Ärsyttävin ihminen TV:ssä?

  • 528 648
  • 1 733

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Vielä noista futiksen tv kommentaattoreista

Onhan toi hassun hauska Aki Riihilahtikin aika kvasihauska. Naureskelee omille jutuilleen ja ei nyt varsi , varsi , varsinaisesti änkytä , mutta sanoo , sanoo , sanoo saman sanan , sanan , sanan usein monta kertaa. Lisäksi lause yleensä alkaa niinku , niinku , niinku , niinku vähän nykivästi.
 
Suosikkijoukkue
Espoon Tennisseura, Fc Könsikäs
Eilen olin Jari Sarasvuon valmennuksessa ja hyvänen aika sentään, että mies osaakin olla jollain tavalla täydellisen epäsympaattinen ja epäuskottava esiintyjä. Kolme tuntia siinä sitten istuskeltiin perse puutuen ILMAN TAUKOJA kun mies meuhkasi lavalla. Kaikki periaatteessa älykkään ja lukeneen ihmisen kliseet sieltä tuli, mutta ei mitään koherenssia tai punaista lankaa niissä tulevaisuuden visioissa ja tuomioissa. Karmeaa tilannetajua ja aivan väärissä konteksteissa käytettyjä viisauksia. Kaikki yritykset ottaa kosketusta tai muodostaa tunnesidettä tällaiseen kriittisen avoimeen henkilöön menivät täydellisesti penkin alle.

No miten tämä nyt liittyy televisioon. No juuri siinä mielessä, että Diili-sarjan (The Apprentice) "stara" on juuri tämä kyseinen henkilö. Taidan lähettää miehelle kriittistä palautetta ja sanoa sen mitä kukaan ei nähtävästi ole uskaltanut kaverille sanoa. Yrityksellä ehkä pyyhkii hyvin, mutta Sarasvuo ei tiedä luontevasta esiintymisestä yhtään mitään. Yrityksen sivuilla muuten lukee kuinka Jari on erityisesti niin koskettava esiintyjä.

Jari Sarasvuo.... tshump tshump zik ziki zik ziki ziki ziki tshump... you´re fired!
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Nipples hard

Jari Litmanen ja nännipaita. Hyi vittu miten hirvee!
 
Kirsi Salo kuka onkaan teevee historian heikoin lenkki sitä voi kaikki miettiä.

Jope Ruonansuu on tehny hyvän kappaleen ohjelmasta heikoin lenkki sitä Salosta tehtyä roolihahmoa saa nauraa aivan räkä poskella.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Jokeri-iki
Sami Sykkö, niin ärsyttävä ja kun vielä yrittää olla Austin Powers (Mike Myers).
Onkos tämä nyt se Anoppi nimisen äärimmäisen turhan ja typerän sarjan naisenääninen juontaja? Ilmeisesti. Hyi helvetti. Mistä lie kaivaneet tuon esiin?

Ne Ringalingin juontajatkin ovat aika rasittavia. Sinällään nyt harva ihminen telkkarissa ihan ärsyttääkään suunnattomasti, kun yleensä sellaiset henkilöt ja heidän ohjelmansa sivuuttaa näppärästi kääntämällä kanavaa.
 

Shane

Jäsen
Viestin lähetti krobbe
Totta, paitsi että Kaskilahti on oikeasti ja aidosti hauska.
Mielipiteitä on monenlaisia.. itse olen kyllä sitä mieltä, että Kaskilahti on selvästi Se on siinä! -ohjelman heikoin lenkki. Laaksonen on minusta hyvinkin hauska mies ja loistava imitaattori, jonka pelkkä olemus pistää monesti jo naurattamaan. Eikä Antsakaan huono ole.

Ketjun aiheeseen muutamia mainitakseni:
- Oskari Saari F1-selostushommissa
- se Anoppi-ohjelman juontaja, kerran katsoin mutta en tod. enää toiste
- Kirsi Salo Heikoin lenkki -roolissaan
- kaikki YLEn aamu-tv:n juontajat poislukien miesjuontaja Anderson. Naiset ihmeellisiä rautakankijännittäjiä, niistä muista "miehistä" on tässä ketjussa kirjoitettukin jo riittävästi..
- MTV3:lla tämä eräs pikkumirjapyykkö, juontanut ainakin 45 minuuttia -ohjelmaa, nimeä en muista
- Saukkonen & Jutila
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Shane
- Oskari Saari F1-selostushommissa

Todellakin. Viime viikkoina ruvennut ärsyttämään varsin paljon, vaikken koskaan varttia pidempään hornulalähetystä katsokaan. Välillä sanojen alku- tai loppusoinnut ihmeellisiä kiekauksia ja se ilmeisesti sikariportaasta suuhun tungettu "uskoisin että tänään on Kimi vahvoilla voiton suhteen" (-> "voi voi, kärjelle jäätiin kolme kierrosta ja rattikin irtosi")-mantra käy päivä päivältä säälittävämmäksi, vaikka Lareni onkin noussut jo Minardien tasolle.

Siltikään ei peittoa oranssitakkeja.
 

taskuraketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Calgary Flames.
Sami Sykkö Anoppi ohjelman juontaja SUBTV:
- tarviiko paljoo arvostella tervemenoa ruottiin, siellä onkin sun kaltaisia miehiä.

Jaajo Pulssi ohjelman juontaja:
- Pulssi ohjelma ihan jees, mutta jaajo senkun huutaa mikkiin.

Saimi Nouisiainen Nelosen sää luurankotyttö
- Voiko tollanen kulmakarvaton kummajainen, esiintyä teeveessä ja olla MALLI.

Erkki Tuomioja Kansanedustaja
- Mitenkä tällänen velhon näköinen äijä, voi edustaa Suomea ulkomailla.

Ring-A-Ling juontajat (se aleksi ja tumppi muija).
- Kerrassaan ärsyttävän tekopirteitä.

Mervi ja Matti Nykäset (ei teevee tähtiä, mutta ajattelin pistää)
- Äkkiä mielisairalaan tää julkkispari.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tällä hetkellä ärsyttävin ihminen on Soppamies Harri Syrjänen, ja hyvänä kakkosena tulee Kakkosen tekopirteä tanssiohjelmajuontaja Sari Tamminen. Kolmantena tulee Urheiluruudun Iso Paksu Vaalee Laura Ruohola.

Sikke Sumari ja Timo Laukkio menisivät vielä noidenkin ohi ihan kepeästi, mutta onneksi heitä ei ruudussa enää näykään. Tai en minä ainakaan ole nähnyt.
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Roku
Tällä hetkellä ärsyttävin ihminen on Soppamies Harri Syrjänen

Kompppaan.

Voiko saatana ylimileisempää mulkkua olla kuin Syrjänen. Mies on täydellisen kaukana ammattikokista.

Verkkatakki, pipo ja aurinkolasit päässä vääntää sapuskaa ja heittää mukamas hyvää läppää. Ruoka-ainekset saavat yleensä huonomman kohtelun kuin 6 vuotiaan lapsokaisen leivän tekemisessä. Aineksia heitellään sinne tänne olan yli, eikä mies tunnu ymmärtävän ainesten arvoa alkuunsakaan. Töitä tehdään kuin tunkiota lapioiden. Sinne tänne, mitä paskalla on väliä..

Kerrassaan kusipäisen oksettava mulkku. Seetana. Yli ajaisin..

K
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Anton

- Jari Sarasvuo
"Etsimme uusia tähtiä suomalaiselle bisnestaivaalle - hae!"

Jaa että työpaikka Suomen KIINNOSTAVIMMASSA firmassa.. my ass! Sarasvuon lärvi on aina ärsyttänyt ja tulee ärsyttämään. Tai sitten minä en ole vielä löytänyt sitä omaa sisäistä sankariani.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Kaiser Soze
Mies on täydellisen kaukana ammattikokista.

Kovin paljon kauempana totuutta et voisi enään olla. Ennen tv-uraa Syrjänen oli ammattikokki isolla a:lla. Arvostettu mies ammattilaisten keskuudessa.
 

kusarov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Kookoo
Lauri Karhuvaara

Lauri Karhuvaara on syy siihen että en IKINÄ katso maikkarin aamu-tv:tä. Pelkkä sen näkeminenkin nostaa vitutuskynnystä.

Kunniamaininnan saavat myös maikkarin sisustusohjelmien naiset. Todella ärsyttävää hymyilyä kaiken aikaa.

Kolmantena tulee Folke West. Aargh!

Minusta sen sijaan Antero Mertaranta on hyvä ja olisin pettynyt, jos Anteron sinivalkoinen ääni ei kuuluisi mm-kisojen yhteydessä. Paras lätkä- ja jalkapalloselostaja on kuitenkin mielestäni J-P Jalo.
 
Viimeksi muokattu:

jepujee

Jäsen
Suosikkijoukkue
PK-seudun joukkueet
Viestin lähetti vision
Kovin paljon kauempana totuutta et voisi enään olla. Ennen tv-uraa Syrjänen oli ammattikokki isolla a:lla. Arvostettu mies ammattilaisten keskuudessa.

Eikös se ollu just tämä Syrjänen, joka sellasen vaatimattoman mörskän kun Harrod'sin ravintolassa ravintoaineita kaltoin kohteli?
Ja kaiketi kiitosta siitä vielä sai? Kai siinä eniten ihmisiä vituttaa se, että äijä puhuu tzadia? Luulevat miehen vittuilevan.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yllättävän harvat ihmiset töllössä loppujen lopuksi oikeasti herättävät ärsyyntymisreaktion.

Oikeastaan vaan yksi ylivoimainen ykkönen tulee mieleen. Risto Kaskilahti. Inhosin äijää jo Nelosen säämiehenä, mutta Se on siinä-ohjelmassa vielä enemmän. Helvetin ärsyttävä vääntelehtijä kaiken kaikkiaan. Efektiä lisännee ohjelman kaikkinainen surkeus.
Monenlaista sitä joskus tulee katseltua, mutta Se on siinä, saippuaoopperat ja kaikki tosi-tv-ohjelmat ovat liikaa sietokyvylleni.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Bubi Wallenius on varmaan ihan OK ukkeli, mutta kun Bubi selostaa jalkapalloa niin sitä nukahtaa jopa iltapäiväottelua katsoessa. Pentti Lindegrenkin on Bubiin verrattuna vuoden viihdyttäjä.

JÄRKYTTÄVÄ selostaja. Esimerkki Bubin kuolemattomista viisauksista:

"Jalkapallo-ottelu kestää kaksi kertaa 45 minuuttia, ja sen jälkeen lasketaan maalit yhteen ja se kellä on enemmän maaleja on pelin voittaja."

Jari Porttila on myös yksi ärsyttävimmistä.
 

Karamahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Coyotes
Tukka hyvin, kaikki hyvin

Viestin lähetti kristian

Jari Porttila on myös yksi ärsyttävimmistä.

Porttilan frisöörikin ansaitsee erikoismaininnan.

Aika monia tuntui häiritsevän Tapio Suomisen haastattelut stadikalla, mutta kun homppeli-Tapiota vertaa tähän idioottiin joka siellä sönkötti peruskoulu englantia viimeiset kaksi päivää niin ikävä tuli Tapsan nerokkuuksia.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti jepujee
Eikös se ollu just tämä Syrjänen, joka sellasen vaatimattoman mörskän kun Harrod'sin ravintolassa ravintoaineita kaltoin kohteli?
Ja kaiketi kiitosta siitä vielä sai? Kai siinä eniten ihmisiä vituttaa se, että äijä puhuu tzadia? Luulevat miehen vittuilevan.

En minä ainakaan epäile etteikö Syrjänen osaisi sapuskaa tehdä. Mutta juuri se tatin kieli ja ylimielisen vittumaisen näköinen naama ja koko muukin olemus ärsyttää.

Mutta aika lähelle tai jopa oikeastaan Syrjäsen ohi vitutuksessa menee shit down-koomikko Riku Suokas kavereineen (Markku Toikka, Heli Sutela ym.) tuossa act!one-ohjelmassa. En tiedä nauraako joku todellakin niiden jutuille?
 

Robinson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, Viking Stavanger, Oilers
Viestin lähetti valheenrakentaja
Ylen: Mika Saarelainen: http://www.yle.fi/aamutv/saarelainen.php

Siinä on todellakin helvetin ärsyttävä henkilö. En ole mitenkään homovastainen, mutta tän pösilön ärsyttävät ilmeet, hintahtavat puheet yms. pistävät vihaksi. Onkos Suomisen Tapsa muka oikeesti hintti? Minäkin olen joskus miettinyt, että pitävätkö heteromiehet molemmissa korvissaan korviksia? Karattiin vähän aiheesta.

Muita erittäin ärsyttäviä:

Sami "Neiti" Sykkö
Katja Kannonlahti
Jari "Lipevien kuningas" Sarasvuo
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Tep
- Tarvitseeko perustella?
Kyllä. Luettelointi ilman perusteluja osoittaa järjen köyhyyttä eikä täytä keskustelun tunnusmerkkejä. Yhtä hyvin voi postailla ostoslistojaan keskustelupalstoille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös