Ärsyttävin seura-äänestys

  • 7 063
  • 73

Ärsyttävin liigaseura

  • Blues

    Ääniä: 18 3,4%
  • HIFK

    Ääniä: 59 11,2%
  • HPK

    Ääniä: 45 8,6%
  • Ilves

    Ääniä: 7 1,3%
  • Jokerit

    Ääniä: 153 29,1%
  • JYP

    Ääniä: 16 3,0%
  • KalPa

    Ääniä: 12 2,3%
  • Kärpät

    Ääniä: 103 19,6%
  • Lukko

    Ääniä: 9 1,7%
  • Pelicans

    Ääniä: 3 0,6%
  • SaiPa

    Ääniä: 4 0,8%
  • Tappara

    Ääniä: 32 6,1%
  • TPS

    Ääniä: 40 7,6%
  • Ässät

    Ääniä: 24 4,6%

  • Äänestäjiä
    525
  • Poll closed .

Ride

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Arto92
HIFK

- Suomenruotsalaisspedet(?), vittu jag måste tala svenska vaikken sitä osaakaan ordentligt
- brändi, heh he heheh
- Stadi, mikä vitun Stadi, Hesa se Pietarin satellitti siellä itärajalla on
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Joskus kultaisella 90-luvulla tuli inhottua Jokereita ja tietenkin JYP HT:ä, mutta eipä enää nykyään. Tällä hetkellä ei ole yhtään seuraa, jota varsinaisesti inhoaisin. Jos jonkinlaista listaa pitää kuitenkin tehdä, niin Jokerit on kuitenkin siellä kärkisijoilla. Kärppienkin sijoitus on suhteellisen korkealla, mutta ääneni menee silti Ässille. Porilainen hulluus ei iske täällä päin, mutta kuten sanottua, ei mitään syviä antipatioita.
 

ludvig

Jäsen
Kärpät

Muutama peruste:

- nunnuka nunnuka lailaa lailaa
- oksettava puhetyyli
- Henrik Juntusen vitun ruma naama (ok, ei pelaa enää, mutta silti)
- jatkuva itkeminen joka helvetin asiasta
- kuvottava pelityyli höystettynä maitonaamaisilla junteilla.

Meni päivä melkein pilalle, kun joutui käymään läpi mielessä noita asioita.
 

Aurora

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aikoinaan se oli ehdottomasti Jokerit ja tälläkään hetkellä ei seura ole kaukana inhokkikärjestä. Lisäksi äitini kannattaa narripaitoja (syntyjään Helsinkiläinen) ja 90-luvun finaalit olivat katkeraa kamppailua kotona ja tappioista sai takuulla kuulla koko kesän. Kaiken lisäksi keskinäisistä finaaleista ei tepsi pystynyt hoitamaan kotiin kuin yhden, armon vuonna 1995.

Tällä hetkellä inhokkilistan ykkösenä keikkuu Kärpät, jossa vaatimattomuus ei ole kaunistanut enää pitkään aikaan. Kari Jalonen, puolen Suomen joukkue, fanit jne...
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
vlad kirjoitti:
Kakkoseksi kiilaa sitten pohjoisen "oma seura" eli Kärpät, karvan verran tepsiä huonompana. Nämä kaksi seuraa osaavat sitten olla kaikella tapaa niin ärsyttäviä, että elämäni helpottuisi ainakin prosentin verran jos kumpikin pudotettaisi liigasta kymmenen vuoden ajaksi. vlad.
Minulle oli hienoinen shokki Kärppien pärjääminen tässä äänestyksessä! Minun mielessä aina velkainen, pieni seura on vajonnut äänestyksen perusteella todella alas.

Oman ääneni annan Hifkille. SM-liigan ainoa joukkue, joka joutuu YLIpelaamaan yleisölle. Jokaista tilannetta kaukalossa leimaa ylipelaaminen, jossa punapaitaisen takaraivossa jyskyttää punapaitaisen yleisön PAKKOmiellyttäminen. Punapaitainen pelaaja on ok, paunapaitainen yleisö not. Punapaitainen vastustaja sytyttää, myös Raksilassa.
 

Armoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Vastaukseni on Kärpät:

-Katkera puolivälierä tappio

-Petr"jos pelaan sm-liigassa, niin seura on Jyp"Ton, vietiin meiltä

-Nylander

-Junno

-Todella "sympaattiset" fanit
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kaksi vaihtoehtoa... Ilves ja HPK. Ilves luonnollisesti siksi että se on "rakas" verivihollinen. ja kun tuntuu että niille hävitään nykyään aina... Toisaalta, jos ipaa ei olisi, ei olisi enää sitä vanhaa kunnon säpinää mansen herruudesta.

HPK ei sinänsä aiheuta niin suurta ärsytystä vaikka niille hävittäisiinkin, mutta mutta... Jukka Jalonen ja ne räkänokkaiset ja lippahattupäiset "fanit", jotka ovat tuolla kiihkeällä ja kunnioitusta herättävällä "vittusaatanahomo"- huutelu linjallaan ihastuttaneet koko suomen kiekkomedian ylistämään tätä ainutlaatuista faniskeneä, saa sapen kiehumaan.

Siis HPK.
 
HN kirjoitti:
Mulukku, veit mun vastaukseni. Tosin lisäisin Twiten ansiokkaalle listalle vielä nappiverkkarit, fanijärkkärit ja serbin.

Eilisen perusteella listaa voi täydentää myös maailman ehkä paskimmalla kuuluttajalla: älkää heittäkö tavaraa jäälle, sillä se saattaa johtaa myös kotijoukkueen pelaajan loukkaantumiseen. Hyvä meidän kylä!

EDIT. n oikeaan paikkaan
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nännimäinen kirjoitti:
Eilisen perusteella listaa voi täydetää myös maailman ehkä paskimmalla kuuluttajalla.

Ei. Paskimman kuuluttajan titteli menee myös Ouluun. Siis mikäli The Barbi on edelleen siellä äänessä.
 

Maglor

Jäsen
Suosikkijoukkue
EDM
KalPa. Aivan mieletön bonarijengi. Mitä tekee liigassa? Mielummin vaikka joku Jukurit tilalle.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Ted Raikas kirjoitti:
SaiPa ei tunnu ärsyttävän kovin monia. Ollaanko me sitten niin sympaattisia, vai kenties niin värittömiä, että syy on moinen.


Vitut mitään värittömiä. Te ootte niin ärsyttävän keltaisia, ettei mitään rajaakaan.

Blues on ärsyttävä, koska niiden hallissa ei ole toista päätykatsomoa.

Äänestin silti Tapparaa, koska niitä ei enää saa syyttää kahvan peluusta, enkä näin ollen saa purkaa siihen suuntaan aggressioita. Se ärsyttää.

ps. Me ollaan ärsyttävämpiä kuin Tepsi. JES. JEEEEEEEE. Jo on aikoihin eletty.
 
Viimeksi muokattu:

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Jokerit on ärsyttänyt Hjalliksen mukaantulosta lähtien ja ärsyttää edelleen. Lisä-ärsytyksen aiheuttavat tietyt ääliöfanit. Kuitenkaan en äänestänyt Jokereita, vaan ykkösinhokkiani TPS:ää. Voi hunajata hunajata sentään kun tekee hyvää katsella heidän tarpomistaan suossa. Tappara vie pronssia TPS:n ja Jokereiden jälkeen ärsyttävyydessä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Nännimäinen kirjoitti:
Eilisen perusteella listaa voi täydentää myös maailman ehkä paskimmalla kuuluttajalla: älkää heittäkö tavaraa jäälle, sillä se saattaa johtaa myös kotijoukkueen pelaajan loukkaantumiseen. Hyvä meidän kylä!
Tuohan on Rinkelinmäen kuuluttajien vakiovitsi, jota on viljelty varmaan jostain 90-luvun alkupuolelta lähtien. Hieno juttu, jos se onnistuu vierasjoukkueiden faneja - tai ainakin yhtä - ärsyttämään.

Ei, se ei ole mielestäni hauskaa, jos joku pelaaja menettää tasapainonsa jäälle viskellyn tavaran takia ja loukkaantuu.

Äänestin Tapparaa, koska niillä on kaikista katkerimmat fanit.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
HPK

Edellä on jo sanottu tästä kaikki oleellinen.

Vahvana kakkosena tulee ennen kunnioittamani HIFK, jonka äijäily saa parhaimmillaan säälittäviä piirteitä.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Harvoin sitä nauraa ääneen Jatkoaikaa lukiessa, mutta täällä osa tilittää kyllä niin suoraan sydämestä että ei voi olla hekottamatta.

En nyt tullut äänestäneeksi, mutta ehkä se itsellä olisi kuitenkin Kärpät. Jos joku vetäisi verhot kiinni JYPin jälkeen, niin siellähän olisivat puolen Suomensa kanssa. Auta Oulua tukkimaan aivovuoto muuhun Suomeen - pistä joka päivä yksi Etäkärppä pohjoisen junaan.

Täytyypä palata asiaan kun töiltä ehdin, on minulla vakavia antipatioita muitakin juntteja ja eritoten naapurin harlekiineja kohtaan.
 

Brocchi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Milan, Italia, Marlins, Silke Spiegelburg
Äänestin kahvaporkkanoita. Helvetillinen roikkuminen ja hakkaus, Janne Ojanen ja oksettava maalilaulu. Ja ne fanit...

Kannoilla Ässät, Kärpät, HIFK, Ilves, Jokerit, SaiPa, TPS, Blues, KalPa ja Pelicans.
 
Viimeksi muokattu:

Staffan

Jäsen
Suosikkijoukkue
DIF Hockey
Mielenkiinoinen äänestys. Siellähän ne Jokerit ja Kärpät kärjessä keikkuu, kuten odotettua, keskikastissa on HIFK, TPS ja HPK ja Tappara.

TOP 6:ssä on siis kaikki ne joukkueet, jotka viimeisen 10 vuoden aikana ovat suomalaisessa jääkiekkoiliussa mestaruuden voittaneet.

Inhokkilistan järjestys kuvaa suorastaan loistavasti suomalaisen kansanluonteen erästä varsin näkyvää piirrettä, ns. henkistä pikkumulkkuisuutta.

Se, mitä toisella on, on suoraan omasta taskusta pois. - Ja yleensä vielä lähestulkoon varastamalla sieltä viety. Kuvaavaa on, että vähiten ääniä on saanyt Pelicans, joukkue joka ei ole saavuttanut mitään, ja joka näin ollen ei myöskään ärsytä.

Suomalaiselle seurafanille toinen joukkue saa mieluusti olla persaukinen, menestymätön ja pienessä hallissa pelaava ansaitakseen "sympaattisen" joukkueen tittelin. Samaten joukkueen fanien tulee olla "vaatimattomia", eli olla julkisesti iloitsematta omiensa menestyksestä sekä vielä kernaasti toistella mantraa siitä kuinka "meillä ei kyllä koskaan mikään onnistu" Siinä on sitten mukavaa taputella rehdisti olalle pikkuseuran pikkufania ja todeta metri pituutta kasvaneena että kyllä se siitä.

"Sympaattinen" seura saa toki silloin tällöin saavuttaa jotain, mutta ainoastaan satunnaisesti.

Sitten, jos menestystä alkaa tulla säännöllisesti ja talouskin alkaa voida hyvin, niin paskasakkiin pääset. -"Ylimieliset", "rahalla jylläävät pelaajien ryöstökalastajat", "huorat", "vitun miljonäärit" tulevat "sympaattisen" tilalle.

Joku on joskus todennut viisaasti, että kateus se on tämän kansan käyttövoima. Katkeruus toisen menestyksestä ajaa myös itseääkin eteen päin. - Jos ei muuten niin äänestämään SDP:tä...:) Joku toinen viisas on myös todennut että tässä maassa lotossa päävoiton voittaminen on varmin tapa menettäää vanhat kaverit ja saada uusia vihamiehiä.

Ja eihän siihen yleensä edes mitään lottoa tarvita. Kyllä siihen riittää jo uusi auto tai vene.

Toisaalta, itseänikin on vituttanut ja hävettänyt jo todella pitkään Kärppien (= kyrppien, mieshuorien, porojen, nunnukoiden jne. jne.) mainostaminen "puolen Suomen joukkueeksi". Termi on markkinamestari "Hei Hei" Junnon keksintöä. Motiivina lienee Junnolla on eurojen imuroiminen koko Pohjois- Suomen alueelta. Tässä herra Junno on eittämättä onnistunutkin melko hyvin. Mutta samalla on kadonnut jotain korvaamatonta. Kärppien aito-oululainen identiteetti, se tietynlainen oman kylän leima, joka ainakin minut sai aikoinaan etelästä muuttaneena joukkueeseen ihastumaan. Minulle seura on edelleen vain ja ainoastaan OULUN Kärpät. Eikä mikään Half-Finland-Hey-Buy a lippalakki-osta lippu-Tingeltangeli, joksi Junno on seuran edstusjoukkueen imagon muuttanut.

Samaten olen ollut hieman nolona näistä lappalaisista kannattajista, joita joukkueelle on tämän Junnon markkinamellastamisen sekä vuoden 2000 liiganousun jälkeen siunaantunut. Itse kun en pidä Lapista enkä lappalaisista. Olisin enemmän kuin tyytyväinen, jos Kärppien "faniraja" kulkisi palttiarallaa 30 km Oulusta pohjoiseen. Sääli, että Kekkosen vuoden 1968 saama kuningasidea vaihtaa suurin osa Lapista palaseen Karjalan kangasta ei ottanut Neuvostoliiton johtajissa tulta....:)

Itseäni ei oikestaan juuri mikään joukkue ärsytä sen kummemmin. Seurasta nimeltä Jokerit en pidä. Syyt tosin juontavat juurensa jo 1970-luvun tapahtumista ja kokemuksista, ei nykypäivästä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
teemu73 kirjoitti:
Ei. Paskimman kuuluttajan titteli menee myös Ouluun. Siis mikäli The Barbi on edelleen siellä äänessä.

Maija oli vielä oikein hyvä kuuluttaja vaikkei Millan tasolle koskaan yltänytkään. Nykyinen kuuluttajakaksikko pistää ikävöimään molempia edellämainittuja.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Muutama vuosi sitten olisin vastannut aivan varmasti Jokerit mutta kyllä nykyään tuo "money talks" meininki on siirtynyt enemmänkin tuonne Oulun suuntaan. Sinne ääni.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
oukka kirjoitti:
Maija oli vielä oikein hyvä kuuluttaja vaikkei Millan tasolle koskaan yltänytkään. Nykyinen kuuluttajakaksikko pistää ikävöimään molempia edellämainittuja.

Yleisesti naisen paikka ei ole jääkiekkokuuluttajana ja en todellakaan ole sovinistinen millään lailla.
 

xodarap79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa! Sympatiaa miltei kaikille- muttei aivan.
avatar kirjoitti:
Yleisesti naisen paikka ei ole jääkiekkokuuluttajana ja en todellakaan ole sovinistinen millään lailla.

OT. Niin, "naisen paikkahan" on laajentunut pikkuhiljaa kodin piiristä julkisen elämän puolelle, vaikka se joistakin luonnottomalle on tuntunutkin- ei sillä, että sovinistisia olisivat olleet. Nainen jääkiekkokuuluttajana on vähän niin kuin nainen uutistenlukijana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös