ÄIJÄT!

  • 13 345
  • 44

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Paskaa tulee televisiosta paljon. Löytyy sieltä myös tätäkin sarjaa huomattavasti huonompia ohjelmia ja paljon. Kotiteollisuutta jo pitkään kuunnelleena Jouni Hynysen "ego" on omalla kohdalla jo sen verran mielenkiintoinen, että pelkästään jo sen vuoksi tulee sarjaa katsottua. Ohjelman anti oli kyllä todella positiivinen, näki mm. sepän työtä hieman lähempää ja mielenkiintoista oli myös seurata sikojen teurastamista. Enpä ole aiemmin tuollaista nähnyt, joten siinäkin mielessä ohjelman avaus oli omasta mielestäni varsin positiivinen.

Roisia kielenkäyttöä sarjassa osasikin odottaa, eritoten kun tuntee Hynysen persoonan. Varmasti tulee katsottua myös tulevatkin jaksot.

Ai niin, propsit myös taustalla soineesta musiikista.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Leiska kirjoitti:
Ai niin, propsit myös taustalla soineesta musiikista.
Ja varsinkin siitä. Kalmah, Swallow The Sun jne..., loistavaa settiä oli laitettu soimaan. Ohjelma itsessään oli myös varsin toimivaa viihdettä, eihän tuollaiselta formaatilta nyt kukaan mitään muutakaan voi odottaa. Nuo eri ammatit voisi kyllä supistaa vaikka kahteen per ohjelma, saisi hieman paremman kuvan toiminnasta. Varsinkin tuota sikalanpitäjää olisi kauemminkin kuunnellut.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Huikea sarja.
Ensi perjantaina mielenkiintoinen ammatti, lasinpuhaltaja.

Oli juuri sellaista mitä odotinkin.
 
Ensimmäinen erä ei vielä jaksanut erityisesti sytyttää, tyypillinen reality-sarja jossa tehdään perinteisiä vastakkainasetteluja (diivat artistit vs. perusduunarit).
Lopputulos on etukäteen jotakuinkin selvillä, tuottajien tarkoituksena on purkittaa matkan varrelta irronneita spontaaneja kommentteja tyyliin Hynynen: "krapulassa ei pysty" ja muita hauskoja sattumuksia.

Ihan katsottavaa shittiä - Äijät on suomalainen leidit landella.
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Äijä meininkiä juu...

Ihan mukava sarja katsella pe alkuillasta. Avausjaksoon meinasi mennä osittain hermo sen seppä-osion takia. Kiitos emäntä-ehdokkaan. Hän kuitenkin koulussa harjoitellut takomista, esimerkiksi tehnyt hienomman korkinavaajan kuin ÄIJÄT. Tämä vei osittain itseltä uskoa sarjaan. Itse odotan jaksoa, jossa äijät joutuvat palomieheksi. Itse alan harrastaja.

Tosin jokaisella suomalaisella työpaikalla pitäisi olla tämän "asvalttipomon" kaltaisia johtajia. Tiedä sitte kuinka paljon ohjaaja on käskenyt vetämään roolia
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Rupesin nyt sitten katsomaan. Sen verran täytyy kommentoida heti alkuun, vaikka sikalassa vielä ollaankin.

Minkä vitun takia tuossa tarvitsee kiroilla noin paljon? En nyt oikein näe mitään niin äijää tuossa. Luonnollisesti se ei myöskään minua mitenkään oikeasti häiritse, mutta ihmettelen vain.

Savolainen sikafarmari on nimenomaan oikea äijä.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
pernaveikko kirjoitti:
Minkä vitun takia tuossa tarvitsee kiroilla noin paljon? En nyt oikein näe mitään niin äijää tuossa. Luonnollisesti se ei myöskään minua mitenkään oikeasti häiritse, mutta ihmettelen vain

Eikö äijäilyn perusidea ole se että ollaan mitä ollaan, eikä jännitetä. Tai takerruta pieniin yksityiskohtiin, jota kiroilu mielestäni edustaa. Paitsi että...editointivaiheessa ovat tehneet päätöksen jättää nipun ärräpäitä ja risuaitoja ohjelmaan. Tai sitten alunalkaenkin halunneet panna mahollisimman monta kliseetä täytäntöön. Ja mikäs siinä sitten, eikös tämä täytä suomalaisen viihteen kentän yhden ikiaikaisen osa-alueen; miehet, jotka juovat viinaa, koheltavat, vääntävät ja kääntävät - ja kirroovat niin perrrkeleesti! Hulvatonta meininkiä, joka tuntuu kyllä sopivina annoksina purevan. Oikeesti.

Vaikka Hynynen ja Kotiteollisuus onkin parhautta, niin alkaa tämän kokonaisuuden saama media-aika olemaan melko lailla tapissa. Tuntus vähän että Hynynen on näin vanhoilla päivillä antanut sillain periksi, että "paskaakos tässä" ja lähtenyt keräämään kokemuksia millon mistäkin tv-makasiinista ja viihdeohjelmasta. Kun kerran pyydetään.

Mutta kyllä tää ohjelma sillain plus-merkkisen arvosanan ansaitsee. Ehkä tosiaan olisi ollut parempi, jos on vain kaksi kokemusta kerrallaan ja pikkasen nostettu rimaa noitten inserttien kanssa. Paitsi että...vitunko väliä, kyllä se näinkin toimii. Nikula pomppii kuin partiopoika ja Hynynen viisastelee vieressä.
 
Leiska kirjoitti:
Kotiteollisuutta jo pitkään kuunnelleena Jouni Hynysen "ego" on omalla kohdalla jo sen verran mielenkiintoinen, että pelkästään jo sen vuoksi tulee sarjaa katsottua.

Sama.

Äsken katsoin tuon perjantaisen jakson. Mielestäni hyvää settiä. Mielelläänhän tuollaisia äijä-ammatteja katselee ja huumori oli myöskin hyvää, puhumattakaan musiikista.

Taitaa olla OZin uusintojen ja Simpsoneiden lisäksi ainoa sarja, mitä voisi ruveta seurailemaan ihan vakituisesti TV:stä.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ohjelmassa ilmeisesti yritetään tuoda esille äijä-hommia joita tekevät tosi äijät. Ja sitten Nikula ja Hynynen kokeilevat millaista olisi tehdä näitä äijä-hommia. Tämä tekee heistä wannabe-äijiä. Oikeita äijiä heistä ei varmaan voisikaan tulla. Oikea äijä ei selittelisi mitään krapulaa vaan tekisi työnsä siitä huolimatta. Oikean äijän ei myöskään tarvitse sitoa hiuksiaan ponnarille.

Varmaan suurin osa suomalaisista miehistä haluaisi olla äijä. Mutta ei ole äijää katsoa telkkarista ohjelmaa "Miesten makasiini" tjsp. On paljon äijämpää katsoa ohjelmaa nimeltä "Äijät". Mitä ne siellä maikkarin ohjelmatoimistossa oikein nauravat?
 

Gitanaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RedWings,Barca
Itse tuli kyseinen sarja katsastettua vasta nyt maanantaiyönä näkyneestä uusinnasta. Ihan viihdyttävää Sub-tv:n imagoon sopivaa korkeakulttuuria näyttäisi olevan. Parasta antia ainakin itselleni oli toi asvalttimiehen artikulointi joku pisti näin semikännisenä ainakin hieman repeilemään. Myöskin se oli plussaa, että kappaleiden nimet ja esiintyjät näkyivät ruudussa....Mutta ensi jaksoa odotellessa...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Joo, ihan huippusarja. Se asvalttityömaan pomo oli kyl ÄIJÄ, pisti Hynyselleki kuittia!
 

Erik Loka

Jäsen
OT:
Kannattaa muuten lukea lukea Hynysen Keskisuomalaiseen kirjoittama juttu "äijistä". Ei siis suinkaan suoranaisesti tästä TV-ohjelmasta, vaan siitä, kuka ja mikä se äijä on ja mitä sillä tarkoitetaan.
 

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Oli muuten eilen ihan loistava jakso. kaivosmiehen ja nuohoojan hommat kyllä ovat todellisia äijä-ammatteja....
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Nuohoojan työskentelyä tuolla tapaa oli todella mieluisa katsoa, varsin hauska kaveri tuntui muutenkin itse nuohooja olevan. Kohtuullinen repeäminen kyllä tapahtui, kun Hynynen pistettiin puhdistamaan sitä ahdasta kanaalia, vai miksi sitä nyt nimitettiinkään.
 
Tänään Hynynen ja Nikula olivat metsässä, aluksi ampumassa ja lopuksi metsuroimassa. Toki pyssynpauke jäi oikeiden metsämiesten iloksi, mutta pääsi kaksikko sentään nylkemään hirveä. Puunkaato sujui ainakin Hynyseltä mallikkaasti, kun taas Nikula veti mutkat suoriksi ja meinasi kaataa puun itsensä niskaan.

Ekaa kertaa muistin katsoa koko ohjelman, ja olihan se ihan hyvää viihdettä. Miinuksia siitä, että juontaja yrittää puhua ärsyttävän äijämäisellä äänellä ja Hynysen joka toinen sana on vittu. Jaksot saisivat myös kestää hiukan enemmän kuin vaan sen 20 minuuttia.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hassua huomata miten erilainen Nikula oikeasti on, on aiemmin antanut itsestään niin tyynen ja viileän kuvan mutta tässä sarjassa äijän meno muistuttaa välillä pikkuskidejä hiekkalaatikolla, melkoista sähläystä [huvittavalla, ei niinkään ärsyttävällä tavalla]. Esitysaika on vähän huono kun unohdan sen joka kerta, onneksi maanantaina tulee uusinta.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
"Hynynen ei kestänyt Äijät-ohjelmaa", eli vissiin uusi säheltäjä Nikulalle kaveriksi haussa? Harmi sinänsä, alkuun tälle sarjalle naureskelin mutta Hynysen menoa oli huvittava seurata, etenkin se laaja sanavarasto...

Harmi että sarjaa ylipäätään jatketaan.. Uskomatonta paskaa ollut kaikki kolme jaksoa mitkä olen katsonut!! Hynynen ja Nikula kaatavat yhden männyn tai poraavat kiveen reiän ja sitten vähän kiroillaan ja juodaan Karjalaa (isosta "äijä" tölkistä). Saisi tosiaan yhteen ja ainoaan kauteen jäädä tämä sarja.
 

Ambi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmi että sarjaa ylipäätään jatketaan.. Uskomatonta paskaa ollut kaikki kolme jaksoa mitkä olen katsonut!! Hynynen ja Nikula kaatavat yhden männyn tai poraavat kiveen reiän ja sitten vähän kiroillaan ja juodaan Karjalaa (isosta "äijä" tölkistä). Saisi tosiaan yhteen ja ainoaan kauteen jäädä tämä sarja.

Juu, eihän se mikään laatuviihdepläjäys ole mutta ole itseäni kiinnosti ne ammatit joita siinä esiteltiin ja persoonat jotka niistä kertoilivat, ei niinkään juontajat ja se sähellys. Etenkin se sikafarmari ja veneenrakentaja olivat "hauskoja" tyyppejä, ja huvittavaa nähdä kun iso-egoiset karvanaamaturilaat laitetaan ruotuun.

Ajoittain vitutti Hynysen krapulat, tietää joutuvansa seuraava päivänä esim. palomiehen hommiin niin pitikö sitä vetää perseet edellisenä iltana. Mutta silti suosikkini näistä kahdesta, Nikula pelkästään ärsyttää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös