoleen väliin mentäessä se peli olisi voinut olla yhtä hyvin 0-3. Onneksi onni, tolpat ja jäätyminen ratkaisuhetkillä pelastivat Ässät takaiskuilta. Pelin loppupuolella tolppakisailu kääntyikin sitten riemastuttavasti Ässien niukkaan voittoon.

Tasku oli vaihteeksi nyrkkihippasilla, nyt vastassa Kuusisto. Aluksi oli selvästi niskanpäällä ja pisteitäkin oli mielestäni laskettavissa jokunen. Sitten Kuusisto nappasi paidasta kiinni ja Petterin taisto loppui siihen. Loppuväännön ajan Kuusisto sai paremman otteen ja taisi tasoittaa osumatilastot. Petterillä taisi olla kädet lopussa niin hapoilla, ettei enää lyödä kunnolla jaksanut... Poikkeuksellisen viihdyttävä tappelu, kesti mukavasti ja osumiakin tuli molemmin puolin. Siinä sitä Muukkoselle mietittävää, toivottavasti penaltti pysyy alle kymppitonnissa, muuten jää vahvistukset hankkimatta.

Hisey väläytteli useampaan otteeseen, että tulossa ollaan. Hieman kiekko välillä karkaili, mutta pari oivaltavaa syöttöä nähtiin, syöttöpiste jäi kuitenkin hienosta paikasta huolimatta saamatta ja maalikin jäi tekemättä hyvästä yrityksestä huolimatta. Paha sanoa, onko kaverissa potentiaalia ratkaisijaksi, mutta kyllä Rob tuo vielä paljon hyvää tälle joukkueelle.

Nickerson ei ollut pettymys, itse asiassa luistelukin oli tuon kokoiseksi mieheksi yllättävän hyvän näköistä. Kiekollinen peli oli muutamaan otteeseen sellaista, mistä Atte olisi saanut ikävähköä suullista palautetta, mutta Nikke sai kaiken anteeksi. Ilon hetkiä tuonee tämäkin kaiffari. Ja oikeasti, ei tässä liigassa kukaan tuolle kaverille "ala".

Ylivoima tarvitsisi edelleen jotakin. Kyllä Toivolalla joku idea on varmasti siinäkin, että Forrestia pidetään maskimiehenä Peltosen samaan aikaan ollessa viivalla. Nykytilanne huomioon ottaen Forrest pitäisi löytyä sieltä viivalta ja Pele valitettavasti penkiltä. Ei hirmusti apua yv:ssä, tosin pari viime peliä on ollut jo jotakin hieman parempaa. Yleisesti ottaen Peltonen on vaan jotenkin hirmuisen huolimattoman tuntuinen, syötöt menevät helpoissakin paikoissa "sinne päin" ja laukomista tämä kaveri pelkää aina vaan. Nytkin yv:llä loistavasta paikasta piti siirtää sivuun. Ei näin. Toivonen olisi rankaissut.

Riksman on edelleen vakuuttava, ainoa selkeä heikkous on ns. kiekkokontrolli eli kaveri sylkee hirmuisen määrän kiekkoja eteensä. No, tähän on totuttu viime vuosina, tärkeintä kai on edelleen se torjuminen..? Mailapeli on hyvää, turhia katkoja ei tule.

Kaksikko Joensuu&Rautee rakensi yhden kerrassaan hienon tilanteen, jonka päättäjänä Jesse valitettavasti epäonnistui jälleen. Niin pienestä kiinni, nyt jäi tolpan juureen. Hienoa yhteispeliä, Jesse pyörähti miehestään irti, nousi maalille ja Rautee jatkoi sinne suoraan. Ensi kerralla menee, siihen luotetaan. Mikä kiire tässä, kaveri täytti juuri 18. Kyllä aikaa on.

Sen verran negaatiota Kalpan joukkiosta, että kyllä siinä on poikkeuksellisen heiveröinen ryhmä näinkin fyysiseen peliin. Jotenkin välillä tuntui, että isot miehet pelasivat kakaralaumaa vastaan, ringettekin kävi mielessä. Liike oli kyllä erittäin hyvää, ja se puri ajoittain erittäin hyvin kotijoukkueeseen, jolla oli valtavia vaikeuksia saada kiekkoa liikkeelle.

JanJ kirjoitti:
...eikä siltikään ollut ottelussa mitään epäselvyyttä kumpi voittaa.

No, ehkäpä peli ei nyt ihan NIIN selvä kuitenkaan ollut. Valitettavan vaikeaksi Ässät pelin itselleen teki, toki Kalpa taisteli hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Ässien uusi vahvistus?

Mtv:n teksti-tv:n mukaan Ässien paidassa viilettu Juha Tasku, Dallasin miehiäkö?

Nojoo, ihan mukavalta kuulostaa, etenkin Nickerson ja Hisey. Lauantaina sitten katsastamaan kumpainenkin livenä.
 

The Rock

Jäsen
Pêr un pugno di dolari kirjoitti:
Mtv:n teksti-tv:n mukaan Ässien paidassa viilettu Juha Tasku, Dallasin miehiäkö?

Ei kai nyt Petteri Taskun setä - Juha Tasku sentään ole vetänyt hokkareita jalkaan ja hypännyt Ässäpaitaan n. reilun 15 vuoden tauon jälkeen?

MTV3 osoittaa jälleen tasonsa mitä parhaimmassa määrin, voi luoja kun on "ikävä" Hockey Nightia ja sitä kaikkea muuta scheissea jota MTV3 tarjosi jääkiekkoyleisölle.
 

Jack Ace

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
1Euro kirjoitti:
Ässät (www.sm-liiga.fi)
Jason W kirjoitti:
Toivola kertoo, että aamujäällä löydetään nelosketjuun se nälkäisin mies.

...
32 Petteri Tasku, Vasen laitahyökkääjä (nälkäinen mies)
...


Uudet kaverit ja pieni tauko kotipeleissä saanevat taas yleisömäärän nousemaan n.4000:een?

Kyllä. Tasku oli nälkäinen. Meinasi syödä Kuopiolaisen. Onnistumatta.
Ja kyllä. 4014. Et lyönyt vetoa tänään?
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
JanJ kirjoitti:
Ja se nähtiin.
Puolet KalPan joukkueesta ei ole liigatasoa. Ja tämä ilman yhtään ylimielisyyttä. Etenkin kontakteissa siellä lenneltiin kuin tyhjät lapaset. Favorin läpsi niitä jäähyjä, vaikka tosiasiassa KalPan pienet miehet eivät osanneet ottaa taklauksia yhtään vastaan. Eivät kulmissa eivätkä varsinkaan avojäällä..
huhuh ollaanpas sitä nyt niin isoja, että!

JanJ kirjoitti:
Nickerson rauhoitti Kuuluvaisen kerrasta. Näytti keskipistettä ja sitten hanskojen pudotusta. Kuuluvainen vaihtoon ja luimisteli kyllä loppupelin. .
Eipä luimistellut. Menivät toiseenkin kertaan siellä parivaljakkona, ihan Kuuluvaisenkin puolelta.

JanJ kirjoitti:
Tasku hoiteli toisen taskuraketin. Yllättävän pitkä iskujen vaihto jossa Tasku sai paremmat osumat perille ja siksi ansaitut tuuletukset. Asiaa. Tappelun aikana Nickerson haki kaikista, Kapasta myöden, tanssikaveria. Kohteliaasti toki kysyen, eikä alkanyt myllyttämään haluttomia. Nauratti miten pelaajat levittelivät käsiään tai katsoivat luistimiaan aika pitkään. .
Ja ottaisin huomioon myös sen seikan, että Kalpalainen aloitti koko touhun vetämällä poikittaisella vihellyksen jälkeen josta Tasku sitten innostui ja kosmeettisena virheenä paitansa menettäminen, joten tuuletukset lähinnä hymisyttivät. Hieno mylly. Tosin huomasin turkulaisen ilmiön! Kun tappelu kesti yli 5 sekuntia niin b-katsomossa oli ainoastaan muutama innostunut minä mukaanlukien:)

Nickersonin haastoja en nähnyt ollenkaan...

JanJ kirjoitti:
KalPa oli kiva nähdä pitkästä aikaa mutta olihan köykäinen ryhmä. Ässät treenasi maanantaina ja tiistaina kahdesti ja eilenkin kerran, eikä siltikään ollut ottelussa mitään epäselvyyttä kumpi voittaa.

Noh, jos Kalpa olisi osunut maalia päin ylivoimalla niin tilanne olisi voinut olla hieman toista, samaa kyllä oli pataleirissäkin. Roiskitaan niin roiskitaan. Ja ihan rehellisyyden nimissä, lopputulos oli selvä vasta toisessa erässä, että kumpi voittaa, koska Ässät sai intoa päälle. Olihan siellä Kalpaltakin ristikko-osuma ja Kurkolla monta paikkaa, joten ei se nyt taas ollut ihan läpihuutojuttu.

Niinkuin Kaipainen sanoi (vai oliko Rautee SK:ssa) "valmennuksella on aikalailla tekemistä, että saa porukan heräteltyä kunnon sykkeeseen" tjtn sinne päin ainakin.

Favorinista voin sanoa sen, että Salosen ja Hämäläisen tilannetta varsinkaan en nähnyt. Sitä en ymmärrä, että mihin Salosta osui ja kyllä se siellä vielä kävi kentällä, jollei montaa Salosta Kalpassa ole. Niin, Kaipaisen eka kymppi tuli ihan aiheesta, alkoi oikein naurattamaan, että mitä se Masa siellä pomppii, mutta ei se ota jollei se annakaan! Aika paljon Pata antoi myös keppiä ja se voi ehkä näyttää siltä, että joka tilanteesta paukkuu penaltti, mutta jos mailaa lyödään sinne tänne niin väkisinkin siitä tulee jäähyä.

Ässistä oli positiivista Hisey, joka uskalsi haastaa, sai ketjukavereiltaan vähän huonoja syöttöjä:) Ei voi lyödä 2-1 tilanteessa enää kiekkoa toisen luistimiin pyörimään, eihän?

Kivenmäkeä rassasi Favorin, mutta sai pelinsä jotenkin käymään ja sittenhän se maalikin tuli sieltä ja samaa sanoisin monen muun ohella tästä #25 että jos on taklaava pelaaja niin ei ainakaan eilen ollut, maali oli sellainen tahtomaali, joten siittä plussat muuten turhaa surffausta. höh ja niinkuin minä aina odotan, että Pasi rymistelisi hullun lailla, mutta ei.

Kalpa tosiaan on pienikokoinen ja huomasi Rossiterin poissaolon. Nyt ei ollut ketään joka olisi voinut kopautella hiukan takaisinkin, joten aika sääliksi kävi:)

Noh, oikea joukkue voitti, koska Ässät halusi voittoa enemmän pelin vanhetessa. Osasyyksi voi laittaa Favorinin, jonka tuomiota pistivät pataan vähän lisäadrenaliinia.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
The Rock kirjoitti:
Ei kai nyt Petteri Taskun setä - Juha Tasku sentään ole vetänyt hokkareita jalkaan ja hypännyt Ässäpaitaan n. reilun 15 vuoden tauon jälkeen?

MTV3 osoittaa jälleen tasonsa mitä parhaimmassa määrin, voi luoja kun on "ikävä" Hockey Nightia ja sitä kaikkea muuta scheissea jota MTV3 tarjosi jääkiekkoyleisölle.

Kunnia sille jolle kunnia kuuluu, tai päinvastoin. Eli ei virhe ole maikkarin, vaan STT:lle pelistä jutun tehneen toimittajan, sillä tuo virhe on myös aamun sanomalehdissä.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kun KalPa alkaa saamaan yhden osa-alueen kuntoon, krakaa toinen. Puolustuspelaaminen on kehittynyt ja numeroita on saatu siistimmäksi, mutta sitten vastaavasti kiekkoa ei enää saada mistään sisään.

Samoin kuin lauantaina SaiPaa vastaan, KalPalla oli eilenkin kaikki avaimet voittoon kädessään.

Tiedettiin, että avauserässä oman pään pitäminen on erityisen tärkeää. Pari nopeaa maalia Ässille olisi päästänyt kotijoukkueen vauhtiin ja vastaavasti sarjatasolle kokemattoman joukkueen henkinen selkäranka olisi notkunut. Nolla Ässien maalisarakkeessa ensimmäisen erän jälkeen noudatti toki käsikirjoitusta, mutta vastaavasti hyökkäyspäässä kiekko ei uponnut tyhjäänkään maaliin.

Toisessa erässä KalPalle suorastaan tyrkytettiin pisteitä, mutta viimeistely ylivoimalla oli onnetonta. Sentään Juho "mitä *****a Kurdi tekee ylivoimassa" Kuronen osui, ja sai ensimmäisen Liigamaalinsa. Kun KalPalla oli paikat lisätä johtoaan, pöllysikin omassa päässä. Miten on mahdollista, että alivoimalla pääsee ylivoimahyökkäykseen (raporttien mukaan?), ja alivoimajoukkue ehtii vielä rebound-kiekkoon? Törkeä virhe ylivoimaviisikolta. Ja niinhän näissä otteluissa aina tuppaa käymään, että kun ei hyödynnä paikkojaan, vastustaja kyllä kiittää: Ässille yv-osuma 2-1.

Kolmannessa erässä kirivaihe taisi jäädä KalPalta näkemättä, vaikka ilmeisesti ainakin Kasper Kenigillä oli hyvä paikka tasoittaa ottelu juuri ennen Rauteen tyhjään nuottaan heittämää kiekkoa.

En ihmettele yhtään, että KalPa nähtiin fyysisyydeltään heppoiseksi. Puolustuksesta puuttui Rossiter ja viime metreillä sivuun jäänyt Pisto, ja kun vielä kokoisekseen fyysinen Kuusisto lähti suihkuun, jäi puolustukseen kaverit, jotka edustavat fyysisesti Mestiksen heikompaa puoliskoa. Mestiksessä näillä kavereilla vielä pärjättiin, kun kiekko pyöri harvoin omissa yhtä intensiivisesti ja hyvä sijoittuminen ja pelinlukutaito riitti paikkaamaan voiman puutetta. Hyökkäyksessäkin ärhäköitä, fyysisessäkin pelissä pärjääviä duunareita mukana oli vain Kuuluvainen ja Tuppurainen, kun Harrisonin try-out päättyi viikonloppuna, eikä Huohvanainen ja Kekäläinen vielä tälle reissulle kuntoutuneet.

Tällaisista otteluista pisteet pitäisi ehdottomasti napsia, tilaisuudet on käytettävä hyväksi. Ei näitä pisteitä useinkaan hopeatarjottimella joukkueen suuntaan ojennella.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Olipahan nysväys. Harmittaa pirusti se, että ottelu olisi täysin voinut kääntyä KalPallekin. En tykkää jossittelusta, mutta ihan liikaa tolppalaukauksia KalPalle tällaisessa pelissä. Kiekko-ottelussa nimittäin voittaa yleensä se, kumpi tekee enemmän maaleja!

Eka erä oli aivan käsittämätöntä surffailua ja nysväystä. Kiekko tuntui etenevän kuin puurossa, sen verran harhapasseja ja kiekon hukkaamisia tapahtui molemmille. Tilanteita ei juurikaan ollut, ja molemmat vahdit pystyivät varmoin ottein pitämään maalinsa puhtaana. Hämäläisen läpiajo kilahti voimalla tolppaan, ja sekös meikäläistä harmitti.

Toisessa erässä ottelun viihdearvo nousi kummasti. Luistin liikkui alussa kummallakin paremmin, ja ennen jäähysumaa ajoittain oli havaittavissa kunnon havajinkiekon oireita. Kurosen maalin jälkeen Toivonen otti todella turhautuneen miehen jäähyn ja sen jälkeen uusi mylläkkä olikin valmis, kun nähdäkseni Kaipaisen kyynerpää kolahti ikävästi Villeä päähän. Nämä on semmosia paikkoja, että näistä pitäisi tehdä lisää maaleja, mutta kun ei tuntunut KalPalle kelpaavan. Tähän kohtaan 0-2 olisi tuntunut jo aika mukavalle. Surkeinta molemmissa Ässien maaleissa oli se, että ne olivat kunnon flunssakauden räkämaaleja. Miehet jätetään maalinedustalle vapaasti huseeraamaan kiekon kanssa, kun kukaan ei vaivaudu siirtämään heitä pois. Tahtomaaleja, joihin pienet pakit eivät pysty vastaamaan. Ja toinen vielä alivoimalla... Ei näin.

Kolmannessa erässä oli havaittavissa pahasti samoja oireita mitä lauantaina SaiPaa vastaan. Kunnon kiriä ei tunnu irtoavan. Hakkaraisen lopussa saama jäähy lemahti tasoitusjäähyltä. Tommoinen ei kyllä sopinut yhtään ottelun henkeen, hetkeä aiemmin Kuronen koukkasi vielä pahemmin, siitä ennemminkin olisi voinut viheltää. Kaspulla oli uskomaton paikka tasoittaa lopussa, mutta kun se ei tällä kertaa kelvannut, niin ei sitten. Jotenkin vieläkin paistoi tietynlainen munattomuus loppumylläkässä, palava halu iskeä se kiekko reppuun vaikka väkisin tuntui puuttuvan.

Tolppia, onetimereistä ohilaukauksia, paskoja vetoja... niitähän piisasi KalPalla. Riksman teki Suhosen lämäristä näyttävän torjunnan, mutta Sevellä pyörähti kiekko nätisti lavan yli... Harmittaa tommonen. Paikkoja oli, mutta kyllä Ässilläkin oli loistavia paikkoja. KalPalla taisi muutamia tuhannen taalan paikkoja olla enemmän.
Alastalo pelasi jälleen hyvin. Varmaotteisin pakki porukassa, ei hasardeja, varmoja purkuja ja avaukset lähtee hyvin. Saavinen alussa mokaili pahemman kerran, mutta pääsi hyvin mukaan toisesta erästä alkaen. Salosella ei tunnu kulkevan. Hämäläinen oli tänään parempi kuin lauantaina ja Kaspullakin kiekko pysyy lavassa jo mukavasti. Tipe taisi saada itelleen uuden kaverin, melko leppoisia rupattelutuokioita kävivät Ässien uuden korston kanssa... En olisi uskonut, että Kuusisto tappelee, aika hyvin pääsi matsiin mukaan alun jälkeen.
Kurka oli yritteliäs, rakenteli peliä ihan hyvin, mutta jäi monta kertaa liian yksin. Ja Pöllänen... voi voi. En sano mitään. Esitys kokonaisuudessaan oli pirteämpi kuin lauantaina, mutta vielä on parannettavaa. Ässät pystyi karvauksellaan aiheuttamaan pakeille pientä paniikin poikasta, mutta mitään hätä-hasardipurkuja ei kuitenkaan tullut.

Nickerson oli ennakko-odotuksiin nähden yllättävänkin sulavaliikkeinen kaveri. Mikään Timonen se ei kyllä ole, mutta aika jouheasti koostaan huolimatta liikkui. Mutta jos pistettäs luisteluskabaan Ahosillan kanssa, niin kyllä Marko ainakin tämän kepittäs. Hisey oli aika vaisu, odotin vähän sähäkämpää esitystä. Toivonen jäi mieleen erittäin varmana ja rauhallisena peruspuolustajana, turhautunut jäähy laski vähän pisteitä. Ässien nelonen oli pirteä, ja ajoittain pystyivät tukahduttamaan KalPan ykkösketjun yritykset todella mallikkaasti. Kukaan Ässä-pelaaja ei sen erikoisemmin mielestäni noussut esiin, joukkueena hyvä suoritus varsinkin kolmannessa erässä KalPan hakiessa tasoitusta.

Aika itekseen sai läpsyttää käsiä... Äkkinäinen voisi sanoa, että kannattipa tulla 5 ja puoli tuntia junassa, mutta ei se mitään. Elämä on hokia... eiku, hoki on vain osa elämää. Länsirannikon kiekkokiertue jatkuu lauantaina Lukko-HIFK -ottelulla. KalPankin olisi parempi lauantaina jo pystyä voittoon.

Edit: Kaksykkösen kanssa erittäin samaa mieltä puolustuksesta. Jeken poisjäänti näkyi varsinkin kulmapelaamisessa ja maalin edessä.
 
Viimeksi muokattu:

C.Simon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Illuminati
TmiT kirjoitti:
Toivonen otti todella turhautuneen miehen jäähyn.

Kyllä minun silmilläni katsottuna tuo jäähy oli todella heikkoa tuomarointia. Kaverit samalla luistelulinjalla. Mitä väärää mielestäsi teki Toivonen, kun Kalpalainen mini mies leikki kuolevaa joutsenta. Pelissä olisi pitänyt Kalpalle viheltää useampi sukellus. Vai onko tosiaan niin että valtaosa Kalpan miehistä on näin heikkoja liigajäille?

Luistelussa Ässät ei kahteen ekaan erään pärjännyt ja paremmalla viimeistelyllä peli olisi ekan erän jälkeen ollut 0-2 ainakin, mutta elämä ei ole aina reilua, joten parempi voitti.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
JanJ kirjoitti:
Puolet KalPan joukkueesta ei ole liigatasoa. Ja tämä ilman yhtään ylimielisyyttä.
Mielenkiintoista olisi tietää, kuinka moni Ässien joukkueesta ei ole liigatasoa, jos vastustajasta joka toinen on sitä tasoa ja oman joukkueesi pelasti eilen lähinnä tolpat? Vai oliko ainoa KalPan joukkueen lisäksi Mestis-tasoa ollut erotuomari Favorin, joka vei Ässiltä sen murskavoiton?

JanJ kirjoitti:
Nickerson rauhoitti Kuuluvaisen kerrasta. Näytti keskipistettä ja sitten hanskojen pudotusta. Kuuluvainen vaihtoon ja luimisteli kyllä loppupelin.
Näin punaisin silmin katsottuna. Mikäli pelaajien paitojen värit olisivat olleet toisinpäin, olisi Kuuluvaiselle lie ylitsevuotavat respectit pahamaineisen järkäleen haastamisesta ja järkäle olisi hädissään jo koittanut peloitella hanskojen tiputuksella..

JanJ kirjoitti:
Tasku hoiteli toisen taskuraketin. Yllättävän pitkä iskujen vaihto jossa Tasku sai paremmat osumat perille ja siksi ansaitut tuuletukset. Asiaa. Tappelun aikana Nickerson haki kaikista, Kapasta myöden, tanssikaveria. Kohteliaasti toki kysyen, eikä alkanyt myllyttämään haluttomia. Nauratti miten pelaajat levittelivät käsiään tai katsoivat luistimiaan aika pitkään.
Tottakai porilainen voitti, koska hänhän oli tappelun toinen osapuoli. Paikallinen kova Ässien kannattaja sanoi, että häntä hävetti Taskun tuuletukset pisteillä hävityn myllyn jälkeen. No, sinä sanot, että ansaitut. No, edelliset lauseesi ovat osoittaneet jo kykenemättömyytesi myöntämään oma jossain asiassa huonommaksi.
Sinähän taidat tosiaan olla täysi idiootti. Mitkä vaihtoehdot tässä vastustajalle jäivät, mikäli tuo 195 cm / 109 kg entinen nyrkkisankari on haastanut edes ketään..? A) Olla vastaamatta typerään haasteeseen ja kokea helvetti, saada sinut harmistumaan. B) Vastata täysin ilman mitään syytä haasteeseen ja ottaa päähän niin, ettei mahdu perjantaina kypärä päähän. X) Joku meidän 170 cm / 70 kg kavereistamme olisi haastanut hänet, hypännyt ja saanut nykäisemällä nenäkarvasta jätin itkemään -jolloin et olisi maininnut tapahtumasta sanallakaan..

JanJ kirjoitti:
KalPa oli kiva nähdä pitkästä aikaa mutta olihan köykäinen ryhmä. Ässät treenasi maanantaina ja tiistaina kahdesti ja eilenkin kerran, eikä siltikään ollut ottelussa mitään epäselvyyttä kumpi voittaa.
Voi hellanlettas miten koville se ottaa, kun oma suosikkijoukkue on voittanut Suomen mestaruuden joskus vuonna kun isä äitin osti ja nyt sarjatulokas oli lähellä pelästyttää kurat housuihin.
Luojan kiitos, että tuomari oli kaikkien aikojen epäoikeudenmukaisin ja Ässät on harjoitellut itsensä kesken alkukauden täysin tukkoon. Muutenhan voisi joutua jopa mainitsemaan, että Ässiltä luisteltiin jalat alta.


Summa summarum. Torjunnat Riksman 34 ja Kapanen 24 sekä maalipaikkojen myös tasakentällisin hallitseminen ovat ihan hyvä asia joo. Hyvästä kenraalista kävi Lahtea varten ja kasvatti kiukkua. Tosi asia kun on se, että joukkueemme kaivoi hukkaamalla lukuisat maalipaikkansa verta nenästään ja lopulta se veri sieltä tuli. Tehokkaampi joukkue voitti -jälleen kerran.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
C. Simon: "Kyllä minun silmilläni katsottuna tuo jäähy oli todella heikkoa tuomarointia." Yleisön reaktioita kuunnellessa varmaan jokainen Ässä-jäähy oli heikkoa tuomarointia. Jos poikkarilla vedetään kiekoton mies nurin, niin oli se aika turhautunut jäähy.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
C.Simon kirjoitti:
elämä ei ole aina reilua, joten parempi voitti.

Miten joku porilaisfani oli Ilvespelin jälkeen sitämieltä, että parempi hävisi? Itselläni olisi suuri kiusaus olla nyt samaa mieltä.

JanJ:n kommenteista on ennen peliä ja pelin jälkeen luettavissa ei oikeastaa mitään muuta, kuin äärimmäinen inho ja ennakkoasenne KalPaa kohtaan. Käsittämättömiä kommetteja pelin jälkeen. HUHHUH. Omaa idioottimaisuuttaan ei kannattaisi julkistaa noin suureen ääneen. "Mies" kuuluu samaan kategoriaan Black Adderin, petrosauruksen ym kumppaneiden kanssa. Lihakset eivät jaksa pitää suuta kiinni ja tuuli pääsee heiluttamaan kieltä.
 

JanJ

Jäsen
Lentävä kalakukko kirjoitti:
JanJ:n kommenteista on ennen peliä ja pelin jälkeen luettavissa ei oikeastaa mitään muuta, kuin äärimmäinen inho ja ennakkoasenne KalPaa kohtaan.
Jaksoit lukea vähän alusta?
Ei se mitään.
Ota paketti nessua, pyydä äiti puristamaan kädestä.

KalPa oli huono. KalPalla on pelaajia jotka eivät ole liigatasoa. Ne vaan on tosiasioita. Ihanaa että kuopion tytöt (ja pojat?) saa tuollaisia itkupillahdusraivareita yhdestä ennakkoonkin selvästä pelistä. Ässät vei maalit, taklaukset, tappelut, kovuuden, taktiikat, yleisömäärän, huoltajan juomat, Pieniniemen kravatin jne jne jne
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
The Johtaja kirjoitti:
Summa summarum. Torjunnat Riksman 34 ja Kapanen 24 sekä maalipaikkojen myös tasakentällisin hallitseminen ovat ihan hyvä asia joo. Hyvästä kenraalista kävi Lahtea varten ja kasvatti kiukkua. Tosi asia kun on se, että joukkueemme kaivoi hukkaamalla lukuisat maalipaikkansa verta nenästään ja lopulta se veri sieltä tuli. Tehokkaampi joukkue voitti -jälleen kerran.

Kalpan pelin suurin ongelma on pelin tasapainon puute, joka taas johtuu fyysiikan puutteista. Eli käytännössä Kalpa tarvitsee, muualla kuin avojäällä, miesylivoiman kamppailutilanteissa ja tämä taas tarkoittaa sitä, että jossain muualla päin kenttää on kovasti tilaa. Useimmiten se tila tulee pakkien eteen. Ässät suhrasi hirveän määrän pelinkääntöjä, joista aivan peruspelillä olisi tullut ylivoimahyökkäyksiä. Vastaavasti, jos Kalpa saa kiekon kulmasta irti, useinkaan ei ole enää miestä siellä maalilla ja kohtuullinen laukausten määräkään ei tuota tulosta. Eli esimerkiksi päätöserän 10 laukausta ei oikestaan kerro mitään, maalipaikat kuitenkin Ässille 5-1.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
JanJ kirjoitti:
Jaksoit lukea vähän alusta?

Ei, kyllä luin ihan koko viestisi, vaikka oksettamaan alkoi jo heti alkuriviltä. Itketä ei lainkaan. Kuuluisa käyrä vain on korkealla, kun ei voittoa tullut, vaikka se ansaittiin. Ihan kuten Ässätkin ansaitsi sen Tampereelta.

JanJ kirjoitti:
KalPa oli huono.

Jos Kalpa oli huono, niin tuskaani helpottaa se, että kyllä Ässät oli vielä huonompi. Tehokkaampi kyllä, mutta jäällä ilman muuta huonompi. Sitä et voi edes sinä kiistää! Tai tottakai voit jos haluat, mutta näkemyksesi kanssa kuulut vähemmistöön - myös porilaisten keskuudessa.

JanJ kirjoitti:
KalPalla on pelaajia jotka eivät ole liigatasoa.

Eräs harvinainen asia, josta olen kanssasi samaa mieltä. Mutta sen voin sanoa, että tuon tiesi kaikki ilman sinun sanomistasi. Kyllä KalPalla on Mestistason pelaajia, mutta niin on Ässilläkin. KalPalla ehkä enemmän, mutta ehkäpä heistä muutama on joskus liigatasoakin.

JanJ kirjoitti:
Ässät vei maalit, taklaukset, tappelut, kovuuden, taktiikat, yleisömäärän, huoltajan juomat, Pieniniemen kravatin jne jne jne

Ainakin sinun silmillä katsottuna. Ne on kuitenkin todettu jo niin punavalkoisiksi, ettei niihin ole luottamista.

Keltamustilla silmillä katsottuna voisin sanoa, että Ässät vei maalit, mutta ei yhtään mitään muuta. KalPa vei taklaukset, tilanteet, hallinnan, TAPPELUT, maaliapikat jne jne, mutta ryssivät samalla ne lukuisat maalipaikat
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
The Johtaja kirjoitti:
Mielenkiintoista olisi tietää, kuinka moni Ässien joukkueesta ei ole liigatasoa, jos vastustajasta joka toinen on sitä tasoa ja oman joukkueesi pelasti eilen lähinnä tolpat? Vai oliko ainoa KalPan joukkueen lisäksi Mestis-tasoa ollut erotuomari Favorin, joka vei Ässiltä sen murskavoiton?

Minkahan varisilla laseilla Johtaja itse oli pelia katsomassa? Vai oliko ollenkaan paikalla? Laskujeni mukaan Assat kaansi kolmannessa erassa tolppakisan niukaksi voitokseen (kuten jo aiemmin kirjoitin). Lisaksi viela voisi ehka lisata Jessen laukauksen, joka pysahtyi johonkin tolpan ja sivuraudan paikkeille. Senteista oli sekin kiinni.

Mista moinen katkeruus kuopiolaiselle?
 

Are

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, S.L Benfica, Getafe, Pool
JanJ kirjoitti:
KalPa oli huono. KalPalla on pelaajia jotka eivät ole liigatasoa. Ne vaan on tosiasioita. Ihanaa että kuopion tytöt (ja pojat?) saa tuollaisia itkupillahdusraivareita yhdestä ennakkoonkin selvästä pelistä. Ässät vei maalit, taklaukset, tappelut, kovuuden, taktiikat, yleisömäärän, huoltajan juomat, Pieniniemen kravatin jne jne jne

Todella tyylikkäitä kommentteja JanJ:lta. Isot aplodit suurelle ajattelijalle ja kynäniekalle.

Mikäs se liigataso nyt sitten on? Valaise toki minua, jos osaat käsitteen "liigataso" määritellä. Mihin vertaat ja millä perusteilla päätät mikä on liigan taso. Itse en valitettavasti osaa yhden tai vaikkapa muutamankaan pelin perusteella tuomita pelaajaa joko Suomi-sarja/Mestis/liiga tai vaikkapa NHL- tason pelaajaksi. Valitettavasti näin kovaa asiantuntijuutta ei taida löytyä moneltakaan kiekkoihmiseltä, siksihän mm. scoutit seuraavat lukuisia otteluita ennen kuin antavat lopullisen "tuomion" pelaajasta.

Näen asian niin, että kaikki liigassa pelaavat pelimiehet sen sijaan ovat eittämättä liigatasoa, koska eiväthän he muuten SM-liigassa pelaisi. Loogista, eikö vain?

Ja kovin on noista tappeluhommista kuulunut erilaista koodia ei-ihan-niin-fanaattisten peliä seuranneiden kiekkoasiantuntijoiden puolelta. Tuulettelut tappelun jälkeen ovat joka tapauksessa lähinnä naurettavia varsinkin kun on ollut enemmän ottavana osapuolena.

Ja tulos kertoo, että Ässät oli maalein 3-1 parempi. Ei siinä mitään joukkue joka tekee enemmän maaleja ansaitsee voittonsa, mutta että ylivertainen esityskö? Ei todellakaan, KalPalla oli kaikki mahdollisuudet voittoon, mutta kokematon porukka kusi jälleen omille kintuilleen. Lisää kokemusta tulokkaille kuitenkin, ehkäpä jo seuraavassa kohtaamisessa osat vaihtuvat.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Janiz80 kirjoitti:
Mista moinen katkeruus kuopiolaiselle?

Johonkinhan sitä pitää purkaa harmistusta. Kaksi voitettavissa ollutta peliä hävittiin viimeistelyn ontumiseen. Älä huoli. Kyllä se pikkuhiljaa unohtuu. Kaikki kunnia Ässille ja porilaisille ( muutamaa tyyppiä lukuunottamatta ) ja onnittelut voitosta. Tehokkaampi voitti :)
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Lukematta muiden kommentteja totean seuraavaa, Kalpa olisi ilman muuta ansainnut voiton, Ässät oli suoraan sanottuna PASKA, ei taklattu, luisteltu eikä pahemmin edes yritetty. Ässien pelastajana toimi Kalpan heikko viimeistelytaito, Riksman sekä tuuri.

En voi viddu ymmärtää Mika "the Mika" Toivolan pelitapaa. Lähdetään pieniä ja vikkeliä joukkueita vastaan Kärpät, Kalpa ja Jyp mukaan luistelukisaan, kun maalaisjärjellä ajateltuna viisaampaa olisi kovalla taklauspelillä ja apinan raivolla horjuttaa yllämainittuja joukkueita paskomaan housuihinsa. Niinkuin sanottu, Kalpa oli sen verran heikompi jengi kuin nämä kaksi muuta etteivät saaneet pisteitä mukaansa vaikka toki ne olisivat ansainneet.

Tykkäsin muuten kyllä kalakukko- teemistä, poislukien ne muutamat pelaajat jotka vetivät jurkkaa aina kun tuomarin katse heidät kohtasi.

Favorin nyt oli Favoriiini.

Ihmeitä saa tapahtua jos lauantaina jotain pisteitä haalitaan.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mr.Bletch kirjoitti:
.
En voi viddu ymmärtää Mika "the Mika" Toivolan pelitapaa. Lähdetään pieniä ja vikkeliä joukkueita vastaan Kärpät, Kalpa ja Jyp mukaan luistelukisaan, kun maalaisjärjellä ajateltuna viisaampaa olisi kovalla taklauspelillä ja apinan raivolla horjuttaa yllämainittuja joukkueita paskomaan housuihinsa. Niinkuin sanottu, Kalpa oli sen verran heikompi jengi kuin nämä kaksi muuta etteivät saaneet pisteitä mukaansa vaikka toki ne olisivat ansainneet.
Mahtaisko taklauksien ns. vähyys johtua juurikin siitä, että vastustaja pystyy liikkumaan hyvin?? Tosi vaikea taklata jos kaveri ehtii alta pois. Eli usein unohtuu että aktiivinen taklauspeli vaatii myös aktiivisen liikkeen. Ei riitä että on iso ja ruma. Tosin maalinedustoilla isous ja rumuus riitti eilen varsin hyvin ja siellä sitä ns. kovuutta käytettiin hyödyksi.

Jos nyt Toivolaa täytyy haukkua niin haukutaan sitten ykkösylivoimaa. Meillä on kolme rightin pakkia, joista kaksi on osoittanut jo halukkuutensa laukomiseen. Viivalla joukkueen parhaan syöttelijän rinnalla pelaa kuitenkin illasta toiseen kaveri, jonka piuhat on venähtäneet jo niin pitkiksi, että ajatus ei tahdo enää riittää ko. touhuun. Lisäksi kätisyys ei toimi. Eli kauniisti sanottuna, Pele vittuun siitä sohlaamasta. Pilaa vielä maineensa tällä menolla, kun shittiä tulee enemmän ja enemmän illasta toiseen. On se nyt kumma kun mennään pitkällä 2000-luvulla eikä kätisyys-teema ole vieläkään selvillä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös